Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość AduQaQ
Hyh, pytanie tylko, czy faktycznie dasz radę ukryć to przed rodzicami.... a moze spróbujesz z nimi pogadać na ten temat? ;) Cieplutko pozdrawiam :*:*

Madzia jak będę miała już ten wyczekiwany kolczyk to fotkę napewno zrobię ;) ciekawe czy nos się paprze jak pępek, ale już chyba wszystko zniosę :D Domina zdjęć ja nie widzieć...:( chlip amy09 z tym kolczykiem to jest tak, że : dostanę go od koleżanki z klasy która nos przebijała sobie w tym salonie co ja pępek i ten kolczyk ma właśnie z tego salonu. I nie miała go przy przebiciu tylko tak poprostu sobie kupiła żeby mieć na zapas tylko z innym oczkiem a wcześniejszy ten który niosła do przebicia kupiła na wild cat ie. Te kolczyki które mają w tym salonie własnie to są z wildata :) I ten kolczyk nawet nigdy nie założyła więc jest czysty ale ja i tak go oczyszczę jeszcze sama, jak kupuje w sklepie nawet zapakowane to też zawsze czyszczę jestem chora na tym punkcie :D ewus łoo to miałaś przygodę...Hm ale kurcze ta kosmetyczka naprawdę jakaś tępa :| przecież taką karteczkę to każdy może napisać...pożądny salon a nwet jak już kosmetyczka nie da się nabrać na takie coś...no ale mialaś szczęście. E..nie wiem czy to modne to nie jest moda, przynajmniej ja tego dla mody nie zrobiłam :) pozdro. AduQqQ AA nie ma za co ;) no to dobrze że uprzedziłach rodziców o swoich zamiarach, ja też wolę uprzedzać, chociaż pewnie nie było by awantury takiej dużej bo 18 (no prawie 19)= pełnoletność. A wkońcu jak się ma 18 to w salonach już bez zgody rodziców przebijają :P Ale jakbym miała 13/14....i zrobiła bym to w tajemnicy to by była awantura...

Domina widzę widzę juz. Oj.... to chyba jakieś uczulenie...strasznie czerwone miałaś...Ja tak nie miałam, na brzuchu takich plam, tylko troszkę przy kulce górnej... Nadal takie coś masz..?

Gość Domina...
heh. no ja tak mialam poprostu bo skora tak na ogol reaguje na wbijanie igly ;P;P tak zazwyczaj jest no ale nie kazdy tak ma :P mialam czerwone przez pare godzin a potem juz zniknelo:) teraz jest wszystko ok..;) macie jakies fotki swoich kolczykow ??

Gość Domina...
to wam moge pokazac jeszcze wenflon ktorym mnie kłuli... :):) na jego widok odechcialo mi sie calego tego przebijania pępka.. serio... prosilam qmpele zeby mi nie pokazywala go bo moglam źle zareagowac, a ta głupia specjalnie mi z zaskoczenia pokazala....;p wtedy jakos wcale mi nie bylo do smiechu.... heh.. teraz jak sobie to przypominam to mi sie smiac chce... Boże co ja wtedy przeżywałam...xDxD http://www.fothost.pl/show.php/241513_2411072035.jpg.html http://www.fothost.pl/show.php/241512_2411072034.jpg.html

Gość ona 1111
droga fruti ja mam kolczyka w nosie i mnie sie wcale nie babrał. bardziej babrał sie mój pępek. ale już z nim coraz lepiej. tylko błagam nie myślcie że się chwale bo ja poprostu chciałam to podać na swoim przykładzie a że mam kolczyka w nosie to podałam siebie jako przykład. pozdrawiam was bardzo mocno i całuje.

Gość madzia575
ona111 nikt nie pomyśli ze sie chwalisz, to jest to forum po to zeby o tym rozmawiać:):) Ja też witam wszystkie nowe forumowiczki okolczykowane;p;p Domina.. to miałas mega czerwone, ja też miałam ale znacznie mniej i po kilku dniach zeszła mi skora poprostu i juz było normalnie. to super ze ci to szybko zeszło. Potem zrobie fotke bzunia i wkleje :):)

Gość madzia575
a ktoś tam pisał o maści... mi też tribiotyk gówno daje, szczerze to mam wrażenie ze jak nim posmaruje to za pare minut mam bardziej czerwone wiec go odstawiłam i smaruje alantanem. dobra maść. zaraz blednieje w okół dziurki.

Gość madzia575
Frutii.. mojej kolezance co ma kolczyk w nosie na poczatku zrobila sie gulka z ropa i ona to przebiła i zeszło. u kazdego roznie, zawsze moze cos wyskoczyc. ale nie chce straszyc. to tak jak z pepkiem u niektorych nawet nie widac ze mieli przeklute a u innym bardzo ropieje:):)

Gość AduQaQ
Hih, i widzę ze nie ma problemu ze zdjęciami już. Hm, z tego co u was widzę dziewczyny, to nie wygląda tp tak źle.... myślałam, ze z tym trochę gorzej jest ;) Zobaczymy, co będzie u mnie ;* Pozdrawiam :*

http://img122.imageshack.us/my.php?image=dsc 01234dr7.jpg http://img88.imageshack.us/my.php?image=dsc0 1220iw6.jpg http://img122.imageshack.us/my.php?image=dsc 01240tz0.jpg Domina to zdjęcia mojego brzucha i kolczyków :) już wczesniej wsadziłam, pare stron dalej To są fotki amy09 URL=http://img223.imageshack.us/my.php?image=scr eenhunter01nov191724fw1.jpg ] http://img223.imageshack.us/img223/4922/scre enhunter01nov191724fw1.th.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=scr eenhunter01nov191724fw1.jpg a tu madzi575 http://img103.imageshack.us/my.php?image=s73 00386iv9.jpg

kurde...te zdjecia dziewczyn nie chca sięotworzyć...:( źle skopiowałam chyba... to wejdź na stronę 106, czy 105 i tam bedziesz miała gdzieś na tych stronach :) madzia575 słyszałam o ten ropca przy kolczyku ale nie kazdy tak ma podobno :) no nic jak coś wyskoczy to się to zlikwiduje :P

Gość madzia575
i tak wkleiłam nowe aktualne, ale dzięi Fruti. No nie przejmuj się tą ropą, oczywiście ze tylko niektorym sie coś dzieje, ale tak napomknełam bo jedna z dziewczyn napisała ze nic sie nie dzieje a jednak niektorym tak. ale jakby ci cos wyszło to zejdzie nie martw sie. to w koncu ranka. w nosie napewno szybciej sie goi niz w pępku.

Gość amy09
Fruti: ja tez zawsze czyszcze, tak samo tego co dostalam z wildcata tez po otwarciu wyczyscilam:P Domina: strasznie mialas czerwone....mi sie nic nie dzialo, totalnie nic. dopiero po kilku dniach lekko sie zaczerwienila dziurka.... Ja na szczescie nie widzialam wenflonu, bo gdybym zobaczyla to juz wogole by mnie z tamtad wynosili:P (juz wczesniej pisalam ze zeslablam) , ale widzialam na internecie... wczesniej sie za duzo naogladalm:P glupia jestem, ale nic:P Nos sie szybko zagoi, przynajmniej szybciej niz pepek:P Bo w koncu pepek jest miejscem ktore najdluzej i najciezej sie goi...

Gość ona 1111
kochane dziewczyny co u was słychać? u mnie wszystko dobrze pępek sie goi czas szybko leci. p nie jutro szkoła!!!!!!!! fatalnie! pozdrawiam was

a tam jeszcze tylko ten tydzień szkoły i już :) święa i wolne i spanie do 11 :P ale nam brzuchy urosną od jedzenia wigilijnego :D ja już w tym tyg miałam wystawianie ocen na 1 sem bo jestem w 3 klasie Lo a w 3 juz w grudiu pierwszy semestr się kończy także looz :)

ja t tylko czekam do piątku, chyba, ze nie wytrzymam i wcześniej sobie pójdę tam i zrobię. :) Ale teraz i tak nie mogę bo rochę chora jestem i mam kaszel i katar :(

Gość AduQaQ
O, Fruti.... mówisz ze czekasz do piątku ^^ Z noskiem, taak? W takim razie będę o tobie myśleć przy przebijaniu pępka.... bo też w piątek ;)=* Buziaki :*

Gość pauLinaa
Trzymam kciuki :) ale nie uważacie, że w grudniu nie powinno sie przekuwać pępka ? to są tylko słowa mojej mamy, choc mi też zależy na przekuciu go bo mam na niego ochote od ładnych dwóch lat... W zime dłużej się goji i jest większe ryzyko, że zachaczysz nim o ubranie...

Gość AduQaQ
:) Ja mam wręcz odwrotne zdanie. Prawda ze można zachaczyć o ubrania, ale w lecie wjeżdzamy na jakieś baseny, nad jeziora, morza etc. i wtedy łatwiej jest o zakazenie, lub inne świństwo ;) Poza tym jeżeli teraz zrobię to do lata powinno się ładnie wygoić i nie będzie już problemu ;) :P Buzia :*:*

Gość Domina...
do pauLinaa: nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz :) jesli chcesz przebijac pepek w lato to zycze powodzenia. przyda ci sie. :) latem na ogol kazdy kapie sie w stawach, rzekach, morzach, jeziorach etc. a w takich zbiornikach wodnych jest b. duzo bakterii ktore dostając sie do twojego swiezo przebitego pępka mogą spowodować zakazenie:) to jedno. takze latem czlowiek sie bardziej poci, pot zle wplywa na gojenie swiezo przebitego miejsca, nietrudno to odczuć:) a no i jeszcze przede wszystkim jesli pepek ci sie bedzie paprać a bedziesz łazic w kostiumie kąpielowym bądz pokazywac brzuch dla innych moze byc to serialnie nie zbyt przyjemny widok takiego czerwonego, zapapranego pępka...:P:) dlatego najlepiej przebijać zimą żeby na lato juz miec cudnie wygojone xD to tyle...xD pozdrawiam Cie :):-*

Gość Domina...
AduQaQ mimo ze napisalam wiadomosc powyzej- nie patrzac na twoją ( bo twojej jeszcze wtedy nie bylo) napisalysmy prawie identycznie xDxD serio jej nie czytalam zanim napisalam swoją:P:P

Gość AduQaQ
Nie ma problemu ;) Nie dziwię się że napisałyśmy to samo- bo to przecież podstawowe zasady ;) :* :P

Ja przebijałam swój pępek w czerwcu. I normalnie w lipcu jechałam na wakacje, kąpałam się w basenie i dosłownie nic nic mi się nie stało, a się bałam bo naczytałam sie jakie to zakażenia można mieć, a mi nic nie było. Tylko wcześniej byłam u pricera się zapytać co i jak i on powiedzial, żeby przd wejściem do basenu smarować Tribiotickiem i po wyjściu też. I tak robiłam :)i nie mialam ani czerwonego, ani żadnej ropy. Jeszcze po przyjsciu z basenu nawet kolczyk zmienialam na inny inic :) hehe. Więc to nie ma chyba na to reguły, bo to zależy od osoby. Mi nic nie było, a ktoś inny by wszedł i miałby cały czerwony pępek i ogólnie paskudziło by się. AduQaQ :) piątek piątek, ale nie wiem czy wytrzymam jak już napisałam :D kurde, jak chce coś szybciej to czas mi tak się dłuży...:| to ja też będę o tobie myśleć :D może nawet o tej samej godzinie ;) buźka:*

Gość AduQaQ
Mzm.. ja też się doczekac nie mogę. I możliwe, że się nie doczekam ;) I pójdę wcześniej ^^ Bu$ki:*

Gość AduQaQ
Mzm.. ja też się doczekac nie mogę. I możliwe, że się nie doczekam ;) I pójdę wcześniej ^^ Bu$ki:*

A Ty musisz z mamą iść nie?? Czy wystarczy, ze karteczkę dasz?? Bo u mnie to by trzeba bylo z rodzicem przyjść jak się nie pełnoletnim jest. A jakie miasto..?:> Może te same? :D ja Warszawka :D a Ty?