Aisza 0 Napisano Luty 5, 2008 hejo babolki!! pisze do was teraz bo obecnie w domku jestem bez neta jutro przychodza robic mi szafe zabudowana w pokoju i ogolnie totalny sajgon normalnie ruszyc sie nie da wczoraj poszly juz stare meble i trzeba bylo wszystko z nich powyciagac wiec obecnie nic nie da sie znalezc w tym balaganie... dziwczyny mam informacje ze niektore z was sa na naszej klasie wiec nie zdziwcie sie zaproszenia ode mnie :) Betty jak masz skierowanie od lekarza to za usg nic nie placisz jesli nie masz to np w Katowicach w I trymetrze kosztuje 150zl + 30zl jesli chcesz na plytce miec nagrane drugie usg genet. wykonuje sie pomiedzy 22 a 24 tc i jest drozsze chyba ok 180zl+ ewentulana lyta 30zl.Ja na pierwsze mialam skierowanie - bo jak stwierzdil lekarz nie mam do niego wskazan ale jak NFZ moze zaplacic to czemu nie skorzystac :) drugie mam 28 lutego i tez dal mi skierowanie i powiedzial zebym korzystala jak jest taka mozliwosc :) tylko ze ja sobie doplace 80zl i bede miec 4D razem z nagraniem na plytke :):) jezeli chodzi o karte ciazy tak dzidzia byla juz widoczna na usg a nie sam pecherzyk to juz mi zlozyl to bylo ok7tc :0 Mimi Natalka sliczniutenka :):):) mnostwo caluskow od ciotki topikowej :):) Justi ucaluj naszego malego krolewicza :) zaciazone prosze masowo glaskac brzuchalki :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Luty 5, 2008 oj pomylilam sie drugie usg genet.pomiedzy 20 a 24tc :):)) buzioki dla wszytskich babolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Luty 5, 2008 Aisza-dzieki za odpowiedz.glaskanko dla dzidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Luty 5, 2008 no dziewczynki zaproszenia na naszej klasie powysylane :):):) gdzie sie wszystkie podziewacie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 5, 2008 O raju Mimi jak wy pieknie z Natala wygladacie, chyba wloski scielas??/ Witajcie Malo pisze ,bo wiekszosc czasu zajmuje mi towarzystwo wielkiej bialej sluchawki, a pomiedzy rozmowami z nia pomaga spokojne lezenie, czelam kiedy minie:P wszytko nadrobilam w czytaniu i jestem na biezaco.......mam nadzieje,ze popisze wiecej wieczorkiem, wszytkie bardzo mocno sciskam no i poprawiam tabelke:) Nick___________Wiek___________ilośćcykli_______________data@ Jagody................32......................13........ ................22.02 Ryba_lufa.............32.......................13.... . ................23.01 Voltare...............30........................69.. ....................07.02 Milka..................32........................16..... .................25,02 Telesforka...........35........................15.. ....................25.02 Niepokorna26.......26........................13......... ..............16.02 Fasolka81.................26..................... 2...................ok.14.02 Ani77..................31.......................10... .. ................18.02 pokemonowa..........31.......................26......... .............05.02 Ciężarówki Nick__________Wiek______________tydz ciąży__________data Surfitka...........28........................22......... .............14.06.08 Aisza..............23.........................16 .... .................23.07.08 moniś..............27.........................11 ......................01.08.08 mezatka...........24........................11...... .. .........ok.20.08.08 malolepsza........32.........................12........ .. ............ok 26.08 BETTY83..........24.........................8........... ......... .ok.01.09.8 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick__________Imie krasnala___________waga__________data Justynka.........Adrianek......................4050..... ...........08.10.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Luty 5, 2008 Aisza_____fajowe fotki na klasie:D:D:D:D:D:Ddlaczego nie ma fotki brzuszka???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza 0 Napisano Luty 5, 2008 surfi sliczny brzuszek :):):):) paraduj dumnie kochana :):):):):) malolepsza zdjecia brzuszka narazie nien wrzucilam ale Martusi/Bartusia na bank wrzuce jak sie juz urodzi :) matko ale bym chciala zeby byl juz lipiec...przytulic...ucalowac...ale sie to ciagnie :) a tak w ogole dziewczyny wczoraj mialam rocznice slubu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 5, 2008 Aisza, jestes juz znajoma ;) No i gratulacje z okazji rocznicy slubu :) A brzusio powinen byc na naszej klasie ;) Malolepsza, nie zazdroszcze..ale juz 12 tc, czyli jeszcze tydzien i drugi trymestr :) Omego, bawcie sie dobrze. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 5, 2008 Witam :) Już jestem można zaczynać imprezkę :D:D Chciałam wam wysłać słodycze pocztą - nie mogę otworzyć poczty , chciałam wstawić linka do zdjęcia z fotosika - nie mogę wgrać zdjęcia bo cały czas wyskakuje error . Nasza klasa też się nie wyświetla co jest z tym netem dzisiaj, moderatorzy śledzika od rana świętują!!!!!!!! Malolepsza - oj to chyba faworki nie są dzisiaj Ci pisane??? A może Groszek się zlituje i odpuści? Voltare - czyżby komp się zbuntował????? A tak w ogóle to gdzie się podziewa całe towarzystwo??? Dziewczyny w ramach bonusu na stole poza faworkami są cycki murzynki ;) Oczywiscie kawa, herbata i soczek też sie znajdzie o czymś mocniejszym też bym pomyślała ale towarzystwo się w większości nie kwalifikuje do trunków wysokoprocentowych ;) A samej to tak głupio pić gdy reszta nie pije ale jeżeli tyko któraś ma ochotę to coś tam zaraz wyszperamy w barku. W sumie szkoda, ze Omega na wyjeździe bo jej barek to warto by przejrzeć :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 5, 2008 aaaaaaaa dziewczynki jak odetkać ucho????? Wczoraj myjąc głowę nalałam sobie wody do ucha i mnie przytkało :O Denerwuje mnie ten stan rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 5, 2008 Widzę, ze nie ma chętnych na imprezę to idę do apteki po krople do ucha. Rany jakie to denerwujące uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 5, 2008 Jagody, jesli chodzi o jedzenie to ja sie stawiam zawsze..i pierwsza :D:D:D:D:D Na ucho nic nie pomoge, bo sie na tym nie znam. A faworki wysmienite :D:D:D:D:D Moze sie biedna Maloelpsza pozbiera i zasiadzie do stolu ;) A reszta gdzie ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 5, 2008 czołem:) Od razu przepraszam za chwilową nieobecność Jagoda - nie - to nie wina kompa tym razem, tylko moja i tylko moja :P Miałam takiego mega-lenia, że jakoś tak wyszło, ale nic to - na faworkach musiałam się zjawić, no i na cyckach murzynki też - cokolwiek by to nie było - brzmi hmmmm... intrygująco smacznie:P A co do ucha to nigdy nie miałam "przyjemności" doświadczyć jego bólu, więc nie wiem czym to odpędzić. A do lekarzy w tej kwestii mam mieszane uczucia odkąd jeden laryngolog przepłukał koledze bolące ucho zimną wodą - nawet ja się domyślam, że to nie była raczej odpowiednia metoda...:O Może wystarczy poleżeć na tym boku z zatkanym uchem? Nie wyleciałoby?;) aisza - gratulacje z okazji rocznicy ślubu a zaproszenie na klasie to ja Tobie wysłałam:P malolepsza - mam nadzieję, że w miarę szybko zakończysz spotkania z "białą damą":P i zaczniesz spędzać więcej czasu na forum niż w łazience:) mimi - fotki śliczne - Natalka pięknieje z dnia na dzień - super - dla Was:) omega - udanego wypoczynku!:) Skoro żal będzie wracać - może warto zastanowić się nad przedłużeniem nadmorskiego pobytu?;) oj - zmykam na kolację (K. się postarał:P ) - postaram się wrócić PO;) narazie po dla całej bandy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 5, 2008 Voltare - PO kolacyjce to Wy się zajmijcie jakimiś przyjemniejszymi kwestiami niż ploteczki na kafe ;) Nie wiesz co to są cycki murzynki???? Oooooooooooooooo Kochana to jedno z moich ulubionych ciast: na spód idzie placek z białek, wiórków kokosowych i maku, na to masa budyniowa, na to biszkopty namoczone np. w alkoholu lub w wersji dla ewentualnych ciężarnych w wodzie z kwaskiem cytrynowym i zapachem rumowym ;) całość polewa sie plewą czekoladowa a na wierzchu każdego biszkoptu kładzie się rodzynek - i tak wychodzi "biust murzynki" :D Ja już z tym uchem wojuję od wczorajszego wieczora, nawet kompres sobie na noc zrobiłam a i tak nie pomogło. Przed chwilą M zapuścił mi krople i zobaczymy czy doznam natychmiastowego ozdrowienia czy na cud trzeba będzie poczekać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 5, 2008 To takie cycki tez musza byc dobre :D:D:D:D:D:D Chociaz ja mimo ze rasistka nie jestem za murzynami nie przepadam ;) Dostalyscie zdjecia brzuszka? Bo nie wiem, czy mam wysylac jeszcze raz, czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 5, 2008 Surfitka - nie mogę sprawdzić czy mam fotki bo nie mogę wejść na niektóre strony o co chodzi????? czyżby jakiś wirus się wkradł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Luty 5, 2008 Surfi ja nie dostałam zdjęć a też chętnie bym popatrzyła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Luty 5, 2008 to jednak jakiś problem z moim kompem teraz piszę z kompa M i wszystko działa i się otwiera chyba trzeba oddać go do przeglądu serwisu czytaj do M ;) Surfitka - ja nie mam fotek :( nawet sprawdziłam stare konto i tam też nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Luty 5, 2008 No to wam dziewczyny wysle wieczorkiem :) Nie wiem czemu do czesci osob dotarlo...czyt. Aisza, Jadira a do czesci nie :( A komp Jagoda jak najbardziej do przegladu oddac nie zaszkodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi1981 0 Napisano Luty 5, 2008 Jagódko ale mi smaka narobiłaś:D Sprawdzam pocztę a tu takie cuda! poszperam w szafce może znajdę coś ale na pewno nie będzie tak pyszne jak Twoje faworki i cycki :P murzynki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 5, 2008 surfitka - ja też nie mam zdjęć, a chętnie pooglądałabym sobie Michasię od tej strony;) jagoda - czas na takie prawdziwe PO przyjdzie po \"Na Wspólnej\", bo ostatnio się wciągłam i oglądam go sobie systematycznie;) Za maila dziękuję serdecznie. Szkoda, że nie zajrzałam na pocztę przed kolacją:P Zostało 2 dni do @, a dzisiaj dowiedziałam się, że moje badanie na te przeciwciała będzie wykonane dopiero w połowie miesiąca i potem jeszcze oczekiwanie na wyniki No jakbym wiedziała, że to tyle będzie trwało, to bym sobie do Opola na nie skoczyła. Mam nadzieję, że próbki krwi mogą być tak długo przechowywane:O Pobrali mi ją 10 stycznia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 5, 2008 No i co ja mam teraz robić? w okolicach 15-18 lutego wypadałby mi termin IUI... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 5, 2008 Uuuuuu stronka moja - znaczy się może podejdę? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 5, 2008 witajcie kuleżanki :) ja znowu z bólem głowy :( Jagódka - dziękuję za słodycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ani77 0 Napisano Luty 5, 2008 voltare, jasne ze podchodź, przecież warto sprobowac. Nie jest to zabieg tak bardzo kosztowny, a przeciwciała w krwi zdarzają się niezwykle rzadko, moj gin mowi, ze ma takie przypadki 2-3 razy w roku na klinikę, bo też się martwiłam ze są u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Luty 5, 2008 ani - ja jestem wyjątkowy egzemplarz:P nie zdziwiłabym się jakbym była takim właśnie jednym z dwóch przypadków:P Chyba wszystko inne już zostało wykluczone - nie sprawdzałam jeszcze tylko tego - już mi się pomysły skończyły co się jeszcze w takich przypadkach bada.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Luty 5, 2008 hey Jagody czy zostało troche słodyczy dla mnie?? tak sie zajęłam moja pracą dyplomową, że wyleciało mi z głowy :( ...ja tez raz tak sobie z uchem zrobiłam, że się zatkało... tyle, że nad jeziorem...niestety mi nie pmogly ani kropelki, ani kompresy ...nic musiałm pójść do laryngologa, żeby mi wyszprycowal ucho - dopieo wtedy przeszło...może nie było to zbyt przyjemne, ale pomogło... buziaki dla reszty całej KLANU topickowego :) :( chyba zbliża mi się wstręciucha @, tak mnie piersi bolą jak na okres od wczoraj...:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 5, 2008 Jagody - aleś mi smaka zrobiła na słodkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja chcę cycków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rasistką nie jestem, cycki chętnie zjem!! Wyglądają bardzo apetycznie:D::D:D:D Surfi - u mnie w poczcie fotek niet:(:(:( Urlopu nie da się przedłużyć, M ma w czwartek wieczorem kontrole u kolanologa:D:D:D Póki co pogoda dopisuje, słonko świeci, ciepełko (dzisiaj było 8 stopni), oby tak dalej. pozdrawiam, przesyłam paczkę z jodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 5, 2008 a na zatkane ucho mi zawsze pomagało skakanie na jednej nodze - na tej nodze, które ucho zatkane tzn. prawe ucho - prawa noga. mam nadzieję, że pomoże:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Luty 5, 2008 a sprawdź sobie pomarańczu pisownię w słowniku, bo błędy ortograficzne mnie strasznie rażą:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach