Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem-półsłodka-

WLASNIE TU PRZYSZLAM.KTO CHCE POZNAC SYMPATYCZNA WROCLAWIANKE?

Polecane posty

a gdzie zazwyczaj balujesz i czemu zdezertowalas ;P ja gdyby nie statystyka to bym byl na piaskowej... koncerty sa

niestety..poprawka :/ akurat wtedy kiedy wypadl \'festival\"... ide ZzzZzz pozdraiwam

Pozdrawiam LOZE NALESNIKOWA? jak minal weekend? czytalem ze imprezka u polslodkiej udana a moniunia w pracy w sobote :( polslodka jak bylo na wycieczce rowerowej? zycze wszystkim milego tygodnia (do piatku juz tylko 5 dni !)

witam witam:):):) oj Panie bez portek Ty to umiesz pocieszyc:):):) do piatku nie dalekooo:) a ja na głowie mam dzis \"wizytacje\" rady gminyyy buuuahahahahahahah!!!!! a jak tam u Was w pracy??

oj w pracy troche sie dzieje- ale niewiele- po weekendzie skonczyly sie dwa testy wiec bedzie roboty na pol godziny :) wizytacja rady gminy- brzmi groznie :) mam nadzieje ze dasz sobie rade. a co do weekendu to trzeba byc optymista :) ciekawe co polslodka na obiad serwuje:)

hhahaahah nio to sie ciesze ze dzis sie nie przemeczasz:):):): cio do weekendu to juz nie moge sie docczekac bo mam wolne:):):) yupiiiiii ciekawe nio ciekawe czyz robi nam dzis nalesniki:)

nalesniki mi sie juz przejadly ( w piatek tez mialem na obiad- uwielbiam i zjadlem ok 8 szt)- ach ta pazernossc:) w pracy jak to w pracy troche roboty troche na kafei jakos zleci jeszcze tylko 4,15 h a ty to dopiero masz na co czekac - weekend wolny !! a tak nawiasem rzecz ujmujac nie musisz ( a nawet nie powinnas) pisac do mnie przez Pan i to jeszcze przez duze \"P\"- razem jemy nalesniki a ty do mnie na Pan? (czuje sie staro:) ) moze kiedy s wypijemy prawdziwego brudzia hihi

hihihihihihi oj Karolu ja to tylko tak do zartów;) więc wcale nie musisz się czuć star:P:P:P:P ojjj a tak na marginesie to ciekawe ile masz wiosen??:) mowiesz ze Ci sie nalesniki przejadły hahah po zjedzeniu takiej porcjii tez by mi sie przejadły:) podziwiam Cie... 8 sztukk!:) ja zjadam trzy i juz nie umie sie ruszyyc:)a pochłlonac umie na prawde wiele:):):):) buahahah ja w pracy dzis do 16:) ale tak jak mowiłam ma mnie nawiedzic ta swieta Trójca wiec sie troszku obawiam!!! chodzi głownie o to ze konczy sie kontrakt na GCI i ma sie zmienic pecyfika mojej pracy .........:/ az strach sie bac:P

witam wiosen mam (jakby to ujac zagadkowo hhhhmmmmmmmmm moze tak; jeZeli liczbe 1331 podniesiemy do potegi dwietrzecie a wynik podzielimy przez 4,5 to otrzymamy moj wiek hihi) ale ty dziwnymi zwrotami operujesz GCI? ja to znam tylko NBA i NHL ewentualnie IBM :) rozumiem ze awans sie zbliza brudzia bardzo chetnie :) mysle nad zagadka dotyczaca mojej wagi- bo 8 nalesnikow moze zrazic:) moze cos trudnego wymysle hihihi a ty zdradzisz jakies szczegoly dotyczace twojej osoby?

WITAJ LOZO NALESNIKOWA!!! Jak milo was zobaczyc w pelnym skladzie;-))) Wlasciwie to my etz jestesmy Nieswieta trojca hahahahah jak owilam,mam dzis wolne,wiec maialam kawe w lozeczku, dlatego obecnosc moja dopiero teraz;-))) Karol, kolezanka, ktora pytalam o angielski dla Ciebie mieszka na Sleznej wiec uprzejmie podziekowala za propozycje-nie ma autka,wiec nici z tego. Ale.. mam druga kolezanke,mieszka niedaleko Ciebie i zapytam ja ale ..dopiero za kilka dni,bo pojechala na wycieczke... Mialam uroczy weekend W sobote chwile pojezdzilam za to wczoraj.. podjechalam do chrzesnicy a potem z rozpedu nastepne 15 km do babci;-) ale sie ucieszyla. na topiku samej-samotnej tez o tym napisalam;-)) fajna sprawa. nacykalam mnostwo zdjec moim idioten kamera i wrzuce3 je gdzies na stronke. Fajne widoczki;-)) A jak tam u Was?

polslodka--> fajnie jest wstac o 11.30 hihihi a co do fotek to wrzuc jakos do sieci - ja tez troche swego czasu jezdzilem moze poznam gdzie bylas hihihi p.s. dzieki za zainteresowanie angielsskim- szukam dalej

ahahahaha nio więc Karolu nien wiem sama od czego zacząć:) cio do tej zagadki to mnie zastrzeliłeśśś... bo ja to tylko w biologi, anatomi, i kosmetologi siedze ostatnio a matematyka nie była nigdy moja mocna strona!!! ale jakos to rozgryzęęęę;) hihihihihihi cio do wagi wcale się nie zraziłammm hihihi bo ja też potrafie wiele zjesc:):):) np. 4 paczki żelków harrrribo:P a jesli chodzi o mnieeee i info na mój temat to zapytaj a ja odpowiem :P:P:) Droga Słodka półsłodka:) widze ze Ty to bardzo lubisz szzzport:) kolejna rzecz która nas łączy:) ja ćwicze jogeee:) dzis własnie mam pierwsze po wakacyjne zajecia:) Karolu a Ty cos ćwiczysz??

:):):):) ale dziś postanowilismy z Karolem nie jesc nalesnikow bo juz sie przejadły:P moze masz jakas inna propose?? hihihih ciekawe cio nam nasza SŁodka dzis upichci??

LOZA NALESNIKOWA strona 8 - najlepsze,co kiedykolwiek wyszlo na kafeterii Puciowi ;))) wstalam oczywiscie duzo wczesniej i zajelam sie skladaniem ciuchow po praniu... dzis tez bedzie rowerek,ale wczesniej musze ruszyc do miasta na zakupy,bo sie takie rzeczy jak plyn do mycia szyb skonczyly.. a mam tych okien do mycia... Obiecalam sobie to zrobic na wakacjach,ale nie dalam rady... dzis warzywka z kurczaczkiem na obiadek... ale ja nie jestem debesciak w kuchni... Mama mnie rozpieszcza,a jak mam humor to cos tam tworze;-) a ze mam czesto hahahaha

JUz czaje baze :D A co do nalesnikow to ja jeszcze bardziej zwyczajne i proste lubie: z serem, bez niczego (ser z zoltkiem i cukrem) :D Bo ponoc mozna takie z rodzynkami i z cynamonem tez... ;)