Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

musi byc!! laski pisza ze po odstawieniu tabsów tak sie dzieje ze sie spoznia wiec musze cierpliwie czekac mam nadzieje ze juz niedługo obie bedziemy mogły sie pochwalic najazdem Indian :))

Gość Cynamonek824
JA JUTRO ZROBIĘ test! Nie wytrzymam dłuzej:(

jejku ja tak mam ze co sie uspokoje ze to nie ciaza to znowu przychodza głupie mysli kurde okres przybądz juz!!

ja tez czekam na okres :-o tabletki biore regularnie dzisiaj 4 dzien czyli zawsze w 4 dzien ma byc okres a tu nic ...

Czekanie dobija,bieganie do wc dobija,obraz przyszlosci nie po Twojej mysli dobija...hmm...jestem dobita :P :(

dobijta mnie bedzie mi lepiej ale dobijta tak porzadnie hehe kurde no chyba badaniu krwii mozna ufac co? jejku co za durne zycie

no jasne,ze mozna bleblus chyba,ze po badaniu cos zroilas :P ale ja tam dobijac nie bede,dobra ze mnie duszyczka:) Boshe pojutrze egz z psychologii w Poznaniu aaaaaaaaa \"dobijta\" mnie:P wlasnie sie z facetem poklocilam:P czemu ja sie na nim wyrzywam?

bo na sobie cięzej sie wyzyc!?! no nie robiłam nic po badaniu bo bym teraz naprawde srała po gaciach

to luzne gacie jak to mowia :P Nie wiem skad ten przyplyw euforii moze dlatego,ze sie za mment wybieram na piffkoo :P ogolnie nie jest fajnie bo zmienne nastroje mam co chwila a moj piekny poszedl pobiegac,chcialam mu odpisac ze swierze powietrze dobrze robi na przeczyszczenie komorek mozgowych,ale \"ugryzlam sie w klawiature\"i tak mu juz dopieklam na dzisiaj starczy:)

3 dni temu 3 latka skonczyl:) w ciaze zaszlam majac 18 urodzilam 19 i tak jakos leci....w tym roku zaczelam studia:/ bylaby lipa gdyby bylo kolejne:( to ja zycze milego wieczorku,mam nadzieje,ze jutro pogadamy! Pozdrawiam!

Gość zaskoczona 87
no name to ty już masz dziecko???????????????? Jak sobie poradziłaś???Ja też mam 18 lat i pewnie też(obym się myliła) będe miała dzidzi....od dwóch dni zachowuję się tak jakbym juz je mia la...ciągle głaszczę się po brzuchu, oglądam się na ulicy za malymi dziecmi i kobietami w widocznej ciązy.Jutro jadę zlozyc dokumenty na studia...zastanawiam się tylko czy jest sens....:( Test robię w niedzielę. No name proszę napisz jak sobie dałas radę, jaka była reakcja chłopaka i rodzicow.Studiujesz na dziennych, państwowych studiach?

zaskoczona poradzilam sobie tylko musialam dume schowac do kieszeni i przyznac rodzica,ze moj ex mąż to dupek(delikatnie powiedziane) tak jak mnie ostrzegali i ze mieli swieta racje,bardzo mnie kochaja i pomogli,dali mozliwosc studiowania,wyksztalcenia,godnego i przede wszystkim SPOKOJNEGO zycia z synkiem,ale jak im teraz taki nr wykrece to ojojojojoj az sie boje bleblus!!! co to za modły? jakis taniec trzeba odtanczyc przy tym czy jak? :P

aha, studiuje dziennie:) moj owczesny facet ponoc byl szczesliwy,wzielismy slub bo baaaaaaardzo mnie kochal i to tak mnie kochal,ze prawie dziecko przez niego stracilam,ale to juz inny temat.Wytrzymalam 2 lata malzenstwa z tyranem i schowalam dume do kieszeni. Jesli masz kochajacych rodzicow to bedzie dobrze,beda sie bac o Twoja przyszlosc,ale pomoga... chyba,ze sa to INNI rodzice

Gość Cynamonek824
No i dziś będzie wszystko wiadomo:(

Gość Cynamonek824
Moja temp. rano to 36,7

Wczoraj caly wieczor saczylam 1 pifko w ogole mi nie wchodzilo:( Ciagle mialam wrazenie,ze zaraz dostane okres a ze sie nie pojawil to zalapalam dola:(

ja miałam raz taka zschize kiedys bo chciałam dostac szybciej i jak nienormalna latałam gdy tylko cos mi sie tam w majtkach \"poruszyło\" do łazienki sprawdzac

Ehe...a Ty to tez uwazasz za zaburzenie?:P Bo mi sie zaczyna wydawac,ze beda pierwsza sprawa klientka w przyszlosci jak tak dalej pojdzie:P O ile skoncze studia buuuuuuuuu ;(

a jaka specjalizacja bo jesli psychika dziecka to masz najlepszy model w domu:)) no i na facecie mozesz bo to przeciez duze dzieci ja tez studiuje ale zupełnie co innego i niestety na nikim nie moge trenowac ;))

dokladnie resocjalizacja wiec masz racje najlepiej na wlasnym facecie trenowac a potem jak zrobie mgr z reso to mam mozliwosc zrobil pelne mgr z psychologii i bede musiala bo do mojego przyszlego zawodu bez psychologii lepiej sie nie zabierac bo sama wyladujesz na psychiatryku:P

mnie po studiach czeka 2,5 letnia aplikacja czyli obie najdłuzsze uczenie wybrałysmy. ale moj facet mogłby byc specjalista gin i zeby mnie zawsze uspokojał jak bede schiziwac :P