Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

Gość antyciot
anyżówka ty jako tolerancyna i otwarta ,obciągnij z połykiem całemu stadu pedałów zaraz po tym jak wyciągną swoje człony z dupy kolegi , ale nas do tego nie namawiaj

antyciot - obawiam sie, ze zaden z pedalow nie chcialby, abym mu obciagala z polykiem, z tej przyczyny, ze jestem kobieta i to ich nie kreci. ciebie woleliby z pewnoscia - moze jednak dasz sie skusic? :) raz sie zyje, jak to mowia, daj sie poniesc i zaszalej ;)

A mnie tam odmienne orientacje mało obchodzą i kompletnie mi nie przeszkadzają... Cieszę się z tego... HOMOFOBIA TO CHOROBA A NIE HOMOSEKSUALIZM:) Mogę iść do baru i zacznie mnie podrywać jakiś obleśny facet co mnie będzie wkurzać tak samo jak wkurzałoby mnie, że podrywa mnie kobieta. Więc o co chodzi?? Niech sobie paradują i wogóle jeśli nikomu nie szkodzą... poco agresja i jakieś półgłówkowate uwagi świadczące jedynie o kretyniźmie... ??

\"zacznie mnie podrywać jakiś obleśny facet\" w sumie malo prawdopodobne. to znaczy malo prawdopodobne, zeby byl oblesny, bo geje najczesciej sa o wiele bardzej zadbani, czysciutcy i wypachnieni, niz przecietny heteroseksualista. nawiasem mowiac, ostatnio wyczytalam (bodajze w Angorze), ze w Polsce jest ogromny odsetek facetow - flejtuchow, w porownaniu z innymi krajami. nie myja sie, nie zmieniaja bielizny.... teraz juz wiem, czemu. sa homofobami i robia wszystko, zeby jakis gej na nich nie polecial ;) dobrze, ze moj facet nie jest homofobem :)

chodziło mi o coć innego. Wielu ludzi (w szczególności mężczyzn) strasznie się bulwersuje sprawą gejów z tego względu, że wydaje im sie to okropne, iż mógłby ich podrywać przedstawiciel tej samej płci:) A przecież równie dobrze może się do nich przyczepić jakaś starsza, nachalna pani, której podrywami też mogą czuć się zirytowani... :) Wtedy się poprostu odmawia i już;) Wszyscy się ostatnio tak strasznie interesują tą sprawą... Ludzie sąróżni, mają różne charaktery, temperamenty, inaczej byli wychowywani... Jedni rozumieją, że nie są pempkiem świata, że są jeszcze inni ludzie na świecie, którzy się różnią od siebie, a inni poprostu tego nie wiedzą, nie pojmują... Ich pech...:/

ale tu fajnie sie porobiło 🖐️ :) wszystkim bez wzgledu na to co kto i z kim wyczynia w łóżku

chyba muszę nadrobić lekturę :o dlaczego usunięto część postów podzielających moje zdanie, przynajmniej z pierwszej strony? czyżby moderatorzy również nie byli tolerancyjni na czyjeś poglądy? 😠

frog9: \"Mowicie, ze jestescie tolerancyjni; niech tylko \"oni robia to w swoich domach\" I slusznie, tylko, ze nikt przeciez, za przeproszeniem, nie pieprzy sie na tych paradach. Widac nie o to wam chodzi. Zalozy sobie taki kretyn topik, wyzwie kogos od \"pedalow\" i ponarzeka jaka to oni mu krzywde robia ponik---- Jesli powodem twojej pogardy dla gejow sa tylko parady, to pretensje mozecie miec tylko do pseudopolitykow. Dopoki her Wierzejski nie przestanie publicznie i bezkarnie rownac gejow z pedofilami, to zawsze znajdzie sie ktos, kto wyjdzie na ulice, przeciez to logiczne. Poza tym w manifestacjach uczestniczy tylko garstka ludzi, wiele gejow i les sie z nia nie zgadza\" po pierwsze nie życzę sobie obrażania mojej osoby. ja nikogo z Was osobiście nie wyzwałem, a wyrażenie pedał jest dla mnie powrzechnie stosowanym nazewnictwem :classic_cool: po drugie napisałem, że żaden pedał nie zrobił mi krzywdy więc prosiłbym o nie przekręcanie moich słów po trzecie politycy gówno mnie obchodzą, a parady były organizowane już wcześniej po czwarte ten temat założyłem, żeby wyrazić swoją NIETOLERANCYJNĄ postawę, wg mnie właściwą wobec złego

Tolerancja nie polega na byciu \"za\". Taki szczegół ale oczywiście nie sądze by ci do których to kieruję chcieli zrozumieć.

hetero tepieni: \"moim zdaniem homoseksualisci powinni miec prawo do legalizacji zwiazku. to nie do pomyslenia,ze ludzie ktorzy zyja ze soba w dlugich zwiazkach nie maja prawa dziedziczenia czy tez innych przywilejow tak jak pary heteroseksulane\" ludzie żyją ze sobą w długich związkach???? :o jakich związkach??? coś im się w dupach popierd**ło! to jest choroba psychiczna, seksualna, to jest nienormalne, powinno się temu zapobiegać!! gdyby na świecie byli sami homoseksualiści, gatunek ludzki by nie przetrwał!! wytępić w pizdu homoseksualizm

\"malo prawdopodobne, zeby byl oblesny, bo geje najczesciej sa o wiele bardzej zadbani, czysciutcy i wypachnieni, niz przecietny heteroseksualista.\" nie uważasz, że geje w ten sposób, poprzez swój ubiór, wygląd, (czasem przesadne) dbanie o siebie, afiszują swoją odmienność, w myśl postulatu \"jako gej jest lepszy bo zadbany\" ? to nie jest żaden argument

Gość oj lolll
ponik- nie machaj do absinthe, bo ona nie ma takiego skrajnego zdania jak ty:P nie udlaw sie nienawiscia

Gość pf
gdyby na swiecie byli sami ludzie tacy jak ty, to to by byla tragedia dopiero :O wyluzuj czlowieku

Gość pf
pozdro dla homo 🖐️ i hetero 🖐️ :D

Dzień dobry Wszystkim! Ponik - dla Ciebie wszystko co robi a i jak się zachowują geje to prowokacja. Poza tym słowo \"pedał\" jest obraźliwe i nie pitol, ze jest to zwyczajne określenie geja, bo wiadomo, ze mówiąć pedał - chce się kogoś poniżyć. Tak więc skoro nie chcesz być obrażany - sam tego nie rób. Mam pytanie - czy jest coś poza homoseksualistami i ich zachowaniem czego nie tolerujesz???? Może wtedy łatwiej by mi było zrozumieć Twoją postawę .

