Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M-A-L-U-U-U-T-K-A

MÓJ IMPONUJĄCY WZROST...150 cm!

Polecane posty

Gość rowniez malutka
do M-A-L-U-U-U-T-K-A pisalam do ciebie na gg...wiec jak bedziesz to sie odezwij jak mozesz

Gość Maga0908
Bardzo ciekawy temacik, jeszcze sie z takim nie spotkalam :) Sama mam 159 cm, a kiedy ktos wscibski, ciekawski lub poprostu zlosliwy pyta ile ja mam wlasciwie wzrostu, odpowiadam ze metr szescdziesiat bez centymetra. Do komentarzy przyzwyczailam sie juz dawno, chociaz nie bylo to latwe. Szcegolnie przezywalam podstawowke, kiedy moja wychowawczyni w kl 1-3 nigdy nie mowila do mnie po imieniu, lecz nazywala \"Malutka\". Poza tym, zawsze jako dziecko bylam malo rozgarnieta, roztargniona, zylam w innym swiecie, i kiedy wychowawczyni przywolywala mnie do rzeczywistosci, zwykle mowila ze kiedy Bozia rozdawala wzrost tez pewnie sie zamyslilam... Teraz patrze na to inaczej, ale wtedy po kazdym takim komentarzu mialam lzy w oczach, i chetnie zapadlabym sie pod ziemie, co nie byloby trudne w moim przypadku... do podlogi mialam conajmniej o glowe blizej od najnizszej z moich kolezanek z klasy. Mam 20 lat i dobrze mi z tym ze krawezniki zaslaniaja mi krajobrazy ;) Obcasy? sa bardzo sexi, ale na pewno nie wplywaja dobrze na zdrowie, wiec od czasu do czasu. Gorzej z ciuszkami, w sklepach dzieciecych nie ma takich, ktore podkreslaja kobieca figure... Wzrost nie przeszkadza, jesli oczywiscie dziewczyna ktora ma 150 cm nie marzyla od dziecka o karierze w koszykowce, albo posiadaczka 190 nie snila o toczku, i wyscigach konnych... Faceci? a kto by sie nimi przejmowal? Nie kazdy kocha wysokie, nie kazdy male, szczuple czy grube. Rzecz gustu. Poza tym w milosci chyba nie postura jest najwazniejsza... Pozdrawiam Malutkie, Ogromniutkie, Chudzinki, Pulpeciki i wszystkie kobietki, ktore powinny byc szczesliwe same ze soba, bo przeciez wszsystkie jestesmy piekne, a to ze kazda inaczej, to chyba dobrze, inaczej byloby nudno :D

bardzo ładny wpis. masz rację oczywiscie, kazdy powinien siebie zaakceptowac, bo gdyby wszystkie dziewczyny miały 175cm a faceci 185 to byłby koniec swiata:)

Gość poodnoszę

Gość jestes po prostu super
ja mam 202 cm Mozesz mi na stojaco pale obiagnac!!!! Musze cie poznac!

Gość du bist doof
do: jestes super wlasnie przeczytalam to co napisales jestes jakims prymitywem skoro tylko tyle masz do napisania na ten temat. Juz wiem ty poprostu jakims malolatem napalonym jestes bo prawdziwy facet ktory wie co to sex z kobieta nigdy nienapisalby czegos takiego debilnego jak ty.Heheheheeh pewnie wchodzisz na rozne stronki po to zeby sie najarac a potem walic konia przed monitorem bo z zadna dziewczyna w realu nie mozesz tego zrobic bo pewnie kazda za jakiegos cwoka cie uwaza bo jak inaczej skoro ja cie nie znam osobiscie i tylko z jednej twojej wypowiedzi sama cie za takiego uwazam. I jeszce jedno moj pies w porownaniu do ciebie jest omnibusem!!!!

Gość rown
zgadzam się z powyższą odpowiedzią!! a czy naprawde uwazacie ze niskie osoby sa nieseksowne? kompletnie sie z tym nie zgodze! Eva Longoria,Kylie Minoque,Madonna,Edyta Herbuś,Christina Ricci,Kasia Cichopek,Anna Mucha,Shakira i wiele innych!czy one są nieseksowne? cczy mozna powiedziec ze shakira wyglada jak dziecko?faceci ją uwielbiają mimo ze nie ma 160cm wzrostu!!ja rowniez uwazam ze ma super figurkę i jest śliczna!

Gość a czy jest jakas
sławna piosenkarka, aktorka, tancerka itp. ktora nie jest uwazana za seksi? przeciez wszystkie robią operacje plastyczne, maja profesjonalny makijaz i super ciuchy. rzadko taka dziewczyne mozna spotkac na ulicy

Gość ale sie ekscytujecie bzdurą
jakiegoś głupka... same też jesteście głupie w takim razie albo zakompleksione, skoro odpowiadacie na takie bezsensowne zaczepki zamiast po prostu zignorowac.

Gość ja mam 180
180 mi odpowiada nie chcalabym byc niska ale szacunek dla Ciebie :)

Gość rown
wiele nie ma operacji!!co ty za bzdury wygadujesz!! chodziło mi o to ze wiele jest uwazanych za sympol seksu mimo ze nie mają nawet 160cm ...

Gość rown
tak jestesmy zakompleksione!!przynajmniej ja? a ty nie?ponad 90% dzieczyn jest niezadowolona ze swojego wyglądu....

wiadoma ze kazda dziewczyna ma jakies zastrzezenia dotyczące swojej osoby. tak bylo jest i bedzie zawsze. ja tez mam, np. \"przemodelowalabym\" troche swoje wymiary , ale wzrostu bym na 100% nie zmieniła, po prostu go lubie:)

Gość rowniez malutka
ja tez mam wiele sobie do zarzucenia jelsi chodzi o wygląd i niesttey wzrost tez w tym jest!:/ ogólnie wiele moich kompleksów zawdzięczam otoczeniu! Mi nigdy osobiscie wzrost nie preszkadzała,ale przez całe zycie słysze jakiś niemiłe uwagi an ten temat od znajomych,rodizny,nauczycieli!wkurzają mnie pytania dlaczego jestem taka mała?ze mmoglabym urosna,o matko jaka ty jestes mała jak na swój wiek!! no przeciez wzrost 150cm i wyzej nie jest żadnym kalectwem!! no i dzięki ludziom i pewnie tez swoim charakterekiem-przejmowaniem sie tak tym co mówią inni zawsze marzyłam by byc wyższa!!wiem ze nie amm na to szans juz ale źle mi z tym.... wkurza mnie jak np .mówie ze edyta herbuś jest śliczna,a moj tata że etam,za mała jest!:/a jest chyba wyższa ode mnie...:( albo kiedy moja przyjaciółka mówi "ja nie wiem co on w niej widzi,mała jesti w ogóle"a dziewczyna wyższa ode mnie....ech

naprawde nie wiem dlaczego twoje otoczenie jest takie nietolerancyjne, az trudno sobie wyobrazic. dziwne ze np. dorosli powazni ludzie nie powiedza do kogos \"ale ty jestes gruby\", bo to nie wypada i rani uczucia. a jakos nie pomyslą ze dla kogos uwagi o wzroscie mogą byc przykre i mowią takie rzeczy jak piszesz. tzn. mnie sie to raczej nie zdarza ale tobie tak

Gość hej dziewczyny
planuje kupic balerinki ale nie wiem czy beda mi pasowały. dodam ze jestem niska i nie mam jakos bardzo szczupłych łydek

mnie sie balerinki podobają. jutro ide sobie nawet kupic nowe:). wiecie co, ostatnio kumpel powiedział mi(nie złośliwie) ze gdybym była wyzsza to byłaby ze mnie niezła laska(tzn. jak bym miala byc jego dziewczyną, bo on ma 185 cm i woli wyzsze. ale i tak jest ze mnie "niezła laska". z tym ze on pielęgnuje w swoim umysle model kobiety idealnej...). a ja mu na to ze nie chciałabym byc wyzsza bo mam niskiego chlopaka. i juz!

Gość rowniez
mi natomiast balerinki bardzo się nie podobają po za tym obcasy są bardzo seksowne:)

Gość ech jest cudownie prawie
1,65 ale chcialabym 1,75 bardzo....

niska kobieta rzeczywiscie bedzie lepiej wyglądała w wyzszych butach a jak ma grubsze łydki to balerinki juz wcale nie pasują. ale ja mimo ze mam te 150 cm lubie balerinki

Gość nie pozwolmy by umarl

I love my wzrost :D:D:D:D: pozdrawiam wszystkie panie ktore sa rowne z centymetrem :D:D:D:D najbardziej lubie to zdziwienie gdy ktos sie pyta ile mierze lub gdy w supermarkecie musze z humorem poprosic kogos o pomoc :D

Gość doda69 ty tez jestes równa z
centymetrem?:P

Gość rowniez malutka
naprawde zazdroszcze wam!! Byłam ostatnio na imprezie w szpilkach!!i spośród tych osob co tańczyłam to 3 facetów powiedziało mi ze muszą sie znizyc by ze mna zatanczyc!! to nie jest miłe...:/

Gość a jak wysoka byłas w tych
szpilkach?