Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna w ciąży.

Ciężarne,tu możecie pomarudzić...

Polecane posty

Gość kasiula24s
tak mi się ręcę dygoczą że narobiłam samych błędów ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Mieszkamy u moich rodziców, mamy jedno piętro dla siebie. Niestety nie mogę na niego liczyć pod każdym względem. On jest strasznie podatny na wpływ innych lidzi i niestety nie jestem w stanie wyperswadować mu pewnych rzeczy z głowy.

ojej Kasiula a co sie stalo?ja tez czasem mam ochote spakowac sie i wyniesc..ale zawsze udaje sie znaleść jakies rozwiazanie!

Gość kasiula24s
ja już próbuję znaleźć rozwiązanie od jakiegoś czasu ale na próżno. Alkohol to nasz problem, poprostu wrca do domu nawalony i znęca się na demną psychcznie że wszystko mi nie pasuje. Oczywiście na drugi dzień jest to samo dlaczego się wściekam bo przecież wszyscy tak robią ale mają wyrozumiałe żony i żadna nie jest tak rozdarta jak ja. tymardziej teraz trudno mi zapanować nad emocjami kiedy zbliża się poród a ja nie mam w nim oparcia . Kto mnie na porodówkę zawiezie w razie konieczności móe nawalony mąż :(

Gość kasiula24s
Jetem za młoda i za poważna na takie traktowanie. Poza tym czy to żle że chce mieć normalny wieczór i porozmawiać z mężem normalnie jak wraca z pracy. Gdybym ja codziennie wracała nawalona z pracy qciekawe co by się działo.

Gość kasiula24s
Nie rozumię co się z nim dzieje.

Kasiulka, jezeli problemem jest alkohol to na Twoim miejscu spakowalabym sie i wynosla na jakis czas zeby sie otrząsnal...wiem ze to zadne pocieszenie ale facetowi nie tak latwo zrezygnowac z picia tylko dlatego ze zona prosi...

Gość kasiula24s
właśne zamierzam go spkować i niech się wynosi. Mój ojciec z kolei m ówi żeby się z takimi decyzjami wstrzymać do porodu żeby dziecko na tym nie ucierpało w razie gdyby mi nerwy puściły

Gość kasiula24s
z drugiej strony słyszałam że w razie separacji każdą kobietę wciąży uznaje się za niepoczytalną z racji huśtawek nastroju

Gość kasiula24s
i może wyjść na to że to wszystko moja wina i czepiam się bez powodu. Sama nie wiem co zrobić ale jak dzisiaj sytuacja się powturzy to jutro rano wyjedzie z walizkami

Kasiulko, moim zdaniem powinnas mimo wszystko wlasnie tak zareagowac, z alkoholem nie ma zartow. Albo sie zmieni albo wynocha..inaczej bedzie tylko gorzej. Mam jednak nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej. W koncu bedzieci rodzicami, moze to go zmobilizuje do tego by sie zmienic? jestem w stanie zaakceptowac wiele wad u faceta , poza tymi jednymi: alkoholizm i chamstwo...

kasiula biedaczko... :( t o takie przykre jaksie cos takiego czyta :( na pewno nie rozwiązemy za Ciebie problemu....musisz byc twarda i wiedziec do konca czego chcesz....wiem wiem łatwo mówic....byłoby CI łatwiej gdyby nie dzidzia...... czemu takie dranie chodzą po świecie,,,,, życze mądrego wyboru - korzystnego dla Ciebie i maleństwa... trzymaj sie ciepło!!

Madziarko jak sie miewa kamilek? A Ty jak sie czujesz w nowej roli? :D u mnie juz tylko 48 dni zostalo:D

czesc dziewczyny :) nie mam czasu nawet pomarudzić :) mała ma w nocy dzień a w dzień noc :) ja zaś w dzień spać nie moge :( oj zaczeło się :) potrafi wisieć na cycku 1,5 h a ja nie mam sumienia jej odciągać :) madziarko mam pytanie czy dajesz Kamilkowi jeszcze coś do picia ?? ja daje glukoze ale nie wiem ile moge jej dać a i jeszcze mała ma długie paznokcie i nie pozwolili mi ich obciąć po jakim czasie można je obcinać ?? Pozdrawiam was wszystkie :)

monia!! MOZES Z JUZ SPOKOJNIE OBCIAC PAZNOKCIE!! JA JUZ OBCINALAM 3 RAZY!! JA NARAZIE DZIS SPROBOWALAM PODAC MALEMU HERBATKE - ALE MOJA KOLEZANKA Z TAKIM SAMYM MALUCHEM PODAJE WODE Z GLUKOZA - I MALA WYPIJA 100ML NA DZIEN. MOJ WYPIL NIECALE 50 ALE NIE UMIE SIE PRZEKONAC DO BUTLI - I TO TYLKO DLATEGO. POZA TYM TEZ WISI NA CYCU:) TAKZE NIE JESTES SAMA. KUP SOBIE KAPTURKI JAK BARDZO CIE BOLA BRODAWKI. JA TAK ROBILAM PRZEZ TYDZIEN. TERAZ JUZ JEST OK. I TEZ MALY NIE PI W NOCY - ALE TO MUSI POTRWAC ZANIM ZROZUMIE ZE NOC JEST DO SPANIA :) POZA TYM MALY OK:) ROSNIE W OCZACH! PAPELKOW JUZ DOSTAL!!I JEST KOCHANIUTKI! pozdrawiam!!

Taka sobie-trzymam kciuki zeby odbylo sie szybko i sprawnie:) u mnie teraz ogrzewanie robią-ale mam syf!!!, musze sie z wszystkim uporac do konca lipca, bo sierpien chce zarezerwowac na same przyjemnosci-odpoczywanie, prasowanie ubranek i ostatnie zakupy... pozdrawiam

ja pomarudze mimo ze juz ciezarna nie jestem :) mój mały kamilek chyb ama kolke :( od kilku dni w nocy o tej samej porze pręzy sie i płacze :(nie wiem wtedy co robic...tak mi go zal....dlaczego akurat jego to spotkalo .... idziemy dzis do lekarza - zobaczymy co powie.... a tak wogole nikt nie marudzi !!??

ja pomarudze ze mam rozwalone pol mieszkania bo mi ogrzewanie robia😭!!!!!!!zalamie sie chyba!!! oby moj maluch nie spieszyl sie ! Madziarko na kolkach sie niestety nie znam:( mam nadzieje ze lekarz cos pomoze!

cześc dziewczyny faktycznie słabo marudzicie :) ja pomarudze na te upały :( moja mała jest ubrana w body z krótkim rekawkiem musialam dokupić bo miałam tylko jedno :) wszystkie piekne śpiochy leżą w komodzie i już z nich niedługo wyrośnie ;) i ma potówke :( kąpie ją w krochmalu troche pomaga :) pozdrawiam ;)

Denerwuja mnie wszyscy,a zwlaszcza moja mama. Najpierw to obiecywala ze bedzie mi pomagac jak wiele innych osob a teraz jak cos wspomne to mi mowi ze mam meza (pracuje 11godz. dziennie) i on w niedziele moze wszystko zrobic. Wogole to przez cala moja ciaze byla u mnie moze 4 razy ja u niej co tydzien i chyba tak nauczylam bo teraz do mnie przyjechac to za daleko 30min. metrem ale ja moge sie nad wode jutro z nimi wybrac. Nawet laskawie po mnie przyjada. W dupie(przepraszam) mam taka opieke i pomoc pewnie po porodzie twz raz przyjedzie a potem czasu miec nie bedzie. Jak pruboje z nia rozmawiac to ona ma tysiac zajec moc pracy i faceta z ktorym lepiej sie czas spedza niz z corka. Wyc mi sie chce!!!

Kati, prawda jest taka ze w zyciu mozna liczyc jedynie na siebie:( ja musze wszystko sama robic! cale sprzatanie po remoncie na mojej glowie..a moge urodzic lada chwila:O ale co zrobic.. pozdrawiam!

no ja nie mam chyba powodow do narzekania:) od kilku dni czuje sie super, choc jeszcze niedawno bylo inaczej, mialam takie bole ze szok:O termin juz za 3 tyg!!!:D:D:D pozdrawiam marudy i nie-marudy:)

To ja też ponażekam ... Zaczęłam 14 tydzień i marze by przyspieszyć czas bo mdłości to coś okropnego ... koooooszmaaaaar ... rano, przez cały dzień, wieczorem i w nocy ... Ratuuunkuuuu!

Kurcze...a ja myślałam,że topik kompletnie upadł:( Muszę Was przeprosic,że nie wpadłam do Was się pochwalić:) Mam swoją dziewczynke!!! Urodziłam przez cc 30.07 o godzinie 17.50:):):) Jest słodka i kochana.❤️ Ważyła 3530g i miała 54cm długości. Wprawdzie dzis kończy 8tygodni...no ale co tam...lepiej późno się pochwalić niż wcale;) Pozdrawiam i zyczę samych spokojnych i radosnych chwil z brzuszkiem i już w duecie na zewnątrz:):):)

witam fajnie że znowu ktoś marudzi ;) my jutro jedziemy do szczepienia :( oj bedzie płacz no ale moja dziewczynka jest dzielna :) cycek na pocieszenie i po krzyku :) madziara widziałam u czerwcówek twojego Kamilka śliczny bobas :)