ponik sam jestes pedałem ,nie obtrażaj sie przecież to takie zwykłe slowo stosowane przez ciebie na codzien liczba homoseksualistów w Polsce wynosi około 2 mln osób. Homoseksualiści stanowią więc znaczącą mniejszość w naszym kraju. Tego faktu nie można ignorować. Nie można tej grupie odmawiać prawa do życia zgodnego z własnymi skłonnościami i przekonaniami. Państwo polskie nie zrealizowało dotąd postulatów wysuwanych przez homoseksualistów w zakresie prawnego uregulowania stosunków faktycznych występujących w tym środowisku. Błędne jest przekonanie, że związki te, zwłaszcza tworzone przez mężczyzn, są nietrwałe. Badania temu przeczą. Z sondaży przeprowadzonych w Szwecji wynika, że 92% homoseksualistów jest w stałym związku lub taki związek chce tworzyć. Związki homoseksualne nie są ze swej natury mniej stabilne niż heteroseksualne. Jednak ze względu na brak prawnej ochrony i akceptacji społecznej są bardziej narażone na rozpad. 3. Różnice między dotychczasowym a przewidywanym stanem prawnym Zgodnie z przepisami aktualnie obowiązującymi w Polsce homoseksualiści nie mogą korzystać z żadnych szczególnych uprawnień z racji pozostawania w stałym związku, nawet jeżeli prowadzą wspólne gospodarstwo domowe. W świetle prawa traktowani są niemalże jak osoby pomiędzy którymi nie istnieją żadne więzi. Nie mogą korzystać z uprawnień, jakie przysługują małżonkom, a więc osobom pozostającym w związku zbliżonym pod względem faktycznym do istniejącego między nimi. Projekt ustawy przewiduje wprowadzenie istotnych zmian w obowiązującym systemie prawnym. Zawarcie rejestrowanego związku partnerskiego, podobnie jak małżeństwo, będzie wiązało się z nabyciem szeregu uprawnień, głównie o charakterze ekonomicznym. Do najważniejszych należą: prawo do dziedziczenia po zmarłym partnerze, prawo do korzystania z najniższej stawki podatku od spadku po zmarłym partnerze, prawo do korzystania z ubezpieczenia zdrowotnego dla członków rodziny, prawo do wspólnego opodatkowania się, prawo do świadczeń po zmarłym partnerze, np. emerytury. W wyniku zawarcia rejestrowanego związku partnerskiego, partnerzy otrzymają nie tylko nowe przywileje, ale także przyjmą na siebie określone obowiązki. Zostaną prawnie zobowiązani do wzajemnego wspierania się, także finansowego. Z chwilą zawarcia rejestrowanego związku partnerskiego powstaje pomiędzy nimi wspólność majątkowa z wszelkimi konsekwencjami wynikającymi z odpowiednich przepisów kodeksu rodzinnego i opiekuńczego. Partnerzy ponoszą także odpowiedzialność solidarną za zaciągnięte zobowiązania i spoczywa na nich obowiązek alimentacyjny. Partnerzy pozostający w rejestrowanym związku partnerskim nie będą mogli wspólnie przysposobić innej osoby, choć prawo to przysługuje małżeństwu. 4. Oczekiwane skutki społeczne, gospodarcze, finansowe i prawne wprowadzenia ustawy Ustawa nie spowoduje dodatkowych obciążeń, które doprowadziłyby do destabilizacji finansów publicznych. Nie będzie też miała bezpośredniego wpływu na rynek pracy, konkurencyjność gospodarki, czy rozwój regionalny. Konsekwencje gospodarcze są znikome, choć niewątpliwie nie bez znaczenia pozostaje fakt powstania wspólności majątkowej między partnerami. Podstawowym skutkiem społecznym będzie przyspieszenie procesu społecznego polegającego na integracji środowiska homoseksualistów z pozostałą częścią społeczeństwa. Proces ten jest krokiem w kierunku budowania demokracji obywatelskiej, w której pokojowo współistniejące a różniące się światopoglądowo grupy społeczne podejmują twórcze współdziałanie opierając się na wzajemnym porozumieniu. Proponowana zmiana przepisów prawnych pozwoliłaby jawnie - nizaś w ukryciu - żyć znacznej grupie społeczeństwa w sposób zgodny z własnymi skłonnościami i poglądami.

\"geje w ten sposób, poprzez swój ubiór, wygląd, (czasem przesadne) dbanie o siebie, afiszują swoją odmienność\" - ponik myśląc takimi kategoriami to w zasadzie można przyczepić się do każdego - do małolaty, która ma krótką koszulkę, ze pokazuje światu , ze jest małoletnią dziwką, facetowi z dredami - że szerzy kult narkomanii, babci w czarnej kiecce, ze przyklaskuje satanistom. Kierujesz się stereotypami. A może jest tak, ze gej ma lepsze wyczucie smaku i gustu i hetero - faceci im tego zazdroszczą???? Mój mąz dba o siebie, stara się wyglądać modnie, czysto i zadbanie, a nie jest gejem, czy dbałość o wygląd nie jest czasem przejawem dobrego smaku i najzwyklejszej higieny, a nie afiszowanie odmienności?????

fuckt - cześć!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na razie zmykam, bo mam kilka spraw do załatwienia, ale wieczorem nadrobię, więc trzymaj straż!!!!! Pozdro dla wszystkich!

ja teraz też nie mam zbyt wiele czasu ale szlag mnie trafia jak widze wpisy o homoseksualnej chorobie psychicznej i przyrównywaniu homnoseksualizmu do pedofilii GDZIE TO QRNA JEST NAPISANE I ZATWIERDZONE PRZEZ LEKARZY , NAUKOWCÓW, SPECJALISTÓW?!!!!! NO GDZIE?!!!! C I E M N O G R Ó D heh

\"A może jest tak, ze gej ma lepsze wyczucie smaku i gustu i hetero - faceci im tego zazdroszczą????\" - no to mnie rozbawiłaś :) chyba zacznę ubierać się na różowo :classic_cool: sam dbam o siebie i jestem przeciwko wszystkim brudasom, jednak metroseksualizm jest dla mnie poniekąd związany z homoseksualizmem fuckt - przeczytam te wypociny jak będę miał więcej czasu, choć skoro tego sama nie napisałaś, może nie powinienem :o ps. funfela dody, czy marna kopiarka?

już pisałem, że teksty o ciemnogrodzie, moherach, polityce itd możesz sobie zachować dla siebie, to świadczy tylko o Twoim ograniczeniu nie mogę się doczekać, kiedy się okaże na cały świat, że homoseksualizm jest zagrożeniem i można go leczyc. wspomnisz moje słowa. ...chociaż... niektórych nic nie przekona

aha, no jakbym był pedałem to wcale bym się nie obraził, ale w tym momencie popełniłaś błąd merytoryczny :classic_cool:

nie przeczytałem całego tego tekstu, ale wygląda mi to na jakiś subiektywny (pedalski) artykuł. nie mają o co walczyć, bo związek małżeński jest z natury przewidziany dla kobiety i mężczyzny!! więc z czym do ludu, ja się pytam, z czym do ludu, z fiutem ufajdanym męskim gównem? oni chcą dzieci wychowywać? paranoja. w ostatnich latach tolerancja jest bardzo popularnym hasłem, ale wg mnie ZGUBNYM. pozwólmy na wszystko w ymśl TOLERANCJI! TAK!

ponik homoseksualizm nie jest choroba natomiast odnośnie twojej jakże skromnej antypedalskiej osoby : Homofobia to choroba...? Wciągnięcie \"silnych uprzedzeń wobec homoseksualistów\" na listę chorób i zaburzeń psychicznych, z której w 1973 r. usunięto sam homoseksualizm, postuluje prof. Edward Dunbar z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Los Angeles. Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) jest najbardziej poważanym na świecie spisem zaburzeń i chorób wymagających leczenia psychiatrycznego i/lub psychologicznego. Prof. Dunbar uznawany jest za eksperta w dziedzinie \"przestępstw nienawiści\" i pracuje jako konsultant w wydziale policji miejskiej Los Angeles, w okręgu szkolnym Los Angeles i w Centrum Gejów i Lesbijek miasta Los Angeles. Dyrektor ds. badań Amerykańskiego Stowarzyszenia Psychologicznego Darrel A. Regier popiera badania nad \"patologicznymi uprzedzeniami\", ale nie jest pewien, czy powinno się umieszczać je już na liście zaburzeń ze względu na potencjalną krytykę. Alvin F. Poussaint, profesor psychiatrii Szkoły Medycznej na Uniwersytecie Harvard, zgadza się z klasyfikacją osób z silnymi uprzedzeniami jako paranoidalnych. Dodaje: \"Wyobrażają sobie, że ludzie zrobią im jakieś złe rzeczy, że ich skrzywdzą, i czują, że muszą coś zrobić, żeby się bronić. Kiedy osiągną to stadium, są już bardzo upośledzeni.\" Shama Chaiken z Kalifornijskiego wydziału karnego potwierdza: \"Traktujemy rasizm i homofobię jak zaburzenia urojeniowe.\" Donosi \"WashingtonPost\".

;) tup tup ponik do specjalisty leczyć się :P bo w przeciwienstwie do homoseksualizmu twoja przypadłosc tego wymaga :P

Ponik, mówisz - \"nie mogę się doczekać, kiedy się okaże na cały świat, że homoseksualizm jest zagrożeniem i można go leczyc. wspomnisz moje słowa\" - a co, zstąpi na Ciebie Anioł Nienawiści i zyskasz siłę do przekonania o tym całego świata? Już był kiedyś pewien pan, który twierdził, że Żydzi, Polacy, Rosjanie, niepełnosprawni itd. to podludzie i swoje teorie wprowadzał w czyn - i co, gdyby udało mu się opanować cały świat to znaczyło by, że był normalny, a jego teorie słuszne? Nie znam osobiście żadnego geja, ale od kiedy to ubierają się na różowo? A tak poza tym, skoro wyjeżdżasz z teorią \"z czym do ludu\", To z czym Ty sam wyjeżdżasz - z \"fiutem ufajdanym kobiecym gównem\"? We współczesnych czasach jest coś takiego jak higiena (wiesz, woda, mydło i te sprawy) i sądzą, że to zagadnienie nie jest homoseksualistom obce. Ale może Ty też byś się podszkolił?