Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczecinianka 22

SZCZECIN...bieganie, siłownia, rower itp.

Polecane posty

Gość Lilaaaaa
Witam !!! Hej Dziewczyny ? Nie słyszałyście czasami gdzie w Krakowie znajduje się jakieś studio z najnowszą kosmiczną platformą wibracyjną - soniczną ? Ponoć jest to największy HIT !!! I nazywa się STANDINGMATE. Kuzynka z Warszawy nie może się nachwalić co ta maszyna potrafi , wyniki są już ponoć po paru razach . Ponoć jest to pierwsza maszyna w świecie która bije na łeb wszystkie platformy wibracyjne . Dajcie znać jak byście coś wiedziały ???

Gość Madalena 29 szcz
Czesc dziewczyny,szukam chetnej dziewczyny na aqua aerobik w Szczecinie na Monte Cassino,w dwie albo wiecej dziewczyn latwiej sie zmobilizowac do odchudzania i regularnych cwiczen!!Bylam na aqua juz kilkanascie razy swietna sprawa,szybko spala sie kalorie i przy tym modeluje sylwetke moje gg 7007558 czekam na wasz odzew :))

Gość Madalena 29 szcz

Hej Dziewczyny :) Ja od października planuję bieganie i aqua aerobik (studentka - od X będę dopiero w Szczecinie). Biegam po parku na Niemierzyńskiej, a aqua na Orawskiej. Czy będzie ktoś chętny? :) anusia.j@op.pl piszcie w razie czego :)

o hej :) jesli chodzi o basen na orawskiej to polecam :) moje liceum :D! Ja chyba tez sie zapisze dodatkowo chociaz w tygodniu mam 3 godziny lekcyjne na basenie :) Zobacze jeszcze! pozdrawiam :D

Mollahova11 nie wiedziałam że jesteś ze Szczecina :) Ja polecam fitness club \"Forma\" na Szafera. Jest to aerobik, joga, spinning, siłownia, vacu well. Miła atmosfera i prowadzące bardzo fajne.

Gość wezse
czy ktos chodzi na jakis "osiedlowy" aerobik?np w s.m. dom prowadza w domu kultury na niebuszewie. jakies informacje blizsze?

Gość kawa z rana
O tak polecam goraco klub na Szafera.Chodze tam juz ponad dwa lata i jest naprawde super.Atmosfera fajna instruktorki tez i co najwazniejsze nie ma rewii mody jesli chodzi o stroje do cwiczen.Wczesniej chodzilam do Radissona ale moj portfel nie wytrzymal wydatkow na stroje do cwiczen.Tam panuje taki trend ze trzeba praktycznie za kazdym razem cwiczyc w czyms innym i najlepiej w pelnym makijazu

Gość bezzz5
a ja polecam BUldiego, tam można cwiczyc w czymbądź, Ja chodzę w drechach co są jak kalesony , ale nawet do tej siłowni dziewczynki (chodz pojawiają się rzadko- 2-4 na dzien_)przychodzą w obcislakach z brzuchami na wierzchu itd:)zawsze mi się chce z tego smiac:)

Gość agnieszka79
Hej KiciKicia!!! Na orawskiej chodzisz do szkoły pływania pana maćka czy jakiejś innej? Zapisałam się na aqua aerobic ale godziny mi nie odpowiadają :( Kiedyś zajęcia prowadziła tam jeszcze jedna szkoła, ale nie mogę znaleźć :(

Hej agnieszka79! Przepraszam, że dopiero odpowiadam - pracuję ;/ tak, idę do szkoły pana Maćka. Ale dopiero od października - chyba że nie będzie miejsc bo mimo że sobie zarezerwowałam to dziś się dowiedziałam że 6 X mam zadzwonić i zapytać czy jest miejsce :/ ja nie wiem o jakiej innej szkole mówisz - nie jestem ze Szczecina, wprowadzam się dopiero za 2 tyg :(

Gość agnieszka79
Nie ma sprawy :) Większość z nas pracuje ;) W zeszłym roku jak szukałam szkoły dla dziecka koleżanki, znalazłam jedną, która między innymi prowadziła zajęcia tutaj na Orawskiej. W związku z tym, że tutaj zrobił się "młyn", a mi do tego tak średnio odpowiadają godziny szukałam tej szkoły ponownie. Niestety bezskutecznie :( W zeszłym tygoniu na zajęciach były 23 kobiety, na dwóch torach - pasów zabrakło .... Mam nadzieję, że większości się znudzi ;)

Mollahova11 no jasne że mocniej :D kawa z rana- zgadzam się. w Formie jest super atmosfera. Poza tym boże jak można ćwiczyć w miakijażu. Przeeciez skóra się poci i cały makijaż spływa. Ale te laski sa głupie. Pozdrawiam

Gość szczecinianka24
Biega jeszcze jakas dziewczyna z Pogodna? Chetnie dolacze w godzinach popoludniowych badz wieczornych. Prosze o kontakt: a1710@o2.pl

Gość też szczecinianka i też 24
Ja chętnie zacznę biegać - najlepiej w godzinach wieczornych. Jestem z Gumieniec, więc jeśli się bardzo postaramy, to i ta odległość nie będzie Nam straszna.. :) Pozdrawiam

Gość fittttt
Zna ktoś klub Arkana fit przy Chopina? Warto tam chodzić? Chciałabym zrzucić kilka kilogramów

Gość WINCCENT Szczecin
Witam! Zapraszam serdecznie do studia "Winccent" w Szczecinie na ulicę Jasną 137. WIBRA LINE (znana też jako POWER PLATE) ROLLMASAŻ (znany też jako ROLLEN, ROLLMASTER, BODYROLL) SOLARIA (Ergoline 600 Classic, Black Power v12i) Dojazd autobusami linii A i 65. Parking: ul.Jasna/Lniana. tel. 091 46 29 014 WWW.WINCCENT.COM Zapraszam!

Gość Izka27
Witam, Mieszkam na Gumiencach i juz od dluzszego czasu zabieram sie do biegania albo wypadu na silownie. Szukam kompanki azeby zmobilozowac sie troche. W gre wchodza wieczory poniewaz mam malego synka

Gość też z Gumieniec
Witaj, ja też jestem z Gumieniec, też mam wielkie chęci na pobieganie czy siłownię i też w grę wchodzą wieczory, więc może spróbujemy razem zacząć :), co Ty na to?

Gość też z Gumieniec
Jak zawitasz, to napisz tutaj lub na: osupka@interia.pl Pozdrawiam..

Gość Monikkkka
Dziewczyny, najwazniejsze przy cwiczeaniach sa trzy sprawy: - motywacja - ograniczenie slodyczy (w tym kawa - pij co drugi dzien ;) - picie duzo niegazowanej wody (przed cwiczeaniami, po cwiczeniach) Widoczny sukces gwarantowany. --- 🌻🌻 www.stasieczek.com 🌻🌻

Gość Aliso1985
Ja tez jestem ze Szczecina Podjuchy i chetnie bym kogos poznala chetngo do cwiczen. Kontakt na gg 2153721. Pozdrawiam!

Gość barbara24
fittttt - ja chodziłam do arkany na chopena kiedys trochę i było całkiem ok! i wybrałam ten klub z takich wzgledów ze miałam blisko. wezse- czy ktos chodzi na jakis "osiedlowy" aerobik?np w s.m. dom prowadza w domu kultury na niebuszewie. jakies informacje blizsze? To w tym domu kultury jakies zajecia dla pan sie odbywają?

Gość Natalija89
chce sie zapisac na fitness do active w Kupcu. najlepiej od poniedzialku i szukam jakiejs chetnej osoby, bo wiadomo ze samej najtrudniej zaczac i sie zebrac. chyba ze moze ktos juz chodzi tam i pozwoli, że sie z nim wybiore;) jakby cos to na maila: natalkavip15@wp.pl pozdrawiam;D

Gość rawe86
a moze ma ktoś ochote pobiegac? to jednak chyba jedna z najlepszych form spalania, a samemu trudno sie zabrac. myslalam o parczku za galaxy (jak on sie tam zwie;) ) bo samej jakos trudno mi sie wybrac. /gg4851323/

Gość marlenaw8
a ja poszukuje kogoś do wspólnego chodzenia z kijami po puszczy bukowej. jest ktoś chętny/ w godzinach popołudniowych ok. 18 lub 19 tej.

Gość justytka
Natalija89: moim zdaniem active jest bardzo drogi. miesięczny karnet VIP kosztuje w active 225zł (aerobik, siłownia, bez sauny) natomiast miesięczny karnet VIP (aerobik, siłownia, sauna) w Universum 180zł. no chyba, że masz bliżej czy coś ;) to rozumiem