Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 MalutkaMałaJa, hehe, super! A ta koleżanka co powiedziała, że aparat jest paskudny to pewnie Ci pozazdrościła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Wcześniej odradzała, bo po co mi :) . Nawet nie mówię ile zapłaciłam, bo zaraz zaczną biadolić, że po co to, a na co :). One mają dzieci, a ja nie. Więc wydaję na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 No i masz rację:) Póki co możesz inwestować w siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MalutkaMałaJa 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Dziś jak sprawdziłam stan konta, przeraziłam się, aż za bardzo inwestuję w siebie ;). Ale na szczęście nie wszystko wydaję na ubrania :). Cały czas studiuję (podyplomowe), często zabraknie pieniędzy klasowych, więc za swoje kupuję, Mamie też dorzucę, no i aparat. Ale się usprawiedliwiam :) Idę się kąpać i zęby szorować, bo jestem po obiedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Hej dziewczynki, ja też uwielbiam zapach gabinetu dentystycznego:-):-), i lubie chodzic do dentysty jak nic powaznego nie trzeba robic:-), lubie chodzic na wymiane drucików i gumeczek tylko nie podoba mi sie ze musze iść ta 8 wywalić:-):-), a zapach jest bardzo przyjemny dla mnie bedzi ładnie pachnie:-) i wcale nie śmierdzi:-), Cala nie jestes osamotniona w lubieniu zapachu gabinetów:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 No ja też muszę troszkę przystopować. W lutym zapowiada mi się sporo wydatków, a ja wciąż nie potrafię sobie odmówić przyjemności związanych z wydawaniem pieniędzy :O Za duzo na Allegro siedzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 aparatka-, ufff, myslałam, że jestem jakaś nie do końca normalna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Sunshine, ja nie miałam rewelacji z krwia jak zaczełam uzywaz szczoteczki ale tez czytałam ze to na poczatku normalne, wiec spokojnie i bez obaw:-):-), ja sobie masuje dziąsła ta szczoteczką uwielbiam:-) Ciesze się ze udało sie tobie uniknąć tych boleści zwiazanymi z nerkami, dobrze ze nie boli:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Cala ja tez za dużo wydaje, juz sobie kupiłam 2 sweterki na pocieszenie:-):-), za to ze bede wywalac 8:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 aparatka-, a co zamierzasz sobie kupić po wyrwaniu tej ósemki tak w celu uśmierzenia bólu? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Żujecie gume z aparatem:-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Aparatka, nawet nie wiesz jak sie ciesze ze na razie jest ok, dzieki za troske:) Cala, co do tego ze nie jestes normalna to chyba nikt nie ma watpliwosci:P MMJ, kochane masz te dzieciaki:) lepsze niz kolezanke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Z pierścieniami i rotatorem tak :) I na pewno nie odmówię sobie jej w trakcie noszenia aparatu. Jestem uzależniona od gumy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Hehe:-), nic wtedy wystarczy mi szczeście ze juz po wszystkim:-):-), zartuje troche z tymi sweterkami i tak miałam kupić:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 SUNSHINE23, cieszę się, że uważasz mnie za w pełni sprawną psychicznie... chociaż ktoś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ja tez sobie żuje, ale mi sie troszke plącze musze uważać:-):-), do pierscienia sie pprzyczepia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 SUNSHINE23, cieszę się, że uważasz mnie za w pełni sprawną psychicznie... chociaż ktoś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Cala, uwierz mi, jak sobie pożujesz gumę i kilka razy poczujesz taki delikatniutki trzask jakby Ci sie zabek w srodku gdzies kruszyl to sie, kochana, odzwyczaisz od swojego nalogu:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 No mi póki co najbardziej przeszkadza ten wrrrr... rotator w żuciu i życiu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 SUNSHINE23, podrasowałaś stopkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Eeeeeeeeee? Trzask? Jaki trzask? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Masz racje Suneshine, ja musze tak ostroznie żuć:-):-), delikatniej niz zawsze:-), a wiecie co zauważyłam dziś, że ząbki są prostrze:-):-), już jest prosto od lewej jedynki do prawej 8 czyli juz wiekszość sie układa jak należy:-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 no taki:) ja sobie na poczatku tez zulam ale po ostatniej wizycie juz nie zamierzam:/ cos mi tam chrupie w szczece jak jej naduzywam:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 aparatka, to jest taki szmiszny trzask jak przy poruszaniu zębem, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 W szczęce trzask? Brzmi groźnie, ale mam nadzieję że mnie on nie będzie dotyczył :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Cala, będziesz musiała memlać te swoje gumiszony językiem jak stara bezzębna babcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aparatka- 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Nie wiem mi nie trzaska:-), tylko boli jak mocno żuje, i te w drazetkach trudno rozgryzać:-) Ciekawe na jakie gumeczki sie zdecyduje ski:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 W zasadzie to juz tak jest :) O wiele ciężej żuję mi się gumę i zbyt często gryzę się przez to w język :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cala 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Nie zdziwiłabym się gdyby wybrała zupełnie inne niz te, które miała juz w planach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUNSHINE23 0 Napisano Styczeń 22, 2007 przywilej mlodosci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach