Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luxor

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO....CIĄG DALSZY...

Polecane posty

Lux wielkie gratki ❤️ to dopiero radość poprosimy o szczegóły mi się zawsze marzył maj na poród

Luksorek a co to znaczy? czyj to poród ma być w maju? Ja dzis zrobiłam 3 prania, obiadek, nawet sokownik nastawiłam na sok,teraz padam z nóg, poza tym zimno mi dziś i jakoś słabo się czuję, mam nadzieję ze nic mnie nie bierze, mam tyle do zrobienia w pracy, że nie mam czasu na choroby, Meniu wiem , powrót do pracy wydaje ci się straszny, tez tak miałam, jakoś musisz dać radę, zobaczysz jak to się cudownie wraca po pracy do takiego maluszka i jak sie tęskni i czuje szczęście w sercu na myśl o tym ze w domu czeka mały skarb!!!!! będzie dobrze, Andziu jak sie macie cała trójka? U nas też z odkładaniem kasy cieżo bo ciągle jakieś wydatki wyskakują nie przewidziane i szlag trafia wszystkie oszczędności, ! Najchętniej schowałabym się gdzieś gdzie jest ciepło i spała tydzień, uff jak ja nie cierpię zbliżającej się słoty jesiennej i zimy, szczeólnie kiedy co rano trzeba wychodzić do pracy, pod tym względem zgadza się z Luksorem , mogłabym mieć tylko wiosnę i lato:):):)

Ale przynajmniej mieszkanko wysprzątane, wiec jutro leniuchuję ile się da!!!!!!!! i wam życzę pięknej i spokojnej niedzieli :):):) :) :) :) Brydziu co u Ciebie???

OLka Luxorek jest w ciąży :) A co do Domi to wysłałam Ci maila, nie dostałaś?

Luxorku moje gratulacje :) 👄 Ty łobuzie ja podejrzewałam coś :P bo pisałaś że nadal nie masz @ , oż !!!ty mała jędzo :P :) Ale bardzo się cieszę i niech rośnie wasz malutki skarbek👄❤️ A który to tydzień??

"nie dziekuje" dziewczyny :) 👄 co by nie zapeszac ;) a Olka to jakas ostatnio mega zakrecona :D czuje sie srednio :) tzn, baaradzo słabo, na nic nie mam siły , kompletnie na nic, i spie caly czas :P niania przychodzi i napewno bedzie narazie to mam chwile by odpoczac ;) nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac, mdłosci sa ale duzo słabsze niz te w styczniu :) to juz jakis 9 tydzien według ostatniej miesiaczki :) ale z usg wychodzi narazie ze z tydzien młodsza jest ;)

No nie mogę!!!!!!!!! luksor super, to teraz na L4 i juz!!!!!!! Sciskam kciuki po kryjomu żeby nie zapeszać, , ale ach jak to cudownie To kto to nam pozostaje??? ja, ITI, Bega no i Menia jesli sie zdecyduje na staranka (no chyba że już się stało :), Ituś, dziekuję za maila, teraz wszystko rozumiem, martwiłam się. Jestem zakręcona Luksorku bo z pracy do domu, w pracy ciagle dłuzej musze zostawać, w domu swoje tez trzeba zrobic, jeszcze remont na dole domu, i dziś montaż pieca CO, jutro znów do pracy i tak ciągle w koło, buziaczki dla cieżaróweczek papa!!!!!!!!!kochane dbajcie o wasze skarby w brzuszkach:):):):)

Cześć dziewczynki. Mam pytanko do was, jak długi może być cykl? Bo u mnie 30 dc. i nadal cisza, a ja powoli doła łapię:(

