Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia17

Czy faceci w wieku 25-28 latwolą kobietki w wieku 16-17 czy rówieśnice

Polecane posty

Piotr1979 O ile z czasem postać Apostoła mi się rozświetliła i nawet jestem w stanie go po części zrozumieć to twojej postaci nie ogarniam nadal. ;) Niunia ciekawa jestem jak ty się wyrażasz o kobietach 30, 40, 50 – letnich ? Jak 23 – letnia kobieta to dla Ciebie starucha. Naucz się najpierw szacunku do ludzi a potem wyrażaj opinie. Ja 23 ;p specjalnie dla ciebie, krócej :D

Hehe, dzięki:) Już wiem, że warto dalej czytać, nawet te dłuższe wypowiedzi...

Bo nie możesz zrozumieć że 18 letnia dziewczyna jest poprostu atrakcyjniejsza dla faceta od 27 letniej...

Nasuwa mi się tu jeszcze jedno pytanie skierowane do Niuni, kogo ty wolisz? Rówieśników czy facetów w przedziale wiekowym podanym powyżej. I może warto zastanowić się dlaczego?

Ty jesteś chłopie jakiś dziwny. Z tego co ja widzę to Ty ciągle mówisz o wyglądzie. Jeśli nawet skupimy się tylko na nim to wciąż nie masz racji, bo tak naprawdę niektóre 18-latki wyglądają gorzej niż te co mają 27. Ty mówisz o jakiejś jednej konkretnej dziewczynie, która akurat jest atrakcyjna, a My mówimy ogólnie. Poza tym dochodzi do tego dojrzałość. PS: a tak wogóle to cały czas sukcesywnie podnosisz granicę wieku, a zaczynaliśmy od 16 i 17-sto latek, które są FaJoWe:)

Szczerze Piotrze to ciężki z Ciebie przypadek, Pytasz, czemu ktoś nie może pojąc, że młoda jest atrakcyjniejsza, a sam nie przyjmujesz do wiadomości zdania innych. Poza tym chyba nikt nie mówi, która grupa wiekowa jest lepsza bądź gorsza, mi się wydaje, że zgodnie orzeczono, że każda z owych grupa ma do zaoferowania coś „innego” a odpowiedni mężczyzna oceni, co mu najbardziej odpowiada.

Ja cały czas pisałem o swojej...która ma wprawdzie 18 ale to jest wciąż ten sam przedzial wiekowy...I nie pisałem jedynie o wyglądzie ale o sposobie bycia, energii, wiary w przyszłość spontaniczności i radosnym usposobieniu...

Gość hihihihihihihi
kobiety po 20-tce bardziej dbaja o siebie, nastolatki mysla ze mini i solarka no i te pozal sie makijaz hihihiihhihihihi zalatwi wszystko, pachna tanimi perfumami

Gość hihihihihihihi
a jezeli chodzi o intelekt to Niunia jest jego przykladem hihiihihihihihihi

Gdybym ja pisała tylko o swoim to powinnam napisać, że wszyscy bez wyjątku wolą Panny starsze. A jak widać na załączonym obrazku jest wręcz odwrotnie.

Jeśli chodzi o mnie, to nie jest ten sam przedział wiekowy. Dziewczynka, która ma 16 lat jest głupiutka i bawią ją takie rzeczy jak pisałam w którymś tam poście wcześniej. 18-latka jest już troszkę inna bo przeszła walkę z hormonami, ale rzadko która znalazłaby ze mną wspólny język. Ot i cała filozofia.

Gdyby była nawet o rok młodsza to nie miałbym z tym problemu...Więc nimfetko nie musisz się martwić...

Gość M26
Są 17nastki mądrzejsze od 25letek i 25latki seksowniejsze od 17nestek:/ Więc droga niunio to zależy od gustu faceta... już zrozumiałaś??

zona mundurowego: czy ja dobrze zrozumiałam, że masz młodszego faceta?

Tylko że to nie chodzi...ani o mądrość a także sex jest na drugim planie. .Liczy się sposób bycia, sposób spędzania wolnego czasu, i co bardzo istotne luz.... nie skwierczą z byle powodu i nie szukają sobie problemów...

Gość hihihihihihihi
Piotr 1979 - a niby jakie to one moga miec problemy , jak w tym wieku zycie to jedna wielka impreza

wole w przedziale 25 28 nie zależy im tylko na tym aby się ze mną przespać wiedzą jak się zachować potrafią zorganizować czas i takie 23 letnie staruchy nie mają możliwości wywyższać się podczas rozmowy:DCHOWAJĄ OGON POD SIEBIE:D

Gość M26
do hihihi, jeśli uważasz że nastolatki to upojne wieczoru w dyskotekach, bujanie się ze starymi dzianymi gościami i upojny seks na tylnim sedzieniu w bmce to się grubo mylisz... a jeśli Ty miałeś taką młodośc to Ci cholernie zazdroszcze... młodzi ludzie często mają problemy o których Ty byc może wiesz tylko z książek.... pomijając nastoletnie laleczki barbie które różem biją w ślepie:/

Gość hihihihihihihi
wiecie co zaczynam myslec , ze Niunia i Piotr to jedna osoba

A Ty dalej nie rozumiesz. Albo ja nie rozumiem... bo z Twoich wypowiedzi wynika, że starsze dziewczyny już nie mają luzu i w ogóle. Jakbyś czytał dokładnie to co między innymi napisałam o sobie to byś zmienił zdanie. łAlbo wiesz co, niech Ci będzie. Taaaak, masz rację.

Niunia przeczytaj swoją ostatnią wypowiedź i powiedz gdzie jest w niej sens, bo jedno zdanie zaprzecza drugiemu:/

Po pierwsze wytłumacz mi o co chodzi w tym, bo nie kumam -->Jakie 23 letnie staruchy (chodzi o dziewczyny czy facetów) nie mogą się wywyższać i podczas rozmowy z kim?