Pudełko 0 Napisano Marzec 30, 2008 a mój biust to już w ogóle porażka:P dobrze że istnieje push-up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 hehe dokładnie dobra jak ze mnie laske zrobicie to sie wbijam pozniej tylko jakiegos fagaska tylko do spełnienia potrzreba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 hehe no push-up to jedyne co mnie pociesza jak na nie patrze:D ale co tam ,jest jeden plus nigdy nam do pempka nie zwisna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 ale trzeba cwiczyc!!!i nie podjadac kochaniutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 marta fagaska to sie znajdzie:D ewetualnie oddam ci mojego brata:D czego to sie nie robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 ostatnio kuzyn mi powiedzial zebym na aerobik sie zapisała heh a cycki to mam małe a jak chudne...to jeszcze mniejsze szoktaa pocieszam sie tym ze dłuzej jedrne ale pozniej cycki małe zwisajace ....heh tez nie bardzo bozzz ale sie wynazekałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 hehe wkoncu mam tylko 11 kilo do staracenia co nie;)ale to zabawne tak sie doprowadzic a fajny ten brat;)ta zobaczycie laski umówmy sie tak na wakacje zdajemy sprawozdanie z łowow i jakie to my jestesmy laski ahh nie ze zwalania kilosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 ja tez bym sie na arobik wybrała :) jest kotos z warszawy moze i chce isc zemna?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 heheh jak sie wezmiemy teraz to na wakacje to picus glancus bedzie:D a skad jestes marta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicktaki 0 Napisano Marzec 30, 2008 Ja tam wolę miskę A/B i 60 cm w talii niż ogólnie więcej cm ;) Nie mogę z wami łowić, męża mam d pół roku ;( głupia byłam, że dałam się udomowić ;) Za to moja teściowa jest instruktorką aerobiku - ale jakoś nie mam odwagi iść do niej na zajęcia, hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 nicktaki , łowic moze i nie ale maz tez facet i tez sie na łądne ciałko slini:D wiec motywacja jest:D a i pamietajcie ze w wakacje mamy te spotkanie na ktorym sie pokazemy w bikini:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roxi ** 0 Napisano Marzec 30, 2008 heh ja chcę osiągnąć jakieś 40-45kg, właśnie wróciłam z biegania :D i zaraz trza poćwiczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 dawajcie na aerobik!!;) naprawde pomaga troche aktywnosci i wszystko lepiej idzie cocain ja niestety z gdańska jestem heh a pewnie bysmy super team miss lata 2008 załozyły heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 a ja sie niewiem czemu lenie dzis strasznie:( tylko 30min orbitreku , ale jutro juz bede biegac ::P a ty ile ciwczysz dzienne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 hehe czy cos jest wspanialszego od sliniacego sie na twoj widok fajnego, seksownego faceta...heh i przeswiadczenie o tym ze jestes laska -nie no teraz to mam motywacje oby na długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 marta gdansk to idealnie:D aj na wakacje tam jade i wyciagne cie na plaze juz taka chudziutka:D pojdziemy na łowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 a motywacja jest bo jestesmy samotne:D i trzeba dobrze wygladac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roxi ** 0 Napisano Marzec 30, 2008 ja chcę się na fitness zapisać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 hehe ołki dołki tylko zeby sie na tym nie skonczyło ze w kombinezonach bedziemy musiały isc hehe nie no zartuje pewnie ze tak sie wyrzezbimy ze w exsta bikini mercedesem po ciebie podjade hehe z fagasami oczywiscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 a ile macie lat bo słyszałam ze po 20 to co raz trudniej schudnąc heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 hahah no marta trzymam za slowo:D bedzie pięknie :D (ale sie rozmazyłam :D juz sie widze w chudych nogach i mini:D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 ehh a wtamte wakacje 57 kilo było...i ten barman , moj chłopak..a teraz ..nie nie no dosyc tego do cholerki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 ja mam 19:D wiec ostatnie chwile :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 hehe no pewnie ze tak bedzie! zreszta na darmo tyle sie nie udzielam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 pewnie ze dosc, juz sie nameczyłam z tymi kilosami czas je zrzucic na zawsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 hehe ty ja tez goraca 19 heh mature piszesz>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 tak w tym roku pisze :) aaaa hehe ale dam rade mam rok wyzwan:D maturka - ładna figurka- i piekna sztuka miesa u boku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 ta a my zamiast wkuwac to na kafe siedzimy niezle co?!ale jakos sie zabrac nie moge zreszta co tam gadac o maturze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1988 Napisano Marzec 30, 2008 jak tu sztuki czekaja heehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cocain Napisano Marzec 30, 2008 hehe marta my weekand narazie mamy to poco sie meczyc:D lepiej sobie pomazyc:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach