Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolcia_22onet.eu

20 kg mniej w pół roku czy to możliwe???? zobacz!!!

Polecane posty

a tak wogole to wyszukałam w interntowej drogerii ile kosztuje ta nivea god bye cellulit, wyobrazcie sobie ze trzeba dac 41 zł, nawet z tej serii sa plasty antycellulitowe, ktore kosztuja 55 zł za 6 sztuk!!! ceny chyba z kosmosu wziete, to ja juz wole kupic Eveline kuracje wyszczyplajaca na dzien plus na noc antycellulit i mam dwa produkty za 25 zl, ktore sa ponoc tez dobre,a nivea wyprobuje jak cena spadnie :classic_cool:

Witam Drogie Panie. Oj naprawdę dawno mnie nie było,ale to zawsze coś,a to sesja,a to choroba mamy i tak mi zleciało. Ale teraz rozpoczął się post więc trzeba się jakoś zmotywować do schodnięcia. Ja np.zrezygnowałam zupełnie ze słodyczy,nawet gdy będę miała ochotę-nie skusze się:-) Muszę wziąść się ostro do pracy,bo właśnie wiosna tuż tuż. Mam nadzieję że mogę do Was powrócić..... Bużka i gorąco pozdrawiam

Gość
dzisiaj jak wracałm do domu to weszłam do rossmana i jak zobavzyłam cene to też mi sie odechciało specyfiku nivea, taki drogi, masakra, wolę poczekać, ale ta kawe spróbować:) Dzisiaj jestem zmęczona jak trzeba padam na pyszczek:) Już ćwiczyłam:) A Wam jak idzie?? DO Świąt jest jakieś 45 dni więc mam silną motywacje, bo chcem sobie uszyć spodnie na święta takie eleganckie i fajnie by było by tyłeczek był ciut mniejszy i bez dodatków (celulitu).

Gość
Witaj Daisy:) Nareszcie jesteś:) Pewnie i walcz o siebie bo ta wisna zaskoczy nas szybciej niż sie spodziewamy:) Trzymam kciuki, uda się na 100%

Witaj Daisy!!! ciesze sie ze w koncu znow cie widze;) nie opuszczaj nas na tak dlugo;) Juz sobie wymyslilam co bym mogla zrobic by dieta byla skuteczniejsza, zrezygnuje z kolacji i jedzenia po 18stej, na poczatku mojej diety jej nie jadam ale potem jakos sie rozpusciłam, wiec trzeba spowrotem wrocic do postanowien. Ja cwicze przed snem, jakos wtedy mam wieksza motywacje;)

Gość
ja jak w ogóle poćwiczę wieczorem, to mamlepiszy sen, lżejszy do zasypiania i mocniejszy. A jak CI idzie jazda na rowerku? Mi się marzy, ale póki co skakanka moja najlepsza koleżanka...

heheh na rowerku to tak co drugi dzien jezdze, a tak wogole to chyba trudne dni sie zbizaja bo mam wilczy apetyt:(

a tak wogole to zauwazylam ze nogi twardsze mi sie zrobily, takie nabibe (zbite) sama nie wiem jak to okreslic, mam nadzieje ze to dobrze :{

Gość
znam ten ból... Wiesz co kusi mnie przeprowadzenie dietki chałwowej jak będe miała okres następnym razem, chociaż nie za bardzo za nią przepadam, ale w czasie tych dni zaspokoiła by apetyt na słodkie a czytałam, że do 3 kg w ciagu 4 dni czy jakoś tak

Gość
a co do nóg to fakytcznie lepiej, a jak tam Twoje łydeczki, też się zmieniły od rowerku??

Gość katekatee
Hey dziewczyny, chudnę z Wami od jutra zaczyna diete herbalife i będę pisać jak mi idzie i czy są efekty to zrzucenia około 8 kilo

tez tu cos o niej czytałam ze je sie iles gramów chałwy i jakies jabłko czy cus podobnego, wiesz ja tez nie przepadam za chałwa a wogole jeden dzien bym wytrzymala ale dwa czy trzy na tej chałwie to chyba na jej widok bym zwracała. ale 3 kg w 4 dni to cos mi tu pachnie dieta cud;) łydki to mi juz znalały z grudniu, zauwazylam po kozakach ze sa luznijesze, wtedy to fakycznie regularniej jezdzilam na nim, mam nadzieje ze mi tylek sie nie spłaszczy od niego. a jak tam twoje lydki od skakanki? pewnie efekty tez sa?

Gość
katekatee - witam, fanie, ze się do nas dołączasz:) POwiem Ci że faktycznie w łydkach widać różnicę, sa mniejsze ale cm nie używałam tak na oko i trochę bardziej umięśnione, czytam teraz o ciężarkach na nogi, oczywiście sa rózne opinie, ale jedna z aktorej je nosi i ma wspaniałe nóżki, praktycznie biorąc bez wysiłku, tyllko, zeby je nosić regularnie

Gość katekatee
dziś dostałam zamówiony koktajl herbalifie smak waniliowy, całkiem dobry. Musze się za siebie wziąśc bo zaniedługo dobije do 70:( O ile już nie dobiłam waga docelowa 60 kg no jak by było 59 to by było super, obawiam się że może być ciężko. Jestem dośc niska wiec nie wygląda to atrakcyjnie

w sumie takie ciezarki to niezly był by pomysł, a te mniej pochlebne opinie jakie sa? bo jak wiadomo sa dwie strony medalu.

katekatee, znam ten bol tez jestem niska zaledwie 1,67 :( a ile taka kuracja tym specyfikiem trwa? i jakie sa mozliwe do osiagniecia rezultaty?

Gość katekatee
podobno starcza na miesiąc koszt 108 zł +przesyłka, pije się koktajl z 2 łyżeczek+szkalnka mleka rano potem jabłko potem obiad=koktajl i potem jakiś posiłek ryba, kurczak lub sałatka. im mniej zjesz tym wiecej schudniesz podobno. Dużo się naczytałam i stwierdziłam że raz sie żyje, do tego jeszcz zakupie błonnik (taki sypki) podobno jest dobry na ten wstretny celulit bleee

Gość
dowiedziałąm się że to wszystko zależy od naszej kościstości, czy jesteśmy grubokościste czy drobnokościste, ja należę do tych drobno i każdy nadprogramowy kilogram wiadać, lepiej być grubokościstym i całkiem inaczej się to wszystko przedstawia. Bedzie dobrze, walcz, walcz i nie poddawaj się:) Jak my wszystkie:)

Gość
że niby niszczą kolana, ale to u sportowców, którzy w nich ćwiczą biegają itd. ja bym planowała ponosić np od rana do południa i tak co drugi dzień to myślę ze nic by się złego nie stało znalazłam jedne za 30 zł i cena przystepna

katekatee, to bedziesz naszym krolikiem doswiadczalnym z tym herbalife ;) tylko wiadomo trzeba po tej kuracji jesc mniej by nie wrocic do poprzedniej wagi. tak cellulit to zmora nawet i szczyplych kobiet, do niedawna myślałam ze takie tylko z nadwaga maja a tu patrze szczypla kobieta i ma pomarszczona pomarańczowa skóre Gosiu ja nawet nie wiem do jakich naleze czy chudo czy grubokoscistych, zawsze miałam jakas mała nadwage,a potem to bylo juz coraz gorzej. Ale chyba jestem grubokoscista bo faktycznie nadprogramowe kilogramy trudno bylo u mnie zauwazyc az inni nie wierzyli ze waze tyle ile waze

Gość
zmierz nadgarstek w najchudszym miejscu i kostkę tzn nad kostką to Ci jutro powiem jaka jesteś. Odnajdę ta, gdzie to wyczytałam

Gość katekatee
wiem że po skończeniu trzeba się pilnować, ale ja mam długokresowy plan:) Herbalife+błonnik potem od połowy marca zapisze się na Vacum fintess tj rowerek pod nadcisnieniem podobno super na celulitis 10 sesji po 30 minut koszt 200 zł (trudno) a potem karnet na siłownie a potem w maju mam zamiar być super szczupła, bez celulitu (blee) na komuni (już widze tę zazdrość w oczach ciotek i kuzynek:P)

faktycznie 30 złoty to nie majatek i warto wypróbowac, a te ciezarki maja rozna wage? jak tak to jakie najlepiej nosic? jak kiedys chodzilam na rehabilitacje to inni ludzie tez nosili na zajeciach takie ciezarki na nogi, wiec chyba az takie szkodliwe nie beda nasze kolana

Gość
tylko należy pamiętać, żeby po skończeniu diety ćwiczyć nadal, bo organizm się do tego przyzwyczaja, wiem to z własnego doświadczenia, w wakacje biegłam nogi super, brzuch też w lepszym stanie niż jest teraz. Prze prawie pół roku sobie odpuściłam i powiedzmy zflaczałam, dlatego o ćwiczeniach trzeba pamiętać cały rok

Gość
mi się wydaje, że najlepsze by były takie 0,5 kg na jedną nogę, jutro pójdę do soportowego u mnie w mieście i zapytam się czy mają a jak nie to zamówię sobie. Napaliłam się:)

po wielkich trudach zmierzylam sobie i wychodzi mi około 16,5 centymetra, ciekawa jestem co z tego wynika

Gość katekatee
ok ja zmykam bo rano cza do pracy:( no ale zaczynam dzień z koktajlem herbalife:) Ciekawe jak długo na nim pociągne:)

Gość
16,5 na nadgarstku?? a to miejsce nad kostka??