Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Gość TIPSY-KIELCE
www.tipsy-kielce.dzs.pl

Gość TIPSY-KIELCE
www.tipsy-kielce.dzs.pl

Gość pazurki23
dziewczyny darujcie sobie... jak mozna brac sie za cos czego sie nie umie albo sie wydaje ze sie umie, nie wystarczy zobaczyc jak to sie robi albo robic z mysla ze moze sie uda.... notorycznie przychodza do mnie dziewczyny od takich profesjonalistek jak WY im sie chce plakac bo tak je przepilowana plytka boli i wyrzucone pieniadze a mi sie chce plakac nad glupota nie douczonych dziewczynek ktore udaja ze sie na tym znaja..... cigale jedne podstawowe błledy... plytka SPILOWANA zel na skorkach i 2cm grubosci ZYGAC SIE CHCE JAK SIE TO WIDZI.... W TAKI PRZYPADKU NAAAAPEWNO DLONIE NIE SA WIZYTOWKA KOBIETY TYLKO GLUPOTA I BARAKIEM KOMPETENCJI NIEKTORYCH \"PROFESJONALISTEK\" a w sumie to jak ktos idzie zrobic paznokcie za 40 zl albo uzupelnia za 25 (!!) do niech nie narzeka..... tylko nie wmawiajcie kobieta ze jak cos im sie ie podoba w paznokciu np. gruuuubosc albo ochydna lopata to tak ma byc, staly tekst..... pozdrawiam

Gość ty zapomniałas dodać
ty jesteś niedouczona, nie musze miec kursu żeby robić paznokcie, znam kilka kobiet które po kursach śa i byle jak robią pazurki, a cenią się tylko dlatego, że kurs ukończyły

Gość pazurki23
a ja uwazam ze jakies przeszkolenie trzeba miec bo takie osoby jak ty nie zdaja sobie sprawy z tego jakie konsekwencje sa przy nie odpowiednio zalozonych tipsach, spilowanej plytce..... a oprocz kursu to jeszcze trzeba cwiczyc cwiczyc cwiczyc i duzo pracowac nad swoja technika zanim sie powie ze tipsy sa profesjonalne i przyjmie sie klientke do siebie. a szkolenia nie trzeba konczyc zeby widziec ze tipsy sa brzydkie, pękaja podpowietrzaja sie i pytka boli....

Gość graż321
Witam szukam kogoś z WIELUNIA kto zrobi mi pięknie paznokcie na mój ślub w rozsądnej cenie

Gość graż321
może znacie godny polecenie solon kosmetyczny, w którym są niezbyt wygórowane ceny?

Gość Monika- Kielce
witam! ja od 2 lat robie pazurki zelowe w Kielcach. pracuje na produktach firmy sun flower. oczywiscie mam certyfikat ukonczenia kursu stylizacji paznokci. cennik: *zalozenie tipsow 55zl *uzupelnienie 40zl *przedluzanie na szablon 50zl *zelowanie naturalnej plytki 40zl *french +5zl do kazdej uslugi zdobienia brokatami, hologramami itp. gratis serdecznie zapraszam tel. 506 591 130 lub gg 667 43 62

Gość ewaniedrzyzga
warszawa ja wlasnie zrobilam sobie tipsy w denique w arkadii u p.magdy. zaplacilam jak za zboze (za tipsy z frenchem, kilkoma cyrkoniami i pedikiurem robionym frezarka-320 zeta), ale efekt fantastyczny! naprawde nogi i rece wygladaja elegancko i naturalnie. tylko ta cena boli...dlatego chetnie na uzupelnienie chodzilabym gdzies, gdzie mniej zdzieraja skore, ale tylko w dobre, sprawdzone miejsce. moze ktos podpowie???

Gość angel nails
Zapraszam do centrum Lublina na ul.Lipową do Studia Zdrowia i Urody ALEKSANDRA tu profesjonalnie wykonujemy tipsy , kosmetyke ,zabiegi odchudzajace możecie również skorzystac z usług z zakresu fryzjerstwa .Posiadamy solarim.Jak widać pełen zakres usług i profesjonalizm .tel.do salonu 817437567 .Zapraszamy:))

Gość Paulina warszawa
witam szukam w warszawie dobrej (naprawde dobrej) Pani do robienia tipsów. jestem baaaaardzo wymagająca, chcę mieć ładnie równo opiłowane, ładny krztałt french namalowanyw równy uśmieszek. najlepiej w okolicy piaseczna lub ursynowa ale za dobrą robotę mogę pojechać dalej. Proszę o odpowiedz na maila ponieważ zajżałam tu tylko raz.

Gość szukam profesjonalistki
Jestem z Zabrza (okolic Katowic) i chcialabym sobie zrobic tipsy - zele. Interesuja mnie krotkie, cienkie, wygladajace naturalnie frencze. Zaznaczam ze mialam juz tipsy przez dluzszy okres czasu, robione w kilku miejsach, w tym w Londynie. I zaznaczam, ze nie dam sobie wmowic ze akryl to zel, ani zrobic grubych tipsow, kufoniastych, zle spilowanych bo mam juz dosc duze doswiadczenie, takze bardzo prosze zeby odezwala sie osoba kompetenta, bo za fuszerke i zniszczenie mi paznokci nie zaplace. Nie wymagam cudow, ale tez jest za duzo wsrod profesjonalistow \"tipsiarek\", ktore nie maja o tym zielonego pojecia i mysla ze jest to dobra forma zarobku. I mimo wszystko nikomu nie uwlaczajac, nie jest trudno o certyfikat ani dyplom, i nie przeszkadza on w robieniu kartoli zamiast paznokci. Ewentualnie bardzo prosze o polecenie dobrego salonu, moje gg 437832.

Gość tipsyyyy bp
OKOLICE BIALEJ PODLASKIEJ!!! Tisp-50zl z frenchem-55zl ze zdobieniem(zalezy od ilosci)-65-70zl kontakt:gg:11706014

Gość gosia666
a moze jest ktos kto robi tipsy ze Świebodzina lub okolic ??? :/

Gość malwin
cześć wszystkim...poszukuje dobrej i fachowej kosmetyczki w OPOLU,chciałabym zrobic sobie paznokcie akrylem badz żelem...prosze o jakieś odpowiedzi ponieważ mam tylko tydzień na to ,bo wyjeżdżam z góry dzieki...pozdrawiam

Gość kasiawrocław23
Ja ostatnio robilam tipsy we wrocku u dziewczyny ktora chodzi do szkoly kosmetycznej a od roku robi tipsy,jest po roznych szkoleniach i za 80zł zrobiła mi piękne tipsy ktore juz mam ponad dwa tyg...polecam ją ma na imie Magda a to jej nr kom:694543263 naprawde polecam.

Gość yhujok
Tipsy u kursantek w Europejskiej Szkole Stylozacji Select - WARSZAWA al. krakowska 220 tel. 508-432-032 koszt paznokci-30 zł Uzupełnienie - 15 zł manicure + malowanie - 5zł pedicure + malowanie -5 zł

Gość TIPSY KIELCE
Kielce, pracuję na żelach firmy Sun Flower i oferuję naprawdę profesjonalnie zrobione paznokcie.Pracuję w domu, co nie znaczy ze nie potrafie zrobic dobrze tipsow zelowych.Ukonczyłam wiele kursów i szkoł kosmetycznych. Przedłużanie paznokci metodą żelową(bez zdobienia)-50zł. Uzupełnianie 40 (bez zdobienia) Zdobienie paznokci od 5 zł manicure malowanie i wiele innych zabiegów Ceny niektórym dziewczyna moga wydawac sie kosmiczne,ale ja pracuje na drogim zelu co daje satysfakcje mnie i moim klientka.Zapraszam Was,kontakt ze mna mozecie uzyskac dzwoniac pod 516 970 757. o kazdej porze dnia.

Gość stein333
Super promocja jesienna: Tipsy żelowe french białe bez zdobień: 30zł!!!! Cennik pełny i galeria: www.stein333.bloog.pl

Gość asia kasia
w wa-wie fajne tipsy robi p.Beata w salonie Deniqe w arkadii,robi bardzo ładny frech,a najfajniejsze robi pazurki kolorowe.Nie trzeba jej dokładnie mowic co się chce za każdym razem mam inne kolorowe cudeńka,ma też ćhyba wszystkie ozdoby jakie istnieją.Sama też nosi fajne pazurki.

Gość agasierpien84
Cześć wszystkim. Też zajmuję się stylizacją paznokci i chce wam coś powiedzieć. Ktoś kto bierze między 30 a 50 zł za założenie paznokci to albo nie szanuje swojej pracy, albo ma strasznie koszmarne tanie żele. Przecież dobre żele zaczynają się od 50 zł za słoiczek i trzeba różnych użyć i w różnej wielkości. A clener, primer, pilnik, klej...??? Liczyłyście zużycie materiału i przedewszystkim waszą pracę>?? Pametajcie TAŃSZE NIE ZNACZY LEPSZE!!

Witam, Zakładam paznokcie żelowe i akrylowe na formie oraz na tipsie. Posiadam liczne certyfikaty potwierdzające moje umiejętności. Zajmuję się tym już prawie 2 lata i jest to moja największa pasją. Jestem nastawiona na jakość nie ilość, więc Twoje paznokcie będą zadbane i wykonane z największą starannością. Pracuję u siebie w domu, możliwy jest również dojazd do klientki po wcześniejszym umówieniu. Ostrów Wielkopolski i okolice. Zapraszam. Zakres usług: -Manicure - 15zł -Pedicure - 15zł -Paznokcie żelowe - od 50zł -Paznokcie akrylowe - od 60zł -Utwardzenie naturalnej płytki - 40zł -Paznokcie ślubne i wizytowe - ceny zależą od od ilości ozdób -Uzupełnianie odrostów - 35zł -Odnowa - +10zł -Rekonstrukcja paznokci obgryzionych - cena zależy od stanu naturalnych paznokci -Żelowanie stóp - 40zł Szczegółowy cennik wysyłam na maila. Można sie również ze mną kontaktować poprzez gg: 7313182.

Gość marscha
witam.szukam dobrej kosmetyczki ktora zrobi mi akryle.jestem z opola.nie spieszy mi sie ale chcialabym zrobic je w tym roku jeszcze...pozdrawiam

Pisałam do Pani na maila, lecz nie dostarczono wiadomości. Moje pytanie: na kiedy pani potrzebowałaby zrobic paznokcie? Jakie to maja być akryle??? Proszę o info. najlepiej na gg. Pozdrawiam

Gość Malgola
witam OSTRZEGAM czytam i nie moge uwierzyc dziewczyny szukające tanich tipsów !!!! Chciałabym Was ostrzec przd chodzeniem do dziewczyn "dorabiających" sobie w domu . Pierwsze tipsy zrobiła mi kolezanka była po kursie , pozniej korzystałam z jej usług i byłam bardzo zadowolona wyjechała jednak za granice . Tarfiłam "po znajomosci"do nowej tipsiarki jako ze długo pracuje i gabinety są juz przewaznie pozamykane skorzystałam z usług hobbystki I mam za swoje GRZYB okazało sie ze nie stosowałam zadnych srodków do dezynfekcji , jednym pilnikiem obsługiwała kilka klientek. DZiewczyna nie prowadzi działanosci gospodarczej, NIE MA KSIAZECZKI ZDROWIA!!!! Nawet nie wiedziałam ze mam grzybice - moje paznokcie są przepiłowane i dosłownie przekrwione teraz musiałam wykupic leki za 400 zł. Jak doniej zadzwoniłam i ją poinformowałam co mi zrobiła powiedziała "ze nie mam dowodów ze swiadczyła dla mnie usługi "!!!! Zemsicłam sie napisłam do urzedu skarbowego ipowidomiłam sanepid i nie mam wyrzutów sumienia . Lepiej isc do salonu tam bynajmniej sanepid sprawdza wszystko chociaz raz w roku . UWAZAJCIE NA Tanie tipsy!!!!

Gość pazurki23
jak najbardziej zgadzam sie z tym, nie mowie ze robienie tipsow w domu jest czyms zlym aleee sa pewne zasady higieny, wystarczy uzywac praparatu antyseptycznego na dlonie i regularnie dezynfekowac swoje miejsce pracy i narzedzia, jezeli paznokciec nie jest odpowiednio odtluszczony i podchodzi powietrze kolo skorek to to jest super srodowisko dla grzybicy wilgoc cieplo i brak powietrza, ale niestety!!!! co nie ktorzy mysla ze zakladanie tipsow to jak pomalowanie paznokci bez zadnych problemow kazdy moze to zrobic, moze i tak ale jakim kosztem??? oprocz kursu na ktory niestety nie kazdy chodzi to tzreba jeszcze wlozyc troche wlasnej inicjatywy w pozyskanie pewnych informacji jesli nie ma ma sie dostepu do dodatkowych szkolen warsztatow itp to wystarcz poczytac w internecie bo jest tego tu mnuuuustwo.... bardzo mi przykro ze osoba ktora dbala o to by miec piekne dlone niestety zostaly jej oszpecone, pozdrawiam serdecznie a co niekorzy niech sie zastanowia co robia bo nie wiedza nie usprawiedliwia!!!!!

Gość MADZIA_TIPSY
Witam was serdecznie Mam na imie magda skonczylam intensywny kurs stylizacji paznokci jesli chodzi o higiene i bezpiecenstwo to sa one na pierwszym miejscu jestem z poznania wszystkie dziewczyny ipanie ktore chca mie paznokcie żelowe zapraszam kontakt gg:1551924 ;)

Gość mkomko
podpowie ktoś gdzie kupię szerokie tipsy ??

O czym tu dyskutować.. Tak jak we wszystkich dziedzinach, sa osoby które potrafią COS zrobić a są takie które zeby ustawic im wszystko co najlepsze to nie zrobia dobrze ani jednego paznokcia! I potwierdzi to chyba każda trenerka, która prowadzi kursy stylizacji paznokci. Po prostu trzeba mieć do tego talent a nie tylko lecieć ze tak modnie i fajnie robić tipsy.. I nie ważne czy ktoś robi w domu ( bo rownie dobrze może mieć zarejestrowane w urzędzie jako siedzibę pracy) czy w salonie pracując raczej dla kogoś.. Nie wiem czemu ktos robi takie antyreklamy komuś.. Idzie sie zazwyczaj do osoby sprawdzonej przez znajoma która jest zadowolona i nam poleca... czyż nie? Jesli Pani idzie do dziewczynki 14-letniej która bawi sie w przyklejanie paznokci bo mama kupiła jej tak droga zabawkę to ma problem. Każdy kto ukończy szkolenie czy kurs ma dyplom i na pewno nie wstydzi się go pokazać.. a skoro godzimy się na \\\"takie\\\" upiększenie to po co potem narzekać.. W salonie płaci sie dwa razy drożej bo wliczone w to jest wiele innych kosztów- min. czynsz, a nie koniecznie profesjonalnie wykonany zabieg! Jeśli ktoś pracuje w domu i traktuje to0 poważnie bo to jej praca, na pewno wykonuje to solidnie. A jak nie to znaczy ze to zabawa. tipsy-kielce.dzs.pl

Gość PATRYCJA_GLIWICE
TIPSY Zapraszam wszystkie panie na tipsy wykonywane metodą żelową, wiele ozdób, usługa wykonywana według upodobań klientki. CENY: -TIPSY FRENCH (BIAŁA KOŃCÓWKA) - 40zł -TIPSY ZE ZDOBIENIEM - 40zł -ŻEL ZE ZDOBIENIEM NA PAZNOKCIE U RĄK -35 -ŻEL ZE ZDOBIENIEM NA PAZNOKCIE U STÓP -35 -UZUPEŁNIANIE -30zł -ŚCIĄGANIE TIPSÓW -15zł SERDECZNIE ZAPRASZAM - PATRYCJA 508-508-081