Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

Gość barrokh
"nie prosiłam byś mnie żałował" Niektórych trzeba żałować nawet jak nie proszą. "ja to nawet włosów nie mam " Czyli nie masz charakteru ;)

Nie jestem złośliwym brzydalem, tylko beznadziejnym brzydalem. Też mi różnica :o

Gość barrokh
"Nie jestem złośliwym brzydalem, tylko beznadziejnym brzydalem. Też mi różnica" I nie masz włosów, więc nie masz czego farbować - więc czym zaimponujesz takiej "Sami"?

Gość brzydki facet
zyciowymi madrosciami? :D rownie dobrze moze podac jej sprawdzone sposoby jak przegrac zycie ;)

teraz bedziecie mi dogryzać paskudy:P barrokh--Tobie proponuje kolor fioletowy włosów i kolczyk w języku,znajdziesz dziewczynę a przy okazji zafundujesz jej odlotowe orgazmy brzydki facet--Tobie proponuje tatoo --mam zasady , kolor włosów --zielony jak typowy ufoludek :)

Gość barrokh
"barrokh--Tobie proponuje kolor fioletowy włosów i kolczyk w języku,znajdziesz dziewczynę a przy okazji zafundujesz jej odlotowe orgazmy" Hmm... fioletowy kolor włosów to bez sensu, ale dla tych orgazmów, to może warto się z tym kolczykiem poświęcić. Ale może taki odczepiany, da się tak?

bedziesz zakładać kolczyk tylko na randki, ale bez odp koloru włosów obawiam się ,że dziurka zarośnie i nici z odlotowych orgazmów:)

Gość brzydki facet
[brzydki facet--Tobie proponuje tatoo --mam zasady , kolor włosów --zielony jak typowy ufoludek ] Te tatoo to gdzie konkretnie ma byc serio na tym czole? :D czy jakies ukryte miejsce?. Co do koloru zielonego to bedzie klopot wokol tyle tego jest ,ze bedzie ciezko sie wyroznic z otoczenia :D

Gość barrokh
O, matko, dziurka zarośnie i nici z odlotowych orgazmów - nie powiem z czym mi się to skojarzyło i z jaką dziurką ;) To chyba będę ten kolczyk przyklejał, skoro mówisz że to dobry pomysł jest ;)

chłopcy użalajcie sie dalej ja zmykam na mecz w TV ups zapomniałam Wy sie nie uzalacie,tylko stwierdzacie fakty :) brzydki facet--tatoo na czole i taki co świeci w ciemności +zielone włosy --hmm masz szanse wystąpić w Tvn :) barrokh--KOLCZYK TO REWELACYJNY POMYSŁ a widzisz moje rady są (bez)cenne pa

Gość barrokh
"ups zapomniałam Wy sie nie uzalacie,tylko stwierdzacie fakty" ale poczytaj moje posty - bo one są dalekie od użalania, ba! one są najbardziej optymistyczne ze wszystkich w tym temacie. Kolczyk - spróbuję, ale najpierw muszę mieć na kim poeksperymentować z tym wpływem kolczyka na orgazm kobiecy.

*Sami* nie kluć sie z nim.... daj spokój dzieciakowi moje zdanie to kobieta jak wino czym starsza tym lepsza....ale nie do przesady

Gość nie lubiee
przestarzalych trunkow :O

Gość barrokh
*Sami* nie kluć sie z nim.... daj spokój dzieciakowi moje zdanie to kobieta jak wino czym starsza tym lepsza....ale nie do przesady" Eeee... a kto tu mówił coś na temat jej wieku?

prosze *Sami* brzydki już możesz pisać ze jestem brzydka w końcu 32 lata to już starość

Gość barrokh
"zapominacie że jak facet kobiet nie pociąga to automatycznie oznacza że jest dnem, zerem i frajerem. obojętnie co sobą tak naprawdę reprezentuje. a jak się kobietom podoba to jest wspaniały cudowny i świetny." Niby według kogo?

barrokh--nie użalasz sie to fakt,nawet fajnie piszesz,ale znając kafe za msc bedziesz użalał sie nad sobą pozdr

Gość barrokh
Sami - nie będę, ja na cafe nawet nie jestem zarejestrowany. "wg kobiet a według kogo myślisz." - pewnie nie wg wszystkich, zresztą, kogo to obchodzi?

Gość SAKA PITAKA
przykro mi ale ja jestem brzydki facet 13 latek i nikt mie nie chcieć. Ja być dobry ale nikt mnie nie chcieć.

Gość kempa
baby to huje

Gość matt 22
helołł:) bardzo ciekawe co tu piszecie a piszecie dłuugo ;) hmm a ze mna jest tak że podobam sie np wiekszosci i slysze tam teksty ze jestem przystojny, ladny itp ale...czasem tez slysze teksty w stylu ''brzydki, ale syf itp:) powiem Wam jedno..to kwestia gustu, jednym sie podobamy a innym nie :) nawet brad pitt czy maciek zakoscielny niepodoba sie wszystkim kobietom:) a co do chlopaków ktorzy są zakompleksieni : miejscie innych w d***e:) i ich zdanie... co jak sie lasce niepodobasz to juz dramat? do luzka i tak z nia niepujdziesz:) ja w swoim czasie mialem kompleksy i sie martwilem jak szlem ulica a ktos sie smieje i co? kawalek dalej o wiele wiele ladniejsza dziewczyna mowi do mnie ''hej'' a gdyby te wszsystkie dziewczyny co sie ze mnie smieją wiedzialy ilu ladniejszym od nich sie podobam to by wpadly w straszne kompleksy:) niechwale sie w zadnym wtpadku ale do WSZYSTKICH CHLOPAKóW: ZNAJCIE SWOJą WARTOSC I OLEWAJCIE ZDANI INNYCH:) kazdy ktory sie z was smieje uwaza sie za ladnego ladną itp a nawet niewie ze gdzies na ulicy ktos smieje sie z niej/ niego:) styl..jasne zadbana fryzura krotko i po męsku, opalona cera, i fajny ciuch, np czern, bojówki lub jeansy no i chigiena oczywiscie, chodzi o to zeby nierobic z siebie pajaca z strojem czy wyglądem ale normalnego meskiego faceta, i wyjsc do ludzi smiac sie, byc wyluzowanym kolesiem a taki koles nawet jak niewygląda jak model ..znajdzie dziewczyne...zobaczcie ile jest brzydkich kolesi z ladnymi dziewczynami i na odwrot? dlaczego? bo ona ma to cos i ona ma to cos.. zastanowcie sie nad tym bo naprawde wyglad to niem wszystko a to i tak kwestia gustu i nawet jak bedziecie zajebisci i idealni ...:) to i tak sporo was oleje:) podobamy sie bardzo wielu...ale wiele nas oleje:) i niestarajmy dązyc do idealu:) uhh ale sie rozpisalem:) sory za literowki bo pisze po zawodach. pozdro i wezcie sobie to do serca, mam nadzieje ze ktos to poczyta:) KWESTIA GUSTU i tyle:) 3majcie sie i wiecej wiary we wlasne siły:) uwierzcie w siebie a swiat bedzie wasz:) sołł long;) a jak ktos chce pogadac macie meila

Gość chłopiec z zapałkami
ehhhh... może i kwestia gustu, ale jak z kogoś dziewczyna (ze względu na wygląd) śmieje się prosto w twarz i przez wielu ta osoba jest obgadywana na boku za wygląd, to chyba przeczy temu, że jest to rzecz gustu. "miejscie innych w d***e i ich zdanie..." Z tym się w zupełności zgdzam - szkoda czasu nad zamartwianiem się z powodu jekiegoś osobnika "hedonistycznej pomyłki pokolenia". Takie osoby na ogól łatwo jest zjechać za to co mówią i przyjemnie jest ich zjechać od dołu do góry. I jeszcze jedna kwestia: czy mi tylko się zdaje czy jednak tak jest... że zdecydowanie więcej jest par w których chłopak jest przystojny/ładny a dziewczyna brzydka, niż na odwrót (pytam, bo mi to się nie zgadza z opiniami niektórych moich znajomych)?

ehhhh... może i kwestia gustu, ale jak z kogoś dziewczyna (ze względu na wygląd) śmieje się prosto w twarz i przez wielu ta osoba jest obgadywana na boku za wygląd, to chyba przeczy temu, że jest to rzecz gustu. "miejscie innych w d***e i ich zdanie..." Z tym się w zupełności zgdzam - szkoda czasu nad zamartwianiem się z powodu jekiegoś osobnika "hedonistycznej pomyłki pokolenia". Takie osoby na ogól łatwo jest zjechać za to co mówią i przyjemnie jest ich zjechać od dołu do góry. I jeszcze jedna kwestia: czy mi tylko się zdaje czy jednak tak jest... że zdecydowanie więcej jest par w których chłopak jest przystojny/ładny a dziewczyna brzydka, niż na odwrót (pytam, bo mi to się nie zgadza z opiniami niektórych moich znajomych)?

Gość 0bujbv
Więcej jest par, w których chłopak jest ładniejszy od dziewczny. Widać, kto naprawdę patrzy przede wszystkim na wygląd. :-/

"Widać, kto naprawdę patrzy przede wszystkim na wygląd. :-/" - temat jest przede wszystkim o wyglądzie, więc trudno o nim tu nie wspominać.

odwóluje poprzedni post, ponieważ zbyt "pobieżnie" przeczytałem post autora: Obujabv

Gość matt 22
sluchajcie , szczegolnie Ty chlopiec z zapalkami: no mi sie czasem smieją w twarz ale najlepsze jest to ze jak je wyprzedze i 100 m dalej czeka na mnie znajoma bliska i gdy sie do niej zblizam zwalniam krok i obejmuje ją z czlusem i co? tym przecietnym laskom kopara opada a ja mam zwale xd:) sluchaj no wiecej jest par jak chlopak jest przystojniejszy a dziewczyna np otyła albo zgrabna ale z twarzy nie taka;) ale widze często bardzo atrakcyjną dziewczyne z kolesiem co tu dozo mowic:) srednim :) ja sie tym przejmowalem od 1 liceum do 21 lat dlugo to w sobie zwalczalem a teraz wiem jak jest hmm jak Ci ktoras zasmieje sie w twarz powiedz jak ja : ej sluchajcie a wy niewiedzieliscie ze uroda to kwestia gustu ? czy naprawde jestescie az tak puste?:) wy mi np tez sie niepodobacie bo niejestescie w moim typie...dotarlo?:) spojzcie najpierw na siebie w lustrze a potem krytykujcie innych'' i gwarantuje ze zamilkną bo to jest tak jak pisze w pismie swietym;) widzisz dzazge w oku blizniego a niewidzisz belki w swoim:) czy jakos tak:P szkoda zycia na zamartwianie i tak jest za krotkie a w lotka raczej sie nie trafi choc powodzenia ale to co masz zrobic to tylko dbaj o siebie i o zachowanie bądz wyluzowanym kolesiem, a wygląd oczywiscie nierob z siebie geja czy cos ale wiesz po męsku krotko przystrzyzony, opalony elegancko ubrany i wspaniale zbudowany ( silka i nie solara) polecam co 2 dni sok z marchwi czystej , daje lepszy efekt i zdrowiej a ai taniej, Mrozu tez moim zdaniem jest brzydki a co? ma fanek pelno a co siora kupi brawo to widze tekst ''przystojniak mrozu'' hehehe o gustach sie nie dyskutuje wiec spoko kazda potwora znajdzie swego amatora a kazdy garnek swoją pokrywke:) czasem tylko na to potrzeba ciut wiecej czasu:) zycze powodzenia i przelamcie sie tak jak ja to zrobilem a naprawde bedzie prostsze wszystko a ulicą bedziecie szli z fajną dziewczyną lub tabunem znajomych::) znam wiele takich osob ktore byly nawet na granicy samobojstwa i co? to ze teraz mają po 23 lata, i super dziewczyny, najwazniejsze to dobry bajer moze to i glupie myslicie ale polecam na youtube ''szkola uwodzenia'' ale nie ten film tylko reportaz o 3 kolesiach nieatrakcyjnychh ze szok 1 mial cycki i 140 kg, 2 1.05 w kapeluszu a 3 najlepszy krzywy nos...co potem? po nabraniu pewnosci siebie wyrywali w klubach takie laski jakie TYLKO CHCIELI bez ograniczen jakichkolwiek :) polecam naprawde ten filmik:) a jak ktos chce jeszcze czwegos zapytac to prosze 8450792 to moje gg chetnie sluze radą:) pozdro:) ehh znow sie rozpisalem heheh:)