Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

Zmienie cale swoje zycie !!! Chdzbym miala skonac!!!

Polecane posty

jak minąl weenend,bo ja poszalałam i zapewne nie bylo to 1000kcal:( ale co tam..ide dalej:)

No witam wszystkie odchudzaczki Niestety tłusty tydzień zaowocował wagą 110 kg dzisiaj rano, ale nie poddaje się i walczę dalej z moim 1000 kcal

Byle do przodu, trzeba wziąć się w garść i iść dalej:)

witam dziewczynki cos mi wczoraj nie chciala wejsc strona kafeterii nie wiem czemu moze cos sie dzialo ja wlasie wstalam i odprawilam meza do pracki ale sie jeszcze poloze bo nie wyspana jestem lekko

Gość topikK
topik wam umiera GRUBASY A DOROTECZKA WALI SCIEME ŻE DIETE TRZYMA ALE CAŁY CZAS WAŻY 128KG-FUJJJJJJJJJJ

Co za niemili ludzie tu wchodzą przecież jak sie komuś nie podoba niech nie czyta i tyle :(:(

wiecie co mam dość siebie samej:( NIe schudłam przytayłam:( ja już nie wiem co mam z sobą zrobić jak się zmobilizywać:(

Widzę, że tylko ja tu dziś zaglądam no ale cóż. Więc tak zwazyłam się przytyłam kilogram zresztą co się dziwić pofolgowałam sobie w tym tygodniu a miała być super dieta. Ech poryczałam się, przemyślałam wszystko normalnie dól paskudnyjak nie wiem co. I postanowiłam, ż nie ma odkładania diety na jutro, po to dietetyczne jutro nigdy nie odchodzi. I zaczęłm od dziś. Bilans na dziś sznka na śniadanie( bez chleba) zapa pomidorowa niestety z makaronem, ale następnym razem będzie już bez, A na kolacje planuję jabłko lub dwa jeśli będę czuła mocny głód. Nie wiem czy dam radę, wiem jedno już dłużej tak być nie może. tylko użalam się nad sobą a nic nie zmieniam. Jutro idę też na badania taczycy, może w niej tkwi przyczyna. Muszę coś ze sobą zrobić do lata bo już do końca się znienawidzę. Czuję się paskudnie, tylko to cholerne jedzienie czasme jest silniejsze ode mnie tak trudno mi na diecie wytrzymać ale muszę. Będę silna potrafię, kiedyś udało mi się 7 kg schudnąć, teraz też. No nic popsałam sobie, może to mi troszke pomoże. Proszę o wsparcie dziewczny, potrzebuję go:)

chce mi się jeść a Was nie ma :( ech i kto mnie pocieszy...

ja wczoraj \"ostatkowalam\" i chyba nic wiecej nie musze dodac,bo dumna z siebie nie jestem nananka spokojnie.cholera poradzimy sobie-nie innej mozliwosci!!

jody-go a słuchaj w jaki sposób udało ci się schudnąć te 12 kg? i w ile czasu??

oj,zabralam sie za odchudzanie na koniec pazdziernika,potem przyszly swieta i sylwester i dietke szlag trafił:) tak naprawde to jeszcze sie nie zabralam za to odchudzanie,tylko caly czas kombinuje jakby tu jesc i schudnac..hehheheh odchudzam sie z babką herbalifem(to takie koktajle)..mi ten sposob odpowiada,ale zla jestem na siebie,ze wciaz mam jakies imprezki i ,ze moglabym miec juz moze ponizej 110,albo 99-no to się rozmarzylam:)

no własnie ona ułozyła program z suplementow dla mnie i do tego jem 1000kcal to co chce,czyli mi bardzo pasuje:) poza tym dla mnie wazne jest to,ze w cenie suplementow mam konsultacje,a to mi bardzo pomaga. obecnosc kogos kto schudł tak duzo i sie na tym zna jest dla mnie zbawienna:)

hej hej, jak zwykle zaczynam dzien od goracej kawy. mam duzo nauki, a maj tuz tuz. z dieta jest ok, dzis nawet zauwarzylam ze mi spodnie jakies luzniejsze sie zrobily. na wage dopiero jutro wskakuje. a co u was?? doroteczka, chyba maly blad w stopce????

Hej doroteczka widzę, że schudłaś 2 kg gratuluję:) jody-jo- słuchaj a ile kosztują takie konsultacje? i czy sportem też się zajmują? to znaczy ustalają ci ile powinnaś dzinnie ćwiczyć i w jaki sposób? Czy tylko jadłospis? A ja dziś na śniadanie bułeczke z ciemnego pieczywa zjem z jakąś szyneczką i pomidorkiem. Mam nadzieję,że się zmieszczę w 200kcl.

a jeszcze takie pytanko. Cos kiedys słyszałam, że jak ktoś ma dużą ochotę na słodkie to można brać no właśnie to chyba był chrom ale nie jestem pewna wiecie coś może na ten temat? Czy któraś to stosował i czy pomaga. Z góry dziekuję

ja z mojim Piotrem ze wzgledu na post przestalismy jesc mieso az do samych swiat .. ale mysle ze jesli nam sie uda do swiat to napewno dalej tez wytrzymamy .. mam nadzieje .. bo mam dosc miesa ..

hej dawno mnie tu nie było-ALE JUŻ JESTEM! na dzien dzisiejszy moja waga wskazuje 76,5 (czyli 4kg mniej)----powoli ale jakoś idzie! kiedyś dowiadywałam sie o ten herbalife -ale cena tej kuracji mnie przeraziła(chyba 500zł mc!)----podziękowałam ---za drogo! wczoraj czytałam na temat octu JABŁKOWEGO ze pomaga w odchudzaniu ,może sie skusze ----wie któraś może coś na ten temat? Widze że wam też ciężko z tym odchudzankiem ale nie możemy sie poddać!CAŁUJE!

a ja postanowiłam od nidzieli dietke kopenhaska no nic przemecz sie 2 tygodnie zobaczymy jaki efekty beda. juz sie boje ze nie dam sobie rady:(

jeju przez ten mroz to akurta mi się chce dietowac:) -> smerfetka22 brawa za luzniesze spodnie:) ->doroteczka brawa za 2kg:) ->otiawa wielkie brawa za 4 kg:) ->nananka dla Ciebie tez brawa:)Jesli zas chodzi o produkty herbalife to tak jak napisala Otiawa to koszt od 300zl na mc,ale ja jestem bardzo zadowolona( w cenie produktow mam konsultacje) jeju,dziewczynki niech juz przyjdzie ta wiosna!!!

jody, dzieki, jem mniej i czuje sie super dobrze. co prawda wczoraj byla mala skucha z lodem a dzis braz ma urodziny i beda napewno pyszne ciasta. jezeli sie skusze to tylko na jeden maly kawalek zapraszam na herbatke

smerfetko22 gdybym dziś ważyla tyle co Ty upilabym się ze szczescia!!!!!!!!!!.i zjadla calego torta,a co!

jody- nie waga niest tu wazna a samopoczucie. wiem ze na moj wzrost (178) waga nie jest zla ale poprostu nie czuje sie z nia dobrze. wiem ze 63 jest ok, wtedy czuje sie taka zadowolona i \"szczupla\" pomalu do przodu!!!

Ech mi nie ma co gratulować no chyba że podjęcia decyzji kopenhaskiej Al znając życie pewnie i tak schudnę tylko trochę jakieś 2 kilo czy coś bo u mnie to zawsze tak ciężko. A któraś z was była na tej diecie już kieydś?