Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuszkowa

urosły mi piersi po ziołach

Polecane posty

Gość kolina
Wiecie co, dziewczyny? Jestem zalamana :( Dzis sobie ubralam tak dla sprawdzenia bluzke bez stanika push-upa i widac mi tylko sutki. Plasko jak u chlopca i tylko takie dwa rodzyneczki. Jestem totalnie zalamana...........................

Gość ja tez ja tez chce
dzisiaj bede miala czarnuszke, kozieradke i koper wloski:) takze tez od dzisiaj zaczynam to pic, licze, ze rowniez co nieco mi sie powiekszy:) nastepnie fajnie by bylo troche przytyc a take mam nadzieje, ze cera mi sie znacznie poprawi, bo mam tendencje do wypryskow. aha i jeszcze niedanwo na jakims topiku przeczytalam, ze siemie lniane jest bardzo zdrowe i moze od niego przytyc, do tego od tyg. pije bratek, skrzyp, zielona herbata, soki domowej roboty i wode mineralna:) duzo, ale czarnuszke, kozieradke i kper to na penwo wcisne, bedzie to podstawa:) i oczywiscie bede zdawac relacje:)

Gość zwolenniczka-ziol
KOLINA, nie bój nic, poczekaj, daj sobie czas, zioła to nie hormony, działanie jest powolne, ale skuteczne, bezpieczne i ma dodtakowe wlasciwosci. Postaraj sie być cierpliwa, ja wiem, ze bys chciala odrazu, i swietnie cie rozumiem, ja pije ziola od tygodnia, dalam sobie czas 2 miechy kuracji:) pozdro

Gość anastazjaalicja
Hej dziewczyny dlugo mnie tu nie bylo.Ja pilam czarnuszke i mi sie biust troche powiekszyl,teraz zrobilam sobie przerwe.Jedna z dziewczyn pytala o masaze na piersi,ja tu przeczytalam na ten temat w jakims topiku wiec podaje adres e-mailowy kasi,ktora polecala tem masaz,ja chyba tez zaczne go dodatkowo stosowac,a oto adres www.reikimaster.pl jak sie wyswietli strona po lewej jej stronie jest min.napis bonusy trzeba na niego kliknac tam jest opis masazu.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z malym biustem.

Gość kolina
Ja mam biust minimalny, heee, ale rozumiem, ze te pozdrowienia takze dla mnie byly :)

Gość kolina
Zwolenniczko-----------> ja tez mam zamiar z 2 miesiace stosowac. Bedziemy sie przynajmniej wspierac 🌻

Gość kolina
A i jeszcze jedno. Ja mam kozieradke w formie zmielonych nasion. To dobrze???????????????????????????????????

Gość zwolenniczka-ziol
Kolinka, masz racje- bedziemy sie wspierac :* oczekuje na Twoje relacje, ja daje sobie dwa miechy na pierwsze efekty, i przez ten czas nie chce sie mierzyc miarka, i sprawdzac czy urosly, bo moze mna rzadzic sugestia, wiec przez dwa miechy bede tylko pic ziolka :) POZDRAWIAM SERDECZNIE :*

Gość Prawie_A
hej laseczki :) a jak pilecie te czarnusze wiem,ze to bylo 100 razy ale ja pijac zalane ziarenka,mam wrazenie ze pije ten osad po ziarenkach a nie wywar-bo one sie w ogole nie rozpuszczaja ani nic... jakbym pila brud po ziarenkach wymieszany z woda eh a zmielic nie mam jak

Gość zwolenniczka-ziol
DO PRAWIE-A: Skarbie jak nie masz czym zmielic, to wez te ziarenka na blat stolu albo na deske i rozgniec je lyzka na miazge. Potem zsyp to do kubka, i normalnie zaparz:) ale ja pije tak jak ty, po 20 minutach parzenia pod przykryciem pije wszystko do fusow:) pozdro

Gość Prawie_A
Dzieki ,wiesz jak pisalam to pomyslalam o tym samym ,ale wydawalo mi sie to zbyt brutalne hyhy;)

Gość kolina
Do Pawie-A A jaka masz roznice ? Ja tylko jakies 6 cm i moje piersi maja zarys takich dwoch malych kóleczek o promieniu jakichs 5 cm. Gdyby jeszcze, te kolka byly duze i takie plaskie to nawet ok, ale ja mam 2 minimalnie wystajace sliweczki. Istny dramat.

Gość Prawie_A
dokladnie nie mierzylam ale na pewno nie mam wiekszych jak Twoje :) tylko,ze mam problem z nierownym biustem,lewa jest wieksza i to widac:(

Gość kolina
Prawie A Ja tez mam lewa wieksza. Prawej to juz prawie w ogole nie widac, ledwo ma obrys. Rozumiem.

Gość Prawie_A
to chyba normalne, wiekszosc kobiet ma nierowne piersi,ale mi jakos ciezko to zaakceptowac ciagne te lewą kiedy tylko mam okazje :D nawet teraz :D wierze,ze sie zrownają :)

Gość ja polecam tez
masaze jajkiem

Gość Prawie_A
hmm a czemu niby ten masaz jajkiem mialby pomoc ?

Gość wazne ze mi pomaga a
czemu to sie nie zastanawiam

Gość Prawie_A
pytam bo mnie to ciekawi co jest takiego w zwyklych jajkach ze wylywaja na wzrost piersi :) a jak dlugo masujesz ?

Mam wlókniaka w piersi czy moge pic te zioła!!! bo moj biuscik jest malutki

Gość ja tez ja tez chce
od wczoraj pije te zilka, kozieradka ma niezaciekawy smak;/ koper wloski bardzo mi smakuje:) (w torebkach) nastpiast nie wiem co jest z czarnuszka, czytalam, ze czesc z Was nie mieli ziarenek, ja tez tego nie robie i czarnuszka wcale nie jest jakas okropna, nie ma tez za duzego aromatu, czy cos robie nie tak? zalewam jedna lyzeczke wrzatkiem i zaparzamm 20 min. pod przykryciem i tak pije 2 x dziennie

Gość prawie_A
ja nie pije juz tych ziol bo mi wszytsko idzie w brzuch :( wygladam jak afrykanskie dziecko, chuda z wielkim bebnem :(

Gość baaaasen
do prawie A>jak idzie w brzuch??tyje sie czy co?chce zacząć pić ale mam już swój brzuszek,i kurcze nie potrzebuje dodatkowego balastu:O możesz coś więcej napisać?

Gość ja tez ja tez tak chce
mozna pic, nie kazdy tyje od tego, czytalam ten temat caly i inne, a jak sie zacznie tyc to przeciez mozna zaczacrobic np. brzuszki...:) a j ciagle czekam za odp.:)

Gość prawie_A
przytylam po tym ,ale zamiast w biodra,piersi w brzuch mi idzie... moze rzeczywiscie zaczne cwiczyc:( ale tak strasznie mi sie nie chce :P

Gość ja tez ja tez chce
no nie chce sie cwiczyc, mi sie tez nie chce, ale trzeba sie wziac za siebie, w weekend ma byc wiosna, to nam sie powinno zachciec:P zreszta pomysl o tym wspanialym samopoczuciu po cwiczeniach... najgorzej to sie zabrac ;) tak w ogole czemu tu tak ucicho?:((

Gość kolina
Ja musialam zrezygnowac z kozieradki, bo bralo mnie na wymioty. Raz nawet zwymiotowalam, takze nie ma sensu sie meczyc. Moze czarnuszka bedzie lepsza...

Gość ja po kozieradce mam naprawde
szybko efekty! po tygodniu a jak bylo u was?

Gość ale jakie efekty po kozieradce
przytylas czy piersi sie powiekszyly? moze to efekt tego ze wody wiecej pijesz, a cha ktoras z was bierze tabletki anty? bo ja nie biore wiec nie wiem czy to cos pomoze

Gość ja po kozieradce mam naprawde
no piersi urosly! biore anty