Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość ktoś z kądś bądż
Myśle, że związek z kims o tak odmiennej kulturze - udany związek- wymaga dużego zaangażowania i inteligencji dwojga ludzi.jeśli się udaje - gratulacje .'''' Ślepa i tu masz racje , każdej nacji , każdej nawet jeśli jest to ta sama kultura , nie kazdy umie sie do siebie dopasować'' i w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz''

Sonik - nie gadaj o tej wieprzowinie, moj np uwielbia to miesko i zajada sie swinka hahhahahaha nawet jak chcesz przesle ci jajecznice z boczusiem w wydaniu Tureckim :P Mazurski chlopak nie gadaj ze Polak jest partnerem zyciowym, znam wystarczajaco duzo przykladow z zycia aby stwierdzic, ze raczej pasozytem!!!! hahaha Przylazi do domu nic nie umie zrobic czeka na kanapeczki. Dziwne, ze ze wszytkich moich facetow tylko jeden umial zająć sie domem - Turek o dziwo :P

KUCUKBALU - to, że Ciebie chcieli tylko jacyś lewi Polacy, to nie wina polskich mężczyzn, ale Twoja... skoro mialas tak niskie apiracje i wiązalas sie z byle kim A ciapaty wiadomo - dla niego związek z europejka to nobilitacja, wiec łapie co mu wpadnie... szczegolnie w UK... Angileka zdalnie sterowanym kijem przez szmate by takiego nie dotknęła, a Polki prują sie z ciapatymi jak stare ręczniki, dlatego maja takie wzięcie

Wyobraz sobie, ze nie poznalam mojego turka w UK i znam Angielki w zwiazkach z arabami, turkami, hindusami.......hahhahahaha Jest ich znacznie wiecej niz Polek, a Niemki ciagle wychodza za Turkow. Widac twoja wiedz kwitnie hahhahhhh

Gość UrodzonyWAnglii
KUCUKBALU, Po prostu klamstwa piszesz. Angielki tych ludzi calkiem unikaja. Nikt nie chce miec cos z nimi w spolnego i ty wiesz o tym. Chyba tak mowisz bo chcesz siebie upewnic ale prawda jest taka ze naiwne Polki to sa ofiary tych turkow i arabow tu. i co ma znaczyc "ha ha ha ha ha " z czego sie tak cieszysz. Tak, jestem urodzony tu i znam kulture i podglady ludzi tu. A ty nie klam.

Gość UrodzonyWAnglii
Dodam jeszcze ze mam kolege w Berlinie i tez nie jest jak ty mowisz, oni sie bardzo brzydza turkami, bardziej niz w Anglii nawet. Calkiem to zle wszystko sobie wmawiasz. A dlaczego oni unikaja a ty nie to jest pytanie dla ciebie, moze kiedys ich i reszte ludzi przyznasz za racje.

Gość ktoś z kądś bądż
komiczne --- to ma wiedze ze średniowiecza i tyle

Gość ktoś z kądś bądż
KUCUKBALU --stwierdziłąm że nie warto im nic tłumaczyć , bo mają zbut małą pojemność muzgową żeby wpoić sobie to ,że ludzie na całym świecie przechodza tak samo 21 w, a średniowiecze juz dawno za nami hahahahaaha

Gość ktoś z kądś bądż
jasne ze w berlinie sie brzydza, ale wiesz kto chłopcy na łyso ogoleni i faszyści w dodatku , ale to nie tylko turków , kiedyś i ans sie brzydzili ...................

mamy wystarczającą pojemność by zapamietac, ze \"mózg\" pisze sie przez \"ó\" :P ale Wam jest łatwiej - capaty nie złapie takich niuansów... dla Polaka trzeba sie bardziej postarac :P

Gość ktoś z kądś bądż
UrodzonyWAnglii-- powiedz mi jeszcze dlaczego nawet w encyklop. jako najlepszy ''partner '' turcji są uznani niemcy ??? co interesy cacuś ale reszta to bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość ktoś z kądś bądż
mamy wystarczającą pojemność by zapamietac, ze "mózg" pisze sie przez "ó" -------------------- to nie zalerzy od pojemności muzgu matołku haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapytaj obojetnie jakiego lekarza

Gość ktoś z kądś bądż
ps. mam na to papiery , a mało tego uczciwie sie na początku postów przyznałam , że jestem dyslektyczka matołku i nie wstydze sie tego nawet w 30%

Gość UrodzonyWAnglii
ktoś z kądś bądż, I nadal niemcy nami sie brzydza , tylko o tym sie nie mowi. Naprawde to kazdy to lubi swojich naj lepiej i naprawde nikt tego nie zmieni i moze tak powinno byc. Dlaczego niemiec ma nie lubic niemca, Polak powinien lubic Polaka. Napewno Turki lubia Turkow naj lepiej (i puszczalskie Polki, no tych tez lubia, faceci dodam), a wiekszosc Turkow nas za bardzo nie lubia. Taki jest swiat, kazdy wie o tym, niektorzy nie chca to sobie przyznac tylko.

Gość ktoś z kądś bądż
ale Wam jest łatwiej - capaty nie złapie takich niuansów... dla Polaka trzeba sie bardziej postarac --------dokładnie tak , po 12 h jest za mało żeby wybrnąć ze wszytkich obowiązków domowych i nie tylko , wiec trzeba i noce zawalać , masz racje dla Polaka trzeba sie lepiej starać , by był zadowolony

Gość UrodzonyWAnglii
ktoś z kądś bądż, Niemcy tylko potrzebowali turkow na prace a paszport niemiecky to zaden turek nie dostanie. Przestan, bo wiesz ze twoje tlumaczenie nie zgadzaja sie, jaki partner, na biznes ? Jak o to ci chodzi to calkiem glupoty piszesz.

Gość ktoś z kądś bądż
Naprawde to kazdy to lubi swojich naj lepiej i naprawde nikt tego nie zmieni i moze tak powinno byc.-----------------zaprzeczam , ja kocham polske , nawet wybrałąm właśnie to ten kraj na reszte życia , choć moge uciec jak każdy , jednak nie chce , ale nie mówie że polacy sa czystą rasą i jedyna która uważam , poniewaz nie wyróżniam ludzi na rasy czy tez narodowości , człowiek to człowiek - poznam ocenię , powiem czy lubie go czy nie , moze być nawet hmmmm nie wiem hmmmm eskimosem

Gość UrodzonyWAnglii
ktoś z kądś bądż, A z jakiego Polaka ty pochodzisz, co nie mialasz ojca, dziadka z Polski, kogo tu obrazasz, sama siebie chyba. Guwniarski poziom rozumienia i tyle.

Gość ktoś z kądś bądż
a paszport niemiecky to zaden turek nie dostanie. --------------oponuuje ojciec mojego narzeczonego ma paszport niemiecki , a teraz w gródniu bedzie mial emeryturę , i co ??????? haaaaaaaaa z co do partnera zaraz udowodnie

Gość ktoś z kądś bądż
Gaziantep - miasto w południowej Turcji, przy linii kolejowej do Mosulu (Irak), ośrodek administracyjny ilu Gaziantep. Około 853,5 tys. mieszkańców. Miasto znane z pistacji i robionej z nich baklawy. Miasta partnerskie Duisburg, Niemcy Florencja, Włochy------------------------i tak jest przy każdym mieście tureckim w encyklopedi

Gość ktoś z kądś bądż
oj sprawdziłam w słowniku hahaha przepraszam grudzien się pisze , bo zaraz tu ktoś wyskoczy zamiast z argumentem -to z ortografią buuuuuuuuuuuuuu

Gość mazurski chlopak
ale zes ktosiu wymyslil zdanie, napisalem ze malzenstwa mieszane sa wyjatkowo trudne. Wystarczy troche zainteresowac sie problemem Romow w Polsce /cyganow/. Jak trudne sa mieszane malzenstwa romsko-polskie wystarczy poogladac tv, a Romowie mieszkaja w Polsce od stuleci. Tym bardziej musi byc trudne malzestwo miedzy tak odleglymi kulturami jak chrzescijanie i muzulmanie. Trzeba po prostu patrzec realnie, zakochana mloda dziewczyna nie widzi wielu spraw, ale codziennosc szybko pokaze swoje wredne oblicze. Niestety wiekszosc a moze wszyskie, ktore pisza jakie to sa szczesliwe z arabami to robienie dobrej mini do zlej gry, by potem wyplakiwac sie w programach Drzyzgi

Gość Turkishlover
do Urodzonych w Anglii moj drogi mieszkam w Londynie i dobrze weim co tu siedzieje i widze bardzo duzo par meiszanych jak rowniez znam i pracuje z nimi wiec nie wciskaj ludziom kitow i nie probuj udowadniac jak to polski narod jest gorszy bo sam jestes tym polaczkiem a tu stronki zakochanych angielek w tureczkach :P http://groups.msn.com/LovedbyTurkishHotelBoys milej zabawy ;) http://www.alanyaforum.com/alanya/index.php?sid=cf2abfa169004ea70192a0290d85e8f7 zeby niebylo ze tylko polki bo to jest zalosne....

Gość TurkishLoVER
do Urodzonych w Anglii moj drogi mieszkam w Londynie i dobrze weim co tu siedzieje i widze bardzo duzo par meiszanych jak rowniez znam i pracuje z nimi wiec nie wciskaj ludziom kitow i nie probuj udowadniac jak to polski narod jest gorszy bo sam jestes tym polaczkiem a tu stronki zakochanych angielek w tureczkach :P http://groups.msn.com/LovedbyTurkishHotelBoys milej zabawy ;) http://www.alanyaforum.com/alanya/index.php?sid=cf2abfa169004ea70192a0290d85e8f7 zeby niebylo ze tylko polki bo to jest zalosne....

Gość TurkishLoVER
do Urodzonych w Anglii moj drogi mieszkam w Londynie i dobrze weim co tu siedzieje i widze bardzo duzo par meiszanych jak rowniez znam i pracuje z nimi wiec nie wciskaj ludziom kitow i nie probuj udowadniac jak to polski narod jest gorszy bo sam jestes tym polaczkiem a tu stronki zakochanych angielek w tureczkach :P http://groups.msn.com/LovedbyTurkishHotelBoys milej zabawy ;) http://www.alanyaforum.com/alanya/index.php?sid=cf2abfa169004ea70192a0290d85e8f7 zeby nie bylo ze tylko polki bo to jest zalosne....

Gość TurkishLover

Gość sussu
No tak gdzie dwóch Polaków tam trzy opinie. Ale dlaczego tu tyle jadu?

Gość Sonik
Racja. Ani porządna angielka ani niemka nawet nie spojrzy na ciapatego. Zresztą w Polsce też wiekszość kobiet nie reflektuje na taki zwiazek. Jest pewna kasta kobiet, moze łatwiejszych nie wiem, trudno mi to stwierdzic bo sama mam partnera Turka. Tutaj chyba Chelsea napisała,ze czuła sie nieraz jak dziwka. Nie dziwie sie jej. Wy nigdy nie spotkałyscie sie z pogarda w oczach innych ludzi? Zresztą życze wam wszystkim powodzenia, zwłaszcza tym z brzuszkami. Sobie zreszta tez dobrze zycze.

no nie.... teraz mi przyjdzie pogodzic sie z mysla, ze latwa jestem... musze sie spytac meza, co on o tym mysli. moze a noz chustka na leb mnie czeka, zebym choc troche trudniejsza byla ;))) jedno mnie smieszy. nie szukalam milosci wsrod turkow. nie ogladalam sie za nimi na ulicy. do tej pory nie trzese portkami na widok jakiegos. sam narod uwazam za dosc kontrowersyjny. ale w jednym bardzo podobny do polakow: ot istnieje grupa ludzi skrajnie myslacych, a do tego ograniczonych w tym mysleniu. i niestety takie grupy wyrabiaja narodowi opinie. jasne, ze znajdzie sie w polsce dziwki, a w turcji chamow i prostakow, w polsce mamay pelno rasistow i ludzi nietolerancyjnych, w turcji tez, w obu krajach sa ludzie oblakani i opetanie religia. ale cholera mnie bierze, jak ktos tak glupio zaczyna uogolniac! puknijcie sie co niektorzy... albo uderzcie w serce... i pierwsi rzuccie kamien

Gość UrodzonyWAnglii
Turkishlover (Jaki glupi nick !), Juz nie mam sily na ten temat poprawiac ludzi. Nie to Ty ludziom klamiesz, ja jestem tu od urodzenia i znam Anglikow prawdziwych i takie jak ja ze tylko tu sie urodzily tu. Nawet z tych wszystkich grup unikalnych tzn murzynow, hindusow (ciapaty dla was) arabow i turkow to naj bardziej nie lubiane i nie chciane to sa Araby i Turki, nikt nie chce mniec czegos z nimi wspolnego. Nie mowie to zalosnie, ale tak jest. Ja ich unikam bo to sa dla mnie w mojej opinii bardzo falszywe ludzie ktore osobiscie nas nie lubia i tylko wykorzystaja czlowieka jak moga. Chetnie z toba bym porozmawial na zywo na ten temat, nie mam czego kryc ani powod zeby komus tu czegos wmawiac. Prawda tez ze wkurza mnie to ze taki typ poluje na naiwnych Polek ktore dopiero wyjechali i mieszkaja pierwszy raz w duzym miescie, np Londyn. Nikt inny na nich nie zwraca uwage, jest na to duzo powodow. Jak znalazlesz sobie wyjatkowego dobrego turka (paradoks dla mnie) czy tam jakiegos innego, to zycie ci szczescia ale moge ogolniac bo z obserwacji mam taka opinie o tych ludzi. Jak jestes w Londynie naprawde to wiesz jak to jest, ludzie tu nie zgadzaja sie wogole, jest taka cicha razism ktora panuje, ty moze tego wcale nie widzisz.