Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja robi艂am w klinice Knakiewicza we Wrocku. Sporo czyta艂am przed operacj膮, i o implantach, i o przebiegi operacji, g艂贸wnie na blogach. Konsultacje oczywi艣cie da艂y mi konkretn膮 wiedz臋 na temat operacji. No ale mimo wszystko cz艂owiek si臋 boi i po operacji b贸l jest. Momentami spory. No ale jak si臋 chia艂o pi臋kne piersi no to trzeba troch臋 pocierpie膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hej go艣膰 :) i jak jestes zadowolona efektu ja b臋de robi膰 r贸wnie偶 we Wrocku u Dr w臋grzyna . Jaki wybra艂a艣 sobie rodzaj i rozmiar wk艂adki ?:) Jak sie czujesz po operacji ,zadowolona ?:) Pozdrawiam ciep艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diana 123
Cze艣膰 dziewczyny.Ja tez zastanawiam si臋 nad operacj膮 powi臋kszenia piersi, by艂am juz nawet na konsulatcji u jednego z chirurg贸w z Tr贸jmiasta, zamierzam r贸wnie偶 dla por贸wnania wybra膰 si臋 na wizyt臋 do drugiego. Ten pierwszy zaproponowa艂 mi implanty 300 ml anatomiczne, z tym 偶e ja jestem wysoka 178 cm, szczup艂a, m贸j wyj艣ciowy rozmiar to niepe艂ne A-wi臋c prawie deska, albo deska :)- nie wiem czy ten rozmiar b臋dzie ok, bo przy moim wzro艣cie moga wydawa膰 si臋 ma艂e??sama nie wiem co o tym mysle膰..Do decyzji o powiekszeniu d艂ugo dojrzewa艂am, jednak wci膮偶 mam opory- boje si臋 ewentualnych powik艂a艅 w przysz艂o艣ci... bo b贸l po operacji jakos znios臋...generalnie m贸wi si臋 o zaletach tych operacji, ze poprawiaj膮 to samoocen臋, dodaj膮 kobieco艣ci itp...o powiklaniach juz si臋 tak nie m贸wi, a jednak one wystepuj膮 i nie rzadko...Z drugiej jednak strony ta operacja mnie akurat jest bardzo potrzebna bo jest zupe艂nie p艂aska...Co o tym s膮dzicie, mo偶e doradzi艂by co艣 panie kt贸re przeszly ta operacje, czy s膮 zadowolone i czy warto ryzykowa膰???pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcela28
Powiem Ci tak - na pewno warto, je艣li poczujesz si臋 lepiej ze swoim cia艂em. Ja poczu艂am si臋 jakbym fruwa艂a :) Decyzja musi zale偶e膰 od Ciebie. Co do b贸lu - jest do prze偶ycia, a powik艂a艅 mniej si臋 b臋dziesz obawia艂a, je艣li wybierzesz odpowiedniego lekarza i odpowiedni produkt :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diana 123
Dzieki za rad臋 ;) powoli nabieram przekonania...z 2 jednak strony jak sobie pomysle ze poloz膮 mnie na stole operacyjnym, dadz膮 narkoz臋, bede ci膮膰 i wsadza膰 cia艂o obce, krew sie bedzie la艂a..to dostaje gesiej sk贸ry...:P ..i jeszcze strach- a jak sie nie wybudz臋?w sumie nie powinno to byc dla mnie straszne, mialam juz cesarke, wyciecie wyrosta robaczkowego (tu te偶 narkoza)...wiem tez jak silnie ciagnie rana po zszyciu..b贸l okrutny ale po 3 dniach jest juz super...To wszystko mnie zniech臋ca ale czytam te Wasze posty i jest na prawde mase kobiet ktore powiekszylo biust i kobiet tych masowo przybywa...juz nie m贸wie o tym co sie dzieje w show biznesie ;) Jak sobie pomysle, ze kolejne wakacje bede sie ukrywac z cyckami, wkladac gabki do stanik贸w...i patrzec z zazdroscia na kobiety ktore maja biust- w ogole maja...to chyba decyzja moja sie nie zmieni...Doktor proponowa艂 300 anatomiczne-ale przy mojej wyj艣ciowce r贸wnej 0- ledwo kszta艂t zarysowany to chyba efekt moze byc zadowalaj膮cy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
diana123, ja te偶 jestem z Tr贸jmiasta. U kogo by艂a艣 na konsultacji? jakiej firmy implanty lekarz Ci zaproponowa艂 i w jakiej kwocie? nie u艣miecha mi si臋 jecha膰 na operacj臋 do Wroc艂awia czy Polanicy, wola艂abym na miejscu, ewentualnie Pozna艅 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej.By艂am na konultacji u dr Muraszki ma bardzo dobre opinie...i jesli zdecyduj臋 sie na operacje to tylko u niego...Widzia艂am zdj臋cia wyj艣ciowek i po op.dziewczyn kt贸re robi艂y u niego -efekt super....i widzi艂am nawet wyj艣ciowki jak u mnie, 300 cc wychodzi艂o dok艂adnie tak jakbym chcia艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Diana 123
tez jestem zdania ,偶e trzeba zachowa膰 rozs膮dek..;)...ale um贸wi艂am si臋 na konsulatcje jeszcze do innego chirurga plastyka..tak dla por贸wnania..zobaczymy co powie..id臋 jutro...A teraz pytanie do kole偶anki, kt贸ra pyta艂a o dr Muraszk臋, czy Ty ju偶 by艂a艣 mo偶e gdzie艣 na konsultacji i masz ju偶 jaki艣 pogl膮d?wybra艂a艣 lekarza?pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do Marceli28 jak ma na imi臋 Tw贸j lekarz bo ja znalaz艂am chirurga Andrzeja Zieli艅skiego a Ty masz w stopce T. i w kt贸rej klinice robi艂a艣 biust?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Tez jestem umowiona do dr Kolendy. Spotkalam sie z roznymi opiniami. Czy mozna jej zaufac ? Czy bedziesz kolejna pacjentka w jej grafiku? Wybralam implanty anatomiczne pod miesien. Prosze o wasze komentarze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koralka3
s艂uchaj warto mie膰 zdanie o paru lekarzach...a co za tym idzie - musisz wybra膰 si臋 na par臋 konsultacji...lepiej tak zrobi膰 ni偶 p贸偶niej 偶a艂owa膰. i przede wszystkim ufaj swojej intuicji!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Diana ja si臋 wybieram na konsultacje w艂a艣nie do Muraszki albo do Skwiercz. Jeszcze nie by艂am, planuj臋. Dojrza艂am do zabiegu. Te偶 si臋 boj臋 i mam takie obawy jak Ty. Ale figur臋 chyba mam podobn膮, bo 176cm i praktycznie m臋ska klatka :( Do kogo jeszcze si臋 wybierasz? Zdecydowa艂a艣 si臋 ju偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 listek1987
hej tez jestem umowiona na wizyte i dr Muraszki z Perfect medica:) b臋dzie to moja pierwsza wizyta. Mam 177, jestem szczupla i klatka p艂aska :P Bardzo si臋 boj臋 b贸lu po i w sumie tylko o tym my艣l臋. Jak d艂ugo czeka si臋 na operacje? Konsultacje mam w Srod臋 dopiero. Na pierwszej wizycie podejmuje si臋 ju偶 decyzje odno艣nie daty operacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basikk79
hej dziewczyny!! chcialabym sobie powiekszyc piersi kogo polecacie w trojmiescie i jaki jest obecnie calkowity koszt zabiegu?? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AsiulkaGdansk
Ja zap艂aci艂am 13000 za zabieg+3000 implanty u Grobelnej, a moja kole偶anka co robi艂a u Muraszko zap艂aci艂a 12000 za wszystko. U Skwiercz za艣 znajoma p艂aci艂a 7000 za zabieg + 6000 za implanty , bo ona za艣 ma anatomiczne. A wszyscy przyjmuj膮 w jednej klinice. Pyta艂am tak recepcjonistek dlaczego taka r贸偶nica cenowa u ka偶dego i powiedzia艂a mi tylko "Zale偶y jak ceni si臋 lekarz"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kt贸ra z nich jest najlepsza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AsiulkaGdansk
Szczerze, to ka偶da z nich ma 艂adnie zrobione piersi. Ja wybra艂am Grobelna ze wzgl臋du na to 偶e s艂ysza艂am 偶e Muraszko daje ma艂e implanty ,a ja chcia艂am mie膰 pewno艣膰 偶e b臋d膮 du偶e. A Skwiercz odrzuci艂am bo tylko dla por贸wnania mia艂am jedna kole偶ank臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Litek1987
ja s艂ysza艂am od znajomych i duuzo czyta艂am opinii o Muraszko i jest ok. Muraszko dalej male implanty? ja chcia艂abym z ma艂ego A mie膰 du偶e B a najlepiej C ale zobaczymy co mi doradzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AsiulkaGdansk
Co do Muraszko to sugeruje si臋 tym 偶臋 kole偶anka u niego robi艂a i chcia艂a mie膰 du偶e C, z rozmiaru A. Chcia艂a okr膮g艂e a ma anatomiczne. Absolutnie nie chcia艂 s艂ysze膰 o okr膮g艂ych , i teraz 偶a艂uje 偶e sie pos艂ucha艂a. Ma ledwo C i teraz szykuje sie na poprawk臋 u Grobelnej. Zdania s膮 podzielone, nie ma co si臋 kierowa膰 jedn膮 opini膮. Ja wola艂am nie ryzykowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Listek1987
zobacz臋 co mi powie o C. Jak co艣 zawsze mog臋 zmieni膰 lekarza je偶eli b臋d臋 niezadowolona bo jak cierpie膰 to tylko za piersi jakie chc臋 a chc臋 du偶e :P hehe. W艂a艣nie my艣l臋 o anatomicznych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To w takim moje rozmy艣lania o Muraszce s膮 ok, bo ja nie chce du偶ych :) wys艂a艂am wczoraj internetowe zapytanie o wizyt臋 i czekam na odpowied藕 i termin konsultacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 listek1987
Wolne termin jest jeszcze w 艣rod臋 24 wrze艣nia na godz 20 :) sprawdzi艂am teraz na tronie znanylekarz.pl :) w艂a艣nie tam si臋 zapisa艂am na wizyt臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basikk79
dziekuje dziewczyny za odp. chyba zdecyduje sie na muraszko mi zalezy na duzym c malym d. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tabletki Breastfem NYV ale oryginalne z USA pomagaj膮 jakie艣 25% na masie biustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basikk79
przy rozm. 0 tabletki niewiele zmienia o ile wog贸le zmienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej :-) ja bede miec operacje u dr Skiewarcz . Bylam tez na konsulracji u Maruszko ale jakos mnie nie przekonal. Roz . Zaproponowali ten sam 325 hp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 listel1987
a masz ju偶 termin operacji? ja jutro mam wizyte pierwsz膮 u Muraszki na 19.15 :) jestem ciekawa jaki rozmiar mi zaproponuje.;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pami臋tajcie, 偶e sk贸ra ma okre艣lone mo偶liwo艣ci rozci膮gania si臋. Je偶eli z A chcecie D to nieodpowiedzialny lekarz Wam to zrobi ale biust rozejdzie si臋 pod pachy bo sk贸ra b臋dzie naci膮gana a偶 z plec贸w!! Troch臋 rozs膮dku i rzeczywistego spojrzenia bo marzenia o swoim wygl膮dzie to jedno a mo偶liwo艣ci to co innego. Jak co艣 to polecam szczeci艅sk膮 klinik臋 http://www.artplastica.pl/ tam wg. mnie najrzetelniej podchodz膮 do zabieg贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basikk79
listel1987 jaki masz obecnie rozm. piersi i napisz jaki tobie lekarz zaproponuje :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