Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 uuuuuuuu kochana to ty masz bardzo odpowiedzialna robote! biedne dzieciaczki, ja bym nie mogla..tak mi sie zdaje...takie maniunie i tak cierpia...bu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 No dlatego kocham je wsie jak swoje:):):):) I za Chiny nie zmienie pracy, chocby mi dawali 10 razy wiecej:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 spadaj tere fere, zakladamy sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 to by bylo dobre..zarabiac na urojeniach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Nie bo nie bedzie cie stac na wyplate mi naleznosci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 we wczesnej ciazy sa tez inne objawy..ja bym pewnie miala jakies obrzydzenie do kawy czy czegos a nie mam:) i pewnie bym spala po 14h i bylabym slaba.. a czuje sie jak zrebak (zenski) i mam pelno energii, mimo ze jestem przeziebiona:) nie dam sie wrobic w schizki...o nie jeszcze daje sobie pozyc z kilka dni..choc do moich ur:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 kto Ci taki kit wcisnal babo?????????????:P:P Objawow jest duzo, ale to nie znaczy ze musisz miec je wsie:p Moze nie miec wcale i miec normalnie okres- mama moja pod koniec 3 mca sie dowiedziala ze jest w ciazy- majac normalnie okres i zero objawow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 o prosze jaka pewna siebie:) znow cos czarujesz? nie, nie tym razem dobra wrozko...jak bedzie jakakolwiek szansa (sexik na maxa) to dam znac..a narazie mam nieplodne i czekam na@ no i tyle! wica a ty gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 srutu- tutu:P:P:P:P Sobie czekaj:D Ps. juz raz Ci zaczarowalam :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 no cos ty??? serio? ale jazda..slyszalam o okresie w trakcie ale tak ze 3 miesiace..i jak to ? tak regularnie, co miesiac? nie.. ja mialam ostatnio@ bezciazowa na 100% badali mnie w szpitalu..takze wykluczone:) chyba od nastepnej @ czyli tej na ktora czekam ogranicze spozycie alko do minimum-minimum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ladnie to tak wyzywac sie na mlodszych! (chyba mlodszych) wez bo ci wpiore...za jakis czas bede wyla z bolu a ta se zarty stroi, ladnie..cholera to topik dziecko tak! a nie dziecko wkrece! ocho polubilam to wkrece...zart:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 srutu-tutu majty z drutu..jeszcze 30min! dzieki ze jestes czas mi uplynal szybciej i lada moment spadam, jeszcze tylko jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 a ja co- pralki szukam :) hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 kurde mi cos jest niedobrze, ale tak mi sie bardziej odbija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ano zapomnialo mi sie:) powodzonka!, jeszcze 15min huuuuuuurrrraaa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ocho...no ladnie, joannaz-wroz! ja zycze 2tlusciochow.......aha, aha, aha... praga..hm..no to fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 coooo?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 17, 2006 co co??? cos namieszalam? nie? tak? sorki jak tak ale chyba nie co? ide do domu..do napisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 wica: za ile masz termin @@@??:x:X:X:X:X:X:X JustynaM: spokojej drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 hahaha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 za ile?????????????? :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 termin czego?? myśle, ze jak przyjdzie moj facet i zjemy obiado- kolacje to jazdy z brzuchem ustapia i termin sie wydluzy w czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 termin okresu !!!!!!!!!!!!!! :X:X:X:X:X:X:X:X:X a co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczekująca1 0 Napisano Sierpień 17, 2006 A ja prze chwila skończyłam depilacje woskiem, nóg, rąk, bikini i wąsika ojojojojojojooj jak bolało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 hahaha, no to sie obsmialam :), a juz myslalam ze mi wrozysz :) Termin okresu za tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 sama sie depilujesz woskiem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 oczekujaca: obłóż lodem jak masz w lodówce:) wica________________> to ja nic nie chce mowic ani krakac, czekam z Toba na @@@@@@@@@@@@@222 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 a tak serio to glodna jestem jak cholera i chyba nie wytrzymam na faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 17, 2006 lec i sobie cos podjedz:P kawalek chleb czy cos:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Sierpień 17, 2006 a ty kiedy termin?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach