Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 alga50

Likwidacja zmarszczek po 50!?

Polecane posty

Go艣膰 dmuchawwiec
No i co i teraz mam g艂ow臋 pe艂n膮 zastaanwiania si臋 nad kolejnym zabiegiem. Hmmmmm

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bia艂a Kulka 123
Zdecydowanie moja poprzedniczka ma racje : najgorsze s膮 zmarszczaki wok贸艂 oczu i indycza szyja...:( Na szyj臋 jeszcze nie znalaz艂am wynalazku na oczy tak: serum ze Szwajcarii Dermatopoietin ( niestety tylko do kupienia online : www.doris-dorin.com). Dzia艂a w taki spos贸b, ze unosi g贸rna powiek臋 a nadmiar sk贸ry gdzie艣 ..znika! Pod oczami wyr贸wnuje zmarszczki i oko staje si臋 wyra藕nie m艂odsze a kontur wyra藕nie zarysowany. Polecam : sama nie wierzy艂am , ale teraz jestem zachwycona!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dmuchawwiec
Hmmm o tym doris dorin czyta艂am na forum i dziewczyny skar偶y艂y si臋 偶e to jaka艣 reklama, ale ja sie na tym nie znam i pierwsze s艂ysz臋 o tym 偶eby kosmetyki cofa艂y starzenie 偶eby zapobiega艂y owszem natomiast na cofni臋cie ju偶 zaistania艂ych W膮pi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta Wolsza
Zmarszczki to bardzo indywidualna kwestia. Niekt贸re kobiety nawet w wieku 50 lat mog膮 mie膰 ich wi臋cej ni偶 60 czy 70-latki. Coraz wi臋cej Pa艅 chce r贸wnie偶 usuwa膰 ma艂o widoczne zmarszczki wcze艣niej aby zapobiec ich pog艂臋bianiu si臋. Polecam szczeg贸lnie metod臋 frakcyjn膮, do walki z regeneracj膮 sk贸ry. Nowa technologia lasera frakcyjnego GB9 Glam Beauty sprawia, i偶 mo偶emy skutecznie i w kr贸tkim czasie pozby膰 si臋 up艂ywu lat z naszej twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dmuchawwiec
No ale taki laser to pewnie nie藕le boli. Jakbym mia艂a blizny jakie艣 to pewnie bym si臋 zdecydow膮艂a ale na zmarszczki ??/ Chyba wol臋 mniej bolesne zabieg

Udost臋pnij ten post

Dmuchawiec - zabieg rzeczywi艣cie jest bolesny, pomimo znieczulenia jakie si臋 daje. Aczkolwiek jest wart tego b贸lu i pieni臋dzy. Poniewa偶 odpowiednio u偶yty laser powoduje nie tylko redukcj臋 przebarwie艅, sp艂ycenie por贸w, blizn, zmarszczek, ale r贸wnie偶 liftinguje sk贸r臋. Kontrolowane oparzenie i wytworzenie otwor贸w ablacyjnych sprawia, 偶e kom贸rki odpowiedzialne za tworzenie kolagenu i elastyny (fibroblasty) dostaj膮 impuls, kt贸ry m贸wi im, 偶e maj膮 go wytarza膰 w nadmiarze. Czyli sk贸ra staje si臋 g臋stsza i bardziej spr臋偶ysta a zmarszczki i blizny wype艂niaj膮 si臋 kolagenem. Jest to zasadne z tego punktu widzenia, i偶 starzej膮c si臋 ubywa Nam tkanki podsk贸rnej i w贸wczas podawanie wype艂niaczy to jak wlewanie wody do wiadra... trzeba go du偶o zu偶y膰... napompujemy si臋 lekko, ale nic poza tym. Natomiast je偶eli sk贸ra jest g臋stsza - to w贸wczas preparat ma si臋 na czym "zawiesi膰", czego przytrzyma膰 i zu偶ywamy go w贸wczas mniej. My艣l臋, 偶e to co napisa艂am jest w miar臋 zrozumia艂e ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjk
na zmarszczki i worki pod oczy najlepiej dziala masc na himoridy, wiem ze to glupio brzmi ale dziala cuda:) sprawdzone nawet przez gwiazdy tv

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juliknam
Wydaje mi si臋, 偶e najlepszym sposobem na likwidacje zmarszczek jest zastosowanie jednego z dostepnych na rynku wype艂niaczy. Bellisana ma np. u siebie preparat restylane, czyli naturalny kwas hialuronowy, kt贸ry mozna stosowac do likwidacji zmarszczek roznego rodzaju. Efekty sa niezle; http://www.bellisana.pl/grafika/restylane/Restylane_twarz_przed.jpg - przed http://www.bellisana.pl/grafika/restylane/Restylane_twarz_po.jpg - po zabiegu

Udost臋pnij ten post

Hmmm wydaje mi si臋, 偶e link do zdj臋膰 przedstawia zdj臋cia marki Juvederm.... ale mog臋 si臋 myli膰 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Celesta-kosmetolog
Wszystkim Paniom po 50 -tce Polecam zabieg laserowy Triniti, zabieg nie pozostawiaj膮cy 艣lad贸w na sk贸rze nieablacyjnym laserem diodowym w technologii elos, gdzie dzia艂膮 si臋 w trzech p艂aszczyznach 1. fotoodm艂adzanie czyli przebarwienia, naczynka, pory 2. lifting fal膮 radiow膮 Rf, 3. redukcja g艂臋bokich bruzd i zmarszczek. Najwy偶sza skuteczno艣膰 zabiegu potwierdzona badaniami klinicznymi w bezpiecznych procedurach . Dla nas kosmetolog贸w procedura , kt贸ra gwarantuje maximum satysfakcji pacjenta przy minimalnej nadreaktywno膰si sk贸ry. Polecam wszystkim paniom , kt贸re nie mog膮 pozwoli膰 sobie na okres rekonwalescencji, a kt贸re oczekuj膮 trwa艂ych i silnych efekt贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inesines666
Witam. Mia艂am podobny problem - zmarszczki, nie jestem ju偶 najm艂odsza. C贸rka wys艂a艂a mnie na 3 zabiegi fotoodm艂adzania do Dermique w Krakowie. Musz臋 przyzna膰, 偶e poprawa jest bardzo du偶a. Sk贸ra zyska艂a inny wymiar. Wcze艣niej mia艂am bardzo du偶o zmarszczek, teraz oczywi艣cie dalej je mam, ale znacznie si臋 zmniejszy艂y, tak偶e mog臋 艣mia艂o poleci膰 ten zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dagadhjed
witam, przyznaj臋 racj臋 Celestynie z tym triniti w technologi elos bo sama by艂am na tym zabiegu i z efekt贸w jestem bardzo zadowolona :) polecam bo warto si臋 sobie podoba膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malgorzata.W
Witam Panie, Rok temu podda艂am si臋 zabiegom kt贸re nazywaj膮 si臋 peelingi fotodynamiczne. Obecnie mam 54 lata, oko艂o 2 lata temu mia艂am bardzo z艂y okres w moim 偶yciu. Zawsze dba艂am o sobie ale niestety 2 lata temu "posypa艂am si臋" g艂贸wna przyczyna by艂 u mnie stres i problemy. Na szcz臋艣cie wszystko dobrze si臋 sko艅czy艂o ale na mojej twarzy odcisn臋艂y si臋 przykre wydarzenia. Pierwsze rozwa偶a艂am mezoterapie osoczem ale si臋 jednak nie podj臋艂am. Zdecydowa艂am si臋 z peeling贸w fotodynamicznych na chlorofilin臋. Zrobi艂am 艂膮cznie 4 zabiegi ( 1 zabieg co 3-4 tyg) moja twarz zmienia艂a si臋 z zabiegu na zabieg. Te peelingi s膮 aktywowane terapi膮 Led. Obecnie mija rok i przymierzam si臋 powt贸rzy膰. Bardzo fajny zabieg. Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ale ----
ciesze sie, sadzilam, ze po 50-tce to juz tylko lifting....:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na zmarszczki
zalezy, jakie sa glebokie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WLW
WLASNIE DLATEGO JEST TAKIE WAZNE, BY NIE DOPUSCIC DO GLEBOKICH BRUZD, BO NA NIE TO TYLKO OPERACJA PLASTYCZNA I WYCIECIE ZBYTECZNEJ SKORY.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kooelek
Bellisana ma w swojej ofercie kilka sposob贸w usuwania zmarszczek. Mo偶esz sprobowac np. preparatu restylane do modelowania twarzy i liftingu, albo w przypadku glebokich zmarszczek i bruzd - preparat贸w kwasu hialuronowego. Ja sko艅czy艂am w lipcu 55 lat i by艂am u nich na zabiegu, efekt pora偶aj膮cy, nawet nie zdawa艂am sobie sprawy jak szybko mo偶na si臋 odm艂odzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Syl.Kot
Moja kole偶anka lekarka w Warszawie w艂a艣nie m贸wi艂a mi o tych peelingach fotodynamicznych ze s膮 spektakularne efekty. Zreszt膮 widz臋 po mniej. Jak sobie zrobi艂a znacznie lepiej wygl膮da. Ta sk贸ra jest taka zdrowa napi臋ta i od偶ywiona. Zastanawiam si臋 nad zrobieniem ich ale w Krakowie lub okolicach. Czy kto艣 jeszcze co艣 s艂ysza艂 na ten temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A-NN-A.
Witam, Ja robi艂am sobie w zesz艂ym roku. Te peelingi s膮 dosy膰 nowe. Stosuje si臋 trzy preparaty i lamp臋 LED. Ja rok temu robi艂am sobie serie 5-CR chlorolilina jeszcze s膮 dwie inne mo偶liwo艣ci na napi臋cie(Red peel) i zmarszczki (Biopeel red). Ta chlorofilina by艂a na ca艂kowit膮 rekonstrukcj臋 sk贸ry. Robi艂am j膮 raz w miesi膮cu 5 razy. U mnie efekt rewelacyjny mimo i偶 mia艂am bardzo zniszczona twarz od s艂o艅ca i papieros贸w. Akurat w trakcie serii po 3 zabiegu mia艂am spotkanie klasowe po latach to moje kole偶anki nie mog艂y si臋 napatrze膰 na mnie. Fajne w tych peelingach jest to 偶e nie kuj膮 ci臋 nie masz si艅c贸w a stymulujesz swoje kom贸rki do regeneracji i naprawy sk贸ry. Sk贸ro masz kole偶ank臋 kt贸ra robi to pewnie wyt艂umaczy ci fachowo jakie zmiany zachodz膮 w sk贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awwwokado
Jesli mieszkacie w Krakowie to bardzo polecam w salonie Bona Dea Zabieg kosmetyczny " zastrzyk m艂odo艣ci". Daje 艣wietne efekty, sk贸ra jest dobrze od偶ywiona, nawil偶ona i zabieg jest o wiele ta艅szy ni偶 ten o kt贸rym piszecie.I uwa偶am ze w艂asnie w wieku 40-50 lat bedzie to odpowiedni zabieg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malina malinka
Poczyta艂am troch臋 i zapisa艂am si臋 na konsultacje w sprawie tych peeling贸w. Dam zna膰 w poniedzia艂ek jak ju偶 b臋d臋 po niej. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malina malinka
Poczyta艂am troch臋 i zapisa艂am si臋 na konsultacje w sprawie tych peeling贸w. Dam zna膰 w poniedzia艂ek jak ju偶 b臋d臋 po niej. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolllajna
Ja polecam 艣wietny zabieg w Bona Dea w Krakowie- Restylane Skinboosters Zawarty w Restylane Skinboosters stabilizowany kwas hialuronowy rozpycha kom贸rki zwi臋kszaj膮c ich obj臋to艣膰 i stymuluj膮c je do produkcji kolagenu. W efekcie sk贸ra zyskuje spr臋偶ysto艣膰 i j臋drno艣膰. Wysok膮 skuteczno艣膰 koncepcji Restylane Skinboosters potwierdzaj膮 liczne badania kliniczne i setki tysi臋cy zabieg贸w wykonanych na ca艂ym 艣wiecie. To pierwszy i jedyny tego typu zabieg na rynku i pierwszy preparat wykorzystuj膮cy stabilizowany kwas hialuronowy Efekty tego zabiegu s膮 swietne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuu_55
witam, niestety czas leci... i efekty ju偶 tego widac na sk贸rze :( nie mog臋 si臋 z tym pogodzi膰 i postanowi艂am co艣 z tym robi膰, zg艂osi艂am si臋 na konsultacj臋 go gabinetu i mi艂a pani zaproponowa艂a mi zabieg triniti - kompleksowa odnowa sk贸ry i musz臋 Pani膮 przyzna膰 si臋 偶e jestem bardzo mile zaskoczona tym co to co艣 zrobi艂o z moj膮 twarz膮 :) oczywi艣cie w pozytywnym sensie. Polecam starszym pani膮, kt贸re chc膮 dobrze wygl膮dac nawet w dojrza艂ym wieku :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w dojrza艂ym wieku
nie powinna艣 robi膰 takich b艂臋d贸w :o Mo偶e sobie s艂ownik kup zamiast tych zabieg贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrzu膰 kamyczek do swego...
A Ty ksi膮偶k臋 o dobrym wychowaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malina malinka
Jestem po pierwszym zabiegu peelingu fotodynamicznego. Zdecydowa艂am si臋 na 5 cr chlorofilin臋 bo jest najmocniejsza. Na kolejny zabieg mam si臋 stawi za 4 tygodnie. Jak to wygl膮da艂o: Mia艂am konsultacje wywiad i badanie sk贸ry, p贸藕niej po ustaleniu przesz艂a Pani do zabiegu. 1. Zrobi艂a mi peeling 2. Na艂o偶y艂a zielon膮 chlorofiline kt贸r膮 po 35 min zmy艂a. (ta chlorofilina bardzo wchodzi w pory dlatego moja sk贸ra mia艂a taki ziemisty kolor) 3. Terapia 艣wiat艂em LED To co czu艂am to mocne napi臋cie. Na drugi dzie艅 sk贸ra mia艂a ju偶 normalny koloryt. Kole偶anki w pracy m贸wi艂y 偶e dobrze wygl膮dam. Ja si臋 czuje dobrze i faktycznie sk贸ra wygl膮da inaczej. W czasie konsultacji Pani doradzi艂a mi 偶e najlepiej jest robi膰 zabieg w godzinach 16-19 poniewa偶 wi臋cej mo偶e zostawi膰 chlorofiliny w porach, kt贸ra dzia艂 mocno naprawczo. Wtedy przez noc jeszcze zmaga procesy regeneracyjne. Dam zna膰 po nast臋pnym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jugonka
Kobiety: tylko szwajcarskie serum do odm艂adzania twarzy Dermatopoietin. Nie wierzycie - spr贸bujcie ! Dla mnie co艣 niebywa艂ego- moja twarz wygl膮da m艂odo i jasno. Po raz pierwszy kupi艂am kosmetyk, kt贸ry dzia艂a tak jak pisz膮 na pude艂ku)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sciemasciema
tylko dlaczego w 10 roznych watkach go tak zawziecie reklamujesz...:-o

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