Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna noc

ZDROWY TRYB ŻYCIA

Polecane posty

Jasne, że przejdzie. Wszystkie moje wpisy są przepełnione pozytywną energią z dedykacją dla Was :) do jak nowa --- Jeśli chodzi o maila to nie odbieram od nieznajomych, wyślij jeszcze raz to będę wiedziała, że to swój :) Znakomity pomysł z tym spacerkiem. Nie mówię, że powinniśmy od razu jakies sporty uprawiać. Wystarczy naprawdę jakaś przyjemna, ale dłuższa wycieczka piesza. Po prostu niech to serduszko popracuje przez jakiś czas na wyższych obrotach. Je tez trzeba rozruszać, żeby potem dawało nam masę energii i pomagało trawić pyszne jedzonko :)

hej dziewczyny:D eh nareszcie mam internet na chodzie cos mi szwankuje ostatnio:(...a bez internetu to jak bez reki...eh nastepne uzaleznienie z ktorym trzeba walczyc;)...ja tez tak mam z tymi slodyczami Tombak to fajnie okreslil zywieniowa narkomania...hehe...choc i zywieniowy alkoholizm tez niezle brzmi...ale wiecie dziewczyny slodyczoholikiem pozostaje sie przez cale zycie;)...ja od poniedzialku jestem czysta;)...a w niedziele juz planuje gofry z pysznym dzemikiem...eh juz tylko 4 dni;)...a z tym wysilkiem fizycznym to tez zgadzam sie ze nawet krotki spacer jest dobry...im wiecej ruchu tym czlowiek ma wiecej energii;)... a ja nadal walcze z niezdrowymi polaczeniami trudno mi sie do nich dostosowac ale postanowilam wolniej wprowadzac zmiany i nie katowac sie wyrzutami sumienia jak mi cos nie pojdzie... eh wiecie co mi sie stalo ...mam anemie:( lekarz mi jakies leki wcisnal...nie chce ich brac :(...znow kolejna przeszkoda ale mam wieksza motywacje by zdrowiej jesc;)...

witajcie:) Aaliyah ja przez ten moj niezbyt zdrowy tryb zycia no i na pewno przez to ze przestalam dbac o diete jako wegetarianka ( a przeciez musze dbac o wlasnie dostarczanie zelaza, wit b12) mysle ze tez dorobilam sie anemii...kurcze bardzo zaluje ze sie tak zaniedbalam, powinnam do lekarza isc i sie zbadac...ale boje sie brac te leki..kurcze nieznosze brac lekow..ech..Tak wiec wspolczuje Ci bardzo naprawde.ale tak na zdrowy rozsadek chyba te leki brac trzeba..zreszta ja nie wiem...wykryli Ci anemie po zbadaniu krwi? bo ja mialam robione kiedys badania po gdzies 4 latach bycia wege..pamietam ze wyniki byly b. dobre i chwalilam sie calej mojej niewierzacej w moja dietei przeciwnej niejedzeniu miesa rodzinie:) ale czuje sie zle od paru miesiecy (juz dlugo..) i mysle ze teraz nie jest tak rozowo:/ A internet to faktycznie uzaleznienie male dla mnie, i tez bez niego czuje sie jak bez reki...taki czlowiek sie robi odciety od swiata;) Ja nie przepadam za ogladaniem Tv (chyba ze pozno w nocy jak jakies dobre filmy sa;) ) moim glownym zrodlem informacji jest net, i jak cos szwankuje to wlasnie czuje sie jak bez reki przez ten okres czasu;) A jak juz o okresach mowa to walsnie dzis mnie nawiedzil;) Nie chcwalilam sie Wam ale ostatnio regulanie jezdzilam na rowerku stacjonarnym, skakalam na skakance, biegalam w miejscu, zawsze ok 30 min:) i robilam co ddrugi dzien cwiczneia na miesnie brzucha (mowie Wam nawet ciezko mi chodzic takie mam zakwasy;) ) ale dzis sie czuje spuchnieta i obolala..ech i chyba nie bedzie cwiczen, ale jakos w duchu czuje sie troche usprawiedliwiona;) Buzki dla Was:)

HEJAAAAA! NIE BYŁO MNIE WCZORAJ,ALE MIAŁAM TROCHĘ PRACY I TAKA ZALATANA BYŁAM.ODNOŚNIE NETU-JA W DOMU NIE MAM GO JUŻ OD PONAD MIESIĄCA BO MÓJ KOMP SIĘ POPSIUŁ I CZEKAM AŻ MI GO NAPRAWIĄ:-( CHCIAŁAM WAM DZIEWCZYNKI ABRDZO BARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA WASZE SŁOWA OTUCHY,POCIECH,ZA TO ŻE W OGÓLE JSTEŚCIE,ŻE TEN TOPIK ŻYJE JESZCZE I ŻE POTRAFICIE PODTRZYMAĆ NA DUCHU W CIĘŻKI MOMENTACH ZDROWOŻYWIENIOWEJ METAMORFOZY:-) DZISIAJ MIJA MÓJ TRZECI TYDZIEŃ BEZMIĘSNY.MAM NADZIEJĘ,ŻE TAK JUŻ ZOSTANIE DO KOŃCAS ŻYCIA.WCZORAJ JAK SOBIE WYOBRAZIŁAM,ŻE MOGŁABYM ZJEŚĆ MIĘCHO...CHYBA UMARŁABYM Z WYRZUTÓW SUMIENIA,MOŻE TO CHORE ALE TAKA JESTEM PRAWDA.CZARNA NOC-->JA TEŻ ZACZĘLAM SKAKAĆ NA SKAKANCE,PRZY MUZYCE OCZYWIŚCIE BO INACZEJ TO BYM NIE DAŁA RADY.NIEZŁA Z TYM ZABAWA,PRZYPOMINA MI DOBRE CHWILE Z DZIECIŃSTWA.ALE JA JUŻ PSYCHICZNIE ORZYGOTOWYWUJE SIĘ NA SIŁOWNIE,ALE CIĘŻKO Z TĄ MOJĄ MOTYWACJĄ.WIEM,ŻE MIESIĄC ĆWICZEŃ NIC NIE DA.TRZEBA CHODZIĆ CONAJMNIEJ KILKA MIESIĘCY ŻEBY BYŁO WIDAĆ EFEKTY.ALE TAK SOBIE WYOBRAZIŁAM,JAK FAJNIE MOGŁABM WYGLĄDAĆ JAKBYM ZACZĘŁA ĆWICZYĆ TERAZ I TAK DO WAKACJI MOJE CIAŁKO BYŁOBY TAKIE JĘDRNE I W OÓGLE CACY...ECHH...MARZENIA...ALE DOSYĆ REALNE,CZYŻ NIE?;-)

vegagirl jak bedziesz chodzila na ta silownie co 2-gi (no czasem co 3-ci bo przeciez nie zawsze mozna;) )dzien i bedziesz robila za kazdym razem trening na maszynach na cale cialo to juz po miesiacu zobaczysz fajne efekty...a po tak powiedzmy 3 calkiem nowe cialo....a do wakacji....dziewczyno mozesz startowac na miss fitnessu;) naprawde efekty po 3ch miesiacach regularnego chodzenia zwalaja z nog (wiem co mowie bo kolezanka chodzila...ja niestety chodzilam 2 miesiace i to bardzo nieregularnie cwiczylam..ale efekty i tak byly fajne;) ) Wiec powiedzmy na sylwestra bedziesz z super cialkiem jak zaczniesz w pazdzierniku;) A jesli chodzi o mieso to u mnie jest wciaz tak samo..jak sobie wyobraze ze jem..to nie wiem robi mi sie mdlo..i wyrzuty bym miala straszne..psychicznie jestem tak nastawiona ze po prostu nie ma mowy...:) nie ma mowy i juz:D Tak wiec po tym co piszesz widze ze wewnetrznie jestes bardzo umotywowana;) buzki

Ha! egzam zdany- na 4,0 :D.Radość wielka i w związku z tą radością- wieeeelka paka chipsow( w ramach świetowania :P), ale od dziś wracam do was i do zdrowego odżywaiania się :)... Ja też poodbnie jak vegagirl dziękuje za ciepłe słowa i za to,że ten topik funkcjonuje;]... A wieczorkiem-S@motność w sieci...mrrrau :) i aerobik :)

CZRNA NOC--->TWOJA WYPOWIEDZ DOTYCZĄCA SIŁOWNI JESZCZE BARDZIEJ MNIE NAKRĘCIŁA.TYLKO ŻEBY TA MOTYWACJA SIĘ KURCZE UTRZYMAŁA BO MUSZĘ POCZEKAĆ DO KOŃCA WRZEŚNIE ABY ZAPISAĆ SIĘ NA PAŹDZIERNIK.BĘDĘ STARAŁA SIĘ CODZIENNIE WPAŚĆ NA SIŁOWNIĘ TAK NA 1,5 H.MAM NADZIEJĘ,ŻE WTEDY BEZ WYRZUTÓW SUMIENIA BĘDĘ MOGŁA PODJKADAĆ SŁODYCZE;-) EMENEMS--->JAK OBEJRZYSZ SAMOTNOŚĆ TO NAPISZ JAK WRAŻENIA PO FILMIE,BO TEŻ SIĘ WYBIERAM DO KINA.

Cześć dziewczyny. Co do jedzonka wegetariańskiego: to naprawdę wielka sztuka tak je komponować żeby wszystko zawierało. Z mięsem jest łatwizna bo w kotlecie jest niemal wszystko. Myślę jednak, że warto trochę poszperać w sieci i dowiedzieć się jakie to bezmięsne jedzonko powinno być. Co do treningów. Do wakacji to Ty już będziesz megalaska :), ale tak jak dziewczyny pisały, to już po 3 miesiącach regularnych treningów będa niesamowite efekty. Jeśli jeszcze byś ćwiczyła kondycyjnie, czyli te 1.5h bez przerw to już w ogóle by bosko było. Jesz ile chcesz, a ciałko nie tylko jędrne ale w idealnej formie. No to ja jak zwykle pozachęcałam do ćwiczenia :) Mam nadzieję, że to którejś z Was pomoże. Pozdrawiam i papa

witam, witam :) w Rzeszowie piekny dzionek sie zapowiada :].Trwam w swoim zdrowym żywieniu- i nawet wcześniej wstaję i wczesniej sie klade :D>Zadowolona jest bardzo- bo podobno sen odchudza ;)( już chyba o tym pisałam ).Z tego stresu przedegzaminowego i tak chyba troche schudłam ...W kazdym razie- wczoraj ostatni posiłek zjadłam przed 17 ! No i nawet zaczęłam \'przyswajać\' wode mineralną, już nie z takim wstretem jak jeszcze z 2 m-ce temu...Cuda widać sie zdarzają... Co do S@motności->mam baaardzo mieszane uczucia.W połowie filmu pomylsalam nawet ,ze zmarnowalam 2 godziny cennego zycia i 14 zl ;), ale potem w sumienie bylo najgorzej...Nie polecam na pewno komuś, kto nie czytał książki- bo dość trudno byłoby sie połapać w akcji ;) i nie ukrywam,że troche film \'zniechęca\' ;p...Wzruszyłam się ze 2 razy ociupinkę ;).Cielecka- ajk zwykle golizne wystawiała w kazdj możliwej scenie :D...Wątek Jakuba i Natalii bardzo ograniczono i skrócono do minimum, podobnie jak historie z Jennifer.Zakończenie filmu różni sie od zakończenia napisanego przez Wiśniewskiego ( a epizod Wiśniewskiego rewelacja !!!;))Ja osobiście zdecydowanie WOLĘ KSIĄŻKĘ :), no ale wiadomo- o gustach sie nie dyskutuje ;)

emenems przede wszystkim GRATULACJE!!!!!!!:) Naprawdwde bardzo serdecznie Ci gratuluje zdanego egzaminu, tej mobilizacji, ze sie udalo i to tak dobrze:) Zasluzylas na 4 i po prostu mozesz byc z siebie bardzo dumna:):) Ksiazki samotnosc w sieci nie czytalam...to nie jest literatura ktora lubie, wiec tym bardziej na film nie pojde...ale bylam ciekawa Twojej opinii bo o tym filmie jes glosno ostatnio...Poza yum ja lubie Chyre, to swietny aktor;) Polubilam go oczywiscie odkad obejrzalam go w slynnym dlugu:) Swietna rola...a wiecie co on ostatnio mowil w wywiadzie? Ze po tej roli ludzie go wyzywali na ulicy, rzucali mu zle spojrzneia, zaczepiali itp;) Hehe ludzie to sie wczuwaja...ogladalyscie \"Dlug\":)? jak nowa --- faktycznie to troche wymaga wprawy zeby dobrze komponowac wege zarelko:) trzeba zjadac te rzeczy ktore \"robia za mieso\" w sensie maja podobne skladniki;) A to nie jest nawet takie trudne, natura nam dala tyle zdrowych pysznosci...;) Wszystkiego idzie sie nauczyc, masz racje troche poszperac w necie i sie wszystko wie;) A potem z teoria w praktyke;) I jestes naszym glownym Sportowym Entuzjasta;) vegagirl motywacje jak czuje masz spora..idz i zobaczysz ze sie wkrecisz;) Tylko wiesz co...moze sie myle ale 1,5 godz to moze byc za malo...Chociaz w sumie tez zalezy jaki bedziesz miala cel i trening..Ja na odchudzane mialam taki trening ze najpierw rozgrzewka , potem cwiczenia a na koncu ok 30-40 min jakis aerobow...Calosc zajmowala minimum 3 godziny :) Ale tez moze dlatego ze chodzilam z przyjaciolka i wiesz a to sie troche pogadalo..a to czekalo na maszyne..ale duzym plusem tego jest ze przyjemniej sie cwiczy, czas mija super szybko:) Moze zaciagniesz kogos na silke?:) Ja w ogole pisalam ze tez wracam ale kurcze musze poczekac na przyplyw gotowki...Dobrze tez by bylo juz wiedziec jaki bede miec plan zajec..ale to dopiero za pare dni sie dowiem... Aaliyah i jak samopoczucie dzis.? Zdecydowalas sie na branie lekow? buzki:)

emenems ...no no ...gratulacje 🌻:D dziekuje czuje sie dobrze:)...ja mam wykryta z krwii ale jak sie zle czujesz to moze tez powinnas sie zbadac...a leki biore ...trudno trzeba to przebolec i sie troche syntetykami wspomoc ...ale obiecalam sobie ze to beda ostatnie w moim zyciu...mam nadzieje ze tak bedzie;)...zla jestem ze sama sie doprowadzilam do tego:( wiecie co ale mnie nastawilyscie co do tej silowni...szczerze ja nigdy nie chodzilam...jedynie jakis aerobik (wczoraj tez troche pocwiczylam ...a tera to z ta anemia mam wymowke zeby sie nie przemeczac;))...ale jak mowicie ze po 3 miesiacach takie efekty to chyba warto...eh tez chce wygladac jak miss fitnes;) co do filmu tez raczej slysze kometarze ze film przereklamowany wiec ja sie raczej na niego nie wybiore...a dlug widzalam...niesamowity ...ze tez takie rzeczy maja miejsce...zycie jest nieprzewidywalne ... a z tymi ludzmi to tez sa niezli ze wszystko biora na powaznie i aktora utorzsamiaja z rola...pozniej sie dziwic ze dzieci sa takie agresywne z tych gier komputerowych jak nawet dorosli nie potrafia odroznicz fikcji od rzeczywistosci:( aaaaaaa i ciekawe gdzie sie Elodii podziewa...Elodii odezwij sie ...co tam u Ciebie;)

Mądra dziewczyna jest to nic dziwnego, że zdała. Nie znacie przysłowia: \"Kto z kim przystaje, sam się takim staje\"? :) Z jedzonkiem to w ogóle są problemy. Trzeba mieć trochę wiedzy i świadomości żeby nie jeść jakiegoś paskudztwa. Czasem nie wystarczy nawet czytanie etykietek. Pamiętam ile się naśmigałam po sieci kiedy szukałam odpowiedniej margaryny. Ktoś mi powiedział o tych tłuszczach trans, że są w mrgarynach właśnie. No to musiałam poszukać odpowiedniej, takiej nie zawierającej tego syfu. Coś słyszałam, że jesień ma być taka piękna jak teraz. Cieplutko, słoneczko. Oj rowerek prędko nie wyleci na balkon w tym roku :) Dzisiaj to w ogóle zrobiłam sobie rano w parku trening przed pracą. To jest to!!

dzieki , dziewuszki za Ciepłe slowa ;).. ehh w każdym razie cieszę się,że mam ten egzam za sobą, a skoro \' z jakim przystajesz...\' to macie w moim skukcesie nie mały udział ;)... Ale dzisiaj niestety nie bardzo mam sie czym chwalić- jak zwykle w weekend najadłam się okropnie :(.Jest mi wstyd i w ogole az mnie przygnebienie złapało- wszytsko co osiągnę w ciągu tygodnia( o ile osiągnę ) zaprzepaszczam w weekend;/.Nie nadają się do odchudzania. Spodziewam się gromów..

o rany ale nie pisalam dlugo:D ja chcialam powiedziec ze w koncu porzadnie i z glowa wzielam sie za diete...:) mam troche do schudniecia i tym razem zmobilizowalam sie baaaardzo..jestem tak naladowana energia ze normalnie nic mi nie przeszkodzi juz w osiagnieciu celu! jestem dumna z siebie bo dzis na pozna kolacje smazylam mojemu bratu kanie (takie grzyby, smazy sie je obtoczone w jajku i bulce...ja to strasznie lubialm jak bylam dzieciakiem i tak mi pozostalo;) ) i dzis dostalam od babci takie sliczne te grzyby, mlode , grube, sprezyste no po prostu super..i usmazylam i nie zjadlam ani jednego! i nawet ie mialam ochoty...pomyslalam sobie co jest wazniejsze czy ten cholerny nasiakniety tluzczem grzybek na chlebie czy moj organizm i moja figura...:) no i wygralam...:) Teraz tylko lada dzien powracam na silownie :D A jak Wam minal weekend , ja spedzilam 2 dni na skracaniu spodni;D...bo jak sie ma wielki tylek to i spodnie za dlugie z reguly sa;) heh:) i robilam to recznie i tak mi wolno szlo;) A jak Wasza dietka:)? buziaki piszcie:)

emenems trzeba cie kopnac w tylek! Zle sie czujesz po tych zwalonych weekendach to musisz pracowac nad tym aby zapanowac nad jedzeniem..mysle ze tu trzeba znalezc jakas dobra indywidualna metode, choc wiem ze to trudne ale mozliwe..wiec kochana prosze nie zalamuj sie nie smuc tylko wez sie w garsc:) Pomysl jaka strategia bylaby dobra...mi jak zauwazylam pomaga zapisywanie takich rzeczy w zeszycie, pomaga mi to w mobilizacji i osiaganiu celu itp:) moze sprobujesz?:) napiszesz co Ci wolno, czym mozesz zgrzeszyc a czym kategorycznie nie...moze pomoze:)

czrana noc- jestes wielka :), zakladam zeszyt , no i mamy poczatek tygodnia... =] ehh biore sie za siebie SKLADAM OBIETNICE ze do konca tygodnia zrzuce 1 kg :P!!!

emenems no to do dziela!:) Trzymamy kciuki:) 1 kg w tydzien to jest baardzo osiagalne wiec na pewno Ci sie uda jak sie bedziesz trzymac postanowien:D JA niestety nie dotrymam mojej...do konca miesiaca nie bedzie 58 kg;) Ale wzielam sie juz ostro za siebie wiec i tak osiagne cel, a jesli troszke pozniej to nie szkodzi:D Tak wiec cierpliwosc ktorej sie ciagle ucze to u mnie podstawa zeby nie zawalic niczego, efekty przyjda na pewno, nie maja wyjscia;D Emenems pisz jak Ci idzie oczywiscie, bardzo Ci kibicuje:) buzki dla was:)

Idzie mi dobrze :D, chyba, tzn na śniadanie muesli z mlekiem( bvo zdrowe i \'trzyma\' długo ), a na obiad grzybki smażone +chlebek( wiem,jakie jest wasze zdanie na temat pieczywa;)), wiem,że to dośc kaloryczne, ale i ak pikuś w porownaniu z tym, co zjadlabym bez mojego \'przyrzeczenia\' ;D.Zapomniałam sie tylko zwazyć...Jutro z samego ranka wskocze na wage- przed wyprawą do lasu, bo znow się grzybobranie szykuje...Czarna noc- ja nie wiem jakim cudem sie powstrzymalas od tych kanii, grzybki akurat absolutnie u w i e l b i a m ;) i choćby nie wiem co, sprobować muszę :D. czrana noc- a z jakiej wagi starujesz i ile masz wzrostu?:) pozdrawiam

hej emenems:) Ja tez nie wiem jakim cudem sie postrzymalam bo je po prostu uwielbiam;) Jeszcze gdyby byly w innej formie, ale smazone w jajku i bulce sa niestety kaloryczne...zreszta one strasznie \"pija\" ten tluszcz...a najgorsze ze mam jeszcze spory zapas kanii bo u mnie w rodzinie uzbierali a ze wiedza ze uwielbiam to dostalam ich sporo..malo tego z weekendowych odwiedzin u babci mam na pamiatke sernik w lodowce...i co ja mam z nim zrobic?;) bo na pewno nie zjesc;);) a wzrostu to ja mam tak 163-164...a waga to juz sama nie wiem, boje sie sprawdzic ale wiem ze nie jest dobrze...jest pewnie cos kolo 62-63 kg..nie sadze zebym schudla od poczatku wrzesnia a wtedy tak jakos bylo...:/ dlatego zmobilizowalam sie w koncu porzadnie...to nie jest moja normalna waga, chce wrocic do poprzedniej czyli minimum 55 kg musze miec:) emenems z tym chlebem to chyba od czasu do czasu mozna...ja sie przkeonalam ze jak sie cos bardzo lubi to nie warto tak rygorystycznie tego odstawiac nawet jak nie jest za zdrowe...Dziewczyny tu pisaly ze chleb pelnoziarnisty, razowy (ja staram sie kupowaac bez drozdzy) jest ok i taki od czasu do czasu zjadam (choc wiem ze pisalam ze nie tkne chleba..no ale to mi nie wychodzi na zdrowie, wole na poczatek ograniczyc, za bardzo lubie chleb) napisz jak u ciebie z waga jak sprawdzisz:D buzki:)

Siemka dziewczyny Widzę, że jakoś przeżyłyście weekend. Tyle pokus... :) emenems --- trzymam kciuki za Ciebie. Tylko w tym całym ferworze walki nie zapomnij o dbaniu tez o swoje sampopoczucie, czasem warto nieodpuszczać jakiejś małej przyjemności. Zapisz się na jakieś fajne ćwiczonka, może na kurs tańca. Taki taniec niesamowicie spala kalorię, a na figure wpływa wprost wyśmenicie. W każdym razie, wysiłki kulinarne powinnas jakimiś ćwiczonkami wesprzeć. Moim zdaniem to podstawa. Wtedy zobaczysz co się z Tobą będzie działo. Buziaki dla Was :*

I zdaje się,że zostałyśmy tylko we 3 ...Albo wszyscy inni tak intensywnie dietkują,że nie mają nawet czasu na wizyty :), a szkofda- u nas tak przyjemnie ... Cóż, głodna jestem okropnie !!! nie wiem już, sama co robić bo strasznie mnie ssie w brzuszku, a że już póxna pora- jeść nie wypada, z drugiej strony- jak jestem głodna- mam problemy z zasypianiem- ehh i tak błedne koło...:(. W \"Claudii\' jest artykuł o uzaleznieniu od słodyczy- muszę przeczytać, i napisze co za \'madrości\' powypisywali...A póki co,żęby zapomniec o głodzie i tym strasznym \'ssaniu\' wskakuję na rowerek i może jakiś odcinek Magdy m. poogladam...Ehh A Brodzikówna taka szczuplutka- choć gdzieś chyba czytalam,że w mlodosci byla pulchna...;)

witam:) ja jak zwykle nie moge spac....:/ Emenems Brodzik to taka wlasnie okraglejsza jest..tak mi sie wydaje choc sierialu praktycznie nie ogladam;) Ale ona ma i na gorze i na dole troszke;) moim zdaniem to naprawde sliczna kobieta..tak jak kasia bujakiewicz (tak ona sie nazywa?) obie sa sliczne:D i ta co gra ta zone co teraz jakas fundacje zaklada..to ona tez jest fajna;) wogole tam fajni aktorzy sa;):D emenems z tym jedzeniem to mozna na noc jesc...naprawde, tylko musi to byc bialkowy posilek...mozesz sobie tak kalorycznie rozplanowac plan dnia zeby wystarczylo na ten wieczorny posilek tez;) ponoc bialko nawet przed samym snem nie zaszkodzi:D Wiec mozesz wszamac jajka, rybke chuda, twarog chudy i jakies warzywka najlepiej zielone, typu ogolrek, salata, brokuly:) JA akurat mam tak ze musze czuc sie glodna troche zeby zasnac, musze miec pusty zoladek, dlatego najlepiej jak koncze jesc okolo 18.00 to wtedy jak zasypiam kolo polnocy albo i pozniej to czuje sie tak lekko:D jak zjem pozna kolacje to nie moge spac:/ :) Ale jesli lubisz cos zjec pozniej to wlasnie bialko:D jak nowa ---- jak zwykle zachecasz do aktywnosci:) z tym tancem to sama bym chciala sprobowac ale wydaje mi sie ze ja sie do tego nie nadaje..ale moze kiedys;) dobranoc!:) reszta dziewczyn, gdzie jestescie?:):D:D co tam u WAS?:)

cześć dziewczyny! trochę mnie nie było,ale jak już kiedyś wspominałam nie mam jak narazie dostępu do kompa w domu,jedynie w pracy a ostatnio mam sporo roboty.Dzisiaj jest już lepiej. Po weekendzie jestem wypoczęta,zrelaksowana i w dobry nastroju.Usłyszalam od kilku \"wiarygodnych\"osób,że schudłam.Powiedziało mi to kilka osób,które dłuższy czas mnie nie widziały więc chyba coś w tym jest;-)To chyba przez tę dietę wegetariańską.Dzięki niej czuja się lżejsza i czystsza wewnętrznie.Super uczucie,nie wiedziałam że ona może mi przynieść tyle korzyści. Miałam zamiar zważyć się pod koniec miesiąca,ale postanowiłam przełożyć to do końca października.Wrzesień był wstępem do vege życia a październik ma rozbudzić we mnie miłość do siłowni;-) A słodycze wciąż podjadam...:-(

a ja zadowolona i pełna optymizmu-z pustym brzuszkiem i dziwnie lekka wróciłam z grzybobrania :).Nazbieraliśmy okazów,że hoho :).Dzisiaj tylko 1 kromeczka , tak \'na szybko\' i 2 cukierki- bo mnie sasiad poczestował( każde wytluamczenie jets dobre), a teraz zmykam ugotować zupkę- coś a`la kapuściana :D... A aktywność- ok, aerobik 2 razy w tygodniu i rowerek chyba bedzie ok?:)

Tralalalalalla wygrałam wygrałam!!!! Co prawda to tylko koszulka, ale wygrana to wygrana :) Raczej mi się to nie zdaża, ale tym razem padło na mnie i mam koszulke z konkursu flory :) jak chcecie sobie ją popodziwiać to na www.flora.pl w dziale nagrody bodajże :) Co do namawiania do aktywności to i owszem, będę namawiała. Jak coś ma na Ciebie znakomity wpływ to się chce tym dzielić z innymi. Tak to już jest. Jeśli chodzi o jedzenie na noc to nie wiem czy tuczy. Wiem, że jak się najem przed snem, to rano budzę się potwornie głodna. Tak mnie ssie, że ledwo do kuchni moge dojść :) Vegagirl --- ja zauważyłam pierwsza, że schudzłaś tylko nie chciałam Cię rozpuszczać, żebyś na laurach nie spoczęła. Buziaczki dziewczyny :)

co tam, jak tam ? jak sie trzymacie dziewczynki? ja dziś na sniadanko kromeczka razowca z serkiem i teraz z 5 plckow ziemniaczanych :D...no nie wiem, nie wiem jak to bedzie- ale zdaje sie,ze jestem do ukarania. I tak wszystko spale wqieczorkiem na rowerku :)

Łolaboaga, co tu tak nic się nie dzieje? No dziewczyny! emenems --- 5 to ja nawet bym nie zjadła, ty żarłoku :) Przecież to takie ciężkie i tłuszczem ociekające. Ble! Za karę teraz na roweku powinnaś jeździć nie tylko dziś wieczorem. Chyba będziesz miała szansę bo zapowiadają znakomitą pogodę jeszcze przez dłuuuuuuuuugo. To ja tu skormne kanapeczki z margarynką, a Ta sie obżera. No dobra dziewczęta, pisać coś bo się zaczynam samotna czuć.

heheh jak now-a nie przesadzaj ;) To były takie maleńkie placuszki, ośrednicy 5 cm -smazone na minimalnej ilosci tluszvczu an patelni teflnowe i .. natwet moja 7-letnia siostra, która jest straaaaasznym niejadkiem tylko ja sie w rodzinę nie wdałam :D) zjadła 7 (!!!) .Na rowerku jezdze stacjonarnym, wiec niech nawet leje, a ja ide pojezdzic :D.Posciagalm sobei magde m. i ogladam i zasuwam( na rowerku,zeby nie bylo..;))

czesc dziewczyny.:) Ja niestety nie zagladam bo sie troche pochorowalam, sama nie wiem co mi jest:/ Dzis lezalam caly dzien w lozku..jakos zle sie czuje , nie mam apetytu..i nie mialam sily nawet kompa wlaczyc..ech. mam nadzieje ze szybko przejdzie:D cos mnie bralo tak od dluzszego czasu:) JAK NOWA gratuluje wygranej:D:D:D zazdroszcze;) ja w zyciu jeszcze nic nie wygralam;);) emenems i jak dobrze z dietka?;) pomijam te placki ziemniaczane, bardzo nie potrzebne :P vegagirl wlasnie taka lekkosc to jest piekne uczucie:D ja maszeruje na silonie od razu jak poczuje sie lepiej, bedziemy razem obserwowac efekty;) A co u reszty z Was?:) Aalizah, Elodii, gdzie jestescie?:)

hehe emenems dobrze ze na rowerku;) W ogole to placki ziemniaczane tez bym zjadla...dzis mimo braku apetytu zjadlam kawalatek (tyci tyci;) ) ciasta...jakos sie usprawiedliwilam ze zle sie czuje to sobie zrobie taka mala nagrode;) Ale mialam wyrzuty sumienia...nie zjadlam juz kolacji;) zreszta i tak mi sie nie chcialo;) To widze emenems ze tym rowerkiem zabijasz plackowe kalorie;) tak trzymaj:D