Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość gość
Kiedy trzeba, są czuli, ale w większości pokazują swoją władzę i "kto tu rządzi".....Trzeba im pokazać, ze nie jesteśmy na każde ich skinienie...Jak oni coś zrobią, to my róbmy to samo, żeby pokazać własną niezależność i to, ze jednak też mamy coś do powiedzenia..,...Będą nas traktować tak, jak sobie na to pozwolimy.....

Gość Ktośiek
Ha ha ha dajcie spokój..Nie wiem jacy są Turcy i generalnie ich nie lubie... Mój ojciec jest rdzennym Katarczykiem. Nie mieszka w Polsce, tylko w Katarze do którego latam co roku na wakacje.Ja jestem po mamie Chrześcijaninem i w ogóle nie czuje się Arabem, chociaż taki plus że bardziej podobam się dziewczynom, bo mam niebieskie oczy i ciemne włosy. Nie mam ochoty jechać do Doha w te wakacje - super miasto, ale ja mam w Polsce dziewczyne i w Doha będe się sam nudził

Gość gość
Gość (post wyżej/) rada bardzo praktyczna, ale przekona tylko osobę, która coś już w temacie wie, bo jak tu nie wierzyć w piękne słowa pięknego, czarnookiego , czarnowłosego ( czasami wyżelowanego) amanta, który patrzy tym magnetycznym , pełnym uwielbienia wzrokiem , każdy nasz ruch wywołuje w nim ...........prawdziwy zachwyt, radość jakby na loterii wygrał, to takie cudowne i prawdziwe- JAK SIE OPRZEĆ I DO RZECZYWISTOŚCI WRÓCIĆ. Ale -tak jest tylko za pierwszym razem , no chyba że mamy do czynienia ze ślepą i głuchą, ale to już schorzenia. Za drugim i za każdym następnym razem jest już tak samo, TO WRĘCZ ZACZYNA BYC NUDNE. Celem w miarę bezbolesnego sprawdzenia, czy rzeczywiście tak jest, proponuję założenie konta na facebooku czy twiterze i wejście na strony tureckie, kliknięcie "lubię to" jakiegoś klubu,hotelu, restauracji czy miejscowego biura podróży - na pewno otrzymacie wiele zaczepek, albo zaproszeń do grona znajomych ze strony tureckich mężczyzn ( ja gdy rano sprawdzam pocztę ,rzadko schodzę poniżej 10-tki). Pokorespondujcie z nimi ( wtedy najlepiej ukryć znajomych, żeby o sobie nie wiedzieli)- po tygodniu-dwóch tygodniach tej korespondencji zróbcie zestawienie ich postów- DOKONACIE OSZAŁAMIAJĄCEGO ODRYCIA - TE WSZYSTKIE POSTY PISAŁA JEDNA OSOBA. A co, jak mówi przysłowie: "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie", oni sie bawią nami i naszymi uczuciami, to dlaczego my Polki nie mamy sie pobawić ich mądrymi tekstami..Życzę dobrej zabawy.

Gość gość
Ja jestem załamana.Mój wyjeżdża na 3 miesiące i już płaczę za nim....:-(

Gość ashkymm
Witam

Gość ashkymm
Co to ma znaczyc ? islam nakazuje inaczej a oni robia inaczej ! Moj mi powiedzial ze zawsze twierdzil ,ze dziecko nalezy do matki ,i ze niewazne czy 8 dzieci, jak bedzie chcial sie rozwiesc to sie rozwiedzie .Ale nie ze mna te numery.W Islamie dzieci naleza do ojca ! Mysli ze bedzie sobie spacerowal z kolegami i kuzynami a ja bede spacerowac z jego wrzeszczolem ?

Gość gość
Witaj Ashkymm. Masz męża Turka?? CHcesz nam opowiedzieć o swoich przeżyciach i doświadczeniach??Pozdrawiam

Gość gość
Nieźli manipulanci....

Gość tÓQik
zOOfilia czy sex i zFionski s kOlOrOwymi facetami..co lepsze..? ... ...np. kÓń matakie aksamitne drgające cHrapy i dłÓgi szOrstki silny jEnzor..?

Gość gość
A według Ciebie , co lepsiejsze??

Gość jimmy666
Hej dziewczyny Turków, ciągle narzekacie że Polacy się z Was śmieją, nabijają i brechtają, więc wniosek że Polacy to rasizm, zacofanie i ciemnogród. Jak więc w obliczu w/w "faktów" skomentujecie to: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/pocalowal-turczynke-teraz-walczy-o-zycie,1,5551524,wiadomosc.html Odniesie się któraś merytorycznie? Wątpię :)

Gość Ashkymm
Moj jak byl kawalerem mial romans z dwiema zameznymi turczynkami.Mezowie grozili mu smiercia ,mieli pistolety.I na tym sie skonczylo i ucichlo.

Gość gość
no to ostro było, oni nie żartują, mają bardzo porywcze charaktery, dla rozluźnienia polecam dobre ciasta www.elastyczna.pl sama piekę co sobotę coś innego

Gość tÓQik
...ojej tÓraski mieli pistoleciki...ojej.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jimmy666
Czyli jeśli dobrze rozumiem - jak Polak skrytykuje Polkę z Turkiem to jest rasistą, homofobem, zacofańcem i ciemnogrodem. Jak Turek (siedmiu na jednego) zabije białego z Turczynką to jest to porywczy charakter i gorąca krew. Większego bezsensu nie słyszałem jak żyję.

Gość tÓQik
....Bosfor trzeba wypełnić napalmem...napalm jest ok ,zwłaszcza płonący....

Gość gość
Ashkymm: gdzieś tu przeczytałam, że masz męża Turka- przepraszam za to pytanie i z góry wyjaśniam, że nie ma ono żadnych podtekstów ani złośliwości- otóż w zeszłym roku poznałam Turka, mocno się zakochałam, ale on kontaktu specjalnie nie podtrzymywał , dzownił rzadko, mówił , ze tęskini i kocha i tyle. Pocierpiałam, ale stwierdziłam, że te wyznania miłości raz na miesiąc czy 2 to jednak nie to, czego oczekuje- i przestałam byc dla niego miła, jak puszczał sygnał, pisałam, że zachowuje się jak małpa, która dopiero co z drzewa zeszła, żeby sobie podręcznik dobrych manier kupił, no moze nieco w bardziej oględny sposób- z nadejściem wiosny Turek zaczął dzwonic częściej / raz na tydzień albo dwa/, chciał żebym do niego przyjechała no i stale miłość mi wyznawał, jednocześnie umieszczając na face jakieś gołe d**y. Moje ostre teksty, łacznie z zapytaniem, czego ode mnie chce i prośba , aby sie odczepił, bo głowę ma chora i psychiatra jest mu potrzebny, po nim spływają " dzwoni, jak dzownił", ale z tego nic nie wynika-Ashkymm, czy to jakaś specyficzna "turecka" forma podrywu, na psychopatę trafiłam- szans tej znajomości nie daję, więc chciałabym, aby się odczepił, a sama numeru zmieniac nie chcę, bo to kłopot-podałam mu numer, którego tez używam z kontaktach z klientami, a wkurzają mnie te jego telefony- czy to jeszcze długo tak będzie?

Gość gość
jedyne czego oni się boją w tolerancyjnej Europie to podobni im dzikusy, więc napisz mu że poznałaś bogatego przedsiębiorce z Arabii Saudyjskiej i jak jeszcze raz zadzwoni, to twój nowy Arab urwie mu jaja.

Gość gość
A mój mówi do mnie: "migocząca gwiazdo":-)

Gość gość
czeka kiedy zgasnie.

Gość Ashkymm
Za duzo qosci tutaj.Ktora napisala 22.06.13 o qodz.01.16.nie mozesz spac ? Moze spotkamy sie na porodowce ,tez bedziemy mieli synka.

Gość gość
od razu muzul

Gość gość
z czego ty dumna jestes dziewczyno, ze w******l cie turek ? onoo r***aja nawet kozy, ale kozy nie zachodza w ciaze ty p**do :D

Gość tÓQik
....jaPolakasraka tÓÓrecka dYmaka......beÓŁkot o egzocie w serajÓSrajÓ...

Gość gość
Ktosiek....a jacy są?

Gość Ashkymm
A co ty masz innego ?

Gość gość
Ashkymm...o co chodzi z tym: "innego"??A Ty kiedy urodzisz dzidziusia??Mieszkasz w Polsce??

Gość gość
http://pokazywarka.pl/iesu7r/ "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym" chodze w worku. worek to wielka chusta, ktora sie owijam przekraczajac prog domku w ktorym zamieszkalismy. nie znosze jej, ale zakladam, bo jeszcze bardziej nie znosze pozbawionych szacunku lepkich, bezmyslnych spojrzen. bo mimo, ze ja sie staram respektowac ich swiat, oni mnie nie szanuja. biala kobieta to k***a. jestem workiem miesa, cyckow, posladkow, dziur