Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

MoniaK-jezeli chodzi Ci o fuckt to ja zartuje, a jesli o anyzowke-moze mnie ponosi ale juz wole jak mnie obraza niz ignoruje

pf-no wlasnie wiem ze wredy facet wzial nogi za pas jak sie zaczelo rozkrecac i mnie zostawil sama nununu czekaj az sie dorwe.wszystkie dzielnie walczylysmy:)

Ponik zrezygnował.... to już jakieś małe zwycięstwo :-p Może zrozumiał, ze nie ma o co kopii kruszyć i dać ludziom żyć w spokoju??? Ja to mam czasem wrażenie, ze temat gejów pojawia się zawsze na tapecie, kiedy w kraju chce się odwrócić uwagę Polaków od istotnych rzeczy, które zazwyczaj w konsekwencji prowadzą do kolejnego pogorszenia warunków życia KAŻDEGO obywatela lub ma na celu zamaskowanie istotnego przekrętu w Rządzie, który wstydzi się głośno przyznać do tego i dał ludziom Igrzyska i chleb (czyt. gejów) na pożarcie.

Gość pf
hehe no racja. Faceta jak trza to nigdy nie ma :P no ale brawo- dawalas rade sama :D

Moniak własnie tak jest to rodzaj tematów zastępczych. Nie tylko gejów jak siegam pamiecią był tez temat aborcji i to zawsze wtedy kiedy było duzo wiekszych problemów .............zawsze można odwrócic uwage tłumów od rzeczy istotnych dla nich moze nie zauważą i nie trzeba bedzie sie tłumaczyc z niczego.

MoniaK-co do Twojej \"teorii spisku\" to faktycznie czesto sie do niej sklaniam.dobranoc:)

Gość pf
no ale wojna dwoch obozow : za i przeciw, bedzie trwala jeszcze dluuuuugo i tak co nie zmienia faktu ze mozna sie poklocic na kafeterii i bronic swoich pogladow :P a "nóż widelec" :P ktos kogos przekona do swoich? ;) ( chociaz ja swoich nie zmienie na bank :D )

pf- i znowu zdarzylo sie to czego sie nie spowiedzialam-sympatia ponad podzialami, odzielenie czlowieka od pogladow(co trudne jest w wirtualnej rzeczywistowsci).pozdrawiam Was, dalyscie mi troche do myslenia, oczywiscie nie widze szansy na zliberalizowanie mnie(:P) ale coraz bardziej sklaniam sie kompromisom.

pf-grunt ze robimy to slowami a nie piesciami(chociaz jakbysmy sie spotkaly w realu to pewnie polecialy by wlosy:P)

Gość pf
no to by moglo byc nawet zabawne:P poszarpac sie za kudly :D

Gość pf
nasze zdrowie kobietki :D piwko wznosze za nas :P :D ;)

Gość pf
anyzowka i absynt... no fest by w leb walnelo :P wiec bylybyscie lyse na bank :D

Gość pf
o to ja tez bym prosila o wyrwanie mi kudlow :D ja chce peruke!!! :D:D:D

no ale to bysmy sie musialy poklocic najpierw.bez klotni nie da rady, sory:P moze jak pojdziemy po nia w trojke to dadza nam jakis rabat jak myslisz?:P ale to jutro bo ja na nos padam.pozdrawiam Cie pf i slodkich snow o nowym fryzie:)

hej absinthe - nie ignoruje Cie, tylko wpadam na forum tak pomiedzy innymi czynnosciami, stad moje chwilowe nieobecnosci :) a Ty to swoja droga niezle rozgadana jestes, na jeden moj post przypada zawsze z piec Twoich :) poza tym, rzeczywiscie sie dobralysmy tymi nickami :D ps. nigdzie nie mialam zamiaru Cie obrazac, po prostu moim zdaniem za szybko sie pieklisz o glupoty i strasznie latwo Cie wytracic z rownowagi - powinnas nad tym popracowac.

Gość pf
no dobranoc :) ahh moj nowy fryz.. ide snic :D

bo ja natury gadatliwa jestem. moze latwo mnie z rownowagi wyprowadzic ale temat ten jest dla mnie emocjonujacy a jak zostaje sama na polu walki i odpieram 15tys argumentow na minute calej masy ludz to przyznasz ze moze to byc troche zbyt mocno emocjonujace a wtedy latwo stracic glowe.

Gość pf
absinthe wojowniczko ! mialas spac isc :D

no ja wiem wiem przepraszam:(:P ale chcialam najpierw zakopac topor coby mnie nie uwieral w nocy:P

od dzisiaj mow mi xena:D:D:D jestem wykonczona tym topikiem na prawde, niech mi ktos zabierze klawiature jak znowu mnie najdzie sie udzielac:P

to sie ciesze (jak mi nie wyszla to przepraszam ale nie umiem wstawiac) wiec slodkich snow wszystkim zycze.dobranoc dzielne wojoniczki:)

Gość pf
dobranoc laseczki :) 🌻