voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka - będzie na M - ja chcę Marka albo Michała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 ooooooooooo jeżeli ma być na K to ja proponuję Kajetan - będzie mały Kajtuś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 Olivier - :) no i macie kolejne niebanalne dziecko ....Voltare normalnie koniecznie listopad twój!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare - przemyśl jeszcze sprawę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare - ja ma synka K.:) (a miała być Małgosia) i córkę tyż K. (Kasię):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 No to wychodzi na to, że moje będzie "banalne" :P Ale co ja poradzę na to, że mi się takie podoba:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 a co do T to jeszcze ładne jest Tymoteusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 A córa też będzie "banalna":P - Ania albo Ewa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Acha - żadnego z tych imion w żadnej z moich klas w szkole nie było, więc może nie będzie tak źle z powtarzalnością;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare - ma się przede wszystkim podobać Tobie i pasować do nazwiska Omega - ja miałam być Leszkiem :P Opaczność nade mną czuwała ;) Mam nadzieję, że kiedyś moje dzieci mi nie powiedzą, że dałam im takie imiona jakbym ich nie kochała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Luty 19, 2008 mnie nazywanie dziecka Oliwierkiem a nie OLim(to zdrobienie mi sie berdziej podoba)zostalo jeszcze z Polski gdzie znajomi mieli synka o tym imieniu i jak ktokolwiek mowil do niego Oli albo Olinku to Tatus dziecka poprawial ze to jest Oliwierek. O przypomnialo mi sie-z imion na K mnie podoba sie bardzo Kacper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 19, 2008 Voltare, no nie zartuj ze Ani nie bylo? U mnie w LO 6. Dziewczynki ja zmykam, pora do domku. Buziaki i dziekuje za przemila imprezke i pyyyyszne lody :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare niech sie lepiej skupi na przytlankach owocnych ####################################################### #######################################################++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| a na imionka może się da przekabacić w późiejszym terminie :P ach my to jesteśmy zółzy Voltare dziecko Twoj bedzie nad wyraz niebanalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 No właśnie - moje będą miały długaśne nazwisko, to przynajmniej niech imiona mają krótkie (ja w szkole na sprawdzianach w pierwszych klasach podstawówki nigdy nie mogłam nadążyć z podpisywaniem kartki:P To szok ile czasu dzieciakowi zajmuje wpisanie własnego nazwiska:D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 Surfitka - dobrej nocki i ogłaskaj Michalinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Telesforka - Oliwerek kojarzy mi się z rowerkiem - przepraszam :( A Kacper to piękne, proste imię dla małego i dużego. Ja jestem zwolennikiem właśnie tego typu imion - bo ze zdrabnianiem to rożnie wychodzi. Także Voltare - Twoje proste imiona zawsze będą na miejscu i dziecko Ci nie powie, ze go nie kochałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Surfitka - PS. No właśnie nie było żadnej Ani;) ani w podstawówce, ani w LO, ani na studiach - nieprawdopodobne - nie? Nawet w sąsiedztwie:P Wokół za to były same Kaśki i Agnieszki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 heh nasze maleństwo będzie miało 7 literowe nazwisko i to na A, będzie na początku dziennika ....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka - a moje aż na 12 liter:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare - nie tylko długie nazwisko może być problematyczne moja siostra początkowo nie potrafiła poprawnie napisać jak ma na imię. Zamiast Beata wychodziło jej Bata. Kiedyś oglądałam wywiad z Beatą Kawką i opowiadała jak jej dziadkowie zareagowali na imię wybrane dla niej po urodzeniu - kazali sobie najpierw powtórzyć a potem podsumowali, ze BATEM to sie konia goni a nie dziecku na imię daje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Jagoda - no popatrz - jak ja bym nazwała córkę np Katarzyna to zanim by się podpisała razem z nazwiskiem, to inne dzieci już by były w połowie klasówki!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Voltare - faktycznie długie moje miało 10 i było strrrrrasznie długie ;)A do tego długie imię a w zasadzie dwa i krateczek w dokumentach ledwie wystarczało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 oo - z krateczkami w papierach to kolejna sprawa - spróbuj to wszystko zmieścić razem z miejscowością np. na przekazie pocztowym:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 19, 2008 oj babolki kochane bawcie sie słodko zjedzcie wszystko co jest na stołach...ja padam na pyszczek, wstałam dziś o 4 rano i nie mam rady na ślepka moje mi sie zasłaniają normalnie, wiem że zrozumiecie...ide do łóżeczka lulu, jeszcze raz niech światu to wykrzyczę : JESTEM MAMĄ !!!!!!!!!!! || gruubbbeeee krechy !!! WOW!!! :p dobranoc i dziękuję wamza wszystko - za wasza obecność i słowa!! do juterka dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Malolepsza - coś dla Ciebie http://facet.interia.pl/ciekawostki/news/zaszla-w-ciaze-po-aukcji-online,1061898,2528 Voltare - taaa szczęścia życzę. ja bardzo chciałam zostać przy swoim nazwisku ale dwa imiona plus dwa nazwiska - dramat w urzędzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka - kolorowych snów!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Znowu ta przebrzydła spacja Fasolka - nie żebym się czepiała - ale będziesz mamą - a teraz jesteś w ciąży :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 19, 2008 Fasolka - 4 rano to dla mnie środek nocy - wtedy obracam sie na drugi bok ;) Ale w sobotę o podobnej godzinie też będę miała pobudkę bo BS wzywa :D Już nie mogę się doczekać, z jednej strony nogi mam miękkie z przejęcia a z drugiej chciałabym być po wszystkim. Ech jeszcze 3 dni a 4 wyjazd po nadzieje na lepsze jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 Oj chyba by wypadało by się udać na spoczynek jak się do roboty nie chce zaspać...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 19, 2008 O rany wyliczyłam sobie, że nie mogę dostać następnej @ punktualnie!!! Co to robić...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach