voltare 0 Napisano Grudzień 16, 2007 jagoda - ja to sobie mogę o łamaniu praw pogadać!:P K. tylko ma problemy z trafieniem na odpowiedni topik (celowo go do ulubionych nie wsadziłam:P ) ale jak go coś najdzie, to marudzi, żeby mu poszukać!:D Surfitka - to niezły plan może być - teraz sama sobie zrobisz jeden prezencik, a potem pod koniec ciąży zacznij delikatnie wspominać mężowi o rodzinnej tradycji kupowania pierścionków z koralem - od takiego nadmiaru głowa nie boli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 16, 2007 Voltare, w sumie racja..teraz moze kolczyki sobie spraiwe, a potem po narodzinach babla maz sie szarpnie i dokupi pierscionek, wisiorek i branzoletke :) I komplecik gotowy :D:D:D:D:D Jagody i ja mam cos ze sroki :P Uwielbiam swiecidelka :) Chociaz podobno dla sroki czym bardziej sie blyszczy tym lepsze, a dla mnie niekoniecznie. A czerwony koral jest boski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 16, 2007 Tojeszcze macie propozycję na sałatkę na wigilię: sledzie pokroić w kostkę, do tego oczywiście ugotowane jajka, cebulka i pokrojone w kostkę marynowane grzybki, no i majonez:P, też pychotka:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 16, 2007 wlejcie mi jak Boga kocham bo sie bzdur w necie naczytalam i jestem teraz na siebie wsciekla, a tak zawsze Wam glowe susze, zeby glupotow za chiny ludowe nie czytac i sama madrala sie naczytalam Ryba___ no ja tez cie zawsze wygladam jak siade, ale widac ostanio cos nie mamy szcescia,zeby sie zlapac:( ja tam mysle, ze zrobisz wszystko zeby uciec od choinki, a wiemy obie,ze jedynym ratunkiem jest piekna ciaza, najlepiej juz zaraz! Jagoda____zawsze mam problem zeby dochowac tajemnicy jaki prezent zrobilam, male totrury i spiewam jak nut, w tym roku sobie przysoieglam,ze nie pisne ani slowa, pomyslu nie mam, ale cos tam mojemu M sie nalezy, bo grzeczny byl caly rok:P Surfitka_____dziekuje za pogawdeke, postawilas mnie do pionu Voltare____mnie ciagnie caly czas jak na@, cycki tez bola, ale to wszystko mega dawki luteiny biore 36 tabletek dziennie, to dziwne by bylo jakby mnie cycki od tego nie bolaly....juz kolejny dzien za nami Nelcia___no fakt napisz cos o sobie:) Omega___jutro na pewno zrobie jakas salatke, jak sie w kuchni czyms zajme to moze jakies glupoty mi po glowie nie beda chodzic:P Mezatka____w sumie bardzo bym chciala zeby to w Twoim przypadku byla ciaza, jesli jednak nie, to natychmiats lec zrob wszystkie badania, bo faktycznie te cykle sa dosc niereguralne, Ani____odwagi, bedzie dobrze Monis, Aisza, telesforka, Mimi< Justa< Aisza po mam nadzieje,ze dzisiejsza nocke przespie jak kamien, w ogole to juz bym cchiala zeby to jutro byla ta pieprzona sroda milej nocki moje wiedzmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Grudzień 16, 2007 zaispirowała mnie reklama z boczku i wykorzystałam swoją znizke w sephorze i mam prezent....! dla siebie :( ciągle brak mi prezentu dla M, mamy, teściowej :( dobranocka dziewczynki, zmeczyły mnie te zapachy malolepsza!! nadal trzymam kciukasy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 17, 2007 POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ładne rzeczy - stara pracuje a młode śpią!!!!!:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Witam :) Omega - nie doceniasz nas, my wszystkie od ran w pracy byłyśmy a niektóre jeszcze pewnie są. Apropos śledzi do sałatki to maja być takie normalne solone? Surfitka - to jest bardzo dobry plan :) Piszac, że lubię wszystko co się świeci miałam na myśli prostą biżuterię - przecież od dawna wiadomo co jest najlepszym przyjacielem kobiety ;) Malolepsza - mądry Polak po szkodzie, żebyś nie czytała to trzeba by odciąć Cię od neta. Prawda jest taka że czasami szukając pozytywnych informacji trafiamy na jakieś koszmary. Najlepszy prezent dla M już masz w środę musisz tylko dostać potwierdzenie :D Ja myślę, ze w tym momencie nic tak M nie ucieszy jak ciąża. Voltare - masz rację boli źle, nie boli jeszcze gorzej. Jedna z moich koleżanek od zawsze powtarza, ze nie ma nic gorszego niż zaplanowana ciąża wystarczy, że nas coś zakuje i już sie zamartwiamy czy aby wszystko w porządku. Mężatka - popieram to co napisała Malolepsza trzeba sprawdzić skąd ta nieregularność cykli. W Twoim wypadku to trochę jak gra w ruletkę bo nigdy nie wiadomo kiedy są \"właściwe\" dni. Ani - czyli jeden prezent z głowy :) Może jak się wybierzesz na zakupy to przy okazji coś w oko wpadnie. Telesforka - pewnie wciąż na walizkach ale mam nadzieję, ze już w nowym mieszkanku. Aisza - Ty chyba dalej na imprezce bo znaku życia nie dajesz. Mimi - jak się ma Natalka, przesypia noce czy znowu macie trudne chwile. Milka - a Ty chyba już całkiem o nas zapomniałaś Justyna, Ryba__lufa, Nelcia, Moniś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Jagódko, do sałatki mają być matyjasy solone bez oleju. Jak a bardzo słone, to przez godzinkę wymocz je w mleku z wodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dziewczynki wysłałam wam zdjątka Natalki. Czytam na bieżąco ale nie mam czasu na pisanie. Mała ostatnie noce ładnie przespała, z newsów to odpadł jej wczoraj pępek:D Trzymam mocno kciuki za Malolepszą, Voltare i Mężatkę! Pozostałe ściskam bardzo mocno Uciekam prasować buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Mimi - wnusia śliczności!!!! Aż chce się ją schrupać:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Mimi____Natalka jest przeslodka, a jaki tatus zaangazowany, az milo popatrzec, slicznie razem wygladacie:) siedze cicho jak mysz pod miotla, niech tylko jutro minie i bedzie juz ta sroda, pewnie wtedy mowa mi powroci:) caluje was wszystkie razem i kazda z osobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 17, 2007 Dzien dobry :) Mimi, Natalka jest tak slodka, ze nie mam slow :) A widok taty zajmujacego sie malym skarbem zwala z nog. Mala cudowna ksiezniczka :D:D:D:D:D Niemozliwe zeby malolpesza zaniemowila...no chyba ze to ciaza na ciebie tak wplywa to wybaczone :P Jagodka Zmykam bo mnie w robocie powiesza ;) za gadanie na necie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Surfitka - nie powiesza bo mieliby dwie osoby na sumieniu :D Mimi - ja też taką chcę :D Malolepsza - Ty lepiej z nami pogadaj zamiast masz w necie głupoty czytać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Jagoda___ ja juz glupotow w necie nie czytam:Pdziekuje, juz mialam nerwy jak sie naczytalam, teraz staram sie myslec pozytywnie, czekam na srode, jak zobacze,ze beta wzrosla, zrobimy topikowa imprezke, narazie to sie boje jeszcze cieszyc. Surfitka____ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Dziękuję dziewczynki za miłe słowa Wy też juz niedługo będziecie tuliły wasze skarby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Hej babolinki :-) Ale miałam dzień_ siedzę sobie w pracy a tu nagle czuję, że mi mokro, no myślę sobie nic tylko ta @ przylazła, poszłam do łazienki, a tu jakiś taki biały, grudkowaty śluz-no tak sporawo go było, matko powiedzcie mi co to jest? Voltare _nie ma sprawy :-) Jesli nie dostanę @ do środy robię test (a właściwie to robimy) no zobaczymy co z tego wyjdzie :) Malolepsza_już niedługo wielkie testowanie , a co tam zaszalejmy we trzy :-) Ale by była radość :-) Co do moich cykli to one zawsze były nieregularne, ale ja od 4 miesięcy biorę ten duphaston i tylko przez dwa pierwsze cykle dostałam @ prawidłowo, więc nie wiem co ze mną jest nie tak :-( w kazdym bądź razie w najblizszym czasie sie to wyjaśni Mimi_ja oczywiście zdjątek małej Natalki nie dostałam :-( gdyby ktoś mógł to uśmiecham się w jego strone, żeby mi podesłał, a oto ten uśmiech :-) Pozdrawiam resztę babolinek :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 A właśnie co sie dzieje z Aiszą-tak poszalał na imprezie że przez 3 dni dochodzi do siebie?? Nelcia przypomnij jej że czekamy na wieści od niej co tam u niej słychać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Znowu mnie wywala z kafe Zapomniałabym!!! O zlaniu tyłka malolepszej za czytanie głupot w necie, żeby to ostatni raz było!!! Odezwę się później,papapapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Mężatka - mówisz i masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Mężatka wysyłam raz jeszcze zdjatka. co do sluzu to nie chcę zapeszać ale ja tak miałam w pierwszych miesiącach ciąży. Rób test kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Mimi - to teraz od nas obu poszło :) od przybytku głowa nie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Jagódka, dzieki za zdjątka Mimi_ mała jest śliczna, a i tatuś jak dzielnie ubiera córunie-sama radośc patrzeć na takie zdjęcia (ja też chcę!!!) Co do tesu, nie chce sie nakręcac, bo juz nie raz się nakreciałm a potem wieelkie rozcarowanie przy robieniu testu, ale przyznaję się że mam nieodpartą chęć zrobienia testu (i chyba gdybym go miała w domu to niezawahałabym sie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 o kurde, jeszcze strona moja :-) :-) :-) To ja juz teraz nie wiem co mam myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Mężatka:D zamiast testu zrób w środę z dziewczynami betę i będzie potrójne świętowanie, a wiadomo, że 3 dziewczyny x 3 testy = 9 (bo dziewiątka musi być:P:P:P) a taki biały śluz jest jednym z objawów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Grudzień 17, 2007 a ja stawiam, ze Mężatka jak nic jest w ciąży!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 nakręcajcie mnie dalej.....bo dużo mi już nie potrzeba, żeby lecieć do apteki po test :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Meżatka - nawet nie probuj ;) zgodnie z teorią Omegi w środę zrobisz betę a reszty już nie będę dodawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 17, 2007 No i Jagódka sprowadziła mnie na ziemie :-) Najgorsze jest to że ja po prostu nie chce sie kolejny raz rozczarować, moja @ spóźnia sie co cykl, więc może teraz jej tez odbiło i postanowiła pospóźniać sie dłużej :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Cześć Wam! Normalnie zaczynam mieć dzisiaj doła! Brzuchal zaczął boleć jak na @, rano w pracy miałam jakieś plamienia, teraz niby chwilowo nie mam, ale i tak nie potrafię wykrzesać z siebie ani grama optymizmu! Czuję, że znowu będzie kicha! I całe święta do bani! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 17, 2007 Voltare, nie chcę cię nakręcać, ale poczytaj pare miesięcy do tyłu jakie objawy miała Surfitka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach