Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

Przywitam się tylko na więcej nie mam siły. Księżniczka ten temat bardzo aktualny. Masz jakieś sposoby ?

Gość księzniczka 34
Oj jeszcze grzmi.Nawałnica z powodu dwóch ścierajacych sie temperamencików. Oj ciężko czasami.Ciężko.

Witajcie ! 4 dni do wakacji.... Więcej napiszę jutro.. Księżniczko głowa do góry, po burzy zawsze..... Osena Kobieto byle do jutra... Mea_ wracaj szybko... Oszczędnie dzisiaj papatki 👄

Huuuurrrrrraaaaaa !!!!!!! Skończyłam pokrowiec na wieloryba. Suknię ślubną zaczy się. W życiu nad niczym się tak nie namordowałam, a to nie pierwsza ślubna suknia, którą szyłam. W zeszłym roku koleżance naszywaam 3 500 mikroskopijnych koralików. Suknię szyłam tydzień, koraliki na nią prawie miesiąc. Chyba zacznę uczyć buddyjskich mnichów cierpliwości. No w tym to jestem dobra. Tylko upić się nie mam kiedy, bo mam drugą zmianę w tym tygodniu. Cosma, kiedy Dyro Ci zatwierdzi tą pracę ? Pochwalisz się ? Chyba obie mamy powód do świętowania. :) Ściskam wszystkie bez wyjątku. Pa.

Hejka! Kobieto33=> Jesteś wielka. 3 dni do wakacji...... Nigdy tak nie wyczekiwałam. Droga jeszcze długa do awansu. Najpierw dyr. czyta sprawozdanie, potem wystawia ocenę, potem oddaję teczkę do miasta i czekam na rozmowę.Po diabła tak zarywałam noce, dyr, ma termin 21 dni do wystawienia oceny. A do końca czerwca oddaje się wniosek, potem dopiero w październiku. Dobra wola dyr., u którego brak dobrej woli. 😭 Bez względu na wszystko upijam się w piątek, a jak dobrze pódzie to i w sobotę. Zasłużyłam sobie :D

Gość księzniczka 34
Hej. Witam wszystkie. Dzisiaj nawałnica (serio) tylko za oknem. jakies oberwanie chmury w Szczecinie. I tak wole to niż.... Kobieto gratulacje :) cosmo czerwone winko z plusa jest superzaste.Ale ja kupilam wytrawne, bo takie najbardziej lubię.Cały czas glowie sie jeszcze jak tu wziąść sie za to oszczędzanie, ale tak, żeby to mialo ręce i nogi. Troche mi skóra cierpnie jak przypomne sobie, ze całe zycie oszczędzalam, taka glupia bylam, że nie umialam zadbac o swoje potrzeby, dbałam o kogoś. i co? i tak wszystko straciłam. krew mnie zalewa. nic to za frajerskie sie placi a poza tym byl pogrzeb przecież przeszlości :) Pozdrawiam. Piszcie troszke więcej co????

🖐️dziewczyny W koncu poprałam po wczorajszym powrocie z Kołobrzegu 5 pralek szok nie nawidze powrotów szczegilnie ze bylo super Pozdrawiam wszystkie 😘Osena

i mnie wyrzuciło. Piszę od nowa. Księżniczko to moje wino w Lidlu kupuję.Popijam , a brzusio rośnie. w nocy obudziła mnie burza, ale grzmiało brrrrrrrr Księżniczko w życiu jednak trzeba być trochę egoistą, dzięki temu mam dzis mieszkanko itp. Straconego czasu nikt nie wróci, ale masz rację \"pogrzeb pogrzebem\", nie ma do czego wracać. Stypy zakończone, teraz czas na imprezkę :D. xżono!!! Powroty sa smutne, ale masz rację najgorsze to pranie. Ja wyjeżdżam za 1,5 tyg. , ale super, oby była pogoda papatki

Księżniczka, nic dodać, nic ująć. Mogę się pod Twoimi słowami podpisać obyma ręcoma i nogoma.

spieszę , bo za 10 minut będzie po ptokach... 2 dni do wakacji..... :D :D :D :D trzymajcie się kobitki

Gość księzniczka 34
Dzień dobry :). Nie mialam wczorej internetu a tak chcialam zajrzec do was. O sposobia na oszczędzanie mojej koleżanki z pracy napisze Wam troche później.Cosmo, nie wiem czemu mi sie ubzduralo z tym plusem, ale to chyba dobrze wyszlo bo poszłam tam za "Twoją" rada po to winko i o dziwo dostałam pyszne takie jak lubie za 6 zł w przekonaniu ze mówiłas o plusie . hihihihihi. Xżono ale przyjemnie sie do domu wraca? Gdyby nie to pranie oczywiscie. Kobieto daj mi jakiegos kopa na zapęd. Mam jeszcze 5 kg do zrzucenia i cos nie idzie mi. Moze za duzo winka? Miłego dnia wszystkim. papapa.

Księżniczka spróbuj przez dwa dni notowac dosłownie wszystko co zjadasz. Absolutnie wszystko. Po tych dwóch niach przejrzyj te zapiski. Masz czarno na białym. Tu łyżka czegoś tam, tu ciasteczko, tu coś, tam coś. Gwarantuje Ci, że się uzbiera. Teraz są upały, pij więcej, woda wypełnia żołądek. Pomidory możesz do oporu. O błonniku Ci pisałam, łykasz dwie tabletki przed posiłkiem, popijasz dużą ilością wody i zjadasz wtedy połowę porcji. Wyeliminuj cukier, ogranicz do minimum tłuszcz. Zwiększ ilość białka, przerzuć się na chrupkie pieczywo. Na 5 kilo powinno wystarczyć. No i ogranicz to winko. I pamitaj, że jak chcesz utrzymać rezultat po odchudzaniu, nie możesz wrócić do dawnych przyzwyczajeń. 👄

Gość księzniczka 34
No więc zgodnie z obietnica podaje przepis na oszczedzanie mojej kumpeli. Zadnych zkupów na zapas. Twierdzi, że ma 20 zł dziennie na zakupy dla niej, męża i dziecka 5 letniego. Na jedzenie i chemię.Jeżeli zachce sie jej czegos wiecej jest twarda i czeka do nastepnego dnia.Twarda sztuka co?

Hej Jeden dzień...................... raju................. Za zakupy płacę przeważnie kartą, kompletna porażka.

Macham ! Heloł!!!! Czy ktoś już wsdtał oprócz mnie? Cosma, a ja już mam 1-wszy dzień wakacji ! :-)

Gość księzniczka 34
Witajcie. gdzie ten twój raj Cosmo? :) Osena to się pobyczysz. Kobieto, gdzie jesteś? Co sie dzieje?

Jestem, jestem. Odsypiam zaległości. Nerwy ze mnie wyłażą. W środę Jeż miał pierwszą i jak się okazało ostatnią sprawę rozwodową. :) :) :) :) :) W pracy gonitwa. Nie wyrabiam już. I te upały... I ten pokrowiec na wieloryba też mi dał w du...pę. Po niedzieli biorę się za swoją. Do wesela niedaleko. Jeszcze fryzjera muszę zaliczyć. Od środy jestem sama. Nic nie muszę (poza pracą), więc korzystam. Jutro rano jadę do Jeża. Piszcie, będę miała co poczytać w niedzielny wieczór. Ciężki tydzień.

Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Więcej nic nie napiszę! Oseno! Jeziemy na tym samym wózku. Za tydzień nad morze. Jade z nadzieją, że bedę smażyć się, aż do bólu. Bez przesady myślę. Ten mój raj księżniczko to prawie 2 mies.LB(leżenia bykiem), czegóż chcieć więcej, wiem , wiem , mnóstwa różności....... Mea_ jak wrócisz gorące pozdrowionko. Jesteś stewardessą? Kobieto33=> odezwij się wieczorkiem. Miałam dzisiaj balować . Miał brat przyjechać, i co? Wystawił do wiatru. Sama sączę piwko. 😭

Chyba każdy poczuł już smak lata. Kobitki gdzie jesteśćie?

Gość księzniczka 34
Hej . Ja jestem w rozjazdach teraz. :) Dzialkowo domowych. Taka piekna pogoda że szkoda w domu siedzieć.We wtorek szykuje sie u mnie babskie party. no niue dokońca babskie. Musze wymyslic jakies dobre i szybkie do zrobienia sałatki , bo czasu na przygotowanie nie bedę miała wiele. I jakoś tak weny mi brak. A w ogole to marzy mi sie nowe auto. Taka np Honda city. No ale to koszty nie dla mnie. :(

Gość księzniczka 34
hej Kobietki. Ale tu pusto ostatnio. Mam nadzieję, że szybciorkiem wrócicie

Gość księzniczka 34
No nie , Kochane !! Stanowczo za dlugo was nie ma . Co jest Kobietki?

Ja proszę o usprawiedliwienie nieobecności :) Wróciłam w piątek późnym wieczorem, a te 2 dni mąż robił porządki w komputerze po moim 3 miesięcznym buszowaniu... resetował cały system :P Cosma 🌼 nie jestem stewardesą :) Zgaduj dalej :) Ten rok mam taki zwariowany, ciągle na walizkach. Miałam w lipcu jechać na 2 tygodnie do Belgii znowu, ale na razie plany się pozmieniały i coś słyszę o 2 tygodniach ale w sierpniu. Kobietki pogoda ładna więc zaniedbujecie ryczenie, ale nie gniewam się wcale... słoneczko ważniejsze... Dla wszystkich 🌼 P.S. Proszę o rozpatrzenie mojego wniosku w sprawie pogrzebu. Tym razem chcę pochować przeszłość, ostatnie 3 miesiące!!! Pozdrowienia dla wszystkich od mojego męża :)

Upała nieziemski. Byłam tylko chwilę na kocyku w parku i no właśnie...... Nigdy dość nauczek. Najbardziej zaniedbała nas kobieta33=> Jak Wasze sprawy? I Twój stan duchowy po weekendzie? Ja ciągle dokonuję poprawek w moich papierkach , a termin nieubłaganie zbliża się do końca. Mea_ jesteś dla mnie okrutna. Jak ja nie cierpię zgadywać. latasz tymi samolotami w te i z powrotem to co miałam myśleć? Jakoś nic mi do głowy nie przychodzi: pilot wycieczek? A może sama pilotujesz? O rany co ja wymyślam. Księżniczko34 => Wywiało nas dokładnie. Wkrótce mnie też wywieje i odpocznę trochę od netu. Udanej imprezy życzę. W taki upał lekkie sałatki wskazane jak najbardziej i delikatny trunek procentowy :classic_cool: A marzenia są po to, aby się spełniały Nowe auto, wbrew pozorom nie jest tym niedoścignionym. I tego też Tobie życzę. OOOOoooo mam dzień życzeń. Jadę dziś sprawy załatwiać w NFZ,i znów upał. Dziś w nocy trzaskało o 2 , a ja dopiero kładłam się spać. Papatki Zajrzę wieczorkiem 🌻

Jeszcze żyję. Mea co do pogrzebu, to my z Cosmą planujemy, taki w realu. Ty z Sosnowca jesteś, więc nie wyobrażam sobie, żeby Cię nie było. Musisz się stawić. Jeszcze nie wiadomo kiedy, ale napewno. Cosma, przeżyłam weekend. Było spoko. Teraz wesele i wskakujemy na wższe obroty. Ważne sprawy nabierają tempa. Może uda nam się w lipcu przeprowadzić ? Bardzo bym chciała. Jeż juz od 21 czerwca rozwiedziony, teraz moja kolej. W jego przypadku gładko i łatwo poszło. Zobaczymy jak ze mną będzie. Chciałabym podobnie. Ściskam Was mocno. Mam nadzieję, że nie myślałyście, że o Was zapomniałam. Czasem poprostu czasu i sił brakuje. Obiecuję poprawę. :)

OOOOOOooo Kobieto!!! Uspokoiłaś mnie , myślałam , że w samotności \"ryczysz\", ale widzę ,że wszystko zmierza do ok. końca. Zniknę na trochę, będę się smażyć na plazy. Więc baw się dorze na weselisku. A kiecka gotowa? Ciagle mam schody, ale już spauzowałam i mam to w d......... Na ludzką zawiść czasem nie ma mocnych. Mea_ , a może jesteś modelką? Nie daj sie tak prosić. Dzięki za pozdrowionka od męża. Księżniczko34= > jak tam kicia? 🌼

cosma 🌼 ... to za tą modelkę ;) Mój zawód nie jest związany z lataniem. Taka podpowiedź... :) Cosma... zapomniałam Ty też z Zagłębia????????? Kobietka:) Pogrzeb w realu brzmi nieźle... choć ja straszna nudziara jestem :P, ale może zabiorę małżonka, bo to dusza towarzystwa... Ja niestety jutro na pogrzeb, ale taki realny się wybieram:( Pamiętacie moje wywody...czy bliska osoba osoba powinna wiedzieć... itd. Cóż ... dowiedziała się i jak się okazało bardzo dobrze się stało. Pozdrawiam wszystkie ryczące :):):) Jak zwykle mąż się dołącza :)

teraz dopiero przeczytałam wiadomosci Mea_ trzymaj sie jutro. I pamiętaj, że większej nudziary ode mnie nie ma. :classic_cool: