Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Hihi :P na edukacje nigdy nie jest za pozno:) Ty tez ciagle czujesz brzuch czy tylko ja znow se wkrecam?:) a z jakiego miasta jestes?

jestem z grudziądza ale studiuje w wawie nie czuje brzucha zero objawów ciazowych wiec w sumie luz ale mozg wytwarza głupie pomysłu i walcze z nim

Nigdy nie mialam okazji byc w Wawie,z Poznania za daleko.Daj mozgowi odpoczac bo wiesz,ze psycha tez opoznia okres.Hmm... tylko czemu ja robie tak samo? Pewnie dlatego,ze mam powazne ku temu powody a dzis 42 dzien cyklu aaaaaaaa!!!!!!!!!

ja to nie wiem czy 46 czy 33 bo nie wiem od czego mam liczyc a co do mozgu to powinien sie wysilac do innych rezcy bo niedlugo mam egz wiec trza sie uczyc

Ja mam jutro cholernie trudny z psychologii a tu nic,nie jestem w stanie:( Ale z psychologii slo mi zawsze dobrze z konwersatorium 5 wiec moze jakos.... cos w glowie z wykladow mam

ja z tego co mam z egz z wykładow zero bo nie chodziłam bo nudne wiec musze zapierdzielac od zera...ale o ile zycie byłoby łatwiejsze gdyby mozna miec okres i dzidzi tylko jesli sie chce kurcze faceci maja duza łatwiej

wcale nie maja duzo latwiej.... Ty mozesz pjsc do wc,mozesz zmierzyc sobie temp. masz jakas kontrole nad tym co sie dzieje a oni siedza gdzies tam i byc moze wpatruja sie w swoj tel.kom. z niecierpliowscia oczekujac smsa \"jest okres\"!!!!

ja na takiego co sie przejmuje ale powiedział ze tak czy siak sie ze mna ozeni i ze nie mam wybory( a mi tam i tak pasuje ale czasem sie z nim draznie)

Moj tez sie przejmuje,ale zastanawiam sie tylko czy to przejecie jest ogolne czy moze patrzy na siebie,po tym co przeszlam z mezem ciezko mi zaufac facetowi nawet gdy ten ma najszczersze intencje. Okresie przybadz!!!!!!!! :( Smigam na uczelnie a potem na splyw kajakowy,moze troche wysilku cos da... ehhh :( Buźka!

Gość gł u p ee k
Czesc babeczki Sorki za moja cisze ale mam angine...i leze w lózku :( Czekam z Wami... Pozdrawiam i zajrze jak bede sie lepiej czuła... 🌼

Gość Cynamonek824
Jejku jest mi tak słabo i niedobrze - pewnie będzie źle :(

Gość Cynamonek824
Bleblus gdzie jesteś?? :(

jestem jestem tylko sprzatam mnie dzis brzuszek pobolewa ale mnie tak juz pobolewa od tygodnia nie martw sie cynamonek czujesz sie słabo po pewnie psychicznie jestes wykonczona czekaniem nerwami

Gość Cynamonek824
Fajnie, że jesteś! Niepokojamnie mdłości:( Tempertaura rano - 36,7, a treaz 37,9:(

a moze sie przezibiełas? moze opisz sytuacje dlaczego sie boisz ze mozesz byc w ciązy bedzie mi łatwiej ci cos poradzic

Gość Cynamonek824
Mam 31 dniowe cykle! W 6 dniu miałam stosunek - z zaraz po nim jeden dzień przezroczysty śluz, potem jeszcze plamienie z jeden dzień, potem sucho i owulacja! Ten stosunek był zaraz po krwawieniu,a le jescze miałam plamienia, z tymże niepokoi mnie ten śluz bezbarwny:(, potem miałam 3 stosunki z zabezpieczeniem - z tym, ze raz po zdjeciu prezerwatywy, po wytrysku ( minęło troszkę czasu), wszedł jeszcze we mnie - nie było znowu wytrysku. Dzis powinnam dostać okres - ale jest mi niedobrze a okresu nie ma. Co o tym myslisz?

a czy po tym wytrysku umył penisa? ten pierwszy stosunek był z zabezpieczeniem? nie bierzesz zadnych tabsów?

Gość Cynamonek824
Wytarł chusteczką! Nie biorę! Ten pierwszy 6 dnia był bez zabezpieczenia.

nie chce cie straszyc, ale... teoretycznie ten czas zaraz po okresie jest bezpłodny ale plelmink moze przezyc od 4 do 5 dni w pochwie, z drugiej jednak strony skoro masz 31dniowe cykle to owulacja jest ok 15-17 dnia i do tego trzeba doliczyc 5 dni niebezpieczenstwa przed i po owulacji. jesli przy nastepnych była prezeska i nie pekła to luz ale ten pierwszy stosunek ... jest ryzyko no i ten po tym wytarciu chusteczka jesli bym w niebezpiecznym okresie to tez jest ryzyko bo zawsze pozostaje płyn ejakulacyjny ktory tez zawiera plemniki radze ci albo zrobic test na mocz( choc zbytnio im nie ufam) albo test na krew

Gość Cynamonek824
Dzięki bardzo - zrobię najpierw zwykły test!

Gość kunekudna
Cynamonek - Witaj, ja mam przewaznie tak jak Tym 29, 30 dniowe cykle. Pare razy w ciagu kilkuu lat mialam 24 dniowe, ale zawsze byl tego powod typu - podroz do innego kraju, zmiana klimatu albo branie antybiotykow. Mysle ze nie masz sie co martwic. Policz sobie, jesli masz 30 dniowe cykle to dni plodne masz tak w polowie, powinny sie zaczynac okolo 14 dnia cyklu. Oblicz sobie kiedy mialas te dni, ja to obliczam w prosty sposob - zawsze zaczyna mnie jajnik pobolewac i 3 dni trwają plodne dni, sluz itd, 3 dzien jest ostatni i od tego dnia za 14 dni nastepuje u mnie krwawienie miesięczne. Znam swoje cialo i umiem odczytywac jego sygnaly do tego stopnia ze przewiduje dzien plodny i dzien okresu z błędem do jednego dnia. :) Dzis wlasnie dostalam @. 3maj sie i nie martw się. A do was dziewczyny, ktore tego jeszcze nie robicie apeluje zebyscie sobie zapisywaly w notatniku zmiany waszego ciala, tzn dzien wystąpienia miesiączki, następnie zmiany sluzu, kiedy jest szklisty ala białko jajka...i potem jak sie zmienia. Poznacie swoje ciala lepiej i bedziecie moze bardziej spokojne.

Gość kunekudna
Cynamonek - podaj kiedy mialas okres ostatnio ;) moze nie masz co panikowac, jeszcze czas. Jak Twoje piersi, czy zmieniają Ci sie przed okresem, puchną itd ja tak mam i tez po tym poznaj zawsze... są wielkie i ciezkie jak armaty heh gdybym miala taczke to bym normalnie je zarzucala na nią ;) i dzien przed/ w dniu okresu - - przestają mnie bolec.

czemu my mamy tak przesrane??? ze co ze niby z zebra?? to co gorsze?? kurde czy to ze jestemy płec piękna madrzejsza :P to znaczy ze musimy miec okres??/

Gość aniastyle
kundelka-jak masz dni plodne to pobolewa cie jajnik to nie objaw choroby?czy to normalne jest?bo ja tez tak mam ale jak mnie pobolewa to zawsze mi sie wydaje ze cos nie tak jest

Gość Cynamonek824
Wiec ostatni okres miałam 8 maja! Mam zazwyczaj 31 dniowe!