Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESELNNA BABA

ZA MIESIAC WESELE.MUSZE 10KG ZGUBIC.KTO W TO WCHODZI?MYŚLICIE ZE SIE DA??

Polecane posty

monisiap napisz menu tej amerykańskiej, moża ja się skuszę w przyszłości.. albo napisz gdzie ją znaleźć w necie a ćwiczenia juz staram Ci się wysłać.

Gość monisiap
a więc ta dietka wygląda tak: 1 dzień ś- kawa lub herbata bez cukru O- 2 jajka na twardo K- smażony stek, moze być inne mięsko, sałata 2 dzień ś- kawa lub herbata, suchar O- smażone mięsko, sałata K- 3 plasterki szynki, jogurt ( jaki chcesz nawet smakowy) 3 dzień ś- kawa lub herbata, suchar O- seler smażony na oleju ( ponoć mocno wysmażony jest dobry bardzo) K- 2 jaja, 4 plasterki szynki, sałata 4 dzień ś- herbata lub kawa O- jajko na twardo, 2 marchewki surowe K- sałatka owocowa, jogurt 5 dzień ś- tarta marchew z cytryną O- smażona rybka bez panierki, pomidor K- niespodzianka- nic! 6 dzień ś- herbata lub kawa, suchar O- kurczak smażony, sałata K- 2 jaja, marchew z cytryną 7 dzień ś- herbata lub kawa O- kawałek mięsa w dowolnej formie K- możesz zjeść co chcesz tylko w granicach rozsądku. Nie można pić alkoholu ( oprócz 7 dnia gdzie jest dowolność), nie można solić, trzeba pić wodę. Mozna ją stosować tydzień, lub dwa ile się chce. Fajne moim zdaniem dietka a 7 dzień np w niedziele i mozna troszkę wypić, pojechać w gości i jeść to co chcemy. Co wy na to przyłącza się ktoś. ja chyba ją zaczne od przyszłego czwartku lub piątku co wy na to. Podobna do kopenhaskeij ale troszkę inna tak dla odmiany.

Gość monisiap
nie mam jeszcze tych ćwiczonek?

Gość monisiap
a i mam pytanko bo chce w 12 dniu dietki na śniadanie wypić kawkę a nie marchewkę jak myślicie to koniec dietki moge tak zrobic? bo musze wstać o 5.30 rano i bez kawy nie dam rady? jak myślicie?

monisiap..ta dieta to zupełnia jak kopenhadzka. To ja odpadam, bo jakoś nie mogę się zmusic ponownie do kopenhadzkiej..trzymam się mojej głodówki. a te ćwiczenia chyba nie przejdą bo cały czas tnz. od 5-10 min trwa \"przetwarzanie\" cokolwiek to znaczy - myślę, że plik jest za duży. a masz może \"e-mule\" ?

Jak skończę głodówkę, to zamierzam stosować ta dietkę poniżej. DIETA PO-GŁODÓWKOWA, PO-KOPENHADZKA (sama ją tak nazwałam) 10 dniowa dieta owocowo-warzywna (wygładzi cerę i przyspieszy przemianę materii) opracowana przez Maję Błaszczyszyn cenionego w Polsce dietetyka. Pomimo, że dostarcza się organizmowi ok. 600 kcl dziennie-nie powinno czuć się źle. Dieta poprawia nastrój, przemianę materii, przywraca blask skórze. 1 i 2 DZIEŃ śniadanie: szklanka soku z pomarańczy i cytryny reszta dnia: jeden rodzaj owocu (dowolny) – jemy go w dowolnych ilościach ale TYLKO gdy poczujemy GŁÓD. 3-8 DZIEŃ śniadanie: codziennie dowolne owoce obiad: duża porcja surówki warzywnej z dodatkiem kiełków+migdałów kolacja: dowolne warzywa na parze lub duszone przed snem: 1 lub 2 filiżanki herbaty Ninghong (do kupienia w sklepach zielarskich) 9-10 DZIEŃ śniadanie: świeżo wyciśnięty sok z dowolnych owoców II śniadanie: muesli (np. płatki fitness lub otręby) z jogurtem lub mlekiem sojowym obiad: duża porcja sałaty kolacja: świeżo wyciśnięty sok z warzyw, porcja ryby lub piersi z kurczaka z porcją surówki lub zielonego groszku W czasie diety nie wolno pić: kawy, mocnej herbaty, alkoholu. No i to by było na tyle. Jak skończę głodówkę to przechodzę na tą dietę. Jest świetna też na po-kopenhadzką bo dostarcza dużo witamin, których brakuje w kopenh. monisiap - a co do tej kawy to myślę, że to nie ma wielkiego znaczenia, ale ja bym wypiła kawę (o kcl i zjadła tą marchewkę -bo w końcu to są witaminy)

Gość monisiap
a nie da się ich jakoś tak opisac tych ćwiczonek kurcze

Gość monisiap
ja bym zastosowała tą dietke powyższą owocowo- warzywna ale kawy tam nie mozna absolutnie? bo ja musze chociaż 1 dziennie wypić, a ta herbata jakaś specjalna? nie słyszałam o niej. Błagam o te ćwiczonka ja ich nie moge ściągnąć jakoś nie daje się u mnie.

o to chodzi, że kawy nie można. Zamiast kawy - idź wczesniej spac i sprawa załatwiona :-) A ta dietka tej o tyle specjalna, że odchudza (ma 600 kcl dziennie) i dostarcza duzo witamin no i przyspiesza przemiane materii. To tak troche dieta pół-głodówkowa z gratisem tj. fuul witamin.

Gość WESELNNA BABA
majunia ile bedziesz na tej głodówce??schudłaś powiedz ile?? monisiap czyli w srode zaczynałabyc ta amerykanska?? jak bys w środe zaczynała to ja bym we wtorek też zaczeła ale musi ktoś zemna :)

Gość WESELNNA BABA
monisiap powiem nawet ze ta amerykanska wyglada obiecująco!!kurcze podoba nmi sie .poszperam w necie o niej jakie rezultaty sa .

Gość monisiap
weselna babo bedziesz miała trudności żeby znaleźć tę dietkę, bo ona się nie nazywa amerykańska tylko niejaka Justiiiii dała mi na nią przepis, że dużo na niej schudła bodajże 5 kg i to wcale dużo nie ważyła przed dietką, mówiła że jej mama i siotra też pochudły i to w tydzień 4 kg, mi by wystarczyło 3 kg albo nawet 2 kg jak w tydzien. Ja ją kochaniutka zacznę we czwartek bo w środę wyjeżdżam jako że dzień Wszytkich świętych no i musze dać sobie choć 1 dzień odpoczynku po kopenhaskiej. Ale co zaczynamy? bo mi ona też się podoba i na pewno damy rady, jak przeszłyśmy kopenhaską to ta dla nas pikuś. A jest podobna do tej dieta nazywa się żelazna tą znajdzeisz w necie na pewno. A ile na tej owowcowo- warzwnej się chudnie przez te 10 dni. Tylko ja chyba bez kawy nie dam rady... a co do ćwiczonek to zaraz sprawdzę i dam znać

Gość WESELNNA BABA
zlelazna to prawie to samo co kopenhaska . W takim razie ja zaczynam w wtorek z rana :) Bede czekac na ciebie w czwartek wiec lepiej abys wróciła :) Tylko bede ograniczac jeszcze pozywienie zamiast 2 jak bede zjadac jedno . W takim razie postanowione !!!Hi hi ale sie ciesze włąsnie w necie nic nie znalazłam pod nazwa amerykanska wyskakiwała mi ta dieta co ja wcześniej ja wklepiłam . Dobra w takim razie postanowione :)

Gość monisiap
czyli zaczynasz weselna Babo tą podaną przeze mnie tak? to okey ja ją zaczne we czwartek na 100 %, jesteśmy umówione. dziel się swoimi wrażeniami przez te dwa dni, jak się będziesz czuła ale myśle że damy radę, a ile ty masz wogóle lat, ja mam 26 i stan wolny, bo jak wspominałam odchudzam sie na powrót mojego chłopaka, z którym jestem juz kupę lat.

Gość WESELNNA BABA
Ja mam 25 lat prawie 5 letnia core .całe zycie byłam chuda wazyłam t0-52kg.w ciazy utyłam 33kg i chodz je schudłam to potem przytyłam i tak zostało .Teraz znowu tocze walne

Gość WESELNNA BABA
oczywiscie ze diete zaczynam .Dzis nie zjadałm jajka :(zapomniłam o nim a juz jest za pózno :(

Gość monisiap
to super Weselna Babo ty od wtorku ja od czwartku, super informujmy sie nawzajem jak efekty dietki. do Majuni dzięki za ćwiczonka 8 abs, dłuuuugo to trwało ale się udało ściągnąć zaczynam je niebawem, ale jak mam je wykonywać codziennie? czy jak to jest? no to ja już wyłączam komputer, do jutra

Gość WESELNNA BABA
a jak nazwiemy ta nowa diete?? dzis dzien 12 kopenhaskiej czuję sie świetnie We wtorek rano zrobie rachunek sumienia i napisze jak przeszła ta kopenhaska czo jadłam a czego nie jadłam ,ile schudłam itd itd

Gość monisiap
hmmm może przyjdzie nam do głowy nazwa dietki ja będziemy ją stosować, ale zaczynamy ok? ja dzisiaj się zważyła, jestem na 11 dniu dietki i trochę się zdziwiłam jak pokazała waga prawie cały 1 kg w górę, ale po ciuchach widzę że schudłam.w sumie to jestem na razie - 2 kg na minusie ale chyba dlatego że miałam troche stresów, być może jakiś zastój wody w organizmie z tego powodu, jeszcze 3 dni kopenhaskiej i zobaczymy efekt, ale jak pisałam wcześniej nie można ważyć się codziennie. W środę troszkęluzu, a potem ta nasza dietka weselna babo.

Gość monisiap
a szczerze mówiąc to myśle że tak niewiele schudłam bo: niewiele miałam do stracenia, chciałam tak 4- 5 kg, nie piłam aż 2 litrów wody i ostatnio podjadałam przyznam się np więcej szynki to też pewnie miało wpływ ale jestem optymistką i walczę dalej, dlaczego nie?Muszę być szczera ze sobą i z wami kobietki i pewnie dlatego. Od czwartku ta nasza dietka no i codziennie ćwiczenia 8 abs od majuni. Do Majuni a te ćwiczenia od ciebie to codziennie trzeba wykonywać? tak? a i moze wiesz kiedy pojawiają sie efekty?

czesc dziewczonka!!! na ja tez chce schudnac 8 kilo jestem 7 dzien na kopenahadzkiej! schudlam 4 kilo!! ale cos czuje ze mi sie tak latwo nie uda na tej kopenahadzkiej jak moje kolezance(10 kilo) ona gubila z brzucha a ja bziucha mam plaskiego a musze z bioderek i dupci!! ehhh oby sie udalo!!! chodze na aerobik i chyba zaczne basen tylko musze znlac chetnego lub chetna!! weselna baba trzymam kciuki i zazdroszcze ze kopenhadzka tak zadzialala na ciebie!! pozdrowka i bede zagladc:*

Gość WESELNNA BABA
TAK SWIETNIE ZADZIŁAŁA .ZARAZ BEDEIE PO KOPENHASKIEJ COS PODOBNEGO DO KOPENHASKIEJ MONISIP PODAJE TA DIETKA WŁASNIE MUSZE JA ZSOBIE ZAPISAC

Gość monisiap
to fajnie zaczynamy tą nową, zazdroszczę ci weselna babo że tak kopenhaska ci poszła, ja troszkę gorzej ale przeprowadzę ją do końca a potem ta nasza, podsumowanie zrób jutro swoejej dietki ja pisałaś wcześniej ja mam jeszcze dwa dni

Gość monisiap
a majuniu ponawiam pytanie, ile odchudza ta 10 dniowa?

HOLERA JASNA ZJADŁAM KANAPKE O ONA NIE BYŁA W DIECIE!!!! TAKZE DIETA KOPENHASKA PRZERWANA NA 12 DNIU ,ZAŁAMAŁAM SIE TROSZKU ALE MAŻ MNIE POCIESZYŁ ZE I TAK SUPER !!WIEC ZAMIAST OD WTORKU ZACZYNAM OD JUTRO TA NOWA DIETE PODANA PRZEZ MONISIAP jUTRO BEDE O NIEJ PISAC RANO SIE ZWAZE I ZROBIE BILANS CO I JAK OCZYWISCIE OD JUTRA NOWA DIETA MAM STRASZNE WYRZUTY SUMIENAI ZE JESZCZE TEGO DNIA NIE WYTRZYMAŁAM .PRZEPRASZAM .... ALE JUTRO NOWA DIETAK I ZNOWU MUSZE SIE MOBILIZOWAC . POZDRAWIAM WPISZE SIE JUTRO RANO

WITAM KOPENHASKA ZAKONCZONA WCZORAJ DZIS NOWA DIETA SCHUDŁAM 7,5KG !!! NIE JADŁAM NA KOPENHASKIEJ SAŁATY,CZASAMI ZJADAŁAM 1 JAJKO ZAMIAST DWUCH ,RAZ O JAJKU WOGÓLE ZAPOMNIAŁAM,ZAMIAST PLASTRA SZYNKI BYŁO 3 PLASTRY SZYNKI ,ZAMIAST 1 OWOCA BYŁY 2-3 JABŁKA. ZAMIAST BEWSZTYKU CZASAMI BYŁA SZYNKA LUB 1 PARÓWKA , no to tyle co do kopenhaskiej Dzis zaczynam nowa diete 1 dzień ś- kawa lub herbata bez cukru O- 2 jajka na twardo K- smażony stek, moze być inne mięsko, sałata 2 dzień ś- kawa lub herbata, suchar O- smażone mięsko, sałata K- 3 plasterki szynki, jogurt ( jaki chcesz nawet smakowy) 3 dzień ś- kawa lub herbata, suchar O- seler smażony na oleju ( ponoć mocno wysmażony jest dobry bardzo) K- 2 jaja, 4 plasterki szynki, sałata 4 dzień ś- herbata lub kawa O- jajko na twardo, 2 marchewki surowe K- sałatka owocowa, jogurt 5 dzień ś- tarta marchew z cytryną O- smażona rybka bez panierki, pomidor K- niespodzianka- nic! 6 dzień ś- herbata lub kawa, suchar O- kurczak smażony, sałata K- 2 jaja, marchew z cytryną 7 dzień ś- herbata lub kawa O- kawałek mięsa w dowolnej formie K- możesz zjeść co chcesz tylko w granicach rozsądku. NAJPIER PRZETESTUJĘ JA PRZEZ 7 DNIU ZALEZY MI NA UBYTKU WAGI PRZEZ NAJBLIŻSZE 2 TYGODNIE 5-6KG NO SUPER KOLERZANKI A JAK WY SIE TRZYMACIE??