Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieliczka

Aby cellulit niknął w oczach...

Polecane posty

Witam! Pierwszy raz słyszę o tych bańkach. A czy ona nie powodują siniaków??? Bo wiecie, jest lato i dziwnie się wygląda w spódnicy i z takimi siniakami... :)

Gość vhjkdsgf
hej! nie mam zabardzo czasu czytac tego wszystkiego, ale mam pytanko apropo cytrynki, czy nie wybieli mi to skory?

Gość martynka_martyn
ja probowalam maseczki z cytrynką... dałam około 4 łyżeczek soku z cytryny i nie wybieliło mi skory... :) a co do hydromasażu to hmmm żel antycelulitowy ;) + bicz wodny wystarczy? pozdro ;]

cytryna zawsze wybieli skórę:) www.wellnesslife.pl www.kobieta.wellnesslife.pl nowy program dla kobiet \"Odkryj swoje piekno

Gość skuteczne jest to serum
Eweline? (oprócz masazy, pryszniców i innych katorg;-) jestem na kupnie jakiegos specyfiku antyC a tyle tego jest

Gość martynka_martyn
ja mialam serum antycelulitowe z Eveline [takie srebrne] i powiem wam że to nawet troszke działa.. no ale bez diet i ćwiczen to efektow wiekszych nie bedzie... stosowalam tez krem z Avonu[taki fioletowy] modelujący nogi.. tez troszke pomógł... obecnie nie uzywam niczego, ale chyba powrócę znowu do serum Eveline :)

Ja mam oliwkę Ziaji i jestem naprawdę zadowolona. Szybko się wchłania i skóra jest gładziutka! :) I naprawdę 500 ml a kosztuje grosze! Ale widziałam też w necie jakieś serum Eveline do brzucha i pośladków. Niestyety w sklepiach nie widziałam :( Ciekawe ile to kosztuje.

Martynka 🌻 ja tez stosowałam krem do nóg z Avonu, ale szczerze powiem, ze nie byłam zachwycona rezulatatami :( No, może dlatego, ze nie stosowałam tego regularnie... Miałam też krem dopielęgnacji biustu (też z Avonu)- ujędrniający. Trzeba go stosować naprawdę regularnie żeby zobaczyc efekty. Skóra staje się bardzo gładka, delikatna...fajna! Moja koleżanka będąc w ciąży wmasowała w siebie 4 pudełeczka tego kremu, ale niestety nie uchroniło jej to przed rozstępami jak twierdziła pani konsultantka.

Gość martynka_martyn
na rostępy to polecam wybrac się do apteki... właściwie żaden krem nie usunie rozstępów, ale są dobre kremy, które stosuję się po to żeby nowe rozstępy nie powstawały.. najlepiej zacząć taki krem stosować od razu na początku ciąży. kremu do ujędrniania biustu narazie nie stosuje, bo jestem za młoda ;) natomiast ten do nóg byl dla mnie o tyle dobry że ukrywał "pajączki" i skora byla bardziej gładka.. ale ze wszystkich kremow antycelulitowych i ujędrniających to polecam najbardziej serum z Eveline.

Gość martynka_martyn
a serum z Eveline kosztuje ok. 15-20 zł.. dokładnie nie pamietam ;)

Gość martynka_martyn
laski co wy tak milczycie znowu?? ;)

Gość .... trzeba zamknac oczy

www.idealnawaga.pl na tej stronie podane sa produkty ktore podobno skutecznie zwalcza cellulit Ja wlasnie jestem na kupnie CZy ktos mi moglby cos doradzic bo nie chce kolejny raz wydac kasy na \\\"cudowny\\\" specyfik ktory i tak nic nie podziala :( a do tej pory mi nie pomoglo nic: ani kremy ani tabletki ani abgymnic ani sauna belt NIC!! Moze plastry pomoga?

Gość biała orchidea
Hej dziewczynki! Zagladam tu po dosc dlugiej nieobecnosci... Jak wasz celliit? Zniknal choc troszke? Moze jakies nowe rady, doswiadczenia? :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość kokoszkaa
Ja stosuje ten piling z kawą tylko ze troszke inaczej. Kawa + sól + kilka kropli olejku + balsam jakiś taki zwykły zeby uzyskać konsystencje. I masuje narazie robiłaM TO RAZ I EFEKTY SA SKÓRA NAPIĘTA I GŁADSZA. zAZNACZAM ŻE NIE MAM OGROMNEGO CELLULITU JAK MOCNO ŚCISNE SKÓRE W UDZIE TO POJAWIAJĄ SIE TAKIE MAŁE WGŁĘBIENIA. Tylko zastanawiam sie co jaki czas robic ten piling? raz na tydzień czy częściej???

Gość dziewczynkaaaaaaaaaaa
Czesc dziewczyny:) Ja też walecze z tym paskudztwem,jak narazie bezskutecznie:/ Chwytam sie juz wszystkich sposobów. Moze napisze co juz stosowałam: 1) krem z Avonu,ten fioletowy- skóra bardziej gładna,ale cellulit pozostał:/ 2) koncentrat na cellulit Elancyl - używam narazie 14 dni i niby po tym czasie miały byc pierwsze efekty, ale jakos tak nie za bardzo:/ 3) peeling kawowy, skóra rzeczywiscie bardziej napięta,jedrniejsza,gładsza, ale 'badziewie' zostało:/ 4) maseczke z 1 str tego topiku,ale narazie 2 razy ja zrobilam i trudno mi cos powiedziec,no moze tylko tyle,ze strasznie goraco sie robi juz po 3 min siedzenia w tychrajstopkach;p 5) algi,smaruje sie nimi i rózne maseczki z ich wykorzystaniem- i tez nic:/ Ja juz nie wiem co mi moze pomoc..Dziewczyny może Wy macie jakies pomysły? Aaa. Zapomniałabym jakie ćwiczenia są najlepsze,zeby zlikwidowac cellulit?Moze któs podać jakieś przykłady? Z góry dziekuje:)

Gość martynka_martyn
peeling chyba raz na tydzien się stosuje a do dziewczynki- oprocz specyfikow, kremow i tych rzeczy powinnas jeszcze jakąś diete stosowac no i ćwiczyć. Dużo chodzenia i biegania, jazda na rolkach wyszczupla i ujędrnia uda i lydki. a tu są różne ćwiczenia: http://www.shape.com/workouts/84 http://www.shape.com/workouts/80 pozdrawiam :)

Gość dziewczynkaaaaaaa
Dziekuje za odp:) Wiem,ze powinnam,ale sie nie chce;p hihihi Ja lubie te wszystkie słone rezcyz,za słodyczami tez przepadam i jakos trudno z tego zrezygnowac:/ Zaraz zajrze na strone co podałas i może sie zmobilizuje do cwiczen. Pozdrawiam

Gość martynka_martyn
mnie też bardzo trudno przejsc na diete bo uwielbiam jeść! ale od 1 sierpnia odchudzam sie i to ostro i tez bede cwiczyc ;) ciao i powodzenia!

Gość martynka_martyn
elllooo laski co tu tak cicho ? :) jak tam wasza walka z celulitem? ja mam "diete" to znaczy opycham sie chlebkiem razowym ze slonecznikiem ;) warzywami i owocami itd ;) ... :D buziaczki ;))

Gość dziewczynkaaaaaaa
Nooo własnie co z Wami???? Czy juz żadna nie ma cellulitu?? Koniec walki?? No to sie pochwalcie dziewczynki, jak to pokonałyscie??:)

Gość ja też prosze o kontynuację...
Ale wiem jedno: ćwiczenia i masaże baaardzo pomagają w walce z cellulitisem. a z tą dietą hmmm... dziwna sprawa, bo moja mama jest sobie słusznych rozmiarów kobietką, która lubi jeść- słodycze też, a prawie nie ma tej przypadłości. Doszłam do wniosku, że może to wynika z tego, że bardzo dużo pije płynów w ciagu dnia i przy każdej kąpieli szoruje się cała szczotką... aj, aż boli:) i tak od nastu lat szczotka musi być.... a ja się "drapię" peelingiem raz w tygodniu i mam żal, ze mam cellulit:( I jak wmaswoujecie te wszystkie kremy i balsamy anty- to też dobrze się namęczcie!:)

Gość kosiak
mnie też dziwi to ,że moja mama ma prawie 60 lat lubi jeść różności, nie jest otyła, i nie ma cellulitu!!! nie gimnastytuke się!! nie przesadza z balsamami, nie ma rozstępów!! a ja mam wszystko, i walczę z tym

Do Małgosi - która pisała do mnie na pocztę na interiii, kochana nie moge ci odpowiedzieć na emaila, bo coś mi się w kompie poblokowało i nawet nie mam twojego adresu :O:O:O:O Maseczki już nie robię :O:O, cellulit po niej faktycznie zmniejszał się , ale ja żadnego spirytusu nie dodawałam, nie czytałam tego topiku teraz od początku , więc nie wiem co ja tam wcześniej testowałam na sobie :O - oj widzisz ja taka zapominalska jestem troszkę, ale powiem ci że rewelacyjnie działa pilling z kawy - to stosowałam najdłużej i naszybsze wefekty po tym miałam :) Maskę stosowałam trochę zmodyfikowaną : ok 100 ml balsamu do ciała (może być najtańszy) - łyżeczka płaska imbiru _ łyżeczka płaska cynamonu _ łyzeczka alg (ja mam zielone tylko takie były w moim mieście) _ po 3 krople olejku (nie zapachowego tylko takiego do aromaterapii ) geraniowego, cytrynowego, i bodajże grjfrutowego lub jałowcowego to wszytko razem mieszasz -powinna wyjść papka zielona, można dodać więcej balsamu żeby było w konsystencji śmietanki gęsej i tą paćką smarowałam zmienione części ciała , owijałam folią na to jakieś spodenki i pod kocyk na godzinkę. Uważaj bo to piorunująco grzeje, na początek zrezygnuj z cynamonu i z czasem wprowadzaj go powoli. Po ok godzinnce zimny prysznic i balsam do ciałka - i gotowe. Przy małym cellulicie efekty są piorunujące , nie wiem jak to sprawdza sie przy zaawansowanym, ale myślę, że jak dołożysz ciwiczenia i dużó wody mineralnej (nie żródlanej) powinnaś zobaczyć efekty w krótkim czasie ;) Powodze4nia i jeszcze raz przepraszam, że tak długo czekałaś na moją odpowiedz ;) Spróbuj tez tego pillingu - najtańszy sposób na piekne ciało ;) Zaznaczam, że nie na każdego to działa , więc jeśli komuś nie pomoże to nie miejcie do mnie pretensji ;)

Gość retro_ro
czy aerobik dwa razy w tygodniu pomoze? czy to za malo zeby byly efety?chodze regularnie na 2 godziny w tygodiu plus rower w weekend i jak tylko mozliwosc to dlugie spacery

Gość xoxom
dziewczyny ja na niedoskonalosci mam bron 2 w 1. po pierwsze: cwiczenia po drugie: krem kolastyny -rano i wieczorem. sadze jednak ze caly ten efekt-widoczny efekt-zmiejszenia cm w udkach i brak "dokłow" :)) to zasluga cwiczeń. czytalam jednak Wasze wczesniejsze wypowiedzi i dzis nawet zastosowalam cytrynke, by zobaczyc skutki...i jak narazie jestem srednio zadowolona :/ lub zle spojrzalam :P w kazdym razie zaraz wracam do swoich codziennych cwiczen :))) zycze Wam powodzenia w walce z własna soba :))))

DZIEWCZYNY! szczerze polecam preperaty firmy AA. Najpierw używałm żelu antycellulit, po jego wycofaniu jest krem. Oba super. Ten aktualny preparat ma postać balsamu do ciała, kosztuje zaledwie 9.90 i naprawdę działaaaaaaa.Z żelu również byłam zadowolaona ale jego cena wahała sie koło 30 zł.Naprawdę nie mam cellulitu, skóra jest gładka jak u dziecka. Co prawda wcześniej nie miałam jakis poważnych problemów,np.celulitu w postaci dziurek tylko lekko nierówna skórę, zwłaszcza na udach.Teraz jest ekstra.A w moim wieku róznie bywa, nastolatką juz nie jestem.Preparatów AA używam od ok.3 lat, systematycznie, każdego wieczora po prysznicu.

Gość buzi
polecam krem z avonu na cellulit i wyeliminowanie słodyczy:)+ rowerek lub basen!!efekty gwarantowane

Gość Łączenie
08:55 panterka84 JEST WIELE TOPIKOW NA TEN TEMAT ALE MAM WRAZENIE ZE WSZYSTKIE JAKOS SZYBKO GASNA A PRZECIEZ WALKA Z CELLULITEM NIE KONCZY SIE NIGDY.PROPONUJE ZEBYSCIE WPISYWALY TU WSZYSTKIE METODY I PORADY OTO MOJE PRZEJSCIA W TYM TEMACIE: -VACU STEP(STEPER Z PODCISNIENIEM KOSZT 40 ZL ZA 40 MIN ZABIEGU) wzielam serie 10 zabiegow ale po 6 mialam duza przerwe okolo miesiaca i potem znow 6 ,efekty coz nawet jesli jakies byly to jednak szybko znikaja ,na pewno byly by lepsze gdybym chodzila 10 razy pod rzad -masaz banka chinska ( U KOSMETYCZKI ,NAJPIERW MASAZ REKAWICA POTEM OLIWKA-MASAZ BANKA,NA KONIEC MASAZ SPECJALNYI OLEJKAMI NA CELLULIT I OWINIECIE FOLIA) JESTEM PO 2 ZABIEGU WIEC TO ZBYT MALO BY OCENIC EFEKTY,NAPISZE WIECEJ ZA TYDZIEN ALE CZUJE ZE TA MTODA MOZE BYC DOBRA,NA PEWNO SUPER UJEDRNIA CIALO -MASKA BOROWINOWA TOŁPY ZAWIJAMY SIE W FILIJKE I JUZ ,DO TEGO DODAJEMY BALSAM,SUPER UJEDRNIENIE,CO DO CELLULITU JESZCZE NIE WIEM ZABIEGI ROBILAM BARDZO NIEREGULARNIE -MASAZ SZCZOTKA SUPER METODA,NA BANK SKUTECZNA -BIEG JAK POWYZEJ ,JESLI KTO S WCZESNIEJ NIE CWICZYL NA PEWNO ZOBACZY EFEKTY,WETERANKI SPORTU RACZEJ NIEWIELKIE -BICZE WODNE (NA BASENIE) EFEKT JEST SUPER ZWLASZCZA JAK PO BICZACH WSMARYJECIE PREPARAT ANTYCELL