Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek1

ginekolog- Elbląg

Polecane posty

Gość megik
ja chodzę do drozda i do pasiecznego.są bardzo dobrzy.pasieczny ma rewelacyjny sprzęt i dokładnie wszystko zbada.dodam że nie jestem w ciąży lecz wizyty kontrolne też są bardzo ważne.pozdrawiam.

Gość megik

Gość dorota76
Witam, ja chodzę do dr Rzepy. Operowała mnie dwa lata temu na torbiele na obydwu jajnikach, jestem zadwolona, że wszystko skończyło sie ok i nic mi nie naruszyli, bo nie miałam jeszcze dzieci, a teraz po dwóch latach zaszłam w ciążę bez problemu i narazie wszystko jest ok. Słyszałam rózne opinie na jej temat, że jest łapówkarą, nie wiem, mam nadzieję, że mnie nie oleje na koniec ciąży. Słyszałam, że bierze kaskę za USG w szpitalu, ja jak narazie nie płaciłam - jeżeli tak to nie ładnie. Czy jest ktoś kto się leczy u Pani Dr Rzepy?! Odpiszcie

Gość b74
witam. Jestem pacjentką dr Rzepy. Jest miła i zawsze uśmiechnięta. Nie odmówi przyjęcia w gabinecie o żadnej porze jeśli np. masz plamienie lub inne niepokojące objawy( zagrożenie ciąży) Dostępna i chętna do udzielania rad przez tel nawet gdzy ma dyżur w szpitalu! Jeśli chodzi o usg- Nie pobiera żadnych dodatkowych opłat za to badanie! Wiem, bo byłam

Gość dorota76
ja wiem, że dodatkowych nie pobiera, ale czy wogóle się płaci za USG w szpitalu u dr. Rzepy?

Gość elblażanka99543
Jestem w 22 tyg ciąży i idę prywatnie do dr Pasiecznego na USG.Ile może kosztować ta wizyta????( nie chcę usg 3d tylko zwykłe)

Gość yy
Witam; ja również byłam kilka razy u dr BUkato na kasę chorych , bo uważam że nie na darmop płace podatki ...:) Powiem tak mam wrażenie ciągłego pośpiechu i lekko lekceważacej postawy , ale z drugiej strony to jest lekaż nie psycholog czy psychoterapeuta. Po raz pierwszy spotkałam się z Panią Bukato gdy trafiłam na wizyte (2 po stwierdzeniu ciązy ) i okazało się iz serduszko mojego dzidziusia przestało bić :( smutne , jak sie wtedy przekonałam dość częste ....wtnczas empatia Pani Bukato była doprawdy wspaniała, okazała mi dużo ciepła , obiecała wykonac zabieg następnego dnia >>> co uczyniła doprawdy ok ..... wiec nie wiem co jest i powinno być wytyczną dla okreslenia kompetencji lekarza ...... pozdrawiam

Gość glut
A moge się zapytać ile kosztuje wizyta u dr Rzepy. Słyszałam że jest dobra pod wzgledem szukania przyczy braku ciąży.

Witam Was! Przeczytałam Wasze opinie i zainteresował mnie dr. Osadowski będę wdzięczna jeśli ktoś kto miał z nim do czynienia napisze mi coś więcej na jego temat i gdzie przyjmuje prywatnie ? Z góry dziękuje i czekam!

Gość alycja
witam, dziewczyny ineresuje mnie cena zwyklego usg 2 d i 3 i 4 d u doktora pasiecznego moze któraś z was sie orientuje?

Gość byłamuniego
zwykłe usg (ja byłam na połówkowym) 100zł , 3d 150zł a z nagraniem na płytę 200 zł.Byłamw kwietniu więc pewnie nic się nie zmieniło

Gość alycja
dziekuje bardzo za odpowiedz, a czy mozesz mi jeszcze napisac gdzie on przyjmuje ? nie jestem z elblaga? jak dlugo trzeba czekac na usg?

Gość bylamuniego
Przyjmuje na ul.Bema w poradni ,,mater pro vita'' (mają swoją stronę w necie) a ja czekałam 3 dni na wizytę(wydaje mi się że on przyjmuje prywatnie w czwartki)

Gość alycja
ale mam doła chciałam się umowic na 18 sierpnia na usg 4 d do dr. pasiecznego a przychodnia do 21 sierpnia jest nieczynna z powodu urlopów :-( dziewczyny gdzie jeszcze w elblagu maja dobry sprzet i robia 3d i 4d?

Gość agunia28
Witam, ja chodziłam kilka dobrych lat do dr. Flaka, ale nigdy nie zaproponował mi jakichkolwiek badań hormonalnych mimo iż mówiłam że z mężem staram się o dziecko od jakiegoś roku, powiedział tylko żeby sie starać i liczyć dni płodne....

Gość alycja
dziewczyny czy tylko dr. pasieczny ma usg 4 d? moze macie namiary na kogos jeszcze w elblągu?.

Gość pacjentka dr pasiecznego
tylko on w elblągu ma usg 3D 4D.

Gość alycja
kurcze aż cieżko mi uwierzyć taki duży elblag i tylko jeden lekarz, nic trudno musze szukac w trójmieści, dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Gość pacjentka dr pasiecznego
no widzisz reszta nie robi nic w kierunku unowocześnienia swoich gabinetów, a tez nieźle kasują. pasieczny zainwestował, warunki ma komfortowe, a i tak mu dupę obsmarowują, że naciąga, że dużo kasuje, nie rozumiem tego, bo babki chodza i na zabytkowym sprzęcie u niejednego płaca 100 za wizytę, a i nie mało ginekologów w elblągu co w ogóle nie maja usg- w tych czasach ?????????????

Gość alycja
masz racje najlepiej to narzekać, a powiedz mi jesli mozesz ile on bierze za wizyte taka normalna z usg 2 d? urlop ma do 21 sierpnia ale chyba warto poczekac, czy on przyjmuje w jakies wybrane dni w tygodniu jesli wiesz kiedy to napisz mi prosze. w gdansku dowiadywalam sie o 4 d ale na ten dzien na ktorym mi zalezy nie ma szans :-(

Gość alycja
dziewczyny a filipkowski nie ma usg 4 d?

Gość ala21
Oj Bukato to ja nie polecam. Pcha na stół operacyjny bez próby leczenia, przepisuje zbędne leki po których kobiety mają problemy. Pośpiech, chaos, brak kompetencji. Nie polecam. Moja znajomą faszerowała niepotrzebnymi lekami po ktorych miała poważne problemy. Generalnie przepisuje tabletki z których pewnie ma jakieś profity.

Gość w to nie uwierzę
ja dostalam od niej tabletki anty na 3 m-ce na wyregulowanie cykli po wczesnym poronieniu, sama powiedziała, że skoro ona dostaje próbki to może je mi dać... uważam, że pomijając to , to jeden z niewielu lekarzy z "ludzkim" podejściem do pacjenta!!

Gość marta2410
Osobiście polecam dr Chlebowska, jestem w ostatnim miesiącu ciąży, którą prowadzi Pani doktor, jest miła, życzliwa, rzetelnie podchodzi do swojej pracy, nie bagatelizuje żadnych objawów nawet jeśli są to jakieś "widzi misie" pacjentki. Jedyny minus to to ze nie ma w gabinecie USG. Przyjmuje na Królewieckiej15, wizyta kosztuje 70 zł. POLECAM. POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZłE MAMUSIE ;)

Gość Anna K
Witam Panie. Gdzie przyjmuje dr Bukato? Proszę o padanie adresu lub telefonu do niej. Pozdrawiam

Gość jovanellllaaaaaa
dr Rzeepa dla mnie kobieta-fachowiec, nie panikuje, doradzi, jestem naprawdę zadowolona, minusem jest brak usg gabinecie prywatnym, to potęny minus, dlatego od razu umawiam się w szpitalu i tu kolejny minus, spóxnia się zawsze no i z powodu obchodu, na którym musi byc spieszy się bardzo, ale nie odpalantowuje, tylko jak jest w porządku to leci szybko:-) ogolnie jednak duży plus, ze względu na wiedze i doświadczenie

Cześć dziewczyny!Ponawiam pytanie,proszę o wypowiedz na temat dr.Osadowskiego oraz Owczarka i Prusak,a także gdzie przyjmują?

Gość osi80
W odpowiedzi na pytanie o dr Osadowskiego mogę powiedzieć, że to naprawdę miły człowiek i dobry lekarz - pamieta swoje pacjentki. Ja również byłam jego pacjentka - nie faszeruje zbednymi lekami., nie zdziera pieniędzy, udziela rzetelnych informacji i wskazówek. W między czasie poszłam też do innych lekarzy i faktycznie opinie tutaj wyrażone często sie potwierdzaja - Paiseczny - 2 lata próbował udowodnic że sprawi iz zajde w ciaze z marnym skutkiem Rzepa - byłam 3 razy prywatnie - nawet karty nie załozyła tylko dopytywała o co chodziło na poprzedniej wizycie Bukato - szybka niczym kasjerka w sklepie i leków tona na niewiadomo co Dobre zdanie moge powiedziec jeszcze o: Winkiel - jak byłam w szpitalu był ok choc nie bylam jego pacjentka Mozna by duzo pisac bo próbujac zajśc w ciaze człowiek szuka najlepszego - z Gdańsk ze swoja Invictą to by tylko sztuczne zapłodnienia oferował - przeżyłam i to leczenia Tak wiec po swoich perypetiach wracam do Osadowskiego