Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gabrysia55

Klub pan po 50-60-tce...

Polecane posty

Nie jeszcze nie.... ale dam znac jak bede ok? Na razie u nas snieg stopnial :-( Nie zdazylam nawet zrobic zdjec.. Czy w naszym klubie ktos jeszcze wpadnie? Moze ktos nowy???

Belvo daj znac koniecznie, bo musze piórka nastroszyc, dziobek wyczyscic, pazurki wyostrzyc i gardziolko przeplukac! Musimy pocwierkac na jakiejs przyjaznej galazce....

ok na pewno pocwierkamy... Ja tylko pewnie bede miala dziob nie specjalnie wyczyszcony bo brak czasu i duzo stresu... ( moj braciszek) Na razie ty kumkaj a ja bede kwiczec ... ( czy kon kwiczy??) Pa lece do pracy.Jestem jeszcze w pizamie Napisze z biura

Panie wpadam do Was na sekunde, prawie 12 w nocy - czas na mnie do spania. Jutro ma byc 42 stopnie Uffffffff Panie znowu nie mam czasu nadrobic zaleglosci. ale zrobie to na pewno. Jeszcze jutro i mam 3 dni wolne. Zycze Wam fajnego dnia i wieczora. 🌻🌻🌻

OK kumkam i mam nadzieję, ze zacwierkam ;) Pustki w Klubie, bo karnawal. Copera sie przyznala, ze dzisiaj baluje a reszta tez sie szykuje, tylko nic nie mowi,zeby nie zapeszyc!! ;)

O Dianko9! Jak milo Cie widziec. My tu zmagamy sie z byle jaka zima a Ty musisz chronic sie od sloneczka:( 42 stopnie! to nawet jabluszka mozesz piec na parapecie... :D Czy juz w porzadku z Twoimi przypadlosciami? Przypomnialam sobie, ze siemie lniane dobrze tonizuje zoladek(ale pewnie to bardzo spozniona rada?) .Pozdrawiam.❤️

Dziewczyny co u nas tak tu pusto?? :-) Ja w miedzyczasie zabawiam sie u sasiadek na kawie... Przyprawiam wam rogi hi hi hi... Cztery Mendle cz ty balujesz tez?? Ja bede balowala jutro. Idziemy na wielki dobroczynny bal zaproszeni przez przyjaciol.. Nie wiem dlaczego nas zapraszaja co roku. Moze bo ja jestem tzw:\" Party animal\" :-D Ubiore sie w moja spodnice \"tango\" i bede wiwijac, co mi tam.. Szkoda ze nie mam jakiego partnera do tego tanga... Przydal by mi sie jakis taki w srednim wieku albo mlodszy.. :-)

Wac!!! Witaj!!! Dziewczyny!!! Mamy pierwszego Faceta w Klubie!!! No teraz juz nie mozemy tutaj lazic w kapciach czy szlafrokach... Przedstawiam wam Pana Waca ktorego znam z innego topiku.. Milo ze wpadles, szkoda tylko ze na te puchy :-( My z natury jestesmy wesole kobieciny. Mam nadzieje ze zawitasz tu do nas czesto, jak juz raz znalazles droge???

Wac! Dygam przed Tobą! Nigdzie nie baluję!! Siedzą nade mną sepy i muszę oglądac tylko TV!! buuuuuuu

Gość belvka
To ja Belva, oszczedzam nicku :-) Czekam na nasza Diane.. Diano pojaw sie! Ja tez niedlugo chyba padne. Opilam sie za bardzo Piont Griggio.. Sluchaj ale psy to ty chyba wezmiesz ze soba do Polski prawda? Nie moge przestac myslec ze ty naprawde zdecydowalas wrocic do Polski. Podziwiam cie Dianko ❤️ ❤️.. Jestes jak ten potok gorski zawsze swieza i nie przewidywalna. Jezeli sie nie spotkamy dzisiaj tutaj to wiesz ze nasz uklad o ❤️ jest zawsze aktualny.. Powiedz gdzie ty bedziesz w Polsce? Czyzby mi umknelo?

witam wszystkich balujących i tych co tv ogladają no i oczywiście też rodzynka -milczka wac Balety moje jak balety polegały na tym aby troszke więcej niz normalnie poswięcic czasu rodzinie która zechciała pamietać o wczorajszym dniu (imieninowym) Sama nigdy nie bardzo pamietam o niektórych imieninach czy urodzinach jedynie dzieci bo te żadnym sposobem nieodpusciłyby mi tego (a moze juz teraz też im nie zalezy abym pamietała:( Takie to zycie ,że tylko w takie dni potrafimy niz co dnia być bardziej milsi dla człowieka w jego \"swięto\" Chcemy wierzyć,że jednak jest ktoś i jest szczery w tym co do nas mówi i sama wiara w to trzyma nas i nasze ego w pozytywnym nastawieniu do świata A świat nas otaczajacy tak często bywa egoistyczny lub sami nie widzimy czy tez niepostrzegamy zyczliwosci innych ,bo zbyt często mówimy co jest nie tak(xle) a nauczyć sie mówić o dobrych i miły rzeczach nie zawsze jest nam łatwo :) Nie czytam co napisałam jesli cos wyszło nie zrozumiale o pytania prosze:D pozdrawiam i zycze miłego dnia co dnia 🌼❤️👄 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad11790f8d528aaa.html

Belvo, \"sępy\" -miało byc e z ogonkiem! Tak sobie zażartowalam z moich domownikówk,którzy tylko na momencik udostępnili mi komputer, żebym sobie zerknęła do Klubu, i czekali w pobliżu...:))

Copertko!! I ty nam nic nie powiedzialas??? Ojej... skladam ci w takim razie spoznione ale super szczere zyczenia. Niech ci Bog da wszystkie szczescia ,pomyslnosci i usmiechy.:-) Niech zima bedzie dla ciebie pelna sniegu, wiosna pelna kwiatow, lato pelne slonca a jesien pelna kolorow. Pa na razie

Cztery Mendle!! Pisalysmy razem :-) Ja tez mam jednego sepa ale nie ma on takich praw jak twoje bo komputer jes MOJ. Dostalam go od mojego sepa na gwiazdke.. Juz drugi raz... Pierwszy raz wzial go ze soba do Europy i stlukl ekran. Wiec tego nowego ja mu od czasu do czasu tylko uzyczam.. ale praw do niego nie ma he he he Kiedys Sara mowila ze ona to ma \"snajpera\' hihi. Ciekawe co sie stalo z nasza Sara? Pewnie wysiadl jej internet..albo cos w tym stylu. Szkoda ..... Tak zniknac.. az mnie ciarki przechodza jak pomysle ze ta nasza cala przyjazn zalezy od tej maszyny...

Po wczorajszym ulewnym deszczu dzisiaj wyszło słoneczko! Słoneczko późno dzisiaj wstało i w takim bardzo złym humorze i swiecic też mu się nie chciało, bo mówi, że zimno na dworze! Lecz gdy piosenke usłyszało, to się tak bardzo ucieszylo . Zza wielkiej chmury zaraz wyszło i razem z nami zanuciło: Słoneczko nasze rozchmurz buzię , bo nie do twarzy ci w tej chmurze! Sloneczko nasze rozchmurz się ! Maszerowac z tobą będzie lżej! Pamiętacie?? :) :classic_cool: :)) :D

O, ja biedna gapa jestem! Wcale nie skumałam ,że to Copertki imieniny.... Wszystkiego naj,naj naj! Zdrowia ,szczęscia i pomyślności i niech grono przyjaciół wokół Ciebie gości! 🌻❤️🌻❤️🌻❤️

pamietam ale melodii nie....:-( A to raczej na odwrot bo ja pamietam tylko melodie a nie slowa :-( Moj mozg jest zaprogramowany na melodie tylko... Czy mozesz ja gdzies znalezc?

Oj cos mi sie wydaje ze Gabi zostala zablokowana i zniknie tak jak Sara i Sama . Nie lubie jak sie nam komputery psuja.... Psuja mi humor.. Ja nie lubie jak tu jest pusto :-( Jak ktos sie nie pojawi szybko to bede plakala :-( i pojde do innej piaskownicy :-(

DZIEKUJE WAM KOCHANE KOBIETKI za miłe życzenia wróciłam z podróży i siadałm do kompa napisac pare słów bo belva chce innej piaskownicyy:( a wierz mi że lepszej nie znajdziesz wierze moje drogie ze spotkamy sie w realu wcześniej czy później mam rodzine w gdańsku i na ślasku ja pośrodku prawie Polski dojade wszędzie tylko w miare wcześniej musze termin znac i miejsce hehe ja już jestem gotowa :D czekam na znak \"start\":D

nooo a niepogniewałabym sie jak zawitałybyście w moim miasteczku :D

Coperto samych radosci zycze Ci z okazji imienin oraz spelnienia marzen 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Po kolejnym goracym dniu znowu ochlodzenie - tylko 29 stopni. Wybieram sie na lancz do City. Belvo tak pamietam nasz znak ❤️ przeczekam tylko ten nalot w Kawiarence - pelnia ksiezyca juz przeszla - :D:D:D wiec wszystko wraca do normy. Nikt nie moze byc/grac idioty dlugo. Nie czytalam zadnych pomaranczowych wpisow i nowych nikow - naprawde szkoda mi bylo czasu. Czytajac Ciebie tez nie bylam pewna czy to Ty czy nie ty :D Pieski maluskie jada ze mna, oczywiscie. Nie jestem pewna czy wroce czy tylko posiedze troche na dlugim urlopie. Zadecyduje na miejscu. Zawsze mam prawo wrocic tutaj. Cztery Mendle postaram sie znalezc to siemie lniane, narazie jem jogurty i pije mietowki i rumianki :D Panie zycze Wam udanego weekendu. PA. Nie lubie brac zadnych proszkow, tylko jak musze. Stad ten wrazliwy zoladek na nie. Juz dzisiaj czuje sie lepiej. Dziekuje Wam.

male krasnoludki plataja mi filgla :D:D:D Pozdrawiam Was ... bylo ostatnim napisanym zdaniem ???? a tak nie jest - ide sprawdze czy ksiezyc jest nadal olbrzymi:D (auuuuuuu) Zycze milej soboty, pa

Dianko!!! Przylapalam cie dzisiaj :-) ale tylko dlatego ze wrocilam z balu karnawalowego... U nas juz jest pierwsza w nocy. Ja rozbawiona i lekko zawiana jeszcze w mojej balowej kreacji.i zwiewnych sandalkach ze zlotych paseczkow..... pisze do was. Co ja pisze? Nic!:-) Ide spac bo spadne na klawiature. Francuzi coz to za ignorancja... Pa wasza belva

Gość pytanie do diany
tu tez robisz kawe?

Lubie pomaranczowe , zadziorne :-) O co ci chodzi dziewczyno? Zazdrosna jestes o Diane? Chyba tak. He he he :-D Diano ❤️ bija sie o ciebie :-D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować