Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

ODSŁONA NR 2 w moim pierwszym poście opisałem problem który zdarza sie w wieku 15-19 lat a teraz drodzy panowie (o brzydkich mi chodzi ) czas na drugą strone medalu... a wiec jak napisałem od 15-19 lat przenieśmy sie do 19 lat... po odwróceniu medalu.... gdy dziewczyna osiągnie wiek 19-25 jej wymogi dla idealnego faceta zaczynają spadać dziewczyna zdaje sobie sprawe że przecież nie może mieć księcia z bajki który bedzie po nią przyjeżdzać na białym rumaku... zaczynają sie dla niej liczyć inne wartości.... niech kazdy facet zada se pytanie !!(czy kobieta po 20 szuka dalej przygód z facetami??!!!) odpowiedz brzmi NIE...oczywiście zdarzają sie przypadki... taka kobieta po 20 zaczyna myśleć o rodzinie... w gre zaczyna wchodzić dziecko...ona mysli o tym...co za tym idzie nie bedzie patrzyła na wygląd tylko spojrzy czy taki chłopak ma prace czy zapewni jej dobrobyt i utrzymanie czy jest zaradny taka kobieta musi miec faceta co nie zostawi ją na lodzie tylko przebrnie z nią przez całe życie takie czynniki są potem najważniejsze... niech kazdy zapamieta kobieta starzeje sie i ona wie ze jest coraz mniej atrakcyjna ona wie ze mając 30 lat nie wyrwie PRZYSTOJNEGO 19 latka... kobieta wie że jej czas dobiega konca ze przychodzi czas na trwały związek... ale jednak pierwszy post odciska nie zapomnianą blizne w psychice człowieka dlaczego BO LATA MŁODOŚCI SĄ NAJWAŻNIEJSZE... myśle że sie z mną zgodzicie... ja jak juz napisałem ładny nie jestem (wystające zęby.. wielkie żabie oczy...itp) WIEM ŻE JESTEŚMY TRAKTOWANI JAK PSY ... ale pamietaj przecież podobno KAZDY pies ma swój dzień... nadejdzie i nasze 5 min... jak i po każdej burzy musi być słonce.... taka jest natura równowaga musi być dziekuje i do usłyszenia I KONIEC WIDOWISKA

Gość barrokh
"ale jednak pierwszy post odciska nie zapomnianą blizne w psychice człowieka dlaczego BO LATA MŁODOŚCI SĄ NAJWAŻNIEJSZE" Gadanie. Weź wyluzuj stary, jakie blizny w psychice, że sobie "nie poruchałeś" (że się wyrażę językiem młodzieży) jako nastolatek? Zacznijcie myśleć racjonalnie, a nie posługiwać się bełkotem psychologów :\ Nie masz powodzenia u kobiet, to zajmij się czym innym - akurat 15-19 latki powinny się przyłożyć do własnego rozwoju, bo aż żal patrzeć na to, jak ograniczeni są moi rówieśnicy i rówieśniczki. " WIEM ŻE JESTEŚMY TRAKTOWANI JAK PSY" Nikt mnie nigdy nie traktował jak psa. Bo nie ważne jak wyglądasz, ale ważne, by nigdy nie dawać sobą pomiatać. "moze gorszy nie ale trudniej mu w zyciu moze neich zrobi cos z soba a nie sie uzala?" Pewnie niech se zrobią operację plastyczną! A jak nie mają kasy, niech wezmą kredyt, albo ukradną! Albo niech zaczną łazić na siłownię, brać odżywki, sterydy itd. żeby nasze polskie panienki miały na co popatrzeć :)

:O ale problem ,jesteś brzydki ,to zafarbuj włosy na zielono,walinij tatoo na czole chodz w żółtych spodniach---wtedy wszyscy bedą zwracać na Ciebie uwagę,Staniesz sie oryginalnie brzydkim facetem---do tego oczywiście jakieś zainteresowanie --i mamy oryginalnego interesującego brzydkiego faceta:P:)

Gość barrokh
"ale problem ,jesteś brzydki ,to zafarbuj włosy na zielono,walinij tatoo na czole chodz w żółtych spodniach---wtedy wszyscy bedą zwracać na Ciebie uwagę,Staniesz sie oryginalnie brzydkim facetem---do tego oczywiście jakieś zainteresowanie --i mamy oryginalnego interesującego brzydkiego faceta " No i to jest dość, bez obrazy, gówniarskie podejście, że aby być oryginalnym trzeba sobie zafarbować włosy, ubierać się jak debil i skakać na bungee. Ubieram się nieźle, na bungee nie skaczę, mam swoje zainteresowania i pasje i jestem sobą - nie będę robił z siebie idioty, bo też i nie jestem już w gimnazjum, więc moim rówieśniczkom raczej nie imponują już faceci z włosami po kolana i w koszulkach z Kurtem Kombajnem.

sami jak masz takie glupie pomysly to sie nie odzywaj ;) naprawde uwazasz,ze jak zrobi sobie dziare na czole to bedzie mial tłum fanek?

po pierwsze to były zarty ,ale nie do końca po drugie mam żałować faceta bo jest brzydki? nie rozmiem tego topiku

to jak nie kumasz to nie dawaj takich rad. wiadomo,ze jak ktos jest ladny to takie \'rady\' przychodza z latwoscia ja tam wspolczuje brzydkim facetom

Gość Bo Sami
jest kobieta idealna :classic_cool:🖐️

(adanie. Weź wyluzuj stary, jakie blizny w psychice, że sobie \"nie poruchałeś\") jeżeli myślisz że młodzi zakładaną związek tylko po to żeby sie jak to nazwałeś poruchać do współczuje twojej lasce.... nie po to sie gada jak jest mlody to niech szaleje... jeżeli byłeś raniony przez kobiety za młodu to ci zostanie lęk na starość bedziesz bać sie następnego zranienia... a czy wysmiewanie się na forum np. całej klasy innych z czyjegoś wyglądu to czy to nie jest traktowanie takiej osoby jak psa... więc tobie polecam kolego o wrzucenie luzu :):)

przestańcie sie mnie czepiać ze niby sie jestem ładna czy inne durnowate stwierdzenia dlaczego brzydki facet nie zainteresuje sie samotną pusią tylko zrzędzi że jest brzydki:O liczy sie charakter a nie wyglad

Gość kreciolek
taa a to mezczyzni mowia takie rzeczy ze na widok brzydkiej baby rzygac im sie chce, to oni ustawiaja bardzo wysoko poprzeczke kobietom... ze maja byc sliczne, zadbane, szczuple, pachnace, z wielkim biustem... a z brzydkich sie smieja. lepiej byc brzydkim facetem niz brzydka kobieta takie jest moje zdanie^^

Gość liczy sie charakter a nie wygl
plus wyglad, wysokosc zarobkow, pozycja w spoleczenstwie :D

no oczywiście że swoje i bede to pisać do obrzydzenia następna kwestia na topiku o samotnycj matkach---rady szukaj samotnego ojca na topiku o niedziewicach--szukaj jeeebaki na topiku o normalnych--są normalni ale kobiety chcą srakich i owakich na topiku ocen mnie--spierdalaj gruby pasztecie,lub moge Cie przelecieć a jak ja daje radę brzydkim --szukaj brzydkiej lub zrób z siebie pajaca jest obraza:O na ulicy nikt nie żałuje wymarszczonych 50-letnich kobiet tylko dlatego że są już strae i brzydkie .wiec JA nie żałuje BRZYDKIch faceTÓW :P to na tyle chyba:P

Gość brzydki facet
no to za pare lat zaczniemy pisac tak o tobie i bedzie kwiat :)

brzydki już możesz pisać ze jestem brzydka w końcu 32 lata to już starość :O:) ps mam tak pierdolnięty charakter ze zawsze sie jakiś adorator znajdzie a dlaczego? BO LICZY SIE CHARAKTER :P

Gość brzydki facet
raczej desperacja podstarzalych facetow :O

o własnie następna rada którą mi zasurerowałeś szukaj desperatek ---może Ci sie ładna trafi:P

Gość brzydki facet
wole juz byc brzydki i sam , niz leciec na podstarzale zdesperowane trzydziestki :)

heheheh dlatego nie żal mi brzydali złośliwe pokemony z Was i tyle :D

Gość brzydki facet
zlosliwe? stanowczo nie! ale obelgi dzialaja w obie strony i trzeba o tym pamietac :)🖐️

Ty zacząłeś :) nie napisałam nigdzie ze gardze wami itd,wręcz przeciwnie napisałąm ze możesz pisać o mnie brzydka- to mnie nie zabolało,wiec rzuciłeś hasłem o moich facetach( podstarzali desperaci) --by na koniec stwierdzić ze 18:08 [zgłoś do usunięcia] brzydki facet wole juz byc brzydki i sam , niz leciec na podstarzale zdesperowane trzydziestki to Ty pokazywałeś w swoich postach wyższość nie ja ;) pa miłego wieczoru

Gość bo prawiczki
[ale problem ,jesteś brzydki ,to zafarbuj włosy na zielono,walinij tatoo na czole chodz w żółtych spodniach---wtedy wszyscy bedą zwracać na Ciebie uwagę,Staniesz sie oryginalnie brzydkim facetem---do tego oczywiście jakieś zainteresowanie --i mamy oryginalnego interesującego brzydkiego faceta] [a jak ja daje radę brzydkim --szukaj brzydkiej lub zrób z siebie pajaca jest obraza] Kto zaczal to widac tutaj tez milego :)

to było obrażliwe:O ech zapomniałam o wrażliwości męskiej pozdr bardzo serdecznie :)

Brzydki ma gorzej w wielu aspektach życia, to tak jakby na starcie dostał współczynnik -5 do związków, pracy, kontaktów miedzyludzkich itp.

kazdy definiuje piekno inaczej. wiekszosc ludzi mowi ze boy george jest okropny. dla mnie to ideal mezczyny. wiec zawsze spotkasz kogos komu bedziesz sie podobal. a ze nie wiekszosci to juz inna sprawa. :)

Czy Ty piszesz historię swego życia ? Same ogólniki można przeczytać w Twych wypowiedziach... w ogóle piękno czy brzydota to pojęcia względne ... xD a co do dziewczyn z piegami... to wiesz ... jednemu się podobają innemu nie... szkoda że trzeba to tyle razy tłumaczyć ... Jak ktoś jest mądry to mu media w tym nie przeszkodzą xd pozdrawiam

Gość barrokh
"po drugie mam żałować faceta bo jest brzydki?" A czy ja chcę, żebyć mnie żałowała? Ani razu się w tym temacie nad sobą nie użalałem, więc się zastanów, zanim zaczniesz pisać głupoty "ja tam wspolczuje brzydkim facetom" Ale czego? Bez sensu. "jeżeli byłeś raniony przez kobiety za młodu to ci zostanie lęk na starość bedziesz bać sie następnego zranienia.." Ja nie jestem przystojny, a specjalnie raniony nie byłem i nikt mną także nie pomiata. "taa a to mezczyzni mowia takie rzeczy ze na widok brzydkiej baby rzygac im sie chce, to oni ustawiaja bardzo wysoko poprzeczke kobietom... ze maja byc sliczne, zadbane, szczuple, pachnace, z wielkim biustem... a z brzydkich sie smieja." Nigdy w życiu czegoś takiego nie powiedziałem. Choć masz rację - wielu facetów to chamy i prostaki. "wiec JA nie żałuje BRZYDKIch faceTÓW" A kto chce, do cholery, żebyś ich żałowała? "BO LICZY SIE CHARAKTER " Noo i ty ten charakter odgadujesz poprzez obserwację koloru włosów - jak ktoś ma zielone, to zajebisty, a jak niefarbowane - to debil i nudziarz. Żal. "Brzydki ma gorzej w wielu aspektach życia, to tak jakby na starcie dostał współczynnik -5 do związków, pracy, kontaktów miedzyludzkich itp." Bzdura. Może -5 do kontaktów z kobietami. Ale w niczym innym. "wiec zawsze spotkasz kogos komu bedziesz sie podobal." Oj chyba nie zawsze ;)

ech Noo i ty ten charakter odgadujesz poprzez obserwację koloru włosów - jak ktoś ma zielone, to zaj**isty, a jak niefarbowane - to debil i nudziarz. Żal. nie prosiłam byś mnie żałował:)