Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESELNNA BABA

ZA MIESIAC WESELE.MUSZE 10KG ZGUBIC.KTO W TO WCHODZI?MYŚLICIE ZE SIE DA??

Polecane posty

JA MYSLE ZE SPOKOJNIE MONIAP MOZESZ WYPIC DODATKOWA KAWE JA NA KOPENHASKIEJ NAWET PIŁAM DODATKOWA :) WSZYSTKO SOBIE MOGE ODMÓWIC ALE KAWE LUBIE STAWIA MNIE NA NOGI. DZIS PIATY DZIEN KOPENHASKIEJ I HCODZ W NIEJ NIE MA KAWAY JA JA WŁĄSNIE PIJE .WCZORAJ TROCHU PRZEGIEŁAM BO NADPROGRAMOWO ZJADAŁ 3 PLASTRY SZYNY I SAŁATE PEKINSKA A TEGO NIE BYŁO W DIECIE !!NO ALE STARAM SIE NIE MYSLEC O TYM . JEDNO JEST PEWNE ZE EFEKT NA TEJ KOPENHASIEJ BEDZIE TERAZ MNIEJSZY NIZ WCZESNIEJ SADZE ZE COS GÓRA 4-5KG ALE TO I TAK SWIETNIE. DZIS MAM DUZO PRACY W FIRMIE TAKZE SIE ODEZWE W JAK TYLKO BEDE MIŁA WOLNA CHWILE :)

Gość monisiap
hej to mnie pocieszyłaś z tą kawką mam nadzieje że nie zaszkodzi ale powiem ci weselna babo że ta cudaczkowa lepiej na mnie działa tzn szybciej chudnę, mam nadzieje że do środy zleci te chociaż 3 kg a z kawką to ekstra bo mnie ona również stawia na nogi i syci, odezwe się później

Gość monisiap
hej chciałam zameldować że przerywam dietę cudaczkową ponieważ stwierdziłam że lepiej jest ją zacząć od poniedziałku, ponieważ w piątek w ten dzień nie będzie mięska no i niedzile to dowolność w kolacji a często w niedzielę wieczorkiem jestem w gościach więc bedzie mi to bardziej odpowiadać. Ale zamierzam ją stosować od poniedziałku, dla mnie jest ona okey, tylko dalej nie weim co z ta kawką w ciągu dnia czy można? a ty weselna babo podczas kopenhaskiej tej co schudłaś 7 kg piłaś? bo wiem ze w kopenhaskiej nie można więcej niż 1 kawa ale skoro ty schudłaś?

Gość Info wspomagajace
Gość monisiap
no dziewczynki czy któraś zaczyna jutro kopenhaską, żelazną czy tą naszą cudaczkową bo ja tak i fajnie byłoby w kilka osób jest wtedy raźniej i mozna dzielić się swymi spostrzeżeniami, ja jutro tą cudaczką i postaram się wytrzymać 1 tydzień nie pijąc dodatkowej kawy w ciągu dnia bo to podobno troszkę szkodzi, ja chce schudnąć przez tydzień 3 kg! mam nadzieje że mi sie uda teraz ważę tak 54- 53 kg i chcę 50 do zobaczenia i usłyszenia raczej jutro!!!

ja od jutra zaczynam polkopenhadzka:P zanczy ogarnivczam sie do dwoch posilkow ale ne bede jadla jajek blee mam juz dosyc po ostanich dwoch tyg:) caluski

ja od jutra zaczynam polkopenhadzka:P zanczy ogarnivczam sie do dwoch posilkow ale ne bede jadla jajek blee mam juz dosyc po ostanich dwoch tyg:) caluski

Witajcie ! Dziewczyny, gratulacje efektów i wtrwania ! Ja od dziś zaczynam znów. Byłam w czwartek u swojego dieteyka z problemem nie chudnięcia pomomo diety. Dostałam do łykania jod (zawsze miałam z tym problem), i zalecenia typu: zero słodyczy, białego pieczywa, ruch itp, czyli poprawne odżywianie i jeśli nie zacznę chudnąć tzn , że mój organizm nie chce mniej ważyć (jest to możliwe, znam takie przypadki), można oczywiście zmusić go poprzez drastyczne odchudzanie, ale ja już raz tak zrobiłam i wysiadł mi żołądek. Teraz tylko mniej jedzonka i ruch. Dziś zjadłam 2 razowce z chudym serkiem białym i troszkę wędlinki, teraz piję odchudki i tak do 12 potem jabłko, o 16,00 obiadek z gotowanym mięskiem i potem już nic. I wieczorem aerobik. Zobaczymy..

Gość monisiap
czołem dziewczynki podsumowując przez 11 dni kopenhaskiej bo nie wytrwałam do konca ale nie dlatego ze była dla mnie ciężka ale dlatego, ze wyjechałam i nie mogłam jej kontunuować ważyłam przed dietka 56 kg teraz ważę 53 kg czyli - 3 kg, jest w porządku bo obwody głównie talii poleciały nawet 4 cm co mnie bardzo cieszy bo głównie oto mi chodziło. Teraz jestem 1 dzień na naszej tzw. cudaczkowej jest w porządku wszystko, nie narzekam na razie nie czuje jakbym była na dietce, mam nadzieje że stosując ją do końca tego tygodnia schudnę do 51 kg, a w 2 tygodniu stosując ja dalej tak 2 kg ale zadowoli mnie 50 kg a 49 kg to marzenie, mam nadzieje ze się uda te 3 kg chociaż, ale uwaga!! obiecują nawet 5 kg tygodniowo, pewna dziewczyna tyle na niej schudła chociaż nie była otyła i stosowała ją tylko 1 tydzień ja mam nadziejena 4 kg w dwa tygodnie ale byłoby super. A co ty weselna babo milczysz? czekam na wieści od ciebie

Gość monisiap
czyżbym sama została na tym topiku? dziewczynki odezwijcie się!!!!!!!

Gość monisiap
no właśnie nikt tu się nie odzywa a weselna baba to całkiem zawodzi:)ja jestem na 2 dniu tej cudaczkowej jest w porządku, ale ma ktoś może jakieś dobre rady ale nie drastyczne na zaparcia?

Gość monisiap
a chciałam dodać że stosuje ją rygorystycznie, żadnych odchyleń, dodatkowych kawusi, używam słodzika słodząc kawkę ale to nie szkodzi moim zdaniem, chce schudnąć przez tydzień do 51 kg i potem jeszcze troszkę, a mój chłopak zostaje dłużej za granicą i bedzie dopiero za 3 tygodnie więc mam nadzieje że schudnę do 50 kg przez te dni, mam nadzieje!

Gość WSELNA BABA
NO TO SUPER!!NAPEWNO CI SIE UDA . u MNIE KOPENHASKA SUPER IDZIE .jESTEM CHORA I MAM OGRANICZONY DOSTEP DO NETU DLATEGO TAK RZADKO SIE WPISUJE MONIAP ZYCZE POWODZENIA :)

Gość MadziaBM
Napewno Ci sie uda, ja jestem obecnie na 15 dniu glodowki zdrowotnej i od jutra zaczynam "wychodzenie" z niej.Przez te 15 dni schudłam 9 kilo!Jest to moze metoda drastyczna ale bardzo skuteczna.Polecam rowniez diete kopenhaska ale trzeba uwazac na jojo.Na niej schudlam 6 kilo w 14 dni!Powodzenia

Gość monisiap
no to zdrówka weselna babo, jejku mam nadzieje że zlece do 51 kg do konca tygodnia jakos czarno to widzę teraz kurcze! dziewczynki pocieszcie mnie jakoś, niby jest w porządku ale kurcze niech wreszcie schudnę!!!

Gość monisiap
no to mnie dzieczynki rozczarowały taki fajny był topik gdzie jestescie kobitki brak mi was!!!!!!!!!!!!!!!!

JESTEM JEST . WSTYD SIE PRZYZNAC ALE NIE WYTRZYMAŁAM NA KOPENHASKIEJ.WAZAE TAK JAK WAZYŁAM 60-61KG .ZOSTAŁ MI TYDZIEN I SZUKAM CUDOWNEJ DIETY NAWET WIDZE ZE TAM NA FORUM TEŻ KTOŚ POSZUKUJE CUDOWNEJ DIETY. A GDZY BY TAK GŁODÓWKA ??ALE BO MONIAP ILE SCHUDŁAŚ??

Gość monisiap
jak własnie jestem na 1 dniu znowu tej cudaczkowej jestw porządku, ale znalazłam super dietke bardzo mi się spodobała i chudnie się 3 kg w tydzień, jest 5 posiłków na śniadanie 1 szkl wody mineralnej z pluszem, kawa lub herbata, potem 2 śniadanie jogurt z musli, taki kupiony od razu lub rozrobiony, obiad- zupa z błonnikiem, podwieczorek to owoc, warzywo, jogurt naturalny do wyboru i kolacja 1 lub 2 kromki pieczywka chrupiego z serkiem żółtym lub wędlinką- razem wszystko około 600 kcal, można pić wszystko co nieśłodzone, wode i nawet winko czerwone ale wytrawne lub półwytrwane. Bardzo mi ta dietka odpowiada, ja stosuje tydzień cudczkowej i potem żeby odpocząć od mięsa to tą, ponoc jest super!!!!! mam ndzieje weselna babo że spróbujesz tej lub cudaczkowej bo efekty są podobne i schudniesz to 3 kilo, czekam na wiadomości i postępy, trzymaj się!!!!

wITAJ MONIAP !! kURCZE JESTEM BEZNADZIEJNA ..... TO ZA 2 TYGODNIE WRACA TWOJA MIŁOŚĆ? kURCZE MASZ GG ? O CIEKAWA DIETA!! jUTRO ZROBIE GŁODÓWKE JAK BEDE W STANIE TO JA PRZECIAGNE ... BOZE ALE JESTEM BEZNADZIEJNA ....

WKURWIAM SIE BO OD TYGODNIA STOJE Z WAGA W MIEJSCU POPROSTU NIE TO DRAŻNI BARDZO PATRZ MONIAP TYLKO DWIE ZOSTAŁYŚMY :)

Gość monisiap
szkoda że tylko dwie ale nie załamuj się weselna babo, głodówkę bym odradzała weź sie w garść i zrób tą któą ci podałam ja ją stoswałam i schudłam 3 kg tyle ile chciałam, nie bedziesz głodna. Mam gg ale jak na razie to nie mam czasu za dużo żeby móc siedzień na tym. Nie poddawaj się muszę kończyć, jutro się odezwę i mówię nie stosuj głodówki to nic nie da, ta jest dobra ale oczywiście zrobisz jak zechcesz!!!

wcale nie dwie!! ja zagladam w miare mozliwosci!! waga stoi w miejscu i zla jestemna siebie bo dzisiaj popuscilam pasa i mam moralniaka:( ehhh

ja też zaglądam... I u mnie waga stoi jak zaklęta.... Od poniedziałku dietka oczyszczająca 3-dniowa jabłkowa. Zobaczymy....

Gość blum- plum
hehe dzieczyny witam was....! Widze ze weselnej sie udało cos zgubic..... mam pytanie co zrobiłas ze tak schudłas.... bo widze ze waga poszła w dół i to nawet nawet......ja mam za nie długo studniowke i cche troche zgubic no ale...... nie wiem czy starczy mi siły!! Macie dla mnie jakies wskazowki?! od razu mowie ze głodowka odpada........;( wiecie moj partner nie widział mnie ok roku i chce go zaskoczyc.. pomocy:P

eee... no jak chcesz wiedziec jak Weselna zubila to i owo, to moze... przeczytaj ten watek od poczatku??!!? najciezej wpasc na najprostsze

Witam was!!jak miło ze nie tylko moniap zagląda !!dziś jednak zrobię ten 1 dzień głodówki .Zobaczymy jak bede jutro Trochu udało mi sie schudnac bo zastosowałam diete kopenhaska :) Co do głodówki to dzis 1 dzien jednak nie obiecuję ze jutro ja pociągne zobaczymy jak bede sie czuła. Zreszta to nie do konca taka głodówka poniewaz bede piła zapewne 2-3 kawy dziennie rozpuszczalne + słodzik . I co tu dalej poczac ...ciuchy sa zaduze ale to nie jest jeszcze to o czym marze... dziekuję wam za wpisy :)