Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glosrozsadku

Zastanawia mnie jak można być samotnymsinglem i cieszyć się z zycia?

Polecane posty

Orlica ja ci jakiegos ładnego znajdę - dokarmiam kilka naprawdę fajnych ;) Ewa ja to tez tak pół na pół ;) W razie czego założymy kółko przegranych ale nie calkiem :D :D

Kota też mam, a jakże - no przeca. Koty mają LI I JEDYNIE stare zgorzkniałe panny, z ... hm ... pajęczyną między nogami ! Mam ci ja więc również futerała sierściucha obmierzgłego :P E, to ja swojego chłopa też mogę wysłać, łapie się - jest wymiarowy. Ale dopłaćta mi za ponadgabaryt, bo on ma 198. Co się będę sama na taką wielachną paczkę wykosztowywała !

Mozna... Ale wtedy trzeba cale swoje zycie przekrecic jakby w inna strone. Ja mam narzeczonego, ale mieszkamy osobno, i wcale nam to nie przeszkadza, wrecz odwrotnie, seks jest zawsze udany... Mam z kim porozmawiac, bo pracuje z ludzmi, w pracy z wieloma facetami ide potanczyc i na kawe, do kina, etc, chodze, bo nie chce zmarnowac mlodosci, wolny zwiazek to naprawde jest cos lepszego, nic na sile, chodze gdzie i z kim chce, z jednego kubka herbatki mozna zrobic 2 jesli sie podzielic, czy wiecie, ile ludzi w tej chwili marzy o kubeczku cieplej herbaty? A milosc... Jest w duszy kazdego, gleboko ukryta. Mozna zaszalec we wszystkich knajpach na miescie, potem wrocic do domku i KOCHAC NAJMOCNIEJ, bo to jest w duszy i nie mija latwo. A mozna byc samotnym w domu, i wtedy 2-gi kubek lepiej... Rozbic...

to ja jakaś dziwna jestem.... kota nie mam... kaktusów też nie hoduję ;)

Nie, no ... dziewczyny, tak to nie. Kotka też musi być samotna i zgorzkniała ... pewnie się tym naszym kotkom tylko wydaje że som szczęśliwe. I tak naprawdę jak mruczą, to nie mruczą, tylko udają, że mruczą .... A więc - kocim związkom rozwiązkom - NIE. Jak gorzko, to gorzko. A nie. Jakies tam ... wesela kocie.

Gość koty mają tylko stare panny
a co wy kociary tak o tych kotach tu? powiedzcie lepiej panienki jak wasi rodzice odnoszą sie do waszego starokawalerstwa? Chodzi mi o babki samontne a nie konkubentki. Czy was rodzice nie są zdołowani ,że ich córka została jako towar na runku przeceniony, przeterminowany? ,że żaden facet niezechciał jej poslubić? a jak znajome , ciocie o was panny mówią? pewnie w prost nie powiedzą nic. kręcą głowami tylko "alez ona ładna a ciagle samotna, i sexu nie uzywa biedaczka, a jej kolezanki juz dawno męzatki, oj bidulka, taka ładna a sama, a moze lesbika?", tak napewno lesbijka. Nie pomyslałyscie ze o was moga tak mówić? ale szczerze.

odszczepieniec totalny.... siostra ma kotkę - więc ją czasem niańczę jak rodzinę wizytuję... ale u siebie zwierzęcia nie posiadam..... z tej prozaicznej przyczyny, ze szkoda zwierzaka coby sam w domu siedział...

sexu więcej niz męzatka? a ciekawe z kim, czyzby z panem spod budki z piwem? a moze z sąsiadem co szedł wynieśc śmieci?a moze z przyjaciółki męzem? hm,...a moze z panem z czata?

koty mają tylko stare panny-------> taaa, po tylu latach dowiedziałam się ze jestem starą panną tylko o tym nie wiem:o I wiesz co autorze/autorko - nie wydaje mi się żeby dziewczyny miały w swoim otoczeniu tak samo ograniczonych, tępych i nietolerancyjnych ludzi jakim ty jesteś:o a tylko o tym świadczy Twój tekst:o Szafirowe------> to już jest szczyt szczytów mścić się na biednym futrzaku za własne przegrane zycie:o chomika też tak traktujesz?

---> koty mają stare panny stare panny nie przejmują się chyba aż tak bardzo jak młode mężatki opiniami sąsiadek i ciotek :)

stały sex mają tylko męzatki z tym samym partnerem, męzem. samotne singielki z racji tego ze sa samotne nie maja stałego partnera i sexu. chybaze uda sie na dyskoeke poderwie stojącego fagasa i da sie bzyknąć.:p

Wiele rodzin bardziej by sie przejelo konkubinatem, bez slubu niz staropaniejstwem :D Czuje sie niepelna stara panna 😭 bez kota :(

męzatka nie ma co sie przejmowac plotkami bo na jej temat nie da sie plotkowac, ma męza , dzieci i wiedzie normalne zycie, ma sex kiedy chce bo skoro męzatka to oczywiste

orlica - wygląda na to, ze me too ;) niedorobiona stara panna - bo kota brak ;)

\" Wracać deszczową jesienią z pracy i samotnie spędzać wieczór przed telewizorem z kubkiem herbaty(kubek też jest samotny). Tylko nie piszcie że mozna spędzać czas z przyjaciółmi. Ok- soboty tak ale komu się chce na tygodniu po pracy z kimś umawiać, każdy jest zmęczony, rano znów trzeba wstać a poza tym kumple nie mają czasu bo spędzają go z rodziną, z dziećmi. Zostają tylko puste ściany, ekran telewizora i deszcz kapiący cicho za oknem. I kubek herbaty na stole. Jeden kubek. \" Oczywiście że nie można:P.Bo samotny to taki co towarzystwa potrzebuje:P. \"Ada - nie dość, że stara panna to jeszcze masz kotkę starą pannę? Pewnie nie chcesz jej znaleźć kocura z zazdrości. Sygryda - jeżeli twój chłop ma powyżej 177 cm to biorę bez oglądania\" JA MAM WIĘCEJ:classic_cool:.

ja tez nie mam kota i jestem starą panną. I słysze na przystanku plotki" co? serio? no mówie ci...a skąd wiesz od zoski?, serio nie ma męza jeszce? no serio- chyba jest jakas lewa", myslałam ze się zapadne pod ziemię. Cicho, ale słyszałam.

Wyznacznikiem szczescia w zyciu ma byc posiadanie lub brak faceta? To chyba prawdziwe zczscie nie jest. tylko jakas radosc z tego, ze udalo mi sie kogos usidlic i zyje teraz tak, jak nalezy, zeby ludzie nie czepiali sie, ze stara panna jestem :D (a przy okazji, kto kwalifikuje sie do bycia stara panna? moze szanowne mezatki podadza mi ta magiczna granice wieku, kiedy ABSOLUTNIE musze wyjsc za maz, aby nie narazac sie na to okreslenie? :) ) Agresja ze strony mezatek powodowana jest tylko i wylacznie obawa, ze ktoras samotna odbije im szczesliwe malzonka.I zburzy im szczescie. Zabierze SENS ZYCIA. Smutne. Jak mozna kategorycznie powiedziec, ze ktos jest szczesliwy lub nie? PS. Mam faceta, kota i kiladziesiat kaktusow :)

O ! No właśnie ! Jak powiedziałam - z pajęczyną między nogami to już nijak nie można być szczęśliwym :P Czy samotnośc według Ciebie - koty mają tylko stare panny - to termin na stałe ? Ktoś, kto był w związku, później długo był singlem (w moim przypadku, całkowicie szczęśliwym, spokojnym, komfortowym wręcz) teraz być może jest w związku - jakim nie wnikajmy - nie ma prawa wypowiadać się i dzielić doświadczeniami z okresu mojego \"singielstwa\" ? A cóż mnie Mój Dhogi obchodzi co inni o mnie i o moim życiu mówią lub myślą ? Powiedzieć Ci gdzie to mam ? Głęboko w poważaniu. Żeby na forum nie używać obraźliwego słowa DUPA. (Oh God, powiedziałam to ... powiedziałam dupa ... :P) Poza tym ... chyba Ci się kolego pojęcia pomyliły i to bardzo. Jak rodzice mogą sądzić o swoim dziecku że jest towarem przecenionym, przeterminowanym, tylko dlatego, że nie chciała żadnego który ją chciał poślubić i obdarzyć szóstą dzieci po czym żyli długo i szczęśliwie amen ?? Człowieku - rodzice są dumni ze swoich dzieci kimkolwiek te by nie były i jakkolwiek nie wygląda ich życie ! Kochają je, cenią ... niezaleznie, czy te dzieci (zakładam że ty myślisz: stare panny) żyją same, wycierają łzy chomikiem i w kącie tulą kota ... Bycie z kimś w związku NIE JEST ŻADNĄ MIARĄ WARTOŚCI CZŁOWIEKA. A ciocie ... znajome itd. itp. ... weź przestań - jakiego poważnego, odpowiedzialnego, SZCZĘŚLIWEGO człowieka obchodzi to co o jego zyciu sądzą inni ? A jeśli nawet, to zapewniam cię, że w stopniu bardzo niewielkim ...

łoł... kobieta-singiel jest sama bo jej nikt nie chciał??! łomatkoicórko!! nie wiedziałam... ale na szczęście człowiek się do starości uczy... ale koty mnie chciały!! mam dwa!! mój luby musiał się do nich dostosować... próbował walczyć o miejsce w stadzie ale szybko pojął że w domuy gradacja jest taka: kotka, kot, facet i pies (na ostatnim miejscu bo dochodzący)