Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka23

TIPSY JAKIE, GDZIE I ZA ILE ?

Polecane posty

Gość MADZIA_TIPSY
PAZNOKCIE DLA ELEGANCKIEJ KOBIETY XXI WIEKU WITAM WSZYSTKIE PANIE SERDECZNIE MAM NA IMIE MAGDALENA,I JESTEM STYLISTKA PAZNOKCI METODY ŻELOWEJ NA TIPSIE I FORMIE. MOJĄ PRZYSZŁOŚĆ ŁĄCZE Z KOSMETYKĄ I STYLIZACJĄ PAZNOKCI ,PRAGNE DALEJ SZKOLIĆ SIE W TYM KIERUNKU I ODBYWAĆ DALSZE SZKOLENIA,ZDOBYWAĆ NOWE UMIEJETNOŚCI POSIADAM CERTYFIKAT JAKO DOWÓD MOICH UMIEJETNOŚCI . PRAGNE ZAOFEROWAĆ TIPSY ŻELOWE JAK I INNE USŁUGI ODPOWIEDNIE DLA TEJ PORY ROKU Tipsy : tipsy NATURAL - 50 zł tipsy french - 55 zł tipsy zdobione/kolorowe - 60 zł ŻEL NA NATURALNĄ PŁYTKE PAZNOKCIA: na dłoniach -35 zł na stopach -40 zł ZDOBIENIE GRATIS !!! O moich produktach: Niektóre żele są mocne inne tylko elastyczne jeszcze inne mają tylko dobrą przyczepność. Ja natomiast pracuje na żelach EFECLUSIVE które łączą w sobie wszystkie te cechy oraz piękność i naturalność. INNE ZABIEGI : Manicure klasyczny 20 zł Manicure French 22 zł MANICURE JESIENNY 25ZŁ (PRZEBIEG ZABIEGU MANICURE KLASYCZNEGO + PEELING ZIARNISTY +MOCZENIE DŁONI W OLEJKACH NAWILŻAJACYCH + MALOWANIE LAKIEREM ) Pedicure klasyczny -35 zł Pedicure french -40 zł Pedicure cytrusowy 45 zł *HENNA BRWI - 10 ZŁ *HENNA RZĘS - 10 ZŁ EPILACJA -5 ZŁ *HENNA CAŁKOWITA +EPILACJA - 20 ZŁ ZABIEGI : -NAWLIŻAJĄCE -ODŻYWCZE -LIFTUJACE -OCZYSZCZAJĄCE Kazdy zabieg to koszt 25 zł wszystkie zabiegi przeprowadzam w higienicznych warunkach z użyciem jednorazowych chysteczek oraz patyczków . Inne przybory które używam po każdym zabiegu są sterylizowane i czyszczone !! KONTAKT: -TEL: 516-878-890 /782-799-476 /gg:1551924 Po każdym umowieniu prosze Panie o potwierdzenie wizyty dzień przed ,w przeciwnym razie uważam spotkanie za nieaktualne . ZAPRASZAM!!!

Gość Miffy87
Cześć dziewczyny!!!! Ja osobiście polecam wam tipsy na Duńskiej w salonie Deja Vu u pani Ewy. Robiłam już u niej nie raz i jestem bardzo zadowolna! Tipsy wyglądaja naturalnie! szczerze polecam!!!! www.tipsy-szczecin.com - sprawdzcie same:)

Gość Miffy87
Cześć dziewczyny! Ja osobiście polecam wam tipsy na Duńskiej w salonie Deja Vu u pani Ewy! robiłam tam juz paznokice nie raz i zawsze byłam zadowolna! tipsy wyglądają naturlanie i jest mnóstwo ozdób do wyboru:))) naprawdę polecam:) www.tipsy-szczecin.com - sprawdźcie same:)

Gość Miffy87
Cześć dziewczyny! Ja osobiście polecam wam tipsy na Duńskiej w salonie Deja Vu u pani Ewy! robiłam tam juz paznokice nie raz i zawsze byłam zadowolna! tipsy wyglądają naturlanie i jest mnóstwo ozdób do wyboru:))) naprawdę polecam:) www.tipsy-szczecin.com - sprawdźcie same:)

Jesienna promocja. Przedłużając paznokcie u rąk, dostaniesz 10% zniżki na przedłużenie paznokci u stóp. Ostrów Wielkopolski i okolice. Czasem również Gliwice. Proszę o wcześniejszy kontakt przez gg: 7313182

Jesienna promocja. Przedłużając paznokcie u rąk, dostajesz 10% zniżki na przedłużenie paznokci u stóp. Zapraszam. Ostrów Wielkopolski i okolice.

Gość aga 27.08
Witam serdecznie Bardzo proszę o informację gdzie mogłabym zrobić paznokcie żelowe na produktach Alessandro w Warszawie, najlepiej w okolocach Ursynowa bądz Centrum. Jeśli mają Panie godne miejsca do polecenia w innych dzielnicach również poproszę. Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam Agnieszka

Gość aga 27.08
Witam serdecznie Bardzo proszę o informację gdzie mogłabym zrobić paznokcie żelowe na produktach Alessandro w Warszawie, najlepiej w okolocach Ursynowa bądz Centrum. Jeśli mają Panie godne miejsca do polecenia w innych dzielnicach również poproszę. Z góry serdecznie dziękuję Pozdrawiam Agnieszka

Gość piękne dłonie
Wczoraj robiłam tipsy w Opolu u pani A. w Opolu, goraco polecam, bardzo tanio i naturalnie(nie jak inne panie mi robiły bulwy na pznokciach).Tipsy sa bardzo elastyczne i ciekawie wykonane wzrki.Polecam tel.604647526

Gość piękne dłonie
Wczoraj robiłam tipsy w Opolu u pani A. w Opolu, goraco polecam, bardzo tanio i naturalnie(nie jak inne panie mi robiły bulwy na pznokciach).Tipsy sa bardzo elastyczne i ciekawie wykonane wzrki.Polecam tel.604647526

Gość piękne dłonie
Witam , wczoraj byłam u pani A. , w Opolu i szczerze polecam.Bardzo starannie i naturalnie wykonane a przede wszystkim za rozsadna cenę a nie jak w salonie 130zł!!!! Polecam te.604647526

potrzebuje kogos kto w czestochowie robi z duza wyobraznia paznokcie acrylowe , prosze o cene. wiecie ile cos takiego kosztuje,

wiecie gdzie w czestochowie robia super paznokcie acrylowe i za ile dzieki

Gość agasierpien84
Cześć. Ja zakładam żelki w Sandomierzu na Perfect Lady. Tipsy 60-70 uzupełnienie-od 40 zł. Zapraszam!!!

Gość agasierpien84
Cześć. Ja zakładam żelki w Sandomierzu na Perfect Lady. Tipsy 60-70 uzupełnienie-od 40 zł. Zapraszam!!!

Gość siwa777
polecam dziewczyne spod warszawy, tipsy ladnie i estetycznie zrobione, mmi sie trzymaly ponad 5 tyg :) cena jak na warszawe bardzo dobra, anka robi paznokcie u siebie w domku wiec moze dlatego nie bierze duzo :) polecam

Gość siwa777
polecam dziewczyne spod warszawy, tipsy ladnie i estetycznie zrobione, mmi sie trzymaly ponad 5 tyg :) cena jak na warszawe bardzo dobra, anka robi paznokcie u siebie w domku wiec moze dlatego nie bierze duzo :) polecam

Gość siwa77

Gość siwa77
polecam dziewczyne z okolic warszawy (zielonka) moje pazurki trzymaly sie ponad 4 tyg w super stanie , wygladaly bardzo naturalnie bo były cieniutkie a nie "buły" jak u niektórych :)) robi u siebie w domku wiec i cena jest przystepna, ja jestem bardzo zadowolona więc POLECAM :) ps namiary podam przez email zainteresowanym :)

Gość judyta77
polecam dziewczyne z okolic warszawy (zielonka) moje pazurki trzymaly sie ponad 4 tyg w super stanie , wygladaly bardzo naturalnie bo były cieniutkie a nie "buły" jak u niektórych :)) robi u siebie w domku wiec i cena jest przystepna, ja jestem bardzo zadowolona więc POLECAM :) ps namiary podam przez email zainteresowanym :)

Gość judyta77

Gość anullanularadomianka
PRZEDŁUŻANIE paznokci metodą żelową, tipsy french, mleczne i szklane, uzupełnianie, zdobienie paznokci(hologramy, cyrkonie, brokaty, buliony, moro, folia, piegusy, ozdoby 3D, ozdoby materiałowe, suszone kwiatki, koronka), kamuflaz, na markowych produktach.Profesjonalnie.Możliwy dojazd RADOM , e-mail: klaudia_m_88@vp.pl. 725155433 5570750 Radom:)

PRZEDŁUŻANIE paznokci metodą żelową, tipsy french, mleczne i szklane, uzupełnianie, zdobienie paznokci(hologramy, cyrkonie, brokaty, buliony, moro, folia, piegusy, ozdoby 3D, ozdoby materiałowe, suszone kwiatki, koronka), kamuflaz, na markowych produktach.Profesjonalnie.Możliwy dojazd RADOM , e-mail: klaudia_m_88@vp.pl. 725155433 5570750 Radom:)

Gość MeyRan
Studio Stylizacji Paznokci MeyRan zaprasza na profesjonalne usługi z zakresu modelowania paznokci dłoni oraz stóp. W ofercie: - przedłuzanie paznokci metodą żelową na formie/tipsie - utwardzanie żelem naturalnej płytki dłoni i stóp - zdobienia permanentne: french, ozdoby wtapiane - kolorowy żel - manicure i pedicure Zapraszam na stronę: www.MeyRan.pl

Gość natascha
Polecam tipsy jedwabne w salonie Tamara na ruskiej!! Są bardzo ładne,naturalne! Dodatkowo maja tam bogatą oferte zabiegów pielegnacyjnych dłoni! Strona salonu- www.salontamara.pl - tu są szczególowo opisane zabiegi. Pozdrawiam