Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość Tu 23.10.79 i 27.09.68
Do " jak mozna wierzyc" Mozna ,mozna wierzyc. Miałam kumpelę która wróżyła: runy ,tarot,i inne... Przepowiedziała mi wiele-obecnego partnera np. Ale jak to wiele wróżek,które stawiają karty przeciw ludziom(w celu zemsty i pokrzyzowania komus planów) mszczą sie jak na razie na niej. Nie mam z nią kontaktów i się z tego cieszę bo doszłam do wniosku ze mną manipuluje i "ustawia" jak jej pasuje. Ja wierzę w karty,przepowiednie,ale horoskopy gazetowe czytam po to zeby się troszką rozerwac :-) Jezeli nie chcesz to nie wierz,nikt Ci przecierz nie karze i nie narzuca tego.

Gość Firlipatka
Asiakowa! Blagam o pare slow...Napisalam juz ale nie moge jakos znalezc mojej wypowiedzi...Moja data 9/3/83 a jego 25/12/67 spotykamy sie ale nie wiem co z tego bedzie, roznica wieku jest DUZA... 8/9/78 to data chlopaka z ktorym bylam, kochalam, zdradzal mnie, a teraz chce za wszelka cene do mnie wrocic.. Pomoz troszke Dzieki

Gość lokatka
Witaj asiakowa :-) Zdaje sobie sprawę z tego że masz duuuużo pracy ale chciałabym tak delikatnie sie przypomnieć. Czy po odpowiedzi na twoje pytanie miałabyś coś dla mnie ?? Będę wdzięczna jesli odpiszesz, jak do tej pory jestes rewelacyjna!! Pozdrawiam i wysyłam krótkie przypomnienie o sobie: ----------- Moja data ur. 13.08.1977 ..... 22:34 asiakowa _-------------LOKATA-------------------- masz numerologie bardziej samotnika,tendencje do czarnych mysli, tendencje do wahan i zmian decyzji, duzo myslisz "co by bylo gdyby".... PS . czy masz dziecko???? i jaka role odgrywa w twoim zyciu kobieta , starsza od ciebie?chyba jest dla ciebie podpora... 10:44 lokatka Witam serdecznie. Przepraszam że dopiero teraz pisze ale niestety nie mam neta w domu tylko w pracy a własnie siadłam przed komp i....baardzo dziękuję za pamięć. To co przeczytałam jest niesamowite, skąd ty to wszystko wiesz.Czułam sie jakbyś znała mnie od dawna. Zadałaś mi pytanie: czy mam dziecko i jaka rolę odgrywa w moim życiu starsza kobieta? Tak, mam dziecko-syna 24 lipca skończył roczek.Mam problem z jego tatusiem /26.06.1984/ "czmychnął" a ta starsza pani to chodzi pewno o moją najukochańszą mamę /03.12.1957/ bez niej nie dałabym sobie rady w życiu. Czy miałabyś jeszcze coś dla mnie? Wezmę na poważnie to co do tej pory napisałaś, rzeczywiście taka jestem i muszę się wziąść za siebie, koniecznie!! Pozdrawiam cipło i będę cierpliwie czekać na jakies wieści od ciebie. P.S. pojawił się pewien mężczyzna /01.06.1979/ jest zajety-niestety. Czy coś z nim się wydazy czy raczej nie mam na co czekac i liczyć? Będę czekać, będę czekać :-) :-)

Gość Estelle
DO Asiakowej ! DZIEKUJE !!! Jesli wrozysz/czytasz tarota czasem bardziej w cztery oczy, prosze napisz mi maila na marthe65@wp.pl to moze bysmy sie jakos skontaktowaly, a ja sie oczywiscie odwdziecze. Buzka

Gość nie_mam_nicka_28
Jeszcze raz ja :) Piszesz o wrześniu 2005 - nie wiem, skąd wzięłaś ten termin, ale w tym czasie usłyszałam parę bardzo przykrych słów z ust poprzedniego partnera, po których się rozstaliśmy. Na początku 2006 roku próbowaliśmy jeszcze raz, bezskutecznie. Powiedz mi, na co mam zwracać teraz szczególną uwagę, bo wydaje mi się, że mimo wszystko mamy szansę, żeby coś z obecnego związku wyszło. Jak postępować, czego unikać, na co zwrócić uwagę? Proszę, pomóż :) 🌻

Gość wrzesniowa
Czy zalapie sie na wrozbe? 27.09.1974, zamierzam w przyszlym roku wziąć slub, jak potocza sie moje sprawy zawodowe i rodzinne. pozdrawiam

No to ja się może przypomnę ja 8.01.85r. on 18.06.75r. Jak się będzie między nami układało, czy to jest właśnie to, i czy moge mu zaufać? No i jak będzie dalej na sudiach i czy w przyszłości będzie dobrze z pracą?

D0 Firlipatka Jezeli zwracasz uwagę na różnicę wieku,to taki związek nie ma sensu. Mój przyszły mąż jest ode mnie 11lat starszy i powiem Ci ze nie zamienie go na innego. Oboje jestesmy po przejsciach > ja rozwiedziona> on po dlugoletnim związku bez slubu. I powiem Ci ze jak dwoje lludzi sie kocha to wiek nie ma znaczenia najmniejszego. A od tego goscia który Cię zdradzał trzymałabym się z daleka.Jak zdradził raz i było mu wybyczone to będzie robił to dalej,no albo się opamięta,ale przewaznie zdradzacze robią takie numery dalej. To tak na marginesie ode mnie,poczekamy zobaczymy co Ci nasza wróżka powie,oby same dobre wiesci miała dla Ciebie,dla mnie i dla innych dziewczyn

to moja data urodzenia 31.07.1984, data ur mojego mezczyzny :22 .02.1984 czy i mniej wiecej kiedy bede miala dziecko ? jedno czy moze wiecej ? z tym mezczyzna z którym teraz jestem ? jak bedzie z kasa i pracą?czy wrócę kiedys na stałe do Polski ? czekam na odpowiedzi ,pozdrawiam Cię serdecznie Eva

Gość 30.08.1981
..ja sie tylko przypominam...jestem na poprzednmich stronach..:)

Gość gość
a może mnie ktoś coś wywróży????jakie dane potrzebne? i jakie informacje??

Gość szukaj szulaj szukaj
data urodzenia imie i nazwisko rozmiar buta i bustonosza NIP PIN PESEL zyciorys kiedy ostatnio sie wypróżniałaś i czy na twardo czy na miękko :classic_cool: pozdro dla kumatych

Gość firlipka
Do Tu 23.10.79 i 27.09.68 Wiem, chyba to jest wreszcie dojrzaly facet,mam nadzieje! A tamten...no coz...juz mi powiedziala Asiakowa, ze zdradza i bedzie zdradzal. Nie patrze na roznice wieku, na razie jest wspaniale, oby tak trwalo... Buziaki

Gość mi przysza na mysl
asiakowa gdzie jestes 😭 ????????!!!!!!!

Gość Ja i tyle
Witaj Asiakowa - chcę się przypomnieć :) pytałam o mojego syna jego data urodzenia to 16.09.1987 r chodzi mi o to czy zrealizuje swoje plany ,czy spotka miłość swojego życia i czy będzie zdrowy. Proszę odpowiedz :)

Gość twinkle
dzien dobry asiakowa, dzien dobry dziewczyny, kochana wrozko czyli wrozysz z tarota...moge prosic o wiecej 21.08.81....ja....01.05.79..maz, wiem , wiem ze juz pisalas ale tak bardzo malutko, i nic o nim, kompletnie, nic o zwiazku...tylko ze ok w mojej pracy, prosze napisz kilka slow..dzieki, milego dnia.

dziwie sie sobie zu tu pisze \\ale......... Jesli rzeczywiście stawiasz karty , może cos powiesz o mojej corce 22-02-1988 ja zaczynam sie już łamać. Co będzie dalej?????????? dziekuje za zainteresowanie i pośięcenie mi uwagi \\mama

ja chcialabym sie przypomniec :( jestem na str 10. moja data ur. 18.10.1982 moj chlopak21.02.1985 co z naszym zwiazkiem? z praca i ze studiami? proosze.. jak Ci wygodniej to moze na maila?

Gość wracaj wracaj wracaj wracaj
asiakowa wracaj do nas

Gość lokatka
Asiakowa....smutno tu bez ciebie :-( Nic się nie dzieje !!

Gość wróóóć do nas
:)

Gość asiakowa
HEj Kobietki witam, dziekuje za cierpliwosc ale w tym miesiacu ciezko u mnie z czasem- ale na pocieszenie powiem ze w przyszlym bedzie duuuzo lepiej :) jak zwykle zaczynamy ......ale dzis tez tylko pare osob ktore juz sie wpisaly!!!

Gość asiakowa
--------------Karolina999 ----------------------- numerologicznie pasujecie do siebie, to jest ardzo wrqzliwy facet chociaz jego meskie ego moze mu nie pozwalac tego okazywac!!! jest strasznie uparty!!! nie lubi przyznawac sie do bledow - bedzie tak przeinaczal fakty zeby wyszlo na jego! generalnie charakterki macie podobne i to moze byc powodem klotni o byle co, prob ustawiania drugiej osoby , dominacji.... jazdemu zwas wydaje sie ze wie najlepiej:) jestes bardzo uczuciowa kobieta, na zewnatrz twarda osobka a wewnatrz potrafisz przezywac kazde uslyszane niemile slowo od swoim adresem! Powinnac duzo sie uczyc, i duzo pracowac! przedewszystkim z ludzmi i dla ludzi! co do zwiazku - ty jestes w roku rodziny a on w roku konczenia wszystkiego co go obciaza!!! widze ze cos tu podejrzewasz, jakies klamstwo lub nieszczerosc z jego strony! ale to juz trwa jakis czas! wiesz tk mi sie wydaje ze to ty jakkgdyby wkladasz wiekszy wklad finansowy w zwiazek... on w obecnej chwili wraca wspomniwniami do przeszlosci .... CO Z TEGO BEDZIE - bardzo drastyczny i nagly koniec! jednioznacznie karty mowia ze zwiazek nie przetrwa ...ale sie tym nie martw bo na pocieszenie powiem ze za okolo rok sotkszbardzooo fajnego faceta,!!!!

Gość asiakowa
-------------------sensemila -----------------

Gość asiakowa
-----------------------sensemila ---------------------------- teraz jestes w roku na samotnosc! tutaj nie wchodzi sie w nowe zwiazki bo i tak nie przetrwaja a przyniosa duzo przykrosci! to jest dobry rok na nauke, na zdawanie egzaminow ! TU nie podejmuje sie decyzji o zmaine pracy, przeprowadzkach , nie podpisuje sie kredytow itp! dodatkowo powiem ze jestes bardzo niezdecydowana- i zawsze sie zasatnawiasz czy zrobic tak czy moze nie robic! musisz wiedziec czego od facetow oczekujez i nie wdawac sie z nikim w ziwazek kto nie spelnia twoich kryteiow! po pazdzierniku wchodzisz w rok 8 - i to jest przeciwienstwo 7! tu mzoeszspotkac swoja milosc....moga byc tez powroty zwiazkow z przeszloci! na razie karty nie pokazuja nowej milosci- TYLKO DAJ RADE aby nie wchodzic w zwiazki z kims kto cie zrnil bardzo, kto byl dosc nerwowy, kto przyspozyl ci troche klopotow,,, i uwazaj na ciaze niechcaina! wyaje mi sie ze w wydarzenia kore nadejda w twoim zyciu sprawia ze nie bedziesz myslec o facetach....nie pytaj o co chodzi dokladnie bo az tak dobra nie jestem ale nie beda ta latwe chwile!

Gość waga30
Asiakowa: Twoja wróżba to po prostu strzał w 10! Mój mąż (bo o nim była mowa) to rzeczywiście niewypał, nasz związek przeżywa permanentny kryzys i jest praktycznie na skraju rozpadu. W każdym razie wszystko co napisałaś się zgadza, mam jeszcze jedną prośbę: czy czuje coś do mnie meżczyzna o dacie urodzenia 17.03.1977, proszę, to dla mnie baaardzop ważne. Przypominam też moja datę urodzenia: 06.10.1976 i jeszcze raz dziekuje za wróżbę.

Gość asiakowa
----------------mala czarna------------------ troche wladczy ten chlopak - duzo 1! ale jesli bedzie sie pozadnie uczyl to powinien w zyciu daleko zajsc! bardzo konke\retny, nie znosi sprzeciwu! ty z kolei masz duza intuicje, bardzo wrazliwa jestes! sle przejdzmy do rzeczy do pazdziernika - TY jestes w roku na zakonczanie pewnych spraw ktore wstrzymuja cie w miejscu, ktore nie przynosza korzysci! on jest w roku na zmiany!!! wyaajem i sie ze on w tej chwili jestzajety myslami na temat spraw fiansowych! i prawdopodobnie niedlugo gdzies wyjedzie wlasnie za pieniazkami ipowiem ci ze uda mu sie je zarobic!] jesli chodzi o zwiazek wiaze sie to z rozstaniem..... chyba ostatnio czesto soe klocicie???