Gość bodzia Napisano Wrzesień 26, 2006 ja też będę brała błonnik,i planuję wieczorami biegać ,już kiedyś biegałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 też mam 2 dzieci: dwie córeczki 8 i 4 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bodzia Napisano Wrzesień 26, 2006 ja mam chłopca juz kawalera,który ma 15 lat i dziewczynkę 7 lat .masz może gg byłoby nam łatwij się komunikować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 gg ma w domu, ale rzadko używam (bo mam dużo zajęć, a wieczoremjak dzieci pójdą spać to mi się nie chce kompa odpalać) i swojego numeru nie pamiętam, ale spróbuję zainstalować teraz w pracy, poczekaj, dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 no dobra uruchomiłam i jesli się nie mylę to mój numer:5714835, napisz coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bodzia Napisano Wrzesień 26, 2006 ja mam w pracy podaję nr 2494923 w domu nie mam ,gdyż też niemam czasu siedzieć przy komp.a zresztą mój syn cały czas okupuje komp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 no to jesteś na g-g? bo nie dajesz znaku życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapka 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 hej :) ja schudłam 40 kg i zaczynałam od DC :) juz się nie idchudzam... więc Ci nie potowarzysze... ale moi sąsiedzi są od poniedziałku na cambridge jezeli Cie to jakos pocieszy :P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiag 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Witajcie. Bylam na DC czerwiec przełom lipca i schudlam 11 kg. Niestety wakacje zrobiły swoje i 4 kg przytylam. Od początku września próbuje wrócić d tej diety , jednak codziennie zaczynam a pozniej przerywam. i tak prawie przez miesiąc w kólko. Może jak się do Was dolącze pojdzie mi latwiej? Co do pytania którtejs z Was o słodzenie kawy.... moja konsultantka twierdziła ze po kilkunastu latach doświadczenia z DC wie ze nalezy wybrać mniejsze zło. Z tego co mówiła wynika ze mozna slodzic kawe słodzikiem i od czasu do czasu złamac smak mlekiem do 2% tłuszczu. Poza tym radzila mi zeby jadac po kilka tic takow dziennie zeby zmienic smak w ustach. Na gumy do zucia tez zezwalala jednak zeby nie rzuc ich dłuzej niz 20-30 minut. Nie wiem na ile te rady są pomocne - faktem jest zeprzez 3 tygodnie DC schudlam 11 kg. Jeszcze jedno. Nie adze nikomu jesc mniej posiłkow niz to zalecają konsultanci. Dla osob o wzroscie do 175 cm koniecznie 3 posiłki a powyzej 4. Wydaje mi sie , ze nie ma sensu ograniczac tych posiłkow. one i tak zawieraja bardzo mało kalorii (150-160) a zawieraja niezbedne do zycia witaminy i pierwiastki.,ograniczenie posiłkow moze skończyc sie wypadaniem włosow, lamaniem paznokci etc. tak wiec jedzcie tyle ile zalecaja. Po co macie miec zawroty glowy i beznadziejne samopoczucie?:) Ja w trakcie stosowania Dc dodatkowo bralam witaminy Merz Special. balam sie najbardziej o wypadanie wlosow, jednak na szczęscie mnie to ominęło. :) Tak wiec jesli moge z wami to zaczynam od dzisiaj. Dla mnie najtrudniejsze jest zeby wytrzymac te pierwsze 3 dni. Obym sie znow nie złamala. Napisze za kilka godzin jak mi idzie. Pozdrawiam:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 patiag no to jesteśmy z tobą trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 a jak masz taką możliwość to zapraszam na g-g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiag 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 zjadlam pierwszy posiłek - sniadanie o godz. 10-tej. Poniewaz mam wzorstu 176 mam prawo ;) do 4 posiłkow. tak wiec nastepny za 3 i ciut godziny. Mi z tych zupek smakuje jedynie jarzynowa i zurek, wiec czeka mnie monotematyczne jedzenie przez najbliższe 3 tygodnie. Wogole to startuje z wagi 96 wiec mam co robic. Oj mam:) Mam gg, i napewno je wlącze ale troche pozniej bo teraz mam mnóstwo pracy. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 mi żurek zawsze się ważył i nie wiem co robiłam żle, ale teraz już nie zamawiałam go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 patiag wszystkoprzed tobą, trzymaj się z nami a na pewno uda ci się schudnąć, a jak już schudniesz to warto będzie powalczyć o to by te kilogramyt nie wróciły.Ja trzymam kciuki za ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapka 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 na DC nie wolno brac witamin... ja po tygodniu nie mogłam patrzec na te zupki i reszte diety jadłam tylko batony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 kapka a aplefit można brać? to tylko ocet jablkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobi Napisano Wrzesień 26, 2006 chciałabym sprobować tej diety moze mi ktoś ją napisać pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobi Napisano Wrzesień 26, 2006 dziewczyny co to za dieta? jakie zupki? odpiszcie coś tez mam do zrzucenia 20 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 to są gotowe zupki i napoje którymi się odżywiasz, coś jak slim fast, a żeby kupić to musisz w necie poszukać sobie konsultantki, bo tylko tak można kupić, albo na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobi Napisano Wrzesień 26, 2006 dzieki za podpowiedz poszukam jak sie przyłącze to bede pisać o postepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 kuracja trwa 3 tygodnie dieta ścisła (tylko te produkty) 2 tygodnie dieta mieszana ( 2 posiłki cambrigde i jeden normalny) 1 tydzień mieszana 1 pisiłek cambridge i 2 normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobi Napisano Wrzesień 26, 2006 dziewczyny jeszcze jedno pytanie? znalazłam na alegro 63 saszetek które starczą mi nna 21 dni po 3 posiłki kosztuje 540 zł oszaleli czy tez tyle płaciłyście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj jest taniej Napisano Wrzesień 26, 2006 http://www.allegro.pl/item127259844_dieta_cambridge_21_torebek_najtaniej_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tutaj jest taniej Napisano Wrzesień 26, 2006 http://www.allegro.pl/item127259844_dieta_cambridge_21_torebek_najtaniej_.html%3Cbr%20/%3E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 trochę drogo bo przeciętnie jeden posiłek kosztuje od 5,50zł do 6,50, czyli jakieś 350zł na 3 tygodnie, no chyba że batony to cena jest od około 7zł za sztukę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 polecam konsultantkę www.eodchudzanie.fr.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 ja kiedyś kupiłam na allegro to czekałam od przelewu do paczki 2,5 tygodnia, a od tej kobitki to mam paczkę za pobraniem i jak rano robię zamówienie to następnego dnia mam przesyłkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 poszukaj w goglach to może znajdziesz konsultantkę w twoim mieścia albo gdzieś z okolic, zawsze będzie szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwonawar2 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 jak widzicie to już 1 kg mniej, ale jak na razie nie czuję żadnej zmiany, może tylko że stale myślę o jedzeniu, więc szukam w domu stale roboty żeby myśli nie wracały do jedzenia. Dziś zaczynem 3 dzień, zobaczymy jak pojdzie, bo najgorsze jeszcze przede mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach