Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnooka pani

CZEKAM NA ...

Polecane posty

Gość moze moze
olej go!!! "Nie marnuj czasu z tymi, ktorzy nie maja go dla Ciebie". Mnie kiedys te slowa pomogly i to bardzo, moze i Tobie cos uzmyslowia. :)

Gość Krateczka
aha!!! ja to wiem!! ale serce nie chce odpuścić :(

Gość jvrighoifvn
moja psiapsiola przechodzi przez cos podbnego tylko ze oni byli ze soba razem 3 lata i on tez milczy oj juz 2 miechy a dzien wczesniej mowil jak ja kocha ja wiem jak to boli

Gość Krateczka
no ten to nigdy nie mówił, że kocha ...i ogólnie żadnych wyznać sobie nie czyniliśmy.... tu jest tak, że On też nie ma pojęcia co ja czuję.... nie rozmawialiśmy o uczuciach ...na początku sama tego nie potrzebowałam, potem było mi trudno taką rozmowę sprowokować ....a on też się nie kwapił ...uznałam, że nie jest typem który czyni wyznania ...skryty chyba jest... - ale to tylko usprawiedliwienia .... gdyby mu zależało byłoby inaczej :(

Gość Krateczka
a do tego spotykamy się raz na miesiąc ...raz na dwa :O rzadko do mnie przyjeżdża zasłaniając sie pracą :( niby zrozumiałam, że nic z tego nie będzie - ale wciąż on jest w mojej głowie i sercu :O

Gość jvrighoifvn
a jak czesto macie kontakt?np smsy telefony

Gość Krateczka
nie dzwoni do mnie .... ja też nie dzwonię smsy wcześniej pisaliśmy tak dwa trzy razy w tygodniu ....a potem to już ja przestałam pisać pierwsza.... i trwam w tym do dziś a On puszcza sygnały (odpowiadam) ....i czasem pisze (może raz na tydzień) ...dziś napisał...

Gość Krateczka
ale muszę Ci powiedzieć, że nigdy nie pisałam do niego smsów typu tęsknię , kiedy przyjedziesz, chciałąbym Cie zobaczyć itp - takich nigdy tylko co słychać, jak minął dzień ..ewentualnie miłego dnia czy dobranoc - no i on tak samo....

Gość jvrighoifvn
czegos nie rzoumiem, przespaliscie sie i dalej nic? zero rozmow? a moze on mysli ze ty nie chcesz sama juz nie wiem a zaproponuj mu kawe , spotkanie, jak zareaguje ok to znaczy ze teskni jak sie wymowi praca to znaczy ze hmmm to chyba nie ten

Gość jvrighoifvn
sluchaj krateczka zaryzzykuj, serio ci mowie jak siora twoja napisz mu takiego milszego ssma, zaproponuj spotkanie mowie ci , lepiej wiedziec ze on nie chce i ma cie.... niz fdybac co czuje i czy jest niesmialy ps wcale sie nie osmieszysz

Gość Krateczka
sex był ...nie jeden raz... kilka a może nawet kilkanaście razy nocował u mnie.... tylko nie rozmawialiśmy co to dla nas znaczy ....i co dalej z tym zrobimy... ja nie będę proponować spotkania... poczekam aż on to zrobi ....a wiem, że jak przyjedzie do mego miasta to napewno zechce się spotkać... (przynajmnniej w takim przeświadczeniu żyję)

Gość Krateczka
no tym razem to napewno się z nim nie prześpię!! nawet jakby się u mnie zatrzymał to ...mam dwa pokoje

Gość nadia29
A właściwie to już nadia30. Witam Was moje kobietki.Dawno mnie tu nie było. Zatracona- gratuluję tego twoje wyboru.Może to jednak ten skoro tak się stara.Powodzenia. Krateczko- a mój-nie mój wrócił pod koniec lutego.Jak narazie jest w porządku,chociaż zawsze mogłoby być lepiej.Pocieszam się zasadą "jak coś kochasz puść to wolno.Jak wróci jest twoje,jeśli nie to nigdy twoim nie było".Gdy się starałam by wrócił ,nie chciał,więc zaczęłam odpuszczać.Powiedziałam,że poznałam kogoś z kim mi się super rozmawia i doszłam do wniosku że my rzeczywiście nie powinniśmy już być razem.I nastąpił zwrot akcji.Nie wiem co będzie dalej.Zaczęłam trochę inaczej podchodzić do pewnych spraw,nie pytać za dużo,nie truć czy mnie nie zdradził i tak dalej.Doszłam do wniosku że jeśli jest draniem i mnie będzie chciał oszukać to to zrobi mimo moich pytań.Powiedziałam mu tylko,że jeśli taki jest to chcę aby wiedział ,że żałowałabym że kiedykolwiek w życiu spotkałam.I tak narazie sobie żyjemy. A ty kochana Krateczko wyjdź gxieś z domku i poznaj jakiegoś wartościowego faceta,który doceni to co możesz mu dać.Wiem gadam głupoty kiedy serce tęskni za kimś konkretnym,ale powinnaś to zrobić.Naprawdę.To nie życie tak czekać.Chyba wiesz to najlepiej.

Gość Krateczka
Cześć Nadia! Kopę lat!! cieszę się, że znów Ci się układa i że jesteś szczęśliwa ;) i dziękuję za życzenia na święta :D to nie jest tak, że ja nigdzie nie wychodzę i tylko siedze w domu i czekam i tęsknię... Nawet mam adoratorów ;) ale co mi z nich jak ja wciąż tęsknię za tamtym :O Nie widziałam go od wesela ...to już 3 miesiące a wciąz o nim myślę ...powtarzam sobie, że on ma mnie gdzieś, nic do mnie nie czuje ...a jednak wciąz jest w mym sercu! Cholera! ale mnie wzieło!!! juz się nie staram, nie piszę pierwsza....a On? tak jak było ...czasem sygnał, czasem sms... zastanawiam się po co?? nic z tego nie będzie a serce niechce zapomnieć :(

Gość nadia30
Wiem jak to jest gdy tęsknota zabija każdą radość dnia.Wogóle nie wiem jak przez to przeszłam.Ja wtedy właściwie istaniałam,jak automat.Wiesz ,że nie dam Ci żadnej mądrej rady bo sama robię wszystko na przekór zdrowemu rozsądkowi.Uważam jesdnak ,że w twojej sytuacji najlepsz byłaby rozmowa.Albo to zrobisz ,albo tak będziesz się zastanawiała.Musisz coś z tym zrobić.Odważ się.