Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj fuj fuj

Co za upał! Już nie wytrzymuję!!!

Polecane posty

Gość fuj fuj fuj

Mam dość. JEst tak gorąco, że nie mogę wytrzymać. Siedzę i się pocę. Najpierw rano spociłam się podczas mycia zębów :( Potem poszłam do sklepu i spociłam się jak świnia. Cłą twarz miałam mokrą i musiałam chusteczką wycierać. Nie wspominając o stopach, dłoniach, pachach, plecach i pośladkach!!!! Ja się załamię z tym poceniem. Poza tym jest mi cholernie duszno :(

skad ja to znam.dlatego dzisiaj nigdzie nie wychodze , w domu jest jakos mniej ochydnie chociaz i tak sie troche kleje

Gość fuj fuj fuj
No ale czasami trzeba gdzieś wyjść!!! Wieczorem przychodzi do mnie chłopak, a ja będę siedziała cała spocona modląc się żeby mnie nie dotknął i nie poczuł mokrego ciała 😭

A tam mój narzeczony uwielbia jak jestem lekko spocona :) Poza tym bez przesady! Skoro za oknem 30 stopni to dziwne by było jakbyś się nie spociła idąc do sklepu. To chyba normalne ze w taki upał ludzie sie pocą :) Głowa do góry, nie ma się czym martwić.

a wiecie co jest nasjgorsze , ze tak patrze na innych ludzi np. w busie i widze ze nikt nie jest spocony, i tylko ja sie poce jak jajas swinia:/

Gość Poraroku
Pociesze Was dziewczyny--->ja tez jestem caaaala mokra!!!!!!:) Nie martwcie sie,w piatek ma byc 24 stopnie (oby sie sprawdzilo!) Ja juz wieczoram zasnac nie moge przez ten gorac:|

Gość hi hi hi hi hi hi
Też mam dosyć tego upału i fajnie ,że mogę być teraz w domu.Nie chciałabym się np. tłoczyć w autobusie lub pociagu.

Gość a ja mam w domku 21 stopni
i jestem suchutka

A ja uwielbiam takie upały.:) Poważnie! Prawie zawsze mi zimno, więc jak inni narzekają na skwar to ja nareczcie cieszę się, że i mnie jest gorąco.:) To dość miłe uczucie w porównaniu do nieustannego szczękania zębami z zimna.;)

Gość ffffifa
HeHe wieczorem sie nie bedziesz juz tak pocić zaufaj :) po caym dniu pocenia sie wieczór powinnas miec spokojny, ja tak zawsze mam :/ na szczescie mieszkam teraz w Irlandii i prawie codzien jestem mokra - przez mrzawke :P

Gość częste zmiany pogody
U mnie niestety pogoda się troszkę pogorszyła:( Rano byłam na zakupach upał był niemożliwy, jęzor miałam na wierzchu niczym Reksio. Następnie poszłam nad wodę i po godzinie wróciłam, bo zaczęly się zbierać chmutry:( teraz znowu lepiej:)

Gość bońkaka
A ja najbardziej lubię gdy świeci słońce i jest ok.22 stopni. Wtedy nie jestem mokra i mogę mieć makijaż. Taki upał jak dzisiejszy wykańcza. Nie widzę w tym żadnej przyjemności.

Gość aha dla niektórych
wyznacznikiem tego, że jest ładna pogoda jest możliwość wytapetowania się:D

Gość bońkaka
Ależ miły twój komentarz....

Gość nie dziw sie na komentarz
Wszyscy maja dosc upalu a ty piszesz o makijazu....hehe

Gość A ja dzisiaj w autobusie
się spociłam jak warchlak,było chyba 50 stopni w srodku i czułam jak krople potu ściekają mi po karku,szyi,na czole i nad górna wargą :D W tramwajach i autobusach jest 2 razy bardziej gorąco niż na zewnatrz. Ale tak czy owak,WOLE +30 NIŻ - 30 :)

Gość nie lubię takich upalów
:-oOwszem fajnie jak jest cieplo ale bez przesady,taka duchota wykańcz i męczy niesamowicie,czlowiek nie ma czym oddychać,jestcaly mokry,nic się nie chce,spac w nocy nie można jak jest tak duszno:-oWszystko jest mokre i się klei:-POkropność:-oSzczegolnie w mieście taki upalm to koszmar,jak się jest nad wodą zawsze mozna się ochlodzic ale w mieście,pośród bloków,tloku,spalin samochodowych....Najlepiej mają Włosi czy Hiszopanie mieszkjacy nad morzem,bylam na wakacjach we Weloszech kilka lat temu,tez byly upaly ale sie ich tak nie odczuwąo o tam,na wybrzezu jest innych klimat,powietrze jets bardziej rzeźkie,upaly tak nie mecżą...chcialbym tam mieskzac na stlae;-)

Gość to sie wyprowadz
co za problem?

Gość nie lubię takich upalów
no ale najpierw muszę skończyć studia i znaleść tam jakąś prace,przeciez nie będe tam mieszkac od mostem czy koczowac na plazy:-PTak czy siak nie lubie takich upalów:-oLubie jak jest cieplo ale nie goraco!!

Gość ja właśnie dlatego wzięłam
komputer na chłodną podłogę:D Nie ma to jak laptop o yeah;)

Gość ja chyba zaraz wejdę do lodowk
i albo do wanny pelnej lodowatej wody:-ojak gor acooooooooooooooo...

Gość gdzie pada deszcz
?U mnie smaży jak na patelnii:-o

Hmmmm... Odczuwanie gorąca czy zmina to rzecz bardzo subiektywna. Dla mnie jest idealnie. Nie leje się ze mnie, ale jest cudownie gorąco.:) Uwielbiam też opalać się. Leżeć plackiem jak racuch, pocić się i smażyć. Mrrrau...:) Upał kojarzy mi się bardzo przyjemnie, leniwie, śpiąco, erotycznie, szczęśliwie... No, lubię... i nie rozumiem tych, którzy narzekają.;) PS Powinnam chyba mieszkać gdzieś, gdzie zawsze jest ciepło. Np. w moim mieszkaniu.;) Nawet w najgorszy mróz nie dopusciłam do spadku temperatury poniżej 22°C. Ciężkie jest życie zmarźlucha, który ledwie te trzy miesiące w roku nie marznie.

Gość lato jesien i zima...
nie narzekacjcie, bo to tylko kilka dni takich upalow i koniec. Bedziecie tesknic za taka pogoda kiedy bedzie pochmurno i kiedy nadejdzie dluga zima. Ale co tam, narzekania Polakow to juz norma. Bede czekac na topic: za za zima! Juz nie wytrzymuje!! :D :D

u mnie tez bylo nie do wytrzymania, ale wlasnie zaczela sie burza i potwornie leje za to w sobote mam spotkanie z ex i mam nadzieje ze nie bedzie upalu, bo mi makijaz z twarzy splynie, nie mowiac o reszcie :/

Płomykówko - no to masz teraz raj :) Ciesz się chwilą :) Ja upałów nie znosze, ale z kompletnie odwrotnej przyczyny niż Wy. Ja się w ogóle nie pocę. NIGDZIE. Ktoś powie - ale super. A guzik, a nie super. Bo przy temp. powyżej 25 stopni, czuję dosłownie jak mi się białko we krwi ścina... Koszmar jakiś. Chyba mam zaburzoną termoregulację. W taki upał nie wychylam się z mojej nory, dosłownie. Pamiętam czasy jak mieszkałam w bloku na ostatnim piętrze. Któregoś razu termometr w moim pokoju wskazał ....43 stopnie i zdechł. Mam go na pamiątke do dziś... Nie wiem, jak przeżyłam tamto lato. Chyba cudem. Spałam w wannie z zimną wodą. Teraz mam dom nad rzeką i bez względu na porę roku nie dopuszczam do temp. wyższej niż 19 stopni. Zimą nie odwiedzam sąsiadów, bo u mnie jest cudowne 16-17 stopni, a u nich chyba po 28 w domach. Okna szczelnie zamknięte i .... zapasy telnu z lata , które skończyły się już na jesieni... To jest koszmar :)

Gość do lato jesien i zima...
myslisz,ze tylko Polacy narzekają?Że tylko im jest gorąco?:-oPrzypomnij sobie ile ludzi we Francji zmarlo z powodu upalow,trąbili o tym non stop w tv,nie tylko Polacy narzkają na upal,nie tylko Polakom jest goraco:-PWkurwia mnie już takie pisanie że Polacy czy Polki to czy tamto.NHIKT NIE JEST IDEALNY!Skoro tak Ci sie tu nie podoba to żegnamy!