Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta - kobietka

wracasz po pracy i co robisz?

Polecane posty

Gość kobieta - kobietka

Wracacie po pracy ok 16.00 do domu. Co robicie? czekacie na faceta? i co dalej? przygotpwujecie obiad, idziecie do przedszkola po dziecko? a jak nie ma dzieci? Przychodzicie , mąz lezy w łózku i czeka na obiad? albo nie ma go jeszcze? duzo macie obowiązków czy raczej nudzicie się i oglądacie seriale po południami?

ja sie jakos nigdy nie nudzę, nawet jak leżę do góry brzuchem, to myślę, myślę... a po pracy: 1. wracam, po drodze ew. drobne zakupy typu pieczywo 2. myję się trochę, przebieram w domowe ciuchy 3.ścielę kanapę, myję kubki ze śniadania, przelewam kiełki, zmieniam wodę kotu, dosypuję żarcia 4. w międzyczasie zerkam na Animal Planet - program o policji dla zwierząt 5. przygotowuję coś do jedzenia - odgrzewam, surówka, albo robię coś od początku 6. przychodzi facet - jemy, gadamy, oglądamy tv 7. czasem pranie, czasem podlewanie kwiatków, ściąganie prania, raz-dwa razy w tyg. gotowanie czegoś czasochłonnego typu zupa, bigos 8. film o 20.00 9. kanapki do pracy, mycie 10. palulu... nie codziennie jest tak samo, ale mniej więcej czasem spacerek jest, jak pogoda ładna, czasem coś tam w kompie, czasem książka przed snem ( ;) )

Gość olekkkkk
Wyciągam z kieszeni woreczek z żołędziami i skrzętnie je liczę....

Gość masz racje.
który ja wcześniej miałam na plecach woreczek

Gość wracam do domu
1. wlaczam internet 2. jem wszystko co pod reka mam 3. ok . 22 papierosek i maly spacer 4. net 5. spac 6 do roboty znowu

Gość kobieta - kobietka
chciałam wiedziec czy w większości domach jest podobnie. ja jednak do 20. 00 nie usiedze i ide spac(rano wstawac trzeba). Nie mam kota i Animals planet tez nie. nie gotuje tak bardzo , czasami odgrzewam lub coś kupię. Pranie, nie mam jeszcze pralki. takie drobne to szybko rach cich w ręku. Sprzatanie kurzu czasami. Pogadanie z facetem. A w jakie ciuchy domowe się przebierasz? fartuszek?dres? coś pewnie mało sexi:) jak to po domu:)).A kwiatki- często zapominam je podlewać:). Pierzesz męzowi czy sam sobie pierze?

Gość fajnytemat

ja wracam o 17.30 o tej porze roku dzien mi sie za szybko konczy na nic nie mam czasu, na szczescie nie musze gotowac, prawie nas w domu nie ma to wielkiego sprzatania nie mam, zmywa sie u mnie na biezaco do 19 nie wiem na czym mi czas leci, po 19 wraca moj facet - jemy i potem on sie gapi w telewizor ja cos czytam i juz po kolejnym dniu

Gość ale glupi
temat :P

Gość ola bola
A ja kloca stawiam bo w pracy się wstydzę...

Gość kobieta - kobietka
a kogo obchodzi co komu stawiasz. Napisz lepiej co robisz po pracy. No tak mąz mecz ,żona gotowanie i spać. I to jest szarość dnia.

Gość kiii05
No to nudy, nie chodzicie do kina? tetru? muzeum, wystawy? koncerty? Pewnie że nie codziennie, ale dwa, trzy razy w tygodniu cos zaliczam, a jak nie to wole spacer po parku, na szczęście mam duzy park blisko domu, niz siedzenie przed tv. No codzień to obiad, ugotowany dzien wcześniej, albo w sobote czy niedzielę gotuję kilka dań i zamrażam, a potem tylko odgrzewam, sprzątanie i zakupy na zmianę z facetem, zmiany tygodniowe, słuchanie muzyki, książki, rozmowy.

Gość Waldemar Śmierduszycki
Z wyrazem rozmarzenia na mojej jaszczurczej twarzy miarowo tłukę łbem o gazomierz w korytarzu, wyobrażając sobie że jestem kafarem na budowie Kanału Panamskiego w ubiegłym wieku. :classic_cool:

Gość kobieta - kobietka
zmiany tygodniowe :P jak w wojsku:)))) a dzieci macie? jak ma się dzieci to jest więcej oboowiązków. Co do kina . Nie chodzimy bo nie stac nas na kino. spłacamy kredyty, zbieramy na remont kibelka. Cięzko jest.

Gość krochmal_ik
z pracy wracam koło 14 (czasem koło 15). Wpadam do domu, przebieram się, zjadam obiad (przyrządzony dzień wczesniej), piję kawę. Od 16- 20 korepetycje. W międzyczasie czasem uda się cos zerknąc w TV. O 20 kąpiel, jakiś film, przygotowanie się do nastepnego dnia, obiad na jutro. Koło 22/23 spać. Albo druga opcja- wracam z pracy, jem obiad, piję kawę i pędze na angielski (domiasta oddalonego od mojego o 30 km). Po zajęciach spotykam się z moim lubym, odwozi mnie do domu. Spędzamy razem wieczór. Spać kładę się około 1/2 nad ranem. A o szóstej wstaje. koszmar i monotonia

Gość kobieta - kobietka
waldemarze ale oszczędz sobie:) bo naprawde nikogu to nie inteesuje w co walisz łbem.

1. Wychodzę z roboty ok 17.30. 2. Po drodze kupuję coś do żarcia. Najczęściej w Albercie. :-P 3. Wracam do domu najwcześniej ok 18.30 4. Robię sobie coś do żarcia. Albo i nie. 5. Pralkę włączam. Zastanawiam się, czy te koty z kurzu są naprawdę bardzo widoczne... 6. 1z10 w poniedziałki, wtorki i środy o 19.00! Przy browarku najczęściej. 7. 19.30... nie, nie będę już włączać odkurzacza... Powegetuję z pilotem tv w ręku... 8. 20.00 w ogóle sprzątanie po ciemku jest bez sensu, zaczekam do soboty. 9. 20.00-22.00 podsypianie na kanapie. Lub książka czy komputer i radiowa Trójka 10. 22.00 - łazienka 11. 22.30 - powtórka z rozrywki w radiowej Trójce, sudoku 12. 23.00 - Morfeusz mnie obejmuje czule... 13. 6.30 - budzik... :-0 To najczęstszy wariant. Odmianą jest, gdy udaję się po robocie na tzw szoping - wtedy wracam ok 21.00. Reszta wygląda tak samo. ;-) pozdrowionka, RzW

Gość kobieta - kobietka
nie wyobrazam sobie kłasc się o 2 rano . Tez wstaję rano. No ale jak ma się dzieci to matki kładą sie póżno. Tak to juz jest. wszędzie to samo.A jednak facetom sie nudzi z zonami i szukaja kochanek. A z kochankami okazuje się ze bedzie tak samo.

juz odpowiadam :) acha, mój facet nie jest moim mężem, to tak dla uściślenia 1.wstaję o 5.55, ale jak położę się spać o 23, to jestem w miarę wyspana 2.ciuchy domowe - tak, zwykle polarowy dres albo getry w lecie i t-shirt - ma byc wygodnie i ciepło, sexi to ja jestem w okolicach łóżka, a nie przez cały czas... chociaz wg mojego mężczyzny, to na okrągło ;) 3. kwiatki kocham, więc o nich nie zapominam, w koncu to też żyje i coś mu sie od życia należy (podlewanie, odżywka, czasem spryskanie) 4. Mam pralkę i nie dzielę prania wg moje i faceta tylko wg kolorów :) Ręczne kazdy pierze sobie sam, ale to sa bardzo nieliczne ubrania (moje to tylko pończochy i zielona koszulka, bo tylko jedna jest zielona i nie ma z czym jej wrzucić do pralki)

wracam róznie , nie mam schematu , albo posprzatam , albo na czekolade na Bracką wyskoczę . Z psem godzinka w parku , poćwiczę , na kawke do przyjaciół wyskoczę. Kino w soboty obowiazkowo :P Ale jak wracam o 2 w nocy , to tylko psa na sikunde wypuszczę i spac.

Gość kobieta - kobietka
podziwiam cię wando ze tak długo wytrzymujesz na kanapie. ja bym odrazu poszła w pielesze - i chodze:) A z tymi kotami z kurzu. jak to jest ze codziennie sa pod łózkiem, na dywanie, pod biurkiem. jak samemu sie mieszka kotów było mniej:)

Gość Eustachy Moczydlak
Natychmiast zabieram się do wylizywania muszli klozetowej za pomocą mojego zwinnego języka a następnie smażę sobie pączki z nadzieniem śledziowym, deklamując jednocześnie "Sonety krymskie". :classic_cool:

Gość zielone wrzucaj z niebieskim
:-)

Gość kobieta - kobietka
same mieszkacie ? z dzićmi? ja tez czasami wyskocze i póżno wrócę. Ale rzadko. Lubie spać.

Gość do jakośc pierwsza
mieszkasz blisko rynku??

i wszystko będe miało romantyczno-morskie :) bo ta zielona koszulka okropnie farbuje, ale jest śmieszna (pamiętacie hasło - \"blisko ludzkich spraw\"?) acha, jeszcze uzupełnienie - sprzątanie, zmienianie pościeli, ręczników, kurze - raz na tydzień - sobota - robimy to na spółę wyjścia do kina/knajpy/na koncert - rzadko - sprawy finansowe

Gość kobieta - kobietka
Mój mówi czasami , kiedys byłas ładniejsza:) niby na zarty ale jednak zastanawiam się czasami czy oby faktycznie na randkach nie wyglądałam lepiej. No ale wtedy to człowiek się starał, w domu jak się mieszka razem to tez wypchany dres, tłuste włosy, piżamka do snu( w komodzie leżą sexi koronkowe pończoszki , bielizna i co z tego?) nosze zwykłe rzeczy. Chyba się zaniedbałam. No ale tak juz jest na pewnym etapie związku. Wy śpicie w piżamkach czy sexi koszuleczkach , moze nago? Nago to sie pościel tłuści i lepiej w piżamce.