Meniu zrób test zamiast się denerwować u mnie cykl najdłuższy jaki miałam to 36dni mozliwe że to przeunięcie w związku z poróżą, u mnie tak było i się czasem zdarza dłuższy cykl A u mnie dziś 1dc :(

hej, dlugo mnie nie bylo, ale zalatana jestem strasznie moze zaczne od gratulacji dla luxorka, wiedzialam:P jakos tak weszlam na topik z przeswiadczeniem ze obwiescisz nam dobra nowine. trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze i za dobre samopoczucie andziu, brzuszek sliczny, rosnij nam duza okraglutka;) menia, to dopiero twoje pierwsze cykle po porodzie. tak od razu nie bedzie wszystko jak w zegarku. ja tez nie mam poki co regularnych cyklow, a byly juz 3. wczesniej bylo zawsze punktualnie co do dnia. a u ciebie z tego co pamietam nawet przed ciaza roznie bywalo. moim zdaniem nie powinnas jeszcze panikowac. no ale test nie zaszkodzi. a bac sie nie ma czego, przeciez nie dawno pisalas ze chcesz drugie bobo:P chcialam jeszcze do innych osob sie odniesc ale w tej chwili wylecialo mi z glowy co chce napisac, wiec napisze szybko co u mnie bo pewnie emi sie zaraz obudzi i bedzie koniec pisania. mam troche problemow ze zdrowiem, najwazniejszy z nich to to co od lat uwazalam za "alergie" okazalo sie byc chronicznym zapaleniem zatok. stan zaawansowany i bede miala operacje, prawdopodobnie w styczniu. musze w zwiazku z tym robic mase badan, ech- szkoda gadac. poza lataniem po lekarzach moj czas wypelnia szukanie przedszkola dla emilki, chce ja zapisc do wielu by miec pewnosc ze w okolicy dwoch latek gdzies zostanie przyjeta. emilka juz chodzi od kilku tygodni, potrafi przejsc pol pokoju takim chwiejnym slodkim kroczkiem, ale nadal preferuje raczkowanie, bo szybciej:) poza tym u niej ok, miala katar kilka dni, ale juz jest dobrze. jedyny problem jaki z nia mam to to ze straaaaaaszna zlosnica sie z niej zrobila. jak cos sie jej nie podoba, lub cos jej zabiore to robi sie cala czerwona ze zlosci a potem wyje ile sil w plucach.... no i nie wiem jak ja przekonac do czapek, skarpetow, bucikow. wszystko sciaga a u nas dzisiaj 10 stopni, nie wiem jak ja z nia bez czapki na spacer pojde. jesli chodzi o nogi to jej juz do wozka spiwor zainstaluje i tyle. ale co z glowa??nawet taka zawiazywana pod szyja sciagnie skubana:O to tyle na razie bo slysze juz jakies podejrzane odglosy z sypialni. pozdrawiam was wszystkie mocno. trzymajcie sie cieplo! buzka

helo :) Itus ❤️ Meniu, nie panikuj tylko zrób test dla świętego spokoju ;) a po karmieniu cykle nie beda regularne jak Brydzia pisze ;) Brydziu, jejku, co za paskudztwo sie Ciebie uczepilo :( 👄 wracaj Kochana szybko do zdrowia i pełni sił! ❤️ u nas z rana tylko 5 stopni :o a te złoszczenie Emi przejdzie za pare miesiecy ;) albo zostanie juz ;) wszystko zalezy od Was :D ona Was próbuje wyszkolic i co teraz wymusi bedzie juz jej :P u nas jak sie zezłosci to kładzie sie na ziemie i wali raczkami i nóżkami w podłoge :)

:D Luxorku - jeszce i tu - GRATULACJE kochana i niech maluszek zdrowo rosnie... aaaaaa - i szefowa mam na karku wiec wpadne pozniej i doczytam ;)

Luxorku Gratuluje!!!! Świetna wiadomośc Andziu brzuszek cudnie rośnie, i wcale nie duzy jeszcze Brydziu Luxor ma racje, Emi sprawdza granice, co jej wolno, chce was sobie podpozradkowac i musicie byc konsekwentni bo wyrośnie mały terrorysta ;) U nas ok. Zmieniłam prace. Na lepsza. Jest pod tym względem naprawde dobrze Laura po anginie, jeszzce na antybiotyku, swietnie sie rozwija, coraz wiecej mówi.. pozdrawiam was serdecznie pamiętam :) czytam papa

Cześć dziewczynki :) Informuje was że w ciąży nie jestem , robiłam test w tygodniu i wyszedł negatywny. Ale okresu nadal nie mam, i trochę martwią mnie zawroty głowy :( Rozmawiałam z szefem i w momencie kiedy kończy mi się macierzyński 15 listopada to biorę zaległy urlop i wracam pod koniec grudnia lub na początku stycznia. A znowu pod koniec stycznia biorę tydzień urlopu bo przylatuje moja ciocia z mężem i dziećmi więc będzie wesoło, już się nie mogę doczekać :)

hej Menia to chyba odetchnęłas z ulgą Eulalio super, ze pracę zmieniasz czyli idzie ku dobremu Lux a Ty w pracy czy na L4 się byczysz? i tak zamierzasz do końca ciąży? no i jak mieszkanie? bo kieyś ppisałaś, ze Was termin goni

Wiesz Ituniu chyba poczułam ulgę ale nam z m się smutno zrobiło że to jednak nie to. No ale może i dobrze , czas pokaże :)

A co tu taka cisza?? Ja małego niedawno uspałam, i czekam na m aż przyjdzie , pójdę sie umyć i na spacerek :) A dzisiaj na obiad szaszłyczki :) A wiecie dziewczynki co sie dzieje z poziomką? Urodziła już chyba co??

Poziomka miała chyba termin na sierpień nie odzywa się mimo że kilka razy o nią pytałam

hej babole :) tak, Iti siedze na zwolnieniu :P i nie wiem co mialoby sie stac bym tam wróciła choc na chwile, tfu tfu tfu!! predzej zakład psychiatryczny :o zreszta juz nie ma miejsca dla mnie... czuje sie jakym wcale sie nie czuła :P z mieszkaniem totalne dno :( od pół roku nic konkretnego... zwykle cena powala, taka jakby w mieszkaniu było wsio ze złota :/ ludzie nie zdaja sobie sprawy jak stoja cenowo mieszkania, a jak jest jakies fajne to np, szafki w kuchni pomaranczowe i zlikwidowane sciany z jednego pokoju, co wyglada bezsensownie... w zasadzie to czas juz nas nie goni, bo Ci którzy mieli kupic nasze...juz kupili inne bo ich czas naglił.... ale ja chce juz do konca roku sie stad wyniesc 😭 to jakis obłęd zeby nie mozna bylo niczego znalezc :(

Lux u nas też zastój na rynku mieszkaniowym a warto byłoby u Was kupic jeszcze przed porodem, bo większa zdolnośc na trzy osoby niż na cztery ;) a jak się czujesz? i dobrze Ci tak siedzieć w domugdy my wszystkie pracujemy??? a w ogóle co w robbocie na temat ciązy? jaka rekacja kierowniczki?

no zastój jakis straszny...od poł roku te same ogłoszenia... i tez mam taką nadzieje ze do porodu to juz zakorzenimy sie na nowym :D marze o tym! kiero chyba zła, a raczej wsciekła na mnie, ze juz nie moze mna pomiatac i sie wysługiwac :D bo nie wiedziec czemu zablokowała mnie na swoim gg, i nie widze jej wogóle :P ale grzeje mnie to :D M. to kaze mi isc do niej i powiedziec jej teraz pare gorzkich słów ;) ale leje na to i na nią,stara zołza :) czuje sie wciąż słabo...musze cos przegryzc co 2 godziny bo inaczej mdłosci przeradzaja sie w megabełta krazacego w gardle :P taki standard ciażowy :) kreci mi sie w głowie, zapachy okrutnie mi przeszkadzaja, wedlina bleeeeee, ziewam całe dnie i chodze jak lunatyk, w nocy za to miejsca nie moge znalezc na łóżku i sie przewalam, o sexie nawet nie wspomne :P never ever :P

w zwiazku z tym ze kupców juz nie mamy i nie jestesmy uwiazani to damy ogłoszenie na zamiane :) moze cos szybciej sie ukroi ;) a jak u Was?? jak wyniki tarczycowe?

Luksor jak super ja też bym tak chciała, a tu jutro znó do pracy an cały dzień, mam dość!!!!! Moze na zamianę bedzie łatwiej, a bierzecie pod uwagę jakis kredyt na mieszkanie? bo teraz bez tego to chyba nikogo nie stać, ceny masakryczne, my mieszkamy w domu wiec niby jest ok, ale : piec sie rozciekł-5 tys. na juz do wydania, rachunki zaległe-500 zł, teraz dach wysmołować bo juz lata minęły a nikt nie chce by mu na głowie kapało-1000 zł jeśli nie wiecej, no i jeśli ktos powie ze tak sie fajnie mieszka w domu bo nic nie kosztuje to mnie szlag trafi bo juz nie wydalamy, a cały dół do remontu, bez podłóg, bez wylewek narazie, ze starymi oknami, drzwiami i nawet tynki do odnowy Ale co tam ważne że na swoim, Itus ściskam gorąco, Andziu przytulam mocno!!!pe,dzę do wanny, potem ciuchy wyprasować , torbę do pracy spakować i wreszcie spać, jak dobrze ze juz weekend za pasem:):):)

Olka 😘 Ty nocny nasz marku ja wczoraj u kumpeli byłam, winka popiłyśmy :) milutko tymbardziej, ze pogoda bleee... Lux nie badałam ostatnio tarczycy, jakoś na poczatku sierpnia, teraz idę na m-c, bo pod koniec listopada wizyta u endo a w przyszłym tygodniu idę na szczepienie, trzecia dawka WZWB Brydzia jak tam? tWOJA KRÓLEWNA JUŻ ZA TYDZIEŃ (NIECAŁY) kończy roczek

HEJ laseczki;) Luxorku - alez Wam daobrze - cale dwie ciaze na zwolnieniu...fiu fiu... a czlek musi pracowac :D z drugiej stromy co ja tez bym robila na tym zwolnieniu? do Olenki niania jeszcze przychodzi? itus - winko i plotki powiadasz :D winka mi nie brakuje ale plot z psiapsiula tak:O moze przyjedzie niedlugo na pare dni... Menia - co za ironia losu nie? raz sie czeka na dwie kreski na tescie a innym razem modli sie czlek by byla tylko jedna... ale poczekacie jeszcze troszke jak maluszek podrosnie i fruuu do roboty:D

OLKA - jak Lukaszek? chodzi do zlobka juz? Fajnie ze macie domek - tez sie mi marzy taki maly ale swoj;) poki co mieszkanko i nie narzekam ale czekaja nas niedlugo remonty (tapetowanie, wymiana wszystkich podlog bleee....) Ale potem bedzie ladnie:D i nowe mebelki zakupic musze - do kuchni, do pokoju synka i z tego sie ciesze;)

To ja nocny marek rzeczywiście ale dopiero o tej porze mam wytchnienie od małego bo zasypia w swoim pokoiku, chyba musimy przestać usypiać go w dzień bo potem koszma do nocy nie chce zasnać. Andziu ~Łukaszek nie w z~łobku bo m~ój M jest na wychowawczym wiec nie mamy takiej potrzeby, on z ma~łym ca~łe dnie a ja pracuję, z drugim będzie zamiana:) jeśli nam sie uda w listopadzie zaczynamy!!!!!!!!!niech sie, dzieje, doczekać się nie mogę, choc czasem zastanawiam sie jak sobie poradzę, Luksor jak ty sobie radzisz w ciaży i z ma~ł~ą? Ituś buziak:)))))) Mi~łej niedzieli kochane! wypoczywajcie ile sie da, szczeg~ólnie cieżar~óweczki!!!!!!!!:):)

hello :) witam przy kawce ;) Andziulek, no nareszcie :D Ty czesciej wpadaj a nie od wielkiego dzwonu :P Olka , jak wiesz te pierwsze tygodnie nie zawsze sa przyjemne i tak tez jest w moim przypadku...dlatego radze sobie z małą przy pomocy niani :D to duza pomoc dla mnie jak wychodzi z nia na dwór, bo ja bym nie dała rady, ledwo po chleb pojde i spowrotem :( nie jest różowo, ale jakos trzeba sobie radzic ;) nie gotuje, tylko M lub babcia czasem, bo dla mnie te zapachy to trauma, w zasadzie to nic nie robie :( tak sie czuje ale kiedys to przejdzie :D oby ;)