Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolcia_22onet.eu

20 kg mniej w pół roku czy to możliwe???? zobacz!!!

Polecane posty

Gość
Kate wytrwałości w postanowieniach dietkowych życzę:)

Gość
Megiss a na allegro te obciążniki są za 20 zł to w ogóle rewelacja:)

16,5 to jest miejsc na kostka a w nadgarstku to mam 17 cm, to duzo?? teraz to mnie nakrecilas na te obciazniki, poczytam sobie jeszcze o nich w necie i chyba je kupie. Katekatee powodzenia i zdaj nam relacje jak ci idzie.

Gość
Mam dobrą wiadomośc to raczej jesteś grubokoścista i dlatego nie było widac tych kilogramów co masz:) Gratuluję:)

Gość
Dobranoc Megiss i Wam wszystki, ale się dizsiaj nagadałyśmy:) Miłych snów:)

hehehe ale mnie pocieszyłas z ta grubokoscistoscia;) faktycznie dzis sie nagadałyśmy, oby do nas kolezanki jeszcze dołaczyly to byłoby super:) tak wiec ja ide na rowerek, pora na niego. Tobie rowniez kolorowych snow!:) zobaczymy sie jutro! Pa

Ja juz wstałam a Wy Drogie Dietowniczki? Wiesz Gosiu tak myslałam o tej grubokoscistosci to w sumie tak fajnie do konca nie jest, bo ubytych kilogramów tez inni nie widza, chyba jak radykalnie schudne to zauwaza. Narazie moja waga to waha, to minus 0.2 kg to plus 0.4 kg. dzis sie wkurzyłam i do nastepnego tygodnia wogole sie nie waze, a jak dostane okres to wogóle sie nie zważe. a tak wogole wczoraj to udało mi pojezdzic na rowerku az pół godziny, za to na cwiczenia na posladki nie mialam juz sily, ale nogi obowiazkowo zrobilam;) Pozdrawiam i milego dnia P.s. i jak tam u Was tez śnieżek próży??a w pogodzie mowili ze bedzie padac deszcz, ale co tam tylko taka róznica jest miedzy deszczem a sniegiem;)

Gość katekatee
Witam Was, u mnie bardzo brzydko. Zjadłam nadprogramową kanapkę:( jakieś 90 kcal na +, nie zrobiłam dziś koktajli bo nie miałam butelki i nie miałam w czym zabrać go do pracy, ale dziś wyjątkowow mało zjadłam (no prócz tej nadprogramowej kanapki) ide ćwiczyć bo mnie właśnie mój luby wkurzył, ja mu dam!!!! Będe chuda, Będę!!:(

hej kate, a co twój luby wytyka ci twoja wage? jedna kanapka to jeszcze nie taki wielki dramat, dobrze jedna a nie wiecej;) a tak poza tym nie ma to jak wyrzyc sie podczas cwiczen

Gość
cześć!! U mnie dzisiaj tyle śniegu napadało, że sszkoda słów. Ale dzisiaj zrobiłam sobie dyspenzę i nie ćwiczę. Idę jutro do kina na Pachnidło:) Ciekawe czy się opłaca. Opwiem wrażenia jak wróce:) Trzymajcie się ide pogapić się w telewizor, bo jakoś humor mam gorszy, muszę się przyznać, że samotność zaczyna mi doskwierać, musze sobie kogoś znaleźć musze bo oszaleje, albo jak wyprowadzę się z domu i nie bede pod presją wszystkih życzliwych cioteczek inaczej na to wszystko spojrze Trzymajcie się i do jutra:)

Gosiu mi tez czasami samotnosc doskwiera, przyjedzie lato to na pewno sobie kogos znajdziesz :) dzis poszłam naładowac sie energia do solarium, odrazu sie lepiej czuje;) no pewnie zrób sobie dyspense bo przeciez przez 7 dni bite nie mozna cwiczyc czasami nasze ciało musi odpoczac, tak kiedys tłumaczla instruktorka na siłowni.

Gość
wróciłam, muszę z kimś pogadać bo oszaleje:( Megiss zazdroszę Ci tego solarium ja nie mogę nawet tam chodzić, zabronione przez lekarkę i sauna też odpada a ja od bim bama bardzo lubiłam chodzić

a to dlaczego zabronione masz? przez pot ktory sie wydziela czy jak? ja za to latem nie moge sie opalac bo mam uczulenie na słonce:/

Gość
dermatolożka powiedziała, że naczynkom to szkodzi zarówno solarium jak sauna. Wiesz co dzisiaj czuję się jakaś niedowartościowana. Muszę cos powiedzieć, może bedzie mi lżej, jest ktos kto baaardzo mi sie podoba, jak dla mnie chodzący ideał, tylko pewnie on na mnie nie będzie chciał spojezeć. A ja czuję w głębi mojego serduszka, że to jest to, gdybym tylko wiedziała, że choć ciut ciut mu się podobam, jestem tchórzliwa i bałabym się zrobić pierwszy krok. Co śmieszniejsze sama dbam o linie, a on ma taki fajny słodki brzuszek i w ogóle wszystko mi się w nim podoba. Wiem wiem jestem beznadziejna...

Gość
a do kina z przyjaciółką idę, bo już od dawna czekamyna ten film

znam to uczucie. a rozmawiasz z nim wogole czy to jakis chlopak widziany na studiach?? Bo jesli znacie sie choc troche to czasami idzie wyczuc czy ty mu sie podobasz, po jego oczach i gestach. Alez dziewczyna dlaczego masz byc niedowartosciowana?? Przeciez twoja waga nie jest wcale zła i nawet propocjonalna do twojego wzrostu

no a wogole jak nie sporbujesz to nigdy sie nie dowiesz na czym stoic, lepiej czasami sie tego dowiedziec na poczatku niz zyc nadzieja ze \"moze kiedys cos..\"

Gość
w tym problem, że ja go widzę raz na dłuższy czas. Do tej pory byli sami chudzielcy, może dlatego czuję się niedowartościowana, a on to po prostu cos wspaniałego jak dla mnie chodzące ciasteczko do zjedzenia... Już dawno czegos takiego nie czułam, musze uwierzyć w siebie, sama pisałam o pozytywnym myśleniu,muszę je zastosować...

Gość
masz rację raz się żyje przy najbliżesz okazji jak go tylko zobaczę to wybadam sytuację i zobaczę, czasami potrzebuję takich słów co dadzą kopniaka w dupę do działania. Może akurat, a ja się czaje...

Gość katekatee
witam po chwili :)niestety z cwiczen nic nie wyszło:) może teraz cos nadrobie,

Gość
a Megiss nie wiesz ile tak fachowo razy w tygodniu powinno się ćwiczyć? ja słyszałam koło 5 żeby 2 dni mięśnie odpoczywały, ciekawe jak to jest naprawdę

ja tez lubie ciasteczka, takie w sam raz do schrupania, nie lubie chudzielców, no ale tych za duzych tez nie. własnie liczy sie nastawienie do tego, jesli sie uda to bedzie super, jesli nie wypali to swiat sie tez nie zawali, bo tego kwiatu to pół swiata. A wiesz czasami moze tez byc tak ze on rowniez jest niesmialy a mu sie podobasz? zawsze na poczatek mozesz sie milo do niego usmiechnac ;)

Gość
Kate zacznij od jakiś małych porcji ćwiczeń a potem stopniowo zwiększaj i najlepiej jest robic cos co się lubi

mi tez ta babka z tej silowni mówila ze 5 razy w tygodniu i najlepiej co drugi dzien

Gość katekatee
Przez wakacje chodziłam na siłownie po 40 minut na samych aerobach i czułam się super a teraz przebiegne sie kawałek na przystanek i padam:( Ale trzeba to nadronić:0 Właśnie pije czerwoną herbatę, słyszałyście może o yerba mate podobno lepsza niż czerwona

Gość
Dziękuje dziękuje Megisss jesteś wspaniała tego mi było trzeba, wiesz co chcę kochać i być kochaną to chyba nie tak dużo?? Bedzie dobrze. Od razu mi lepiej dobrze, że jesteś:) Uda się Tobie jak i mi jak nie z ciasteczkiem to może z ptysiem jak się taki nawinie:P żartuje teraz ale jakoś po tych paru zdaniach mi lepiej

Gość
słyszałam ale nie piłam, nie wiem jakie ma działanie. To dobrze bedę ćwiczyć od poniedziałku do piątku a w weekend wolne jakos to będzie byle zrobiło się ciepło to zacznę biegać

Gość katekatee
narazie takie tańce, ja lubie tańczyć więc puszczam muzykę i tańcze, mam też rower ale w tej chwili robi za wieszak na ubrania:):P ćwicze na nogi i boczki kładę się na boku i podnosze do góry nogę, to nawet działa. Ale ja licze że od marca zapisze się na Vacum coś tam tzn rowerek pod ciśnieniem i że schudne po tym:)