Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiki*

Planowanie i starania po STRACIE ciąży.

Polecane posty

Gość CELICA
Własnie dzwoniła moja Magda,która jest na 3dniowym biwaku (spia w szkole ).Ale zrobiło sie zimno i dzisiaj byli na lodowisku i przemarzła do szpiku kosci.:(

Gość mąż Marco
???

Gość CELICA
:):):) heh,nazwisko tez mam na M :):):) zarówno jedno(panienskie)jak i drugie po męzu :):) i mam dwa wiec jak sie podpisuje to trzy razy M :):)

Gość CELICA
Peppetti no nalezy ci sie wygrana!!!tak moj M to Marco. A kto tam wstrzelił ... mąż Marco....????

Gość CELICA
http://montereyspace.spaces.live.com/ dobra wysłałam,ale nic tam nie opisałam...mam nadzieje,ze sie połapiecie kto jest kto.....mała podpowiedz: ten w kasku to....ja :) hahhahahaaa ------ZARTOWAŁAM hihihi

Gość CELICA
Aaaaaaaaa,ten w rozowej koszulce to nie moj M tylko jego brat :)

Witajcie Dziewczynki :D u mnie wszystko w porzo, że tak powiem. Ostatnie dni są u mnie pracowite na maksa. Niestety tworzę tą dokumentację i choć częściowo ją skanuję i kopiuję to trwa to i tak niemiłosiernie długo. Wczoraj siadłam około 14 a poszłam spać po północy, a o 5 wstałam aby kończyć. I nie udało mi się to. :( Ale dziś dostałam nowe zadanie - główka paruje- i tamto muszę odłożyć, czyli wciąż mam je na sumieniu, a tego uczucia nie cierpię :( Przez ostatnie trochę popisałam, więc sporo za mną, ale jeszcze tydzień pracy mnie czeka zaległej, a potem to już praca na bieżąco i tyle zadań, że powiem ,,Co tam wiosna! Byle do wakacji!!!!\" Co do staranek to mam 10 dzień cyklu więc muszę od jutra mniej pracować, odpocząć i rozpocząć staranka. Niestety nadal nie kupiłam testu. Trochę sobie myślę, że jak wyliczę te 5 dni to może trafię? Ciało na razie milczy i nic nie czuję. Ostatnie tygodnie spędzam na uważnym słuchaniu i obserwowaniu mojego organizmu. Jak to można przejść nad pewnymi objawami do porządku dziennego i zaniedbać pewne sprawy. Jestem właśnie zafascynowana oczyszczaniem organizmu toksyn. I tak doszłam do przykrych dla mnie wniosków: 1. Jem co raz zdrowiej, ale moje ciało tak się zbuntowało, że mówi mi ,,figa z makiem\" = tyle lat zaniedbań, a chciałabyć w parę dni stanąć na nogi, 2. Waga stoi w miejscu. 3. Coś nie gra z moimi ,,kiszkami\"= bardzo delikatnie ujmująć, 4. Moja babcia miała rak wątroby, a mama cierpi na wrzody, więc obawiam się, że moje ,,wnętrze\" może też fiksować, a mam bakterię i czasem objawy wrzodowe. Jestem tym zmartwiona i kombinuję dalej...

Gość CELICA
czesc gruby misiu :) Celavie!!!!! Ciesze sie ze jestes!!! i wszystko ok!!!

Celica, czy ta blondyneczka to Ty? I Twoja córcia? Pozostałych osób nie znam ;)

Gość CELICA
Celavie i wszystkie nie mogace rozszyfrowac kto z kim na którym zdjeciu to wyjasniam,ze miezdy innymi jest tam moj kot :):):) a poza tym to ja ,Magda i Małgosia na desce i taka czarnula na taboreciku to tez ona.Moj Marco stawiajacy pierwsze kroki na nartach i w ciepłych krajach co widac po opaleniznie razem z Magda i swoim bratem.

Gość CELICA
A ta ze ,,szklaneczką,, w reku...taka lekko podchmielona to ja :)

Dla wszystkich śledzących swoje cykle i wyliczające dni płodne zamieszczam link do kalkulatorka dni płodnych. W moim przypadku się sprawdziło. Liczyłam i wstecz (wiedziałam, kiedy zaszłam w ciążę - po prostu był to jedyny możliwy termin - i kalkulator podał mi właśnie ten dzień jako dzień największej szansy), i do przodu (w obecnej ciąży). http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089979.html Może i Wam się na coś przyda :)

CELICA ale z Ciebie laska!!!! kurcze!!! zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam.ITy piszesz ze nie jestes juz młoda? na tych zdjeciach wygladasz jakbys miała najwyzej 29 lat.Super z Ciebie lacha,naprwde az jestem w szoku:):)

Witaj Justy :) Dzięki za kalkulatorek- zaraz tam skoczę ! Celica, masz ciekawą urodę i świetną rodzinkę. Ale linię też masz niezłą- podaj mi jaki masz wzrost i wagę, jakbyś mogła ;)

Coś mi się dziś topik zawiesza, więc niezadługo tu chyba zagoszczę. A ponieważ padam na nos, to chyba cosik obejrzę i pójdę w kimono, a rano wrócę do moich papierów. A teraz skok do kalkulatorka!!!

No no Celica ty jestes lacha jednym słowem. jak tu jeszcze raz napiszesz że jestes już w starszym wieku to pojade do ciebie i cie uduszę kochaniutka. Takie dzieciaki duże i taka mama młoda, no no. Ale naprawde urocze te zdjecia i kotek tez uroczy. A płeć męska przystojna. Celavie nareszcie się odezwałas.!!!!!!!!!!!!!!!! Aha Dzisiaj nie zapaliłam ani jednego papierosa!!!!!!!!!!!!!!

Dawna Justy fajny kalkulator. własnie mi wyszło że mam teraz bardzo duże szanse bo mam 7 dzien cyklu. I co wy na to?

C:\\Documents and Settings\\Gandzia.PPP-D1B69B8386E\\Pulpit\\Nowy folder (2) to ja tez Wam wyśle kilka fotek swoich:) mam nadzieje ze się otworzy:)

Nie otwiera sie rudi ten adres. A jestem bardzo ciekawa Twoich zdjęć. Dawna Justy, fajnie wiedziec ze mam takie dni , tak mi sie zachciało jak niewiem. Ale powiedziałam sobie poczekaj. Niech minie te bezpieczne pół roku, nastapia wakacje i bede miała spokój od gwaru pracy. Powolutku..............hehehe.

Gość CELICA
rudi26!!!:) ciesze sie ,ze cie zszokowałam w pozytywnym tego słowa znaczeniu:) Bardzo dziekuje za te komplementy.Az mi sie gorąco zrobiło :) EvaWer,prawda jest taka,ze mam od kilkunastu dni 37 lat i to,ze wygladam ,,nie staro,,to nie wszystko....jajniki maja juz troche pracy za soba...Ale moze jak sie to mówi w zdrowym ciele zdrowy duch....:) W kazdym razie tez dziekuje za tyle miłych słow :) Celavie,jak to słusznie zauwazyłas,mam kochana rodzinke i ta urode taka nietypowa...:)Wyobrazcie sobie,ze moj maz powiedział mi kiedys,ze nie jestem ładna,ale jest we mnie cos co go ,,powaliło na kolana,,.....:) I skoro juz tak dzisiaj przysłowiami strzelam to:nie wszystko złoto co sie swieci.(chyba to tak brzmi???) A co do kilogramów to teraz jestem jakies 55,a wzrost mam 164.niestety mam tendencje do tycia,zawsze w zimie łapie 2-3 kg,jak mis ,ale na wiosne zrzucam:) Albo jak mam dużo pracy to chudne .Nie pale fajek-jedna na miesiac ,jak jest jakas imprezka.I obrzeram sie ciasteczkami:delicjami,albo pierniczkami alpejskimi :)

EvaWer Masz chyba dość krótkie cykle, skoro w 7. dniu masz duże szanse? Ja zaszłam w ciążę w 15. dniu cyklu - w sumie się zgadza. Też miałam wtedy duże szanse, ale ja mam (miałam) cykle 31-dniowe.

celica napisz mi jak wyslalas te zdjecia bo jakos nie potrafie

Gość CELICA
Dawna Justy,a ja zrobiłam test i wyszło mi na jutrooooooooooo!!!!!!!!AAAAAAAAAA,jakbym chciała,ale moj M jest taki chory i brał jakies aspiryny,wiec absolutnie nie zaryzykuje:(:(:(

Celica 55 kilo... POMARZYĆ :D Naprawdę świetnie wyglądasz :):):) I rodzina fajna. Super te Twoje córy :):):) Jak sobie pomyślę, że będę matką-babką... :D EvaWer - powodzenia kiedykolwiek się zdecydujesz :):):)