Gość DO JAGODY Napisano Grudzień 23, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3642390 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Grudzień 23, 2007 Dla wszystkich dziewczynek: Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli gdy Stary Rok w Nowy się zamieni przyjmij gorące me życzenia niech się Ci spełnią wszystkie marzenia. z okazji Świąt Bożego Narodzenia Nelcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Grudzień 23, 2007 Kochane! Wiem ze strasznie malo teraz pisze ale to z powodu zaganiania-dzis dopiero teraz usiadlam na chwilke przed kompem ale zaraz zmykam spac-jutro pewnie tez nie bedzie lepiej.Jak zwykle obiecuje ze sie poprawie:) W te Swieta Narodzenia Panskiego zycze Wam i sobie aby kazda z nas doznala cudu narodzin ,spelnienia marzen,milosci wszechobecnej i oby codzienne troski nie przeslonily nam raodsci z tego co juz mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Grudzień 24, 2007 dziewczynki kochane!!! życzę Wam i ja wszystkiego najwspanialszego, cieplutkich, radosnych, pełnych miłości i radości Świąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku żebyśmy wszystkie cieszyły się zdrowymi, pięknymi maleństwami i żeby wszystkie inne sprawy miały uporządkowane i poukładane!!! Anita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 24, 2007 Niedlugo zasiadziecie do wigilijnych stolow, wiec pragne zlozyc Wam zyczenia: Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Grudzień 24, 2007 Dziewczynki kochane. duzo szczescia i spelnienia tego najpiekniejszego marzenia, zebysmy wszystkie w przyszlym roku pisaly posta na kafe z zyczeniami, juz z naszymi pociechami. Wesolych Swiat ps. staram sie malo siedziec przy kompie, przynajmniej narazie, stad taka absencja, sciskam Was wszystkie mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniś-27 0 Napisano Grudzień 25, 2007 Najserdeczniejsze życzenia, Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach, wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. wszystkim :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniś-27 0 Napisano Grudzień 25, 2007 mężatka, małolepsza :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Grudzień 26, 2007 hejo! ja tylko zktualizuje tabelke i znikam - poajwie sie po swietach :) buziolki Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32.........................10..... ...............26.12 Ryba_lufa.............32.......................12.... . ................24.12 Ani77..................31.........................7... .. ................28.12 Voltare...............30........................68.. ....................13.01 Milka..................32........................14..... .................02.01 Telesforka...........35........................13... ...................02.01 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28.......................16......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................10 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................6 ......................01.08.08 mezatka...........24........................5........... .............?????? malolepsza........32........................4/5......... .. ............?????? Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Grudzień 26, 2007 puściutko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 26, 2007 Ani, no wlasnie pusciutko. Rozumiem ze wszyscy swietuja i jutro posypia sie wpisy jak minely swieta :) U mnie juz minely, jestem w pracy :( Byly wyjatkowo krotkie, zwlaszcza, ze nawet w wigilie musialam pracowac. Na szczescie krocej, ale zawsze. Czujemy sie nie za fajnie, chcialabym spac..rozleniwilam sie w te swieta. Moj maz przygotowal wigilie i swieta :) Ja mu tylko troszke pomoglam. Mam dziwne klucia w brzuszku, troche sie niepokoje. Za tydzien juz mam wizyte u gina to sie dowiem, o co chodzi. Zycze wesolej koncowki swiat i do poklikania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Grudzień 26, 2007 Tylko zaktualizowalam tabelkę :( nic dodać Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32.........................10..... ...............26.12 Ryba_lufa.............32.......................12.... . ................24.12 Voltare...............30........................68.. ....................13.01 Ani77..................31.........................9... .. ................22.01 Milka..................32........................14..... .................02.01 Telesforka...........35........................13... ...................02.01 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28.......................16......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................10 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................6 ......................01.08.08 mezatka...........24........................5........... .............?????? malolepsza........32........................4/5......... .. ............?????? Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Witam Ani - witam w klubie mnie dzisiaj dopadła ta franca Ryba__lufa - a może Ty miałaś trochę więcej szczęścia i dostałaś piękny prezent na święta? Malolepsza - nie podoba mi się ten pomysł ograniczenia kontaktów z komputerem bo to oznacza również mniej Ciebie na kafe :( Justyna, Mimi - jak pierwsze święta Waszych maluszków? Pozdrawiam WSZYSTKIE świątecznie i idę poleżeć bo kręgosłup mi daje popalić :( Staraczki Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________d ata@ Jagody................32......................12........................24.01 Ryba_lufa.............32.......................12.... . ................24.12 Voltare...............30........................68.. ....................13.01 Ani77..................31.........................9... .. ................22.01 Milka..................32........................14..... .................02.01 Telesforka...........35........................13... ...................02.01 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28.......................16......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................10 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................6 ......................01.08.08 mezatka...........24........................5........... .............?????? malolepsza........32........................4/5......... .. ............?????? Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..............04.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 27, 2007 Witam A co tu taka cisza? Jagody, Ani przykro mi :( Wierze, ze 2008 rok bedzie dla was szczesliwy :) A gdzie reszta dziewczyn? malolepsza, Aisza, Mezatka, Monis - meldowac sie. Jak sie maja malenstwa? justynka i Mimi, a wasze dzieci byly grzeczne i dostaly prezenty pod choinke? ;) U nas bez zmian, czuje sie fatalnie :( Przemeczona, niewyspana ( chociaz spie duzo) ..mam wrazenie, ze kazdy dzien to ogromna walka. Pogoda smutna, nie moge doczekac sie wiosny :) Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Grudzień 27, 2007 nikogo? surfitka - obyś miała rację :) Jagody - witaj w klubie a gdzie reszta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 27, 2007 cześć:) Oj jako widzę, że wszystkie świętowałyście pełną parą!;) Ciiisza tutaj, aż w uszach piszczy! Rany jak boli taki powrót do pracy po takim \"urlopie\":P Ale jeszcze tylko jutro i kolejna laba przede mną!:D Aż do środy - jak bosko! Surfitka - miejmy nadzieję, że taki szaro-bury nastrój jest tylko przejściowy i szybko wrócisz do pełnej formy! A może właśnie dzidzia potrzebuje troszkę więcej ciepełka, wypoczynku i ... lenistwa?;) Niby się mówi, że organizm sam daje znaki czego mu potrzeba, aby zachodziła w nim jako taka równowaga - może i u Ciebie domaga się odpoczynku:) A każdy dzień... to może nie tyle walka co kolejny kroczek do wymarzonego celu - obyś te kroczki pokonała jak najszybciej i z jak najmniejszym wysiłkiem:) Głaskanko dla maleństwa! malolepsza - a ta Twoja cisza to nie jest spowodowana przypadkiem ty, że jakoś teraz miałaś jechać w odwiedziny do swojego gdańskiego docenta?;) To nie przypadkiem dzisiaj miało być? Wydaje mi się, że chyba tak skoro jeszcze nie zaszczyciłaś nas swoim postem;) No i Ile dzidziusiów pan docent wypatrzył?:) Cały czas trzymam OBA kciuki - po jednym za każdego bąbelka! :) jagoda, ani - :( - no ale mam nadzieję, że już stoisz w styczniowej kolejce! Nie ma to jak zająć sobie od razu odpowiednią pozycję!:) Ryba - a u Ciebie so słychać? Jak tam - było testowanie w święta? justynka, mimi - co to nie chwalicie się co Mikołaj przyniosł maleństwom?! Na pewno największe paki były przeznaczone właśnie dla nich!:) Telesforka - i jak - wyrobiłaś się z porządkami przed świętami?;) Komp widzę na chodzie, to reszta pewnie już też poza walizkami:) aisza, moniś, mężatka - głaskanko dla dzidziusiów ;) nelcia, omega - koniec świętowania i jedzenia! :P - wracać i się zameldować chociaż!;) milka Buziaki dla wszystkich i miłego wieczora życzę:) PS. Malolepsza, no Ty się serio nie wygłupiaj aż z takimi ograniczeniami \"postowania\" (patrz - Justynka i Mimi pisały do nas przez całą ciążę i zobacz jakie maleństwa dorodne się porodziły po tych wszystkich życzeniach od topikowych ciotek!;) ) Pisz co i jak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Grudzień 27, 2007 hejo babolki! Cisza tutaj straszna ale mam nadzieje ze niedlugo wszystko wroci do normy :) no ostatnio czuje sie fatalnie w Wigilie myslalam ze juz z lozka nie wstane tak jakos slabos ie czulam a do tego ten bol glowy juz troche przytylam i jestem przerazona ze tak szybko po mnie widac ciaze - juz chodze w spodniach ciazowych i tunikach ale i tak widac mamuska z mezem sie smieja ze tak na wiosne to mnie kulac beda tak bede wygladac:( mtko jak ja dotrwam te lipca jak w 10tc juz widac brzuszek ??? :(:(:(:( jestem przerazona szczerze mowiac i to nie wina swiat bo juz od jakiegos czasu tak mam a wy dziewczynki jak tam swieta?jak nasze dwa male bobaski?mamuski pochwalic sie :) buziolki dla wszystkich psiapsiolek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Grudzień 27, 2007 to znowu ja :) przeslalam wam moje zdjecie zrobione doslownie 5 min temu - nie sugerujcie sie zegarem na scianie jakis miesiac temu wysiadla bateria i zawsze zapomne kupic :) i co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 27, 2007 Aisza, fajowo wygladasz :D Rzeczywiscie brzusio widac, ale to powod do dumy przeciez :) Ja tez wam musze w koncu zrobic zdjecie mego brzuchalka. Ale w sumie przybylo mi 5 cm od poczatku ciazy w pasie i jakies 2-3 kg na wadze. Voltare, pewnie masz racje, ze potrzeba odpoczynku, ale ja naprawde duzo odpoczywam :O Oprocz pracy prawie nic nie robie..maz sprzata, gotuje - kochany jest :) A jak na razie o zwolnieniu z pracy musze zapomniec - troche inne maja tu podejscie niz w PL :O Po prostu trzeba miec ciaze zagrozona by isc na zwolnienie :( Odpoczne przez weekend :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Aisza - ja nie dostałam fotek:( Podeślijcie mi któraś - plisssss:) Surfitka - to masz kochanego tego męża - przy dzidzi pewnie będzie śmigał z jeszcze większą ochotą;) malolepsza - no co Ty? To normalnie aż do Ciebie niepodobne...:P Weź coś napisz bo ja zaraz muszę iść spać i się nie dowiem - byłaś w tym Gdańsku czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 27, 2007 No to i ja się zamelduję! Ja też już pracowita pszczólka jestem i własnie skończyłam pracę na dzisiaj:P Malolepsza - ty nasza gadułko - odezwij się! Bez ciebie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka tu cisza, że ola Boga:P:P:P Aisza - zdjęcie świetne, dziekuję:D Jagody, Ani - łapcie wiruski i bez smutasków tylko! Rok 2008 jest dla WAS!!!!! Ryba - wychyń głowę znad papierów!:) Surfi - u nas też szaro, mglisto,ale za to mroźnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Voltare - wysłałam ci brzusia Aiszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 27, 2007 omega - dziękuję:) Aisza - wow - ale ładny brzusio!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Grudzień 27, 2007 hejo! no ladny ladny ale troche za duzy jak na tydz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Grudzień 27, 2007 jak na 10 tydz mialo byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 27, 2007 Aisza, to nie ma reguly z tymi brzuszkami. Mi najbardziej urosl brzusio w 12 tc. Od tamtej pory prawie nie zauwazam zmian. A dzidzio chyba rosnie... Kazda kobieta ma inaczej. Moja siostra byla szczupla i brala slub w 16 tc i nikt nie mial bladego pojecia ze jest w ciazy - calkowicie nic nie bylo widac. A brzusio wyskoczyl jej dopiero gdzies w 6 miesiacu. Po prostu zalezy jak sie dzidzia ulozyla i jaki sie ma uklad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelcia1958 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Melduję się________choć po tych świętach nic mi się nie chce. oj ale przytyła ta Moja Córuś oj!!!! przytyła,. chyba faktycznie na wiosnę bedziemy ja kulać.:):):). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Grudzień 27, 2007 mamuska nie badz paskudna :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Aisza - tak sobie ukradkiem myślę, że może i u Ciebie 2 dzidzie zamieszkały:P:D że brzuchalek tak rozpędu nabrał do wzrostu:P Bo w zasadzie co Ty tam widziałaś na USG - bąbelka - bo ciąża była za wczesna, żeby coś więcej zobaczyć. Ale jeden bąbelek też potrafi się czasem ładnie podzielić na dwa całkiem oddzielne bąbelki;) Nie to, żebym krakała, ale kiedy masz kolejne USG?;) Malolepsza - mam nadzieję, że masz jakiś konkretny powód dzisiejszej nieobecności! Przez Ciebie zaśpię do pracy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Hej Aisza_normalnie szok, jak na 10tydz to niezły brzucholek, chciałabym cię zobaczyć w 9 miesiącu . Ale trzeba przyznać-wyglądasz uroczo Malolepsza_a co u ciebie??? Święta minęły trochę za szybko, przydałyby się te dwa dni wolne teraz na odpoczynek po tych świętach :-) Moje maleństwo sobie rośnie. Nie cuję się źle ale i nie czujęsię dobrze. Pamiętacie jak wam mówiłam że mam biegunkę, zauważyłam że po niektórych potrawach dalej ją mam I często chodzę senna. Ale tak poz tym jest wporządku. Już się nie mogę doczekać następnej wizyty. Jagody, Ani szkoda, że ta franca @ przylazła do was ale najważniejsze jest to żeby nie stracić nadziei. Rok 2008 to rok przestępny i może wtedy zrobicie wieeeelkie buuum i wszystkie będziemy chodzić z brzusiami ;-) Szczerze wam tego życzę Pozdrawiam resztę dziewczynek Idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach