Gość katasha7 Napisano Wrzesień 16, 2015 gloksa co za pytanie jak daje zielone to jest ono pewne na 99,3% nie ma sensu brać żadnych innych zabezpieczeń w tym czasie nie mówiąc już o tabletce PO Ja zawsze wykorzystywałam wszystkie zielone i od ponad 6 lat nigdy nie miałam nawet obawy że wpadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gloksa Napisano Wrzesień 18, 2015 katasha7 właśnie potrzebowałam takiej odpowiedzi, dzięki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maleństwo1 Napisano Wrzesień 22, 2015 Potwierdzam ja też korzystam ze wszystkich zielonych po @, nie ma ich dużo ale jakieś 2, czasem 3 się znajdą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Wrzesień 23, 2015 ja bym zaufała zielone to zielone a z tymi tabsami "po' to uważaj bo to mega dawka hormonów , po wzięciu jednej mogły by ci się rozregulować cykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta317 Napisano Wrzesień 23, 2015 Witam, rok temu kupiłam Lady Comp w celach antykoncepcyjnych i jestem zadowolona z jego działania. Kilka moich znajomych również korzysta z powodzeniem z tych komputerów cyklu. Niestety mam teraz poważne problemy zdrowotne uniemożliwiające zajście w ciążę, dlatego chciałabym sprzedać Lady Comp - oferuję korzystą cenę i oczywiście wykasuję wszystkie swoje dane przed wysyłką. Bardzo polecam, zainteresowanych zapraszam do kontaktu, udzielę wszystkich informacji - m.czajkowska@wp.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katasha7 Napisano Październik 2, 2015 A mi nie wiem jak to wyjaśnić ale chyba akumulator z czasem ma więcej mocy :P Ostatnio ładuję go co 2 miesiące a zawsze ładowałam ok raz w miesiącu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kameleonek Napisano Październik 2, 2015 katasha7 ja właśnie też jestem zdziwiona, bo od kiedy kupiłam swój lc basic to jeszcze nie ładowałam go, a to już 7 miesięcy! więc nie wiem co jest grane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Październik 5, 2015 ja mój kompik też tak ładuję co 1,5- 2 miesiące , to zależy jak dużo w nim grzebię :) jeśli robię tylko pomiar to na dłużej wystarcza ładowanie. Co do tych nowych to superowo , że tak długo trzyma, a ty masz ładowarkę do niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameleonek 0 Napisano Październik 5, 2015 Magi84 on jest na baterie akumulatorki, i jest do nich ładowarka. A starsze modele też mają akumulatorki czy cały komp podłączasz do ładowarki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Październik 6, 2015 W starszych podłącza się całego kompa do ładowarki. No a w tych nowych to tez słyszałam że baterie bardzo długo trzymają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maleństwo1 Napisano Październik 7, 2015 całego, całego :) ale u mnie też na jakieś 1,5 miesiąca starcza ładowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniua 89 Napisano Październik 15, 2015 A ja mam pytanie, bo jestem dwa miesiące po porodzie i czy można tego używać i jak to działa, bo wiadomo,że szybko okresu nie dostanę( po pierwszym było to jakiś miesiąc po odstawieniu dziecka od piersi)Dlatego chciałabym wiedzieć czy w takiej sytuacji też się to sprawdzi?? Proszę o odpowiedź :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maleństwo1 Napisano Październik 21, 2015 poczekaj do miesiączki bo bez niej raczej się nie przyda, bez danych o miesiączce będzie na żółto świecił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2015 Mam LC już 2 lata, przez rok służył jako antykoncepcja,a później planowaliśmy dziecko i udało się przy pierwszym cyklu :-) Polecam jako antykoncepcje i jako pomoc przy planowaniu dziecka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katasha7 Napisano Październik 23, 2015 Dokładnie u mnie też wypróbowany w 2 strony do antykoncepcji i planowania dzidziusia i też za każdym razem w pierwszym cyklu się udawało zajść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Październik 23, 2015 gratuluje dziewczynom u których sprawdził się w obu kierunkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Październik 23, 2015 Opowiem wam jeszcze jedną historię odnośnie tabletek. Byłam właśnie na weselu u kuzyna i okazało się że Pani młoda chciał być mądrzejsza od wszystkich i pobrała sobie kilka dni tabletki antykoncepcyjne bo nie chciał mieć okresu na wesele, a teraz mijają już 3 tygodnie i okresu nie widać . Co wy na to ? kilka dropsików i kogel-mogel z cyklami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2015 Dziewczyny potrzebuje pomocy:-) mam BC to mój drugi cykl no i wprowadzam "m" a on mi pokazuje dalej 29dzien, następnego dnia rano m nie miga wprowadzam znów i dalej 30 dzień. Co jest bo trochę nie ogarniam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Październik 26, 2015 A ty masz stary model czy nowy bo piszesz że od 2 miesięcy go masz? Może soc źle wprowadzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 26, 2015 Mam stary model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maleństwo1 Napisano Październik 29, 2015 ja mam stary model LC i czasami tez tak miałam, ale 3, 4 dnia załapywał i wskazywał poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2015 Cześć dziewczyny! Czy może mnie któraś poratować polską instrukcją do Lady Comp? Podaję maila: handy_1989@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Listopad 4, 2015 instrukcja nie jest w wersji elektronicznej , napisz do dystrybutora to moze ci wyślą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katasha7 Napisano Listopad 24, 2015 dokładnie jeżeli chodzi o instrukcje to lepiej do dystrybutora, bo tą co ja miałam to taka książeczka mała więc nawet ciężko ją zeskanować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Listopad 25, 2015 dziewczyny u was też pada śnieg? Uwielbiam zimę już nie mogę doczekać się jak będzie wszędzie biało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katasha7 Napisano Grudzień 1, 2015 Na razie u mnie to taki śnieg co zaraz się roztopił bo mrozu brak. A tak z ciekawości wrzuci któraś z nowego komputerka wykresik abyśmy zobaczyły jak wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2015 wykres z nowego komputerka wyglada tak samo jak ze starego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kameleonek Napisano Grudzień 1, 2015 heja. nie wiem jak wyglądają wykresy ze starszych modeli ale nowe wyglądają tak: http://ifotos.pl/zobacz/Ladycomp-_sxxsnsq.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magi84 0 Napisano Grudzień 2, 2015 ale masz ładny wykresik , super czytelny :) i na ilość zielonych chyba też nie narzekasz co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kameleonek 0 Napisano Grudzień 2, 2015 Magi84 jakoś większych problemów nie mam z cyklem i wykresami, i nawet po odstawieniu plasterków dość szybko się to unormowało, a co do zielonych to całkiem spoko, nie narzekamy :P choć w czerwone też działamy tylko wiadomo z zabezpieczeniem. A najlepsze jest to, że teraz przy stosowaniu kompka kochamy się częściej niż przy plastrach, o ironio :) a pamiętam jak mężuś kręcił nosem na pomysł kompka a teraz bardzo zadowolony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach