Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESELNNA BABA

ZA MIESIAC WESELE.MUSZE 10KG ZGUBIC.KTO W TO WCHODZI?MYŚLICIE ZE SIE DA??

Polecane posty

Gość monisiap
ok to czekam do wieczora , ja w sumie też nie mam jakiegos wielkiego brzuszyska, ale w sumie nie zaszkodzi troszkę poprawić go. A tak wogóle to ile masz ty np w talii i jaki wzrost i ile ważysz, jak mozesz to odpisz bo moze ja wyolbrzymiam troszkę.

170 cm, biust 93, talia 69, biodra 101, udo 55, łydka 35, waga 65 ale to sie zmieni...jeszcze trochę...za 14 dni będę laska jak ta lala :-)

Gość monisiap
dzięki trzymam za ciebie kciuki za 14 dni po kopenhaksiej z pewnoscią się zmiejszą głównie talia. Ja mam też 170 sm zwrostu a wymiary podobne, trzymam za ceibie kciuki

Ja też trzymam za Ciebie kciuki... damy radę...przed nami zresztą sylwester.. - to kolejna motywacja. Ja mojemu sadełku powiedziałam: \"z nami koniec\" i zdania dotrzymam :-)

Gość WESELNNA BABA
hej witaj . Super ta głodówka kurcze moze sie skusze ale co robić?Co pic ?? naprawde sie chudnie?? za 3 dni koncze kopenhaska wiec bede miec niecałe 2 tygodnie na schudniecie hihii

witam dzewczeta:) za mna baaaaardzo ciezki dzien, padam z nog, waga -2,5 ale to rzeczywiscie racja ze ona sie waha i nie ma co wazyc sie codzien, ja jednak nie moge sie powstrzymac:) 1/4 zbednego balastu zrzucona:) wiadomo jednak ze kazde nastepne wkrotce bedzie zrzucało sie trudniej, eh. czy wy tez tak macie ze w weekend chce sie jesc najbardziej?:) musze skonczyc z tym stereotypem inaczej on wykonczy mnie:)od paru dni zastanawiam sie nad dieta 3 dniowa jablkowa albo 1 dniowa glodowka, zobaczymy jutro na co bede miala ochote:)milego wieczoru! Ps.weselna babo- pytalam cie o cwiczenia na wyszczuplenie ramion, znasz jakies moze?

Gość monisiap
właśnie jedna chce na wyszczuplenie ramion a ja jak pisałam cos na brzuszek??????

Gość monisiap
a no i ja czekam na dietkę od Majuni na ten brzuszek. Jutro 10 dzień, miałam dzisiaj kryzys i zjadłam o 2 plasterki szynki więcej ale plasterki ciniutkie, przeznaczone na dzisiaj więc nie sądze że one zaszkodzą bo liczy się w dietce kopenhaskiej nie ilość jedzenia a jakość, jestem dobrej myśli do zobaczonka

jeny co ja napisałam:P aerobiczna szostka weidera- rysunki i opis sa w necie albo 8 minut ABS do sciagniecia np w emulu

Gość WESELNNA BABA
DZIEŃ 11 KOPENCHASKIEJ 7KG MNIEJ !!! SZOK SZOK

Gość Katiop
Rozumiem Cie wiem jak to jest

Gość WESELNNA BABA
ZOSTAŁO 3 TYGODNIE DO WESELICHA JUZ SIE NIE MARTWIE :) HIHI PRZECIEZE ZA TE 3 TYGODNIE PEWNIE Z 6KG ZNOWU ZGUBIE I BEDZIE JESZCZE LEPEIJ NIZ PLANOWAŁAM .TO PRZECIEZ 2KG NA TYDZIEN WIEC SPOKOJNIE DA SIE ZROBIC!!!!!!!!

Gość WESELNNA BABA
NA WYSZCZUPLENIE RAMION ROBIŁAM DAMSKIE PĄTKI ,ALBO OPIERASZ SIE RĘKAMI O ŚCIANE STAJESZ NA PALSACH I ZBLIŻASZ I ODDALASZ SIE OD ŚCIANY ODPYCHAJAC RAMIONAMI. NASTEPNE CWIECZENIE TO NOZYCE POZIONE RĘKAMI .RAMIONA WYCIĄGNIĘTE PRZED SIEBIE I MACHANIE NIMI W PONIEDZIŁEK BEDE ZNOWU RAMIONA CWICZYC BO MAM CHOLERNE ZAKWARY W MIEJSCACH W KTÓRYCH NIGDY W ZYCIU NIE MIŁAM !!TROCHU PRZESADZIŁAM Z TYMI ĆWICZENIAMI

oooo widze wspaniałe efekty weselna babo :) super wynik:) ...moze i ja skusze się na tą kopenhadzka dietkę:)

Gość monisiap
no to gratulacje Weselna babo a widzisz tobie się udało, ja jestem na 10 dniu ale się nie waże dopiero w środę to zrobię lub we wtorek. Od wczoraj jakoś mam taki pełny brzuch że nic prawie jeść nie mogę. Dzisiaj jestem po jabłku i kawie i sucharku, zaraz będzie fasolka szparagowa, ale nie mam nawet na nią ochoty. Czuje się peeełna, ja na pewno nie bede miała tak jak ty - 7 kg ale na pewno ubedzie te 4-5 kg, napisze dokładnie w środę. Nie potrzebnie martwiłyśmy się że w 2 tygodniu się niechudnie, chudnie się i ty to chyba nawet więcej niż w 1. Zobaczymy ostateczny wynik, ja bede jeszcze niezadowolona to zrobię podobną do kopenhaskiej, podałam mi ją jedna dziewczyna, która nazwała tą dietę " amerykańską". Może i wy się skusicie byłoby raźniej, jest bardzo podobna do 13.

kurcze monisiap za nic w świecie nie mogłam znaleźć tej diety na płaski brzuch, ale z tego co pamiętam to chodziło tam o to, że przez trzy tygodnie twoja dieta powinna składac się tylko z produktów: otręby, kefir, jogurt, maślanka, owoce + ćwiczenia - super są 8 abs na brzuch. wielkie sorka, naprawde próbowałam znaleźć.

acha, ale znalazłam fajną dietę 10 dniową (owocowo-warzywną wygładzi cerę i przyspieszy przemiane materii) taką akurat \"po-kopenhadzką\" jakbyście chciały to napiszę - tylko dajcie znać. Weselna - musisz być przygotowana, że pomimo stosowania diety w pewnym momencie waga stanie w miejscu - i jest kryzys - ale nie możesz się wtedy poddać - bo ten zastój minie i waga znowu bedzie spadać. buziaki. U mnie 5 dzien głodówki, czuje sie bardzo dobrze tylko lekko osłabiona, ale pije multiwitaminę+minerały więc oki.

Gość WESELNNA BABA
kurcze dziekki serdeczne za miłe słowa. dzielne dziewczyny jesteśmy nie ma co!! W czwartek musze zaczac cos nowego . pozdrawiam was serdecznie :) najunia ty tez prze agentka jestes ze dajesz rade na tej głodówce monisiap a ty co teraz sadzisz o tej naszej kopenhaskiej ,wydaje ci sie ciążka dieta?? .........................bo mi nie :)

Gość monisiap
Czołem Weselna babo nie wydaje mi sie żeby była ciężka, mówię ja dziś jakaś taka pełna jestem, to już 10 dzień i nie chce się trochę wytrwać, ale jak pomyślę że mam jeszcze te 2 kila to trzymam sie dzielnie. Mam zamiar jak pisałam zacząć po kilkudniowej przerwie tą amerykanśką niby to. A może ktoś zna tą dietkę na brzuszek, a i czy mógłby mi ktoś podać ćwiczonka te 8 abs na brzuszek bo gdzieś nie moge tego znaleźć?

Gość WESELNNA BABA
a amerykanska gdzieś słyszałam przypomnij mi i wklej tą dietke. Kurcze jestem ciekawa czy to ta co o niej słyszałam :)

Gość WESELNNA BABA
te cwiczenia musisz sciagnac z netu za pomoca emula :) miłam je kiedys ale nie wiem gdzie sa bo bym ci wysłała :)

Gość WESELNNA BABA
tak sie nie moge naxieszyc swoim wygladem ze cochwile przymierzam rózne ciuchy :)w któe wchodze!!

Gość WESELNNA BABA
holera musze wklec cała diete skopiowałam z tego watku bo sie nie wyswietla Otoz stoswala diete ktora wygladala nastepujaco: Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina noc godz 22.00 -3 razy numerek z ukochanym to sobie dodaje kto chce!! Ale warto zauwazyc ze seks spala kcl wiec kto nie lubi cwiczyc..... polecam!!! Diete stosuje sie przez 5 dni i codziennie sie je to samo.Nastepnie w sobote i niedziele jemy co chcemy ale ograniczamy sie do 1000kcl i unikamy wtedy tluszczy, slodkiego itp. I tak przez miesiac 5 dni diety i 2 dni 1000kcl.Kolezanka w taki sposb schudla 15 kg.A druga kolezanka co zaczela diete tydzien temu juz prawie 5 kg.

Weselna ja nie agentka jestem tylko uparta baba :-) A jak opowiadasz o tych ciuchach, które przymierzasz, to aż mi sie serce śmieje, bo jak kiedys schudłam na kopenhadzkiej 7 kg to miałam to samo...zupełnie mi odpiło...no nie tak zupełnie...ale troche odbiło... to że tak powiem CHOLERNIE FAJNE UCZUCIE i jaka satysfakcja !!! monisiap - daj maila to spróbuję Ci wysłac te ćwiczenia na brzuchola. Dziewczyny - TRZYMAMY SIĘ ... DAMY RADĘ... a co do diety o kopenhadzkiej to mam całkiem fajną - ja po głodówie bede ją stosować - dostarcza duzo witamin. buźka dziewczyny

Weselna, a co do Twojej dietki, to ja bym może spróbowala....ale 1. po kopenhadzkiej nie moge patrzec na pomidowy i jaja na twardo 2. kocham sól - jajo lub ser bez soli jest dla mnie nie do przełknięcia :-) 3. seks.... mój mężczyzna jest obecnie w szwecji... więc sama rozumiesz... ale Ty próbuj, ja szukam czegoś innego, bo po głodówie, nie mogę rzucić sie na jedzenie ... :-)

Gość monisiap
Mój e- mail: www.pawik11@interia.pl byłabym baaardzo wdzięczna za te ćwiczenia i czekam na nie. Ale Weselna Babo chodzi mi o inną dietke na tej amerykanskiej jest codziennie to samo, a tam jest inaczej, kurcze cofnij się kilka stron dalej naszego tematu to bodajże Justiiiiii podawała, bardzo byłoby fajnie jakbyśmy i tę razem zastosowały. Jak zapoznasz się z nią to daj znać czy jesteś chętna. ja mam jakiś zastój dzisiaj i mój żołądek coś wypchany jakiś taki nie swój.

Gość monisiap
ale nie ta amerykańsk abyła na innym topiku ale jak bardzo chcesz to ci ją przytoczę, dziewczyna pisała że schudła 5 kg na niej lekko, jest bardzo podobna do kopenhaskiej