belva 0 Napisano Grudzie艅 29, 2007 Czekam na te zdjecia!!! :-O Granio witaj.. Poczytaj troche nasz topik i zobaczysz ze nie ty jedna masz problemy.. Wspolczuje ci bardzo.. I sle ci zyczenia lepszego 2008 roku.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 29, 2007 witajcie...witaj Grania...jedziemy na tym samym w贸zku....wsp贸艂czuj臋 Kochane..jeszcze siedzimy u mnie z Legwankem i Zofink膮.W艂a艣nie przymierzaj膮 zakupione buty u nas a gie艂dzie.Ogl膮damy te偶 film,jeste艣my zadowolone...a ju偶 one napisz膮 wi臋cej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grazka180 Napisano Grudzie艅 29, 2007 Witam wszystkich!Dzieki za slowa wsparcia!Jestescie tak wyluzowane ze nie myslalam ze przechodzicie ten sam problem.Chcialabym juz tak podchodzic dotych spraw bez emocji.U mnie emocje biora gore!Do dziewczyn z Polkowic i Lubina te miasta sa dla mnie bliskie sercu chociaz mieszkam daleko mam w tych miastach kuzynow i ich zony z ktorymi mam dobry kontakt to one mnie wspieraja slowami sa kochane i pamietaja o mnie wiecej nizeli wlasna siostra, ktora okazala sie egoistka.Trudno Przyjaciol Poznaje Sie W Biedzie!Dziewczyny napewno jeszcze sie goscicie u jolki49 to bawcie sie dobrze! Jde zrobic sobie kawke bo stasznie spadlo cisnienie!Pa pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 29, 2007 Dziewcz臋ta!Ja po waszym wyje藕dzie zn贸w mam go艣ci...kole偶ank臋 z W艂och i koleg臋 z Legnicy - artysty malarza.Zrobili zakupy i zn贸w pijemy winko i zaraz sma偶ymy pizz臋.Zofinko...Legwanku mam nadziej臋,偶e dotar艂y艣cie ca艂e i zdrowe do domu.Czekam z niecierpliwo艣ci膮 na zdj臋cia z biedrony u mnie. Gdybym jeszcze mia艂a sta艂y doch贸d...艣wiat by艂by pi臋kny...tyle si臋 zacz臋艂o dzia膰 wok贸艂.Nie pozwalaj膮 mi by膰 i czu膰 si臋 samotn膮 moi znajomi...i to jest super...ju偶 wiem,偶e mam sporo 偶yczliwych os贸b wok贸艂...czego i Wam 偶ycz臋!Buziaki!Jola Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Halunia... Napisano Grudzie艅 29, 2007 Powodzenia Jolu! Brzmisz tak optymistycznie, musisz by膰 bardzo mil膮 i sympatyczn膮 os贸bk膮 skoro lubi膮 ciebie wszyscy... 偶ycz臋 powodzenia Jolu...... Pozdrawiam... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 29, 2007 Halunia....dzi臋ki za mi艂e s艂owa, nic nie dzieje si臋 bez powodu...pono膰...mo偶e jest mi przypisane co艣 lepszego...mo偶e te wszystkie zdradzane kobiety, r贸wnie偶 znajd膮 kogo艣 lepszego lub og贸lnie lepsze 偶ycie.Trzeba zmienia膰, przecina膰 paj臋cz膮 sie膰 jak膮 zarzucaj膮 na nas ludzie o z艂ych intencjach.Wszystkim kobietom, kt贸re wiedz膮 lub przeczuwaj膮. 偶e s膮 ju偶 pi膮tym ko艂em...偶ycz臋 aby si臋 nie za艂amywa艂y, tylko wysoko zadar艂y g艂ow臋 i z godno艣ci膮 przyj臋艂y nowe wyzwania.Zaryzykowa艂am....zobacz臋 co b臋dzie....na razie wszystko tak si臋 kr臋ci, 偶e mam co je艣膰 a nawet si臋 艣miej臋, bo zapraszaj膮 mnie ludzie do siebie, odwiedzaj膮. roz艣mieszaj膮....i o to chodzi, 偶eby po prostu wyj艣膰 z domu do ludzi. Zofinko....Legwanku....no wklejcie te fotki z biedronki...s艂oneczka moje! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grania180 Napisano Grudzie艅 29, 2007 jestes tak daleko ale aercem jestes tutaj.musi byc Ci ciezko!to mile ze ojczyzna jest tak wazna dla ciebie.czytam wasze possty i widze ze macie rowniez problemy tylko z taka roznica do mnie ze umiecie juz sobie z nimi radzic.Jest mi glupio,ze sie tak maze jak taki dzieciak!moze przez to ze zbliza sie nastepna rozprawa i juz sie nakrecam!Wierzcie mi TO JEST SILNIEJSZE!pPodziwiam Was !Jolka jest SUPER pelna optymizmu.Tak Was slucham i ucze sie ze mozna zyc na nowo wasze podejscie do zycia duzo mi pomaga. POZDRAWIAMPa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jolka jolka Napisano Grudzie艅 30, 2007 pozdrawiam Cie bardzo serdecznie,jeste wspanialym czlowiekiem,tak trzymac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 Jola? fotki dosz艂y? Pos艂a艂am wszystkie, wybierz te, kt贸re zechcesz pokaza膰 :) innym albo na topiku :) Legwanku? mi艂ej niedzieli ci 偶ycz臋 :) belvo dostaniesz fotki :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 copertko buuuuuuuuuuuuziaaaaaaaaaki! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
legwan 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 Nie dosta艂am 偶adnej fotki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 administrator poczty chyba 艣pi albo je obiad..mo偶e fotki dotr膮 p藕niej lubjutro....bo te偶 niedosta艂am Buziaki! Zofino....napiisz mi emaila....cokolwiek s艂ownie,sprawdz臋 czy wog贸le poczta dziaa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 mam wirusa 艂膮czy literki lub zjada Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 kobitki? le膰cie na poczt臋! pos艂a艂am fotki ponownie , tym razem w dw贸ch mailach!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e79e35fb00be863.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
legwan 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 Jeszcze zima Jeszcze zima, ptaki chudn膮, chudym ptakom g艂osu brak. W kr贸tkie popo艂udnia grudnia w bia艂ej chmurze milczy ptak. Jeszcze zima, dym si臋 w艂贸czy, w wielkiej biedzie 偶yje kot i po cichu nuci, mruczy: kiedy wr贸ci trzmiela lot... Pod 艣niegiem 艣wiat pochylony, siwieje mrozu brew. To pora zmierzch贸w czerwonych, to pora czarnych drzew. A wiatr w kominie 艣pi, bo ciemno. A ja? Co ja? Co b臋dzie ze mn膮? Jeszcze oczy ci rozja艣nia moje s艂owo i m贸j gest. Jeszcze 艣wiec臋 ci jak gwiazda, ale to ju偶 nie tak jest. Jeszcze tyle trzeba przeby膰 nieweso艂ych, bladych zim. Czy nam zimy wynagrodzi letnich ognisk wonny dym? Pod 艣niegiem 艣wiat pochylony, siwieje mrozu brew. To pora zmierzch贸w czerwonych, to pora czarnych drzew. A wiatr w kominie 艣pi, bo ciemno. A ja? Co ja? Co b臋dzie ze mn膮? Agnieszka Osiecka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzie艅 30, 2007 Fajne fotki.. :-) U nas zima do kitu... Dobrze ze chociaz pada.. Jest okolo 15-20 stopni ciepla.. Jutro wpadnie kilka osob na male coctail party aby przywitac Nowy Rok.. Podam Zampone z soczewica, kanapki, kabanosiki, korniszoniki i inne tam takie Siedzimy w pizamach i ogladamy sobie teatr Eduardo De Filippo.. Super.. komedia:-) Pozdrawiam was kochane z tej dalekie i cieplej Ameryki... a szczegolnie Copertke.. Mendelku zajzyj na poczte :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grania180 Napisano Grudzie艅 30, 2007 ogladalam wlasnie fotki! Sa super!Napewno mile spedzilyscie spotkanie u Jolki.Co jutro porabiacie w sylwestra?Ja przed tv z 10 msc wnusia Julka.Ciekawi mnie ta strona i codziennie zagladam chociaz nie zawsze moge bo to pokoj corki a jak ona sie uczy lub spi to ja budze swiatlem.pozdrawiam Was wszystkie a w szczegolmosci belve zza OCEANU ktora jest calym sercem w kraju! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
56 wiosenka 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 SZCZ臉艢LIWEGO NOWEGO ROKU!!! Z ostatni膮 kartk膮 kalendarza zerwij wszystkie z艂e nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach przekre艣l niewarte w pami臋ci chwile i wejd藕 w Nowy Rok jak w nowej sukni wchodzi si臋 na najwspanialszy bal 艣wiata Niech w Nowym Roku 艣wiat b臋dzie dla was pe艂en ciep艂a, rado艣ci i przyjaci贸艂, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie mi艂o艣ci i zrozumienia. WIOSENKA Z JANUSZEM... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Cze艣膰!....grania 180...46wiosenka... i moje sta艂e kole偶anki z klubu , u mnie 艣rednio na je偶a, wczoraj musia艂am zn贸w jecha膰 do domu modlitwy, bo jak tam nie jestem, nie wyrabiam.Od razu mi si臋 l偶ej zrobi艂o na sercu. W Nowym Roku 2008. kt贸ry podobno ma by膰 szcz臋艣liwy dla nas...i to jest pocieszaj膮ce bo stary by艂 przest臋pny i czu艂am, 偶e to tak mia艂o by膰 \"be\". W nowym roku...nie damy si臋 nikomu i niczemu, wszystko co zaplanujemy spe艂ni si臋, odm艂odniejemy duchowo i wizualnie, b臋dziemy wi臋cej si臋 艣mia艂y i spotyka艂y samych wspania艂ych ludzi na swojej drodze, ludzi, kt贸rzy wyznacz膮 nam nowe cele, nowy punkt widzenia i postrzegania 偶ycia, b臋dziemy mi艂ay wystarczaj膮co pieni膮偶k贸w na swoje kobiece wydatki, przyjemno艣ci jak i podr贸偶e.Niech si臋 stanie co Wam zaplanowa艂am!!!!!!! A teraz powiem jakie 偶yczenia dosta艂am na sms: ...hihihi kobiety! W sylwestra pijemy za zdrowie facet贸w, kt贸rzy nas zdobyli, kolesi, kt贸rzy nas stracili, debili, kt贸rzy nas rzucili, i farciarzy, kt贸rzy nas poznaj膮!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
belva 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 wiesz co ...zfrustowana pomaranczo? Nieraz ludzie chca sie podzielic z innymi nie tylko swoimi problemami ale takze jakas salatka... O tak po prostu!! Na tym polega bycie wsrod zywych.. Nieraz placze sie w czyjs rekaw a nieraz chcesz sie czyms pochwalic..czyms kogos poczestowac... albo z kims wypic.. Nieraz czlowiek pomimo tych olbrzymich ilosci przyjaciol w prawdziwym swiecie... czuje sie samotny.. A nieraz tych oddanych przyjaciol nie ma bo albo sa daleko albo zeszli z tego swiata... Tak moglabym wyliczac w nieskonczonosc rozne warianty.. Jedynej sprawy ktorej nie toleruje to darmowa zlosliwosc i to bezpodstawna... Powinnas moze sama sie walnac w lepetyne jak nachodzi cie ochota zeby komus dogrysc.. To jest bardzo dobra metoda.. Moja roczna wnuczka ja stosuje i... od razu ma satysfakcje.. :-D :-D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
sofka 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Wom zyce duzok scyn艣cia i sy膰kiego nojlepsego! Coby Wom sie dobrze dazy艂o i piyknie bez calutki Nowy Rocek uk艂oda艂o! I zdrowia od groma, i piyniondzorkow - bo to potsebne przecie som! A i zeby s艂onecko bez przerwy 艣wiyci艂o! Hej! ;) --- Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Witajcie , belvo i dawno nie widziana sofko!! belvo , masz racj臋 , zgadzam si臋 z twoj膮 wypowiedzi膮..... pomara艅czowej wredocie zycz臋 w nastepnym roku samych wrednych znajomo艣ci!!!! I ani jednej przyjaznej duszy!!! B膮dxz ju偶 zawsze wredn膮 , nie tolerowan膮 nigdzie wredot膮!! Mam nadziej臋 , 偶e si臋 spe艂ni , jakem czarownica! Ju偶 dmuchne艂am na cztery strony swiata , polecia艂o! i gdziekolwiek sie zo艂zo wredna znajdujesz, dopadnie cie!!! To tyle do tego czego艣 prymitywnego pomara艅czowego wpisu!! sofka pi臋kne , 艣l膮skie zyczenia :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 hej!...moje dziewcz臋ta....nie k艂贸膰my si臋...cz艂owiek ratuje si臋 jak mo偶e i umie.Gdybym mia艂a emerytur臋....to ho ho...mo偶e i ca艂e dnie siedzia艂abym na r贸偶nych topikach i poznawa艂a ludzi, bo lubi臋. Wiadomo te偶, 偶e zbyt 艂atwo mo偶na kogo艣 藕le oceni膰 czyli skrzywdzi膰 a krzywdzenie jest niczym innym jak nienawi艣ci膮 a z kolei nienawi艣膰 do ludzi to ju偶 nie uczucie tylko.....(?)warto pomy艣le膰 i wnikn膮膰 w siebie czy by艂oby nam fajnie gdyby艣my byli samotni, szukali wra偶e艅 na innych topikach, 偶eby si臋 ratowa膰 a tu kto艣 na nas napada czyli jeszcze nam dok艂ada stresu....nie warto czyni膰 co艣 co nam niemi艂e.My kobiety, rozumnE i uduchowione...powinny艣my dawa膰 dobry przyk艂ad innym. KONIEC WYK艂ADU wszystkim 偶ycz臋 Najlepszego! Sofciu....masz 偶yczenia ode mnie na skypa copertko kochana...nie martw si臋, jeszcze Ci臋 zaprosz臋.Dzi艣 wybywam do kolegi z innym koleg膮, artyst膮 malarzem...to takie moje stare znajomo艣ci z plener贸w i zlot贸w....cho膰 mia艂am propozycj臋 nie do odrzucenia....ale zn贸w za m艂ody....nie chc臋 ju偶....hehehehe! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Halunia... Napisano Grudzie艅 31, 2007 Dziewczynki! Nowy Rok cyfr臋 zmienia, wszyscy wszystkim 艣l膮 偶yczenia. Przy tej pi臋knej sposobno艣ci i ja 偶ycz臋 Wam rado艣ci, aby wszystkim si臋 darzy艂o, z roku na rok lepiej by艂o ! O 18.30 wybywamy... Tak bardzo si臋 ciesze , bardzo lubi臋 ta艅czy膰... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JOLA49 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 http://kartki.wp.pl/kat,43,kid,2153,main,25,nowakartka.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
legwan 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Przeta艅czenia a偶 do rana, setki kork贸w od szampana, Kupy 艣miechu ,zero kaca - No, bo wkr贸tce czeka praca! SZCZ臉艢LIWEGO NOWEGO ROKU 呕YCZ臉 !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
legwan 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 Bal sylwestrowy Hamleta Brokat rozja艣ni艂 my艣li, w mrocznym sklepieniu czaszki zata艅czy艂 chochlik ognisty -Toasty i toasty. Ta艅cz膮 rozchwiane nogi w serpentyn barwnych paskach. Jak nie postrada膰 g艂owy? -Toasty po toastach. Szampan贸w kanonada jej oczy bij膮 blaskiem. Kocham j膮, czy si臋 myl臋? -Zn贸w toast za toastem. Nad ranem sen, a potem g艂owa zm臋czona, ciasna. Czy mi艂o艣膰 to sprawi艂a, czy to stan po toastach? M. Parlicki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 radosnego Nowego Roku Napisano Grudzie艅 31, 2007 http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zofinka 0 Napisano Grudzie艅 31, 2007 kobieto, w Sylwestra pijemy za zdrowie facet贸w,ktorzy nas zdobyli,, kolesi ktorzy nas stracili, debili ktorzy nas rzucili i farciarzy,kt贸rzy nas poznaj膮!! Za zdrowie nasze i farciarzy!!! :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach