Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość no wlasnie ja
dziekuje dobrym duszyczkom ktore mi odpowiedzialy na pytanie:)

umnie widac efekty.Piersi sa jedrniejsez i wieksze ,nie az tak duze ale roznica jest.Nwet moj chlopak zauwazyl roznice i powiedzial zebym juz nie pila bo beda za duze:)ja pije 2 lub 3 razy dziennie bardzo mi smakuje i narazie nie zamierzam odstawic. Pozdrawiam i zycze pozytywnych efektow:)

Gość no wlasnie ja
no a ty mimi mielisz ta zarnuszke?a powiedz mi czy nie przytylas po niej?pytam konkretnie o czarnuszke.i jak dlugo to pijesz,ile razy dziennie?nareszcie ktos napisal o efektach,dzieki

Gość Prawie_A
a jak ktos ma nierowne piersi ? czy ta roznica sie nie pogłebi ? blagam napiszcie jak myslicie ... :(

Gość mimi.sdf
podnoszę

Gość piiiiiierś
nierówne piersi to normalka, ja mam lewą większą.Różnica jest mała ale jest CZARNUSZKA NIE WYRÓWNA

Gość 543215
A macie cos na zmniejszenie piersi. Juz nie mogę wytrzymac z tymu moimi wielkimi piersiami. No szok!

ja nie miele czrnuszki zaparzam tak jak kupuje czyli te ziarenka,czsem zaprzam je dwa razy. Pije ja juz od dobrych dwoch tygodni. Chyba nie przytylam,ale nie powiem mam ciut wiekszy apetyt,ale kupilam sobie herbatke waniliowa i ochota na slodkie przechodzi:) A co do zmniejszenia piersi to nie mam zielonego pojecia. Zycze powodzenia dziewczynki i piszcie jak wam idzie:)

Gość ja piję już tydzie 2x dziennie
ale jeszcze nic nie drgnęło i piję dalej zobaczymy..trzymajcie kciuki

ja juz pije od 3 tyg czarnuszke a od kilku dni kozieradke ale ona bardzo brzydko pachnie wiec nia chyba odstawie i zostane tylko przy czarnuszce. ale efekty sa mialam w biuscie ok 78-79 a teraz 84. z tym ze pod biustem 72 bo szczupla jestem:) pozdrawiam..

kade ziolka dzialaja inaczej na organizm...jak nie zadziala na biust to moze na wzmocnienie organizmu...ale co nam szkodzi wyprobowac.Ja efekty widze u siebie, jak bede wiksze:)to dam znac. Lepiej pic systematyczne,np przez ok3tyg potem na tydzien lub 2 odstawic i znowu zaczac pic. Tak przynajmniej powinnopic sie wszelkiego rodzaju ziolka...wkrotce bede musiala zrobic przerwe,tylko ze ta czarnuszka bardzo mi smakuje i jak tu ja odstawic:) Pozdrawiam

Gość w paski
mimi05 > ale pijesz sama ta wode jak sie zaparzy? ziarenka wyrzucasz?

Gość Prawie_A
ale jak nie wyrowna czyli,ze co ? urosna obie ale roznica bedzie taka sama czy powiekszy sie tylko ta juz wieksza? :( a moze sie zrownaja bo ja masuje tylko te mniejsza... duzej nie ruszam

Gość anmar
mam pytanie :w jaki sposób przyrządzacie kozieradkę i w jakich ilościach ją pijecie? Z gory dziękuję za info

Gość pieeersiątko
jeśli są nierówne to mogą się powiększyć ale jedna drugiej niedorówna. przed okresem mi puchną, są większe ale jedna i tak mniejsza

Gość pieeersiątko
a jeśli stosujesz masaż na tą mniejszą to masz szanse, tak myśle

Gość push upp
u mnie coś się zaczyna dziać , coś drgnęło, są trochę twardsze...piję czarnuszke od prawie 2 tygodni 2x dziennie, zaczynam się przekonywać do tych ziółek, bo na początku nie byłam zbyt przekonana..czekam na dalsze efekty....ale bybyło super gdyby urosły ...

Gość zwolenniczka-ziolek
Nie ma co dyskutowac czy ziola dzialaja czy nie, bo odpowiedz jest oczywista- ze TAK! Malo kto wierzy w dzialanie ziol, ja tez nie wierzylam, dopuki moja Babcia nie wyleczyla nimi raka!!!! Dlatego powiekszam grono dziewczyn pijacych Czarnuszke, polecam tez kozieradke :) Ziolka sa pyszne , jesli dodacie po 20 minutach parzenia lyzeczke miodu- miod ma dzialanie wzmacniajace :) pozdrawiam :)

Gość do zwolenniczka- ziółek
fajnie że zioła pomogły :) może wiesz jakie zioła stosowała babcia ? jaki to był rodzaj raka ?

Gość zwolenniczka-ziolek
Babcia miala raka szyjki macicy. stosowala i stosuje nadal pokrzywe, krawnik, a przede wszystkim PRZYWROTNIK. Przywrotnik pije 2x dziennie, pokrzwe i krawnik= mieszanka 1x dziennie. Poza tym duzo sokow z marchwii i buraka- na 3 marchewki jeden burak! I je duzo brokół. Unika jak ognia mies, zamiast tego je duzo sojowych produktow. I jeszcze litrami pije białą herbate !!! Biała herbata jest najlepsza- powtarzam- Babcia pije litrami ;) pozdro

Gość do zwolenniczka- ziółek
dzięki za odp. w sumie ja tez ziołami wyleczyłam się z babskich przypadłości a kto wie co by z tego mogło być pozdrawiam i zdrówka życze Babci też

Gość zwolenniczka-ziolek
DZIEKUJE!! tez sie trzymaj cieplo :)

Gość kolina
Hej dziewczyny. Zaczynam pic kozieradke. Roznica pod i w biuscie to 6cm :(( Wychodzi drogo!!!Opakowanie 50g (2zl) wystarcza na 2 dni. Robie wywar z 3 łyzek na 2 szklanki wody, ktore wypijam w ciagu dnia. Jedna szklanke rano i druga wieczorem. Duzo roboty z tym :( Moze jakis krem polecicie jeszcze??

Gość kolina
I jeszcze jedno. To ziolko strasznie kipi.

Gość ja stosuje ziola
Kolina ja stsuje troche inaczej: zaparzam lyzeczke kozieradki w malej szklaneczce, a potem to wszystko zjadam. Czarnuszke ziarenka tez zaparzam i wypijam ale bez ziarenek. Czarnuszka jest dla mnie strasznie aromatycza, ale zatykam nos:) i pije koper włoski. To wszystko albo rano, albo w wciagu dnia,albo przed snem. Roznie. Efekty widze:) stosuje od lutego, z dluzsza przerwa (z roznych powodow zle sie czulam wiec nie mialam nawet chcei o ziolach pomyslec) Teraz wracam do ziol spowrotem. Po mojej kuracji (plus masaze) piersi urosly okolo jednego numera. moze nie o pelen numer, ale moj wczesniejszy stanik z miseczka B ladnie wypełniły:) wczesniej A byl za maly a B za duzy

Gość kolina
O super, dzieki za rade :) A jaki masaz stosujesz?

Gość ja stosuje ziola
on się nazywa masaz kasi, znalazlam gdzies w necie, takie kólka się kreci:) ale wspomagam go tez takim masazerem z allegro, kiedys z chlopakiem wylicytowalismy za niedrogo. Masazer stosowalam 2 razy dziennie, a masaz kasi w cieplutkiej kapieli:)

Gość Magda******
Do Czarnuszkowej: Napisz jak Ty to pijesz? Tzn. Ile łyżeczek i na ile wody zaparzasz?

Gość Magda******
Nie ma Cie?