Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazia

Pragnę dzidziusia-nie chce o tym myśleć

Polecane posty

...Paziulku - to cały czas ja ... Trynia - teraz juz mam inne wlosy - bardziej jak Kukusia ... zmieniam sie to fakt i wszyscy mi mwia ze na korzysc - w sumie ryczącza 30-stka ze mnie - juz niedługo ... ale w łazience am syf - wlasnie pozdejmowali mi wszystkie rury i kibelek zdemontowali - masakra - tyle błota ... a wody ani grama :(

Hello, dziewczy ale z Was laseczki. Kukusia wyglądasz całkiem, całkiem. Natomiast Trini sie zmieniłaś, no, no. Odważny krok z tymi włoskami, ja bym chyba sie nie zdecydowała tak radykalnie koloru włosów zmienić. Ale do odważnych świat należy. Karolcia jak ja ci zazdroszę tej pieknej polany z krokusikami. Pokazywali ja ostatnio w telewicji. Ja teżbym tak chciała, ale chyba w najbliższych 3 latach to chyba nie pojade połazić po górach :D. Chyba, że maluszka na plecki i w góry :D Mieliśmy jechac w tamtym roku, ale ostatecznie pojechaliśmy do Wilna.Też bylo pieknie, ale to nie to samo co łażeienie po górach. Ja się chyba dzisiaj wybiore do miasta może jakieś spodnie sobie kupię, bo te co mam to się za ciasne zrobiły. Poszukam takich z kopertowym zapięciem, bo widziałam takie na necie. Zobaczy. A po południu spróbuje sie w końcu umówić do endo. Najgorsze, ze chyba jutro będe musiała podjechać na godzinkę dwie do pracy, ale mi sie nie chce. Ale cóż jak trzeba to trzeba. Buziaczki dla Was wszystkich. rzeczyiście pare dziewczyn sie nie odzywa, ciekawe co u nich.

Dzień dobry kochane 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 słonce pieknie puszcza promyczki na buzię - ja juz chodze w szpileczkach bez palców....tak gorąco jest u nas........... dziekuję Triniu za zdjęcia - az Cie nie poznałam-co zdjęcie to inaczej wygladasz :-) Twoj misiu bynajmniej sie nie znudzi :-) piekne fotki !!!!! z łazienką to szczerze wspólczuje-tez nie lubię roboli w domu ;p dobrze,ze my mieszkamy w nowym bloku i narazie nic nie kwalifikuje sie do wymiany .....ufff... i oby tak zostało jak najdłuzej /

Paulisiu ... cały czas cos modzę z włosami - bardzo lubie miec na głowie popielaty blond ale nigdy mi w domku nie wychodzi i ostatnio jak mi wyszedł prawie złotawy blond - zdecydowaąm sie na zmiane na ciemny blond - teraz sa ladne ... zamierzam isc do fryzjera na balejaż ale ciagle wyadję pieniązki na cos innego :( teraz na razie poczekam na odrosty i jak mi maz przysponsoruje to pojde do fryzjera ... a jak nie to bede farbowac na ten kolor co mam - ale jak zwykle kobieta zmienną jest - wiec nie wiadomo co mi strzeli do mojej główki ;) super dziewczynki ze Wam brzuchaliki rosna - mi tez rosnie ale od jedzenia ;) siedze w domku i wymyslam sobie różne rarytaski ... Dianeczko Ty myszko juz niedługo bedziesz czuc ruchy maleństwa - tak chyba mi się zdaje ? czekamy na relację - jakie to uczucie ? na pewno wspaniałe ... zmykam na razie do gruzów w łazience - nie chce nic ruszac ale rączki mnie świerzbią dosłownie - bo taki syf - ze szok ...

a może Diano juz niedługo poznamy płec Twojego dzieciątka - byłoby cudownie ! przed chwilką skończyłam robic cannelloni z farszem miesnym-ale to byl moj pierwszy i ostatni raz ......strasznie mozolnie i długo napycha sie te rurki-macie na to jakis sposob? ja męczyłam się mała łyżeczką :P Trini bierzesz juz duphaston? zmykam zmienić posciel ......

hej Dziękuję za zdjęcia Kukusiu i Tryni też wyglądacie inaczej niz na poprzednich - równie pięknie, a ja pewnie dlatego że bez czapy :) i włosy krótsze troszkę :) idę na kawkę i babeczkę, dieta poczeka, ja bez słodyczy żyć nie mogę ;)

aksaiu - tak biore duphaston od 16 dc tak jak kazal lekarz w tamtych cyklach czekałam az skończa mi sie dni płodne - ale sama nie wiem czy dobrze robilam bo moze tak trzeba najpierw Owestin 6-15 dc potem duphaston od razu od 16 dc ... teraz wiem ze mój sluz wcale sie nie zmieniał w 18 dc rano miałam nadal ciagnacy - dzisiaj juz go nie widzę - wcale ... biore i czekam - nie wiem ale jakos taka jestem wyluzowana i chyba juz wiem ze nici z tych staranek - choc były b. intensywne ;) czekam na wyniki badania cytologicznego sluzu i ustalenie terminu badania hsg ... nie robilam nigdy cannelloni - zamierzam jednak - bo pewnie pysznie smakuje - nawet ostatnio kupiłam makaronik - ktory lezy sobie spokojnie w szafce - pewnie czeka na jakąś okazje ... ja dziś nic wymyślnego na obiad nie robie - zwykly czerwony barszczyk - bo woda dopiero bedze w srode wieczorem :( sama nie wiem jak ja sobie poradzę z niepozmywanymi naczyniami - po prostu nie cierpie jak cos mi się wala w zlewie ... gruzy uprzatnełam ... wymylam szlam i podłogi ... uff ... jutro nas czeka montaż rur i mozliwośc skozytania z wc ... mozliwe ze w srode juz bedzie po robocie - przynajmniej nie bedzie tego balaganu ... moja posciel wisi na balkoniku i sie wietrzy - super pachnie - prawie codziennie ja wyrzucam na powierze - jak jestem w domku - to przeciez nic nie zaszkodzi ... karolciu ... ja tez dietke zarzuciłam ...dzis rano wcinalam mufinki z budyniem ... ;)

no właśnie, jak można być na diecie skoro takie pyszności czekają aby je zjeść :) babeczki z budyniem i owocami rewelacja, mmm ciekawe czy Eliza wykorzystała jakieś przepisy z topiku?

Współczuje Trini remontu-znam ten ból. Dziekuje dziewczynki za zdjecia. Ja walcze z przeziębieniem od jakiegoś tygodnia i o ile jeszcze w dzien jest ok to wieczorami masakra.Lecze sie jakimiś babcinymi sposobami i jak na razie bez zmian. A co do diet i odchudzania to ja na razie moge o tym zapomnieć,choć powinnam zrezygnować ze słodyczy.Jeszcze miesiąc temu wskazywała na poczatku 6 teraz niestety już 7. Karolciu a taką wagę jak ty masz miałam 3 lata temu przed ślubem jeszcze,oj jakie to były miłe czasy... A co tam,też wam wyśle zdjęcie sprzed 2 dni...

Kseniu dzieki za zdjęcia, super wyglądasz, ale niefajnie że się przeziębiłaś, bo leków żadnych nie mozna zażywac :(

Czesc, bardzo dziekuje z zdjecia, postaram sie odwdzieczyc, ale musicie byc cierpliwe :D Wszystkie sie zmienilyscie i wygladacie tak samo dobrze jak dawniej :) Kseniu, ty sie ciesz, ze brzusio rosnie :D W twoim stanie to chyba normalne, za 6 miesiecy moze i 15 kg sie nazbierac. :) Kukusiu, a te twoje 12 kg ktore przytylas, to chyba nie podczas tej zimy. Wygladasz tak samo ladnie. :D Powalczylam z ubezpieczeniem o hsg i wyglada na to, ze zaplaca mi za to. Moze jedno chociaz sie uda, ostatnio jakos tak wszystko pod gorke, moze mam biometr niekorzystny ;) Pozdrawiam :)

Kseniu, Trinitko, dziękuję za śliczne zdjęcia-kurcze takie z Was laseczki:)ja już jestem grubsza, przed ciążą ważyłam 53kg teraz 58;( ruchów jeszcze nie czuję, ale pewnie lada dzień:)co do płci teraz 4 maja mam wizytę i wtedy to już na 100% będzie widać to już 21 tydzień będzie:) może PAuluś szybciej się dowie. Pauluś my musimy się spotkać...bo to aż wstyd mieszkać w tym samym mieście i się nie zobaczyć:) całuski dla wszystkich laseczek:)

Dainko, trzymam kciuki, zebys wiedziala juz w maju co masz pod serduszkiem. Ale niestety nie zawsze sie udaje zobaczyc, mojej siostrze, mimo, ze robila u roznych lekarzy - specjalnie z reszta, powiedzieli dopiero w 32 tygodniu. taki byl uklad, ze sie mala kryla :) Ale jak dla mnie , moja intuicja podpowiada, ze obie z Paula bedziecie miec chlopa, a Justynka babe.:D

Dianeczko - 4 maja ? to w moje 30 - ste urodziny ... na pewno bedzie to dla ciebie szczesliwy dzień niezależniejaką poznasz płeć - bejbuska ... a poczuc ruchy dziecka - to podobno coś niesamowicie magicznie cudownego :)

ksienieczko - cudne zdjecia - a tak wogole - to piekne dziwewczyny wśród nas ... takie rasowe :)

Tryni, 4 maja 4 lata temu urodziły się bliźniaczki mojej kuzynki, jestem chrzestną jednej z nich :) och co można kupić na prezent takim pannom ??? macie jakieś pomysły?

Witajcie ! Dziękuje za zdjęcia, wszystkie jestescie śliczne jak dawniej, ale Trinity Ciebie nie poznałam wcale. Myślałam, że to zupełnie inna osoba:) Jak znajdę chwilkę na zgranie zdjęć z aparatu na komputer to też wam prześle jakieś teraźniejsze fotki. Póki co uciekam, idę do koleżanki, bo już wyszła ze szpitala. buźka

Czesc dziewczynki Tak, Tak wykorzystałam wasze specjały i bardoz bardzo smakowały Sałakta za jajakmi i z szynka + inne dodatki oraz mięsko z jajem w środeczuk Pycha .

Paziulku czy Tobie robiono lewatywe przed hsg ?? tak przeczytałam na jakiejs medycznej stronce.jutro do was zajrze a tymczasem spylam ..........papa

Elizo ja też ci wysłałam, jak nie doszło to daj znać ciekawe co u Moni, dawno sie nie odzywała, jakaś smutna była :(

no właśnie też sie zastanawiałam dzisiaj co słychać u tych co sie nieodzywają jak nas czytacie to dajcie znać co u was.

no ja też myslę co u nich: Lidko, Mała_25 i Fiona odezwijcie się, a Sysia pewnie nas czyta ale nic nie pisze :( ciekawe co u niej?

tak są przepiękne, pierwszy raz jak byłam rok temu to nie mogłam się nadziwic, wszędzie było fioletowo, jak się tylko dowiedziałam że w tym roku też jest ta wycieczka to od razu sie zapisalyśmy z koleżanką :) a jaki cudowny jest deser w schronisku, mniam, Deser Chochołowski - szarlotka z bitą śmietaną i sosem jagodowym ;)

Ja tak na chwilke zagladam akasiu przed hsg nie robiono mi zadnej lewatywy w sumie to nie ma takiej chyba potrzeby pewnie to wszystko zalezy d tego gdzie sie to robi i jakie sa wymagania pa buziaki dobranoc

Hej, odnośnie hsg to wam wszystko w czwartek opiszę. Trzymajcie za mnie kciuki tylko, proszę ! Ale babka która mnie zapisywała dała mi kilka wytycznych przed zabiegiem, zadnego seksu, lekkie śniadanie i lunch ( pewnie i tak nic ni przełknę przed) i żadnych leków przeciwbólowych. Ciekawe dlaczego? Liczę, że dają znieczulenie i żeby nie było żadnej interakcji z lekami. Trzymajcie się dziewczyny, pozdrawiam.

Witam dla tych co mogą podesłac mi swoje zdjecia to podaje adres. Kukusia i Karolcia otrzymałam wasze i odeslałam swoje Dzieki Surfitko nie denerwuj sie wszystko będzie Ok. mi podawali znieczulenie w posladek to jeszcze przez dwa dni mnie tyłek bolał :) Najgorsze było czekanie na lekarza któremu zabieg sie przrdłuzuł i z 40 min siedziałam jak na szpilkach . JA jestem panikara i dzielnie sie trzymałam , u mnie jest tem problem ze mam tylozgiecie i lak musiał kamerkę wprowadzac do ujsc jajników to trosze się naginnastykował bo była umiejscowiona na 40cm metalowym pręcie który się nie wyginał ale był cieniutki ok 0,5 cm. JA sobie powiedziałam ze wszystko przeczymam byle wyniki były ok. To jest fajne ze lekarz na bierząco przedstawia sytuacje . A nie wypisze swoimi bazgrołami i zaprasza na wizyte. Tu wszystko o razu. Troszę się rozpisałam ale mam nadzieje ze nie wystraszyłam . A samo płukanie janików (sprawdz drożności ) to sie wogóle tego nie czuje . Minutka i po sprawie. Lekarz mówił ze wprowadzi rurke takie Spagetti Aldente :) wie dlatego było OK. Oj uicekam do pracy .Miłego dnia papa :)