Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grze

czy on/ ona wróciła?

Polecane posty

A do mnie przyjeżdża impreza i słucham sobie dobrego black metalu jako odtrutki na dzisiejszy dzień. Miłego wieczoru, uciekam do \"przyjezdnych\" moich 👄 \\m/ \\m/

Gość karolkakarolka
właśnie sobie poczytałam trochę i mam pytanie- na jak wiele można pozwolic facetowi. wczoraj usłyszałam sporo przykrych słów, nie wiem czy powinnam dawać się tak traktować.

Hej, hej Ciemko ! :* Ja tez leń straszny zreszta nie od dzis, nic mi sie totalnie nie chce... mialam oczywiscie znowu to \"szczescie\" spotkac pana ex dzis na ulicy, z jakąś kobitą ... :o

Oj Siora jestes !! :D Nie, nie to to D. byl z jakas babuszka...ale wygladal :o

Hehe :D A o to :D On jakos glupie te ciuchy ma ostatnio hehe :D I tak dziwnie wyglada, ja nie przywyklam :P Nie wiem co to byla za babka...pomaranczowe wlosy, niska, troche przy kosci, ciemne okulary ... Nie znam :) Ale raczej nie jego kobita :P Chyba ze teraz przerzucil sie na starsze :P Ale mine mial posępną i nijaka. Ja slowem - mam \"szczescie\" i wciaz gdzies go widuje :o

Ja to w ogole pokorbiona jestem :o Powaga. A dzis Widzew gral dlatego pan D. nie pojechal do rodzicow. I wygral nawet. A co u Ciebie Siora, jak zajecia ?

Ja pierwsza pomoc mialam na prawie jazdy - wtedy plakalam ze smiechu - idiota jakis nakrecil ten film :D Oj bede umierac z nudy, jak wyjedziesz, rodzice jutro do tego Kazimierza wyjezdzaja ...

Byłam w kinie wczoraj na \"300\". powiem tak: mmrrrrrr :D Podobał mi się ten film. A gości byłam już odprowadzić na pociąg, ech, teraz 2 tygodnie czekać na powtórkę.. Natomiast eksio milczy, chyba nie wpadł na żaden genialny pomysł na oddanie mi długu. Cóż.. Nie chcę, żeby to zepsuło mi humor, ech, ale naprawdę, to nie tak miało wyglądać :O

agusia, dziewczyno, nie przejmuj się tym! Ja wiem, że takie smsy bolą, słowa potrafią nieźle dokopać.. Ale skoro nie tęskni, to po jaką cholerę Ci w ogóle głowę zawraca? W moich oczach to po prostu taka zagrywka, i tyle.. Olać, i tyle, szkoda, naprawdę szkoda pozwalać mu, żeby tak psuł humor.

ja umieram :o piszę tą pracę i piszę, a końca nie widać. zamast 15min będę tam chyba przez półtorej godziny gadała :o co z tego, że temat jest super i naprawdę mnie wciągnął? fizycznie już nie daję rady. namieszałam sobie tylko w życiu. a teraz się dziwię. o głupia!

I prawidłowo! Na smsa nie odpowiadać, i tyle. Cieszyć się pięknym dniem, bo wiosna, prawdziwa wiosna już przyszła do nas :-) Strasznie optymistyczny nastrój mi się włączył;-) 🌼

Ćmo, jestem pewna, że komisja doceni ten nakład pracy. Bo przecież to świadczy właśnie o zaangażowaniu zdającego, wysiłku włożonym w poznanie tematu, wszelkich jego aspektów. To, co teraz piszesz zaprocentuje później, wierz mi :-)

tak naprawdę ta praca to jest mój namniejszy problem w tej chwili :o i tak będę ją musiała skrócić, bo po 15minutach po prostu mi przerwą. niech mi ktoś podaruje cząstkę swojego dobrego humoru. bardzo by się przydał..

Zasuwalam z buta dlugi kawalek, w dodatku mam katar i czuje ze chora bede. Ale poplywalam, ponaciagalam konczyny, jest dobrze :)

Agusia mnie sie wydaje ze to krok w celu sprowokowania Ciebie, olac to nic wiecej.

Pomyslal o Tobie i postawnowil Ci dowalic, mysle ze to taka jego reakcja obronna - pokaze jej co potrafie i ze mam to wszystko gdzies. Moze gra troche sam przed soba.

Przykre, przykre, a to powiedzial ze kolorowo i slodko bedzie ? Zycie daje po dupsku, czasami tak mocno ze az usiasc nie mozna...